gamla burken

Publicerat: 2011-11-25 Kl: 11:54:46 | I kategori: Allmänt


Nu sitter jag vid gammburken igen, det var ett tag sen sist. :) Sitter och pluggar. Renskriver och gör geriatriken. På måndag har jag möte på skolan med läraren och rektorn. Är lite spänd men samtidigt kommer det kännas skönt när det är över. En lärare kan inte bete sig hur dem vill och kan inte säga precis vad den vill. Trodde en lärares mål var att få sina elver att växa och klara sina studier, inte att trycka ner och få dem att känna sig värdelösa. Det är dels för min del jag är där men mesta dels för hans sätt att behandla en del elever i klassen. Som sagt, jag kan INTE stå på sidan och titta på. Jag gör hellre hus i helvete än att låta någon vara ledsen över saker dem egentligen ska se fram emot. Men det blir nog bra tillslut!:) Varför bli inte jag försvarsadvokat? Tåls att tänka på, ha ha.

Idag fick William gå med syrran på dagis. Han har tjatat hela veckan och var riktigt ledsen igår när jag sa att han inte skulle få gå. Han har varit pigg de senaste två dagarna. Inte hostat någonting alls nästan. Men sen är det så bra på barnens dagis för personalen är toppen. Dem kommer hålla koll på W och sysselsätta han med lite lugnare aktiviteter. :)


Ja plugga var det.. vi hörs säkerligen senare. :)

Lägg aldrig dina misstag på någon annan. Du gör själv dina val och får sedan stå för konsekvenserna. När ska du bli vuxen nog att stå din egen skit? Istället för att skylla den på alla andra. Du har det inte värre än någon annan. Det är inte mest synd om dig även fast du alltid ska få det att låta så.



Kommentarer
Postat av: Sigrid

Fin bild på dig!!!

2011-11-25 @ 13:05:32
URL: http://smb.webblogg.se/
Postat av: Evelina

Tack gumman!

2011-11-27 @ 12:23:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0