Men nu jävlar!!!!!!

Publicerat: 2011-11-17 Kl: 20:53:19 | I kategori: Allmänt


Näääääär ska detta vända??? Idag kom Thelise hem vid 12, var glad i ca en timma. Vi tog bussen till Haga för där skulle vi äta middag, något vi lovat W i alldeles för många dagar. Hon somna på vägen och fortsatte sova utanför länge. Vid halv fyra var jag tvungen att väcka henne o hon har varit en j*vla ragata hela em!! Grinat, gnällt, allt är FEEEEL, bara bli buren av mig är bra! Nu är jag lessss, dem äter inte som dem ska, de är inte glada som de brukar vara och det är inte de att det bara gått några dagar utan det har varit så här i veckor till o från!!!

Givetvis tycker jag synd om dem också eftersom de är sjuka o jag kan inte göra något för att göra dem frisk!:( Men det tär ju på en, de är ingen hemlighet.

Just nu ligger W i soffan och hostar lungorna av sig. Thelise ligger i famnen för hon kan inte sova ensam, säkert för att hon har ont i öronen. Eller för att hon är mammig. Inatt hos mommen gick det bra att sova själv? Ja det låter som att W kommer att spy snart o här sitter jag, fast med den lilla jävulen! Suuuuck, hur klonar man sig själv???

Äh hoppas ni sover gott inatt!

Ha ha här är sötnosarna!:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0