Idag är det vabb med två fina prinsar som ...

Publicerat: 2011-10-25 Kl: 10:36:50 | I kategori: Allmänt


img_1431 (MMS)

Idag är det vabb med två fina prinsar som för tillfället leker doktor!:) Jag ska fixa håret sen skall vi besöka dollar store för att sedan åka vidare till birsta! Ha en bra dag kära läsare, ha ha puss!


Kommentarer
Postat av: Sara L

Får jag lägga näsan i blöt och fråga, hur kommer det sig att du är hemma med Roberts barn? Jag förstår att Robert förlorar massa pengar genom att vabba men deras mamma då? varför vill inte hon vara med sina barn när dom är sjuka? Utan att du har skrivit det så kan man räkna ut att du o din kille ha era barn hela tiden? Vart är dom andra två föräldrarna??

Förlåt mig för min nyfikenhet men jag kan inte låta bli att fråga:) kram

2011-10-25 @ 12:50:29
Postat av: Jessica

Ja jag undrar faktiskt också, även om jag inte alls har med det att göra, och precis som Sara L skriver ovan, förlåt för min nyfikenhet!

Tycker du gör det jättebra i alla fall, tro inget annat!

Kram!

2011-10-25 @ 13:18:58
Postat av: Anna l

Som mamma till William måste jag yttra mig här. Mina barn är hos mig och sin pappa Robert. Han och jag har sagt att vad som sker på "våra dagar" fixar vi själva. Det har inga andra med att göra. Så Evelina, publicera detta inlägg och resten kan du sluta publicera. Vad som gäller mina och Roberts barn har inget i din blogg att göra. Att du ens publicerar sånt här? Nä det som rör barnen har inget på en förbannad blogg att göra. Det är inte upp till dig att bestämma.

2011-10-25 @ 13:31:09
Postat av: Evelina

Han var hemma med mig för han VILLE och BAD om det, han var lite krasslig och ville som sagt, vara med mig!:)  vidare om just de tänker jag inte kommentera mer MEN jag förstår att ni undrar Jessica och Sara men våran vardag/verkligheten hör tydligen inte till MIN blogg så jag kan/får inte svara på det!:) "Tyvärr" så ingår dessa fyra barn min och Roberts vardag och i min blogg skriver jag om det, min vardag alltså! Att du ska här o snoka är för det första fel, sen tala om vad jag ska skriva o inte? Big no! Jag säger har ingen rätt att säga mina åsikter om vad du skriver/inte skriver!

När man har en blogg funderar givetvis folk, ställer frågor, skriver elaka saker mm. DET får man ta, frågan är.. Hur mycket ska man bry sig? Enligt mig inte ett skit!  



Så länge man inte skriver elaka saker så förstår jag inte vad som är fel. 

2011-11-01 @ 09:12:34
Postat av: Evelina

Ja och mina barns pappa, Daniel har flyttat till Sthlm och är mindre intresserad!

2011-11-01 @ 09:33:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0