Egoistisk

Publicerat: 2011-09-21 Kl: 14:57:58 | I kategori: Allmänt


Det har ju kommit till den tid i klassen då vi skall "önska" APL-platser. Man skriver 1,2,3 och i ordning vilken plats man helst vill vara på. Men det hör till saken att det finns människor som bara SKA HA hela tiden. Notera nu att jag pratar om vuxna människor då jag är bland de yngsta i klassen. Dessa ska alltså föregå med gott exempel(kan man tycka, även för sina egna barn). Vi är en HEL klass som skulle vilja vara på sitt "favorit-ställe" dvs val nummer ett, men får inte just denna människa som hon vill då jävlar tar det hus i helvete. Hon ska fan i mig ha sitt förstahandsval sen skiter hon fullständigt i andra. Att summera, den som gapar mest, skall få mest? Är det rättvist? Tänk om alla skulle springa till tanten som delar ut platserna och grina o tigga?

90% av klassen tycker precis likadant, för det är ingen sen att tala om. Att vända kappan efter vinden är en del otroligt duktiga på. Kan inte bara någon tala om vad den tycker och tänker, ta ner denna idiot på jorden? Jag har inget behov för jag har inte med denne att göra mer än nödvändigt.
-Allt handlar om mig, se mig, tyck synd om mig, jag har varit med om de, jag har gjort så och har du varit med om någon hemskt så har jag varit med om de hundra ggr värre!! SE MIIIIIIIIIIG!
Ja lilla du, vi ser dig. Det är inte så att det ungår att missa!!!!!
Tänk om du visste vad personen du satt bredvid sa om dig förra veckan.. suck!


Sen förövrigt trivs jag jätte bra i klassen. :) Att det blivit grupperingar fast vi är vuxna människor är för mig helt obegripligt men dock finns det väl en osäkerhet bakom det med. Sen är det väldigt känt att fb är nya vapnet. Istället för att gå fram till människan o säga det, så skriv det på internet!!! Det gör dig tio år äldre.. eller huuu menar jag tio år yngre? Tillskillnad från somliga är inte jag sån, så jag skall ta det rätt upp o ner. Här ventilerar jag o kastar ur mig saker och ting, men inget säger att det stannar här. Jag kommer fÄjsa en efter en!:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0