Skärtorsdag

Publicerat: 2012-04-05 Kl: 13:15:40 | I kategori: Allmänt


(detta skulle ha publicerats 9:15)

Nu är barnen lämnad på dagis och jag är på väg mot jobbet. Kortpass på några timmar bara sen har jag äntligen tid hos psykologen. Nu får jag äntligen sätta igång, det känns både spännande och lite nervöst.

Annars rullar livet på i lugn takt. Jag försöker ta det lugnt och inte göra så mycket nu när jag är sjukskriven men det är ju fortfarande saker som måste göras och ärenden som måste uträttas. Sen förstår jag inte hur försäkringskassan fungerar eller tänker. Man är ju sjukskriven av en anledning, då har man väl inte ork att bråka och nästan tigga om pengar man faktiskt ÄR berättigad till. Handläggningstid på ett halv år och 700 papper att fylla i fast inkomst mm är fastställd. Ja det är bara att sitta fint och vänta och hoppas på att det en dag börjar regna pengar från himlen.

Barnen mår bra och utvecklas som de ska, tror jag?;-) På tal om barn är jag äckligt trött på grin, skrik, bråk, tjat men framförallt gnäll!! Jag älskar mina barn mest på denna jord men ibland får man säga så. 4 barn som alltid är hemma är pain in the ass ibland! Oftast är det bara positivt och givande men ibland blir det too much! Det kommer lägligt med en helg ensam i huset, minst sagt! Barnen får vila från varandra och jag får lite sinnesro. Vi ska lägga oss seeeeeent på kvällen och kliva upp, helst mitt på dan!;) Göra vad som än faller oss i smaken!

Nej ha ha, riktigt så illa är det inte men helgen blir händelserik! Vi har flera aktiviteter inplanterad, övernattning och disco till barnens stor förtjusning, påsk-pyssel, påsklunch och middag, myskvällar, en utekväll för mamman med några vänner(som jag ser fram emot väldigt mkt) ensamtid med barnen(!!!) och sist men inte minst lite jobb!:)

Vi kommer att ha fullt upp så helgen lär springa förbi!:)

Nu ska jag kila vidare, glad påsk på er alla!


Kommentarer
Postat av: Eva

Du gör ett kanon jobb med dina barn men även här hos oss också !! Längesen vi sågs nu, hoppas på återseende snart; glad påsk stumpan:-)

2012-04-05 @ 20:41:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0