Spontan middag

Publicerat: 2012-04-16 Kl: 19:23:52 | I kategori: Allmänt


Vi vart kvar hos Jennifer och blev bjuden på middag. Korvstroganoff och ris, sviiin gott!:)

Och som vanligt fick barnen presenter med sig, hon är såå generös! Thelise fick en hund som går/skäller/sitter och gör en bakåtvolt, hon älskar den! Hon har en gris som hon fick i julklapp som hon är väldigt försiktig och mysig med så hon vart så klart helt tossig över hunden.:) William fick en spiderman gubbe!

Imorgon har jag tänkt att bara ta det lugnt. Kanske kolla runt olika gym på internet, någon som kan tipsa om ett bra? Ska ta tag i det här med träningen nu känner jag men behöver bara hitta ett bra där jag kommer trivas!:)

Jag har tänkt på en sak, vad barn är olika alltså. Det är såklart en självklarhet eftersom vi alla är olika individer men det slog mig på bussen idag. Ofta(ja det är sant) får jag komplimanger och beröm för barnen. Att det verkar lugn och framförallt lugn, väluppfostrade och glada barn. Och det är dem, mesta dels. Klart dem kan vara pain in the ass men oftast upplever jag dem så. Och dagis har även berömt för att de är två trygga, väluppfostrade och nyfikna barn så det är inget jag tvivlar på. Känner mig inte som världens bästa mamma men det känns inte som jag misslyckats heller, än så länge! Ha ha.:)

Det är såklart något man blir jätte glad av att höra, man blir ju stolt och det ger ju självförtroendet en kick så att säga. Men det är ju en evig dags kamp så att säga. Och den slutar inte förren barnen är vuxna sen tror jag på de man brukar säga -"det är inte föräldrarna som uppfostrar barnet utan de är samhället". Jag tycker att det stämmer, alla vuxna ska kunna rycka in och tillrättavisa barnen. Det tycker jag bara är bra men jag vet att vissa föräldrar inte gillar det! Men sånt är olika, alla är vi olika och tänker olika. Har olika värderingar och åsikter.

Ja det var bara en tanke jag tänkte dela med mig av!:)

Nu är vi på väg hem, vart en sen dag idag men barnen ska lägga sig rätt omgående. Imorgon ska dem på dagis men inte tidigt, inte förren vid 9. Ser ingen anledning att lämna dem tidigt om jag inte jobbar.

Jag ska ta tag i det här med lösenord så innan jag sätter det kan ni kommentera om ni vill fortsätta läsa och tex inte hat mig på fb, publicerar inte de kommentarerna!:)

Puss!


Kommentarer
Postat av: Emma S

Hej. Vet inte om jag kommenterat i din blogg tidigare? Och du har säkert inte en aning om vem jag är :) jag vet egentligen inte vem du är heller mer än genom bloggen. Men jag har följt den till och från senaste året och jag vet inte vad det är som tilltalar mig och att jag fortsätter läsa men det kanske är din ärlighet och rak på sak som gör den intressant.



Jag vet inte vilka du tänkte ge lösen till, kanske bara dom du känner? Hur som, nu har jag i alla fall frågat och får jag så fortsätter jag gärna läsa om dig och dina söta barn :) Ha det fint

/Emma

2012-04-18 @ 19:31:13
URL: http://endaghosemma.blogg.se/
Postat av: Ester & Co

Jag tränar på gym för första gången i mitt jag och jag valde Ester & Co. Jag tycker at det är ett jättebra och -fint gym. Bara för kvinnor så det är bara att komma som man är och ingen som raggar på en eller ska "komma med tips". Ljust och fräsch och allmänt trevligt!

Kolla deras hemsida www.esterco.se :)

2012-04-23 @ 19:56:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0