Stolt mamma☺

Publicerat: 2012-08-07 Kl: 17:26:14 | I kategori:


Dagen idag med stort D kom väldigt plötsligt. Jag lever lixom i min egna bubbla och var inställd på att fritids/skola mm var lååångt borta. Flera veckor var jag inställd på men igår sa fröken att han "inte fick" vara på dagis utan ska gå på fritids.

Så jag ringde imorse för att se hur allt låg till. Då sa hon att han var välkommen idag.. Så vi skynda oss med påklädning, frukost mm.
Som skrivet innan var han lite nervös men det släppte ganska snabbt.:) Vi lekte lite inne, åt lunch, var ute och lekte sen avslutade vi det hela med en film, tintin.:)

Jag tycker att det gick jätte bra och W längtar tills imorgon när han ska vara där medan jag jobbar. Han längtar mest för att dem får ligga i soffan och mysa till barntv. Tycker jag faktiskt är bra för att det blir som man gör hemma. Och fröknarna var otroligt trevlig och tillmötesgående.:)

Han fick, av alla tre fröknar massa beröm för att han var så trevlig och ordningsam, framåt och vågade ta för sig. Flera gånger fick han beröm för att han var så trevlig och "väluppfostrad", det kändes skit roligt!!:) Än så länge har jag lyckats.;-)

Nu ska jag snart natta mina små änglar.❤


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0