En dag i lugnets tecken

Publicerat: 2012-02-18 Kl: 09:40:05 | I kategori: Allmänt


Idag lämnade jag barnen lite senare på dagis, jag vart viss överflödig på jobbet så jag behövdes icke! På samma gång som det var skönt var det såklart lite tråkigt, vill ju ha caaashiiing! :( Men det lär komma fler förfrågningar i vecka!!:)


Gick hem till Alexandra och pratade lite med barnen sen åkte vi samma buss till Haga. Hon skulle på möte och jag skulle hem och städa upp, fixa tvätt, disk mm så det var fint när de andra 3 kom hem.:)

Solade lite på stan och strosade mest. Hämta medicin mm. Inget speciellt! Åt en strips om det intresserar er.;)

Vart bjuden på gomiddag hos A o J, lövbiff och strips, otroligt gott! Jag har äntligen fått tillbaka mina smak och luktlökar, iallafall till 50%, WOHoOoO!

-

Imorgon ska vi leka med bästa Jennifer, och jag skriver inte bara bästa som en fjortis fras utan hon är helt enkelt bäst och finast!:) Så får R lite tid och vila öronen 😉 Eller kanske storstäda? *blinkkkkk*. Ha ha ha är skit tröt och känner mig nästan dryg! Ska kanske ta och runda av!

-

Men jag kom på en till sak jag irriterar mig på, eller kan man kalla det irriterande? Jag stör mig en aning på att det finns folk som kartlägger mitt liv. Varenda steg jag tar, vad jag gör, vart jag är, med vem jag umgås och ger sig på mina vänner. Utfrågningar, försöker att prata ner mig och hittar på falska "rykten" och anklagelser. Men till vilken nytta? Det är ju bara onödigt. Det är allt för sällan människor renar sitt eget mjöl. Men det är alltid lättare att hacka ner andra. I just detta fall vet de flesta(de som ska veta) sanningen som du har inget för det. Den energin måste ju gå åt att reda upp sin egen misär?

Hur kan mitt liv vara så intressant? Ge dig på mig och inte mina vänner. Tänk om vissa hade haft den där staken att kunna säga till en personligen, men det kan man bara drömma om.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0