Lögner

Publicerat: 2012-02-29 Kl: 10:05:17 | I kategori: Allmänt


Tänk att vissa kan komma så långt med lögner så de förstör andra människors liv och sen att de kan leva med skiten på sitt samvete, fy fan. Bara för att rädda sitt eget skinn. Men det är inge snack om saken, man kan inte vara frisk i skallen då!!

Man ska vara med om mycket som ska förvåna en här i livet men det här är bland det värsta jag varit med om. Men vissa kommer långt på lögner och andra faller ganska snabbt rätt ner. Lägger över sin eller någon annans skit på en oskyldig, uuuuuuuusch!!!!! Förr eller senare får man sitt eget straff för sina lögner, det är väl det vi kallar karma?
(Såg en svensk sann dokumentär som handlar om en bekant som vart dömd och satt i fängelse men fick resning efter fyra år då de visade sig att bevisen var manipulerad och en helt annan person än han det handlar om hade åstadkommit skadorna i förrgår.)

Giriga människor har vi alla stött på, mer eller mindre. Vissa kliver över lik för sin egen vinning, det är fan äckligt. Jag hatar självgoda, egoistiska, lögnaktiga människor. Det är fan det värsta som finns! Men det går så långt så det blir deras verklighet, de ser lixom inte hur den riktiga världen ser ut utan lever i en bubbla av lögner och påhitt.

Men nu ska jag inte tänka på det eller lägga ner energi på det utan njuta av vår mini-semester! Men det är svårt, det är ju ändå min väns bästa kompis.
Vi vet alla att i slutändan vinner sanningen och ärliga människor. Man får helt enkelt förlita sig på det och hålla sig ifrån personer som kan dra ner en i sin skit.

Sätter punkt med en bild på dagens sanning!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0