Mentors möte

Publicerat: 2012-02-14 Kl: 11:43:01 | I kategori: Allmänt


Idag har jag bara ett möte inplanterat på skolan. Plus skolarbete givetvis, rätt så säker på att jag kommer få med mig en hel del arbeten eftersom jag varit borta i nästan 3 veckor. Känns jätte roligt att terminen började med 3 veckors vab, det var precis vad jag behövde. Och nu när barnen blivit friska så har det kommit magsjuka till huset, måttligt less? Nej, inte alls. Men det är ju mest synd om barnen som inte får bli riktigt frisk, en annan klarar ju sig.

Efter mötet måste jag hem och städa, det behövs verkligen. Tvätt som skall tvättas, hängas, vikas och en diskmaskin som skall plockas ur och laddas om, dammsuga mm. Egentligen skulle jag bara vilja slänga mig på soffan och vila bort febern men vila gör man i graven har jag hört.

Med andra ord är det ingen positiv dag idag överhuvudtaget! Jag sover och äter dåligt men det blir ofta så när man är sjuk. Även fast jag vet att jag måste ta mig i kragen annars kommer jag gå ner i vikt men jag orkar inte.

Jag skulle vilja hyra en stuga långt ut i ingenstans där det inte finns något mottagning eller civilisation och bara ligga och sova. Alldeles tyst och stilla, förstår ni vad skönt? Men just, jag hade ju två barn att ta hand om, glömde det för en mikrosekund, suck.

Sen är det någon idiot som fått för sig att ringa mig på kvällarna, gärna 3-4 ggr från dolt nummer. Ringer och säger såklart ingenting utan lägger på efter en stund, roande? Vissa verkar inte ha mycket att göra! Det är inte så att jag inte förstår vem det är och jag har full förståelse för att person inte har något liv men varför terrorisera mig? Ring någon du vill prata med istället!:)

Hoppas ni får en bra dag iallafall!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0