atomer

Publicerat: 2012-01-10 Kl: 12:18:06 | I kategori: Allmänt


Jag är så arg så jag skulle kunna gå upp i atomer, jag haaaatar ansvarslösa äckliga föräldrar som sätter ALLT annat före sina barn. Må ni dööööööööööööööööööööö en smärtsam dööööööööööd!!!!!!!!!!!!!

Annars? Är jag nere i källaren och donar lite, men det såg mycket bättre ut än förväntat så jag kan ägna mig åt att packa lite uppe i lägenheten.:) Det tar sig sa mordbrännarn. Det kommer nog inte bli en sån jobbig flytt bara man inte gör allt i sista minut så!

Nu ska jag ta och rensa Williams garderob och se över om det finns något fint till LillW och resten gör jag klädpaket av och säljer iväg. Sen vill jag hinna städa åt kaninerna idag också då det är bäst att lägga på ett kol.:)


Slänger in lite bilder i brist på annat.


Efter vi hade varit ute tog Thelise av mig strumporna och värmde mina fötter, ha ha hur söt är hon inte?! Hon tillomed blåste på dem. Mamma hjärtat smälter!







Kommentarer
Postat av: Anna, mamma till Elis & Silas

Alltså, tredje bilden på T, SÅÅÅ SÖT!!!! :D

2012-01-10 @ 13:29:24
URL: http://vyssanlull.se
Postat av: karla

¨hur menar du ?? eller jaf förstår lite men man måste göra saker utan barn också. bara vara...fast det är kanske inte det du menar=)förklara hur du menar?=). jag gör ju jätte mycket saker för mig själv men det handlar om dans och träning osv som jag måste göra för att må bra sedan gör givetvis mycket med min grabb... men det beror väl på vad man gör också såklart... föresten så skriver du så bra och stämnmer så bra det du bloggar om när du tycker saker och så..mycket om det du skriver är som om du läser mina tankar :P...en bra blogg!!!

2012-01-10 @ 22:51:18
URL: http://karlitalatina.blogg.se/
Postat av: linda

håller mer karla, man måste faktiskt unna sig saker utan barn för att man kanske behöver lite egentid för att må bra!

2012-01-13 @ 22:26:17
Postat av: Evelina

Ja men det är ju de jag skriver om du läser riktigt! Tror du att jag inte tycker att man ska göra saker utan barn? Men det måste ju finnas en gräns

2012-01-14 @ 13:35:43
URL: http://evelinapersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0