tankar och kommentarer

Publicerat: 2012-01-25 Kl: 10:38:51 | I kategori: Allmänt


Det gick jätte bra på jobbet igår och jag tror att jag kommer att trivas bra. Dock är det en tung avd så man är helt slut efter passet. Kände mig helt mör igår när jag kom hem, somnade ganska omgående. Längtar redan tills nästa pass. :) Lär bli något nästa vecka.


Det är lite facinerande det här med elaka kommentarer. Undra hur personen som sitter där bakom datorn tänker? Blir han/hon eggad och känner sig skit nöjd eller hur tänker dem? Att ens visa det intresset att klicka sig in här(minst hundra ggr om dagen) för att försöka vara elak säger mer om dig än om mig. Tror du att det spelar någon roll vad du tror dig veta om mig? Att någon ska hacka på mina "skeva bröst, ser ut som en gammal kärring" etc? Tror du på fullaste allvar att det är något jag tar åt mig? När jag vet vem det är som sitter och skriver skiten? Det hjälper inte att bara byta dator, jag får ändå reda på adressen, fortfarande. För mig spelar det ingen roll, skriv precis vad du vill om din kuk tex som du precis skrev om, den kan ju inte vara så mycket att hänga i granen. Jag kommer aldrig att ta åt dig, så ta den tiden du lägger på mig till dig själv eller någon som vill ha den. Men på samma gång är det lite roligt måste jag erkänna, fick mig ett gott skratt nu när jag läste kommentaren som jag inte ens kommer att publicera. ha ha, ja liiite roligt är det allt. :)

Sov hela natten och förstår ni hur underbart det är? Det var väldigt längesen jag gjorde det så nu känner jag mig pigg! Thelise är på dagis och W ska möta mig på sjukhuset senare. Han ska nämligen gipsas idag. Sen ska vi packa och dona lite.

Jag har funderat på en sak, är man inte otrogen om man är tillsammans med en person MEN har känslor och tankarna på/för någon annan? Är inte de otrohet egentligen? Man har ju bara personen som tidsfördriv eller som en övergångsfas?


Äh strunt i det! Nu ska jag göra mig iordning och ses åka till sjukhuset. Tråkigt att jag missade första psykiatrilektionen men barnen är ju viktigast, så är det för mig iallafall.;)  

Lite tankar från mig! Ha en fin dag, ser att solen skiner!:) PUSS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0