William

Publicerat: 2012-01-15 Kl: 18:05:03 | I kategori: Allmänt


Som tur var fick vi skjuts av Keda, slapp vi vänta i en timma på bussen! När vi hade hoppat ur bilen och var på väg in säger William -"Tack mamma, jag har haft en toppen dag". Gograbben!

När han skulle från Timo Pärssinen(stavning?) så frågade han artigt -"Får jag knäppa ett kort med dig Timo Pärssinen?", ha ha han var så söt! Så svarade han -"Klart du får gubben. Är det mamma som lärt dig att vara så trevlig?", så nu är han stolt som en björn!

Det ska bli så roligt när han får sätta igång och börja träna, som han har längtat! Han skulle egentligen ha övat med R i vinter men vädret har varit sådär och sen har det glömts bort? Men jag pratade med Tränaren idag och han var mer än välkommen att lära sig där, dem kanske har mer tålamod än mig, ha ha.;) Så det kommer bli super roligt! Sen får vi se vad han kommer att fortsätta med, fotbollen drar ju igång i sommar den med!

Lite trött tjej? Hon har inte vilat något idag eftersom vi åkte ut till Timrå. Precis när hon hade somnat in vart hon väckt av nån snorunge som sprang förbi och skrek. Ja det var den sovningen de. Nyss kom W in i köket när jag stod och diska -"neee mamma vet du, nu har gumman somnat på soffan" ha ha ja hon slocknade på plats men jag hann väcka henne med lite tomte snack och kyla från balkongen, annars hade hon vaknat inatt och trott att de var morgon! Så det var tur!:) Onödig fakta? Inte alls, ha ha.

Nu sitter dem i badet och leker mamma, pappa, barn. De är så härligt att sitta och tjuvlyssna när dem leker. William är så söt med Thelise och väldigt beskyddande!

Blir en tidig kväll för oss alla, har varit en väldigt olugn och hektisk men roligt helg!:) Känns som den har sprungit förbi. Imorgon är det ny vecka och nya tag. På schemat är det bla vårdcentralen, bvc, habben, sjukhuset, tandläkaren och himlabadet som jag lovat William innan han ska få gipset. Vi går alltid dit innan och efter som belöning för allt han går igenom, helt utan protester. Han är verkligen toppen!
Så det får bli på fredag kanske, så får Thelise vara på dagis så jag och W får lite tid tillsammans.
Plus allt annat som ingår i en vardag tex skola, dagis.:)

Hoppas ni får en bra kväll!


Kommentarer
Postat av: karla

dina barn verka så härliga =).

2012-01-15 @ 19:22:48
URL: http://karlitalatina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0