God morgon

Publicerat: 2012-07-31 Kl: 06:55:49 | I kategori:


Ja jag har inget att skriva om men jag är skrivsugen, ha ha.;)

Gud vad lyckliga barnen vart när jag kom och hämta dem på dagis igår. Alla tre längtade hem efter 3 nätter på vift. Barnen var som sagt hos systeryster eftersom jag jobbade.
Men vi har haft en bra helg. Det är nyttigt att vara ifrån varandra också, annars är vi ju med varandra dygnets alla timmar. Imorgon och på torsdag är vi helt ledig(förutom ortopedtekniska mm) så vi ska bara rå om varandra! Jag hoppas verkligen på finväder så vi kan bada och vara ute. På tal om det, solbrända barn med solblekt hår är väl det finaste som finns.:) William har mörkare hår än Thelise men han har också blivit väldigt ljusblond nu. Thelise hon har alldeles kritvitt, lockigt, änglahår!

När man varit ifrån barnen några dagar så märker man verkligen hur snabbt dem utvecklas. Skulle vilja men kan fan inte beskriva den lilla tösen. Hon är så bestämd och vet precis vad hon vill. De gångerna hon inte får som hon vill är det "de är blääää", "du är inte snäll nu mamma, du är dum". "det är äckligt" och igår när hon vart arg på W, ha ha det var så jäkla roligt! Hon vet att hon inte får slåss så hon gick fram med knutna nävar längst sidan av kroppen och lipa samt skrek "du är äcklig!!". Hon har inte en aning om vad det ordet innebär för allt är äckligt just nu men jag och William skrattade så jag höll på dö! Vet så klart att man inte ska skratta när barn använder fula ord, gör fel mm men ibland är det svårt!;-)
Ja kort sagt så är mina barn två fantastiska små individer! Tänk vilken tur jag har som får leva med dem❤

Vackrast!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0