God morgon

Publicerat: 2012-05-08 Kl: 07:18:04 | I kategori: Allmänt


Det här är andra dagen William vaknar före mig, tar telefonen och spelar/ritar och stänger av väckarklockan när den larmar. Mindre bra eftersom vi försover oss då. Som tur är vaknade jag ändå tidigt men 5 min innan den egentliga bussen gick. Men det gick bra, blir bara några minuter sen till jobbet!:) Försökt förklara för han att han inte får göra så och ifall han gör de måste han säga till mig. Ja hänt är hänt, hoppas han inte gör det igen.

-

Annars är jag aptrött på motgångar, varför måste allt vara en kamp? Kan inte något bara flyta smärtfritt? Nej när man är vid mållinjen ska massa andra icke förväntade saker lösas innan man kan gå i mål. Förstår ni hur jag menar?
Men alla motgångar är bra gångar för man lär sig och blir starkare men det är lite svårt att se när man står och kämpar. Ja nu vill jag bara att lösningen ska ramla ner från öppen himmel för jag själv lyckas inte lösa det.. Jag får hålla tummarna helt enkelt.

Sen tror inte jag att man kan påskynda tiden om man hamnat i en svacka. Jag tror man måste vänta ut det, låta tiden ha sin gång. Men om jag fick som jag ville skulle jag knäppa med fingrarna och vara fylld med energi

-

Igår sprang tiden förbi på jobbet, helt plötsligt var klockan 20.30. Jag vart alldeles chockad för jag trodde klockan var 6-7, ha ha! Tror många gånger att det handlar om vem man jobbar med.

Men barnen hade det bra med mommen igår, dem är så kära i Kira(mommens miniatyr hund). Thelise fick nya fina skor som ni såg och så var dem på Williams favorit affär, djuraffären. Jag tror jag hamnat i ngn avtrubbad värld, har inte ens tänkt på att hon inte kan använda vinterpjuksen längre, ha ha tur hon har mommen då!:)

Nu ska jag byta om och sätta igång arbetet som varar till ca 14.00!

Hoppas ni får en härlig dag i solen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0