Livet

Publicerat: 2012-05-25 Kl: 13:42:34 | I kategori: Allmänt


Är inte alltid på topp, minst sagt. Det är väl alltid så, ups and downs.. Ja tänk om man skulle må bra hela tiden? Det vore väl fy skam.

Barnen ska vara hos min fina syster nu i 2 dagar och det kommer verkligen lägligt. Tack snälla snälla! Ser framemot helgen, har på känn att den kommer att bli underbar. Det är ingen självklarhet med familj och vänner, så man ska hålla hårt i dem. Jag har tur som har dem när jag behöver avlastning och stöd. Även tur som har en sån fin person som R i mitt liv!

Känns skönt att få komma hemifrån och tänka på annat. För hur det än är måste man få andas och tänka lite utan barnen.

Som jag har skrivit flera gånger så velar jag ju fram och tillbaka när det gäller bloggen men som jag känner nu kmr det inte uppdateras lika mycket som "vanligt". Det kommer vara lite då och då bara!

-
En lunch på stan i detta fin väder var riktigt mysigt, men det blir olidligt varmt i solen!! Men jag klagar inte, bara lite jobbigt när man har feber.:/

Fick en tidig morsdag present idag också, det gjorde min dag. Vart jätte glad! Jag som har så svårt att ta emot presenter, jag skäms alltid. Vet inte varför men det har alltid varit så! Jag ger hellre bort.:)

Nu är jag på jobbet och dubbelkollar mina timmar eftersom jag inte fick någon lön idag, suck.. Alltid är det något som ska strula.

Hoppas ni fina läsare har en underbar dag i solen!


Kommentarer
Postat av: Norrland

Det är ju slut mellan er..

2012-05-25 @ 16:03:10
Postat av: Evelina

Ha ha jasså? Tur du har koll;)

2012-05-25 @ 19:24:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0