Träningsvärk och huvudvärk

Publicerat: 2012-09-08 Kl: 11:19:04 | I kategori:


God dag kära läsare. Idag har vi ett lugnt schema framför oss. Tanken var norra berget men tycker att 9 grader är lite kallt så vi gör ett nytt försök imorgon med det!:)

Det känns som om vi alla är lite mör sen igår. Bad i 7 timmar sätter sina spår. T somnade i vagnen, naken direkt efter vi duschat. Jag klädde henne när vi var klar och hon vaknade inte ens till, helt körd var hon! Då fick jag och William sitta och äta ifred, jätte mysigt var det.:) W sa flera ggr "nu är det bara du och jag mamma", han om någon uppskattar egentid med mig. Därför är det kanon att vi börjat träna på habben igen. Onsdagar kl 15 i varmvattens bassängen. Tänk vilken lyx att en leg. sjukgymnast lär en simma.;-)

Ja planen nu ser ut som sådan, vi ska ner på affären och handla cola. Sen ska T vila en stund innan vi ska iväg på middag.:)


Ja ibland önskar jag att jag kunde trolla.. Eller åtminstone påverka en situation. Äh de är en sak för sig! Nu måste jag ta tag i de med träningskort mm... Men hur fun är det att gå och träna själv? Vet ju inte ens vilken maskin man använder till vad. Jag ska inte gå på gruppträning,gympa lr liknande, inte riktigt min grej. Spinning för motionen och gym för muskler! Och det lutar mot Friskis och Svettis, nära och bra lokaler!:) Det där med att sminka sig och fixa håret innan man går och tränar känns lite sådär och på ngt konstigt sätt tänker jag alltid på ego,iron works och typ golds gym. Sminkade uppklädda tjejer och grabbar som står och spänner sig framför spegeln, haha spännande! Det är en helt ny värld som öppnar sig för mig ;-)

Ont ont ont på foten!!


Kommentarer
Postat av: Veronica

Ett superbra tips är att innan du tecknar ett abonnemang hos något gym så be om ett "prova-på-pass" med en instruktör. Det brukar alltid finnas möjlighet till det och det brukar oftast vara kostnadsfritt :)

Svar: tack för tipset! Det ska jag absolut göra :)
evelina

2012-09-08 @ 16:17:40
URL: http://veronicarajala.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0