Apr. 10, 2013

Publicerat: 2013-04-10 Kl: 21:32:03 | I kategori:


Åh nu väntar jag på att badvattnet ska bli klart sen blir det ett svanhopp rätt ner och där ska jag ligga, bara andas och tänka på hur bra jag egentligen har det.

- Vi är friska! Jag är snart färdigutbildad, jag har jobb, jag vet vem jag är och vad jag står för(bara omgivningen som gör en koko ibland), jag är fin och jag duger till precis som jag är, jag har få men ack så underbara vänner, en välmående familj, fin lägenhet, för det mesta läget under kontroll och det viktigaste utav allt, jag har två helt fantastiska, välmående och välutvecklade barn hos mig dygnets alla timmar, årets alla dagar som gör mig stoltare för varje dag som går! Vad kan jag mer begära?

-

En heldag i skolan var det idag iaf. Vi hade etik och de är ju mer en 'prat' lektion, man diskuterar olika saker. Jag som älskar att prata glömmer ofta bort att strypa mig själv många gånger, måste lära mig det. Eller egentligen inte för att sitta och hålla käften är ju inte bättre men någonstans där mitt imellan. Och jag har fått känslan av att det jag säger inte är lika intressant som de andras åsikter och tankar. Kan det bero på att jag egentligen inte tillhör den klassen utan jag är ju bara där på den lektionen annars har jag ju min klass, som förövrigt är förbannat bra. Mest tack vare fina Annika! Men förstår ni hur jag menar? Lite utstött från lärarnas håll typ.. Eller så kanske jag inte kan säga för jag kan vara helt ute och cyklar men det är MIN upplevelse. Men det är inget som får mig att dra mig tillbaka utan jag går på som den ångvält jag är! :-)

Nu är badet klart! Tittar nog in senare medan håret torkar för det skall plattas innan jag lägger mig. Orkar inte göra det 05.15 imorgonbitti, ha ha!

Titta på bilderna och känn en mammas stolta hjärta! PUSS






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0