Apr. 20, 2013

Publicerat: 2013-04-20 Kl: 16:08:47 | I kategori:


Ibland kommer det över mig och egentligen är det patetiskt, så mycket kan jag stå för. Jag blir så arg över att jag röker och dricker så mycket cola, runt tre liter per dag. Det är sinnes!! Och ett paket cigaretter.. Sjjjjjjjuukkkt! Jag förstör ju mina tänder och jag förgiftar min kropp. Med vilje, medveten om konsekvenserna men ändå gör man det? Jag erkänner att jag tycker att det är svårt att sluta trots att jag ser förändringar.

Och alla bara pratar och skriver om träning.. DET är så tröttsamt!! Dem menar att man ska träna annars är man en loser och det kanske man är men alla kan inte. Jag ska/VILL börja träna men jag KAN INTE än och hur kan det komma sig? Det är väl bara att dra på dig kläderna och gå ner?! Ja så enkelt är det, för er utan barn, för dem som har en partner eller har hjälp av den andra föräldern(!!), för de som är arbetslösa mm!! Jag jobbar oftast mån, ons och fre. På tis och tors har jag skolan, så när i helvete ska jag hinna träna? Den få 'avkastningen' jag får är märkligt nog när jag jobbar. Jag ber inte om mycket och jag är glad att jag och barnen har en fantastisk familj som hjälper mig så jag kan jobba.


Äh osammanhängande text och jag skulle kunna fortsätta kräkas på allt och alla men nu skall jag jobba <3

Jag såg ett par skitsnygga träningsskor på stan igår, dem ska jag köpa!! Men jag hittar inte en enda bild på Google så kan inte visa nu. Puss på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0