värdefullt

Publicerat: 2013-04-13 Kl: 12:48:35 | I kategori:


G uuud vad härligt det är med helg! Jag kan nog inte ens beskriva hur mycket jag har längtat efter just denna helg, haha. Inte av någon speciell anledning utan bara för att kunna få sova ut! Veckans alla dagar har larmet ringt 05.15 och det har varit full fart hela dagen. Inte kommit i säng förrän 00-01. Mycket därför jag varit så extremt trött och igår kände jag mig helt färdig.

Idag har vi bara varit. Vi åt ganska 'sen' frukost, sen spelade vi spel, yatzy, kort och lekt lite. Men inga måsten eller någon stress. Nu har barnen precis ätit lunch och väntar på syrran. Hon ringde förut och ville att barnen skulle sova hos henne och de vart jätte glada men jag tycker det är lite tråkigt. Ska gå förbi och se om tvättstugan är ledig men det har jag jävligt svårt att tro. Finns aldrig tider och jag menar verkligen aldrig utan det är bokning flera veckor i förväg. Men det blir väl så när vissa hyresgäster har fixat fler bokning pluppar, det straffar alla andra men dem har inga problem med tiderna direkt.

-

Igår mellan alla möten jag sprang på så träffade jag chefen på mitt nya ställe. En helt underbar människa måste jag säga. Som det verkade värnar hon väldigt mycket om sina anställda och jag tror inte att det förekommer samma skit snack och illa beteende som på många andra boenden här runt om i Sundsvall. Stället jag var på kommer att bli min 'bas' där jag har sommarschemat men jag kommer att hoppa in på två till boenden utöver schemat så det blir en jädrans massa jobb i sommar. Men ingen blir gladare än jag för då åker jag och kidsen utomlands i höst, bara vi tre :) Förstår ni hur underbart? :)

Nu ska jag klä barnen och packa deras väska sen börja storstädningen men jag ska ta det lite halv lugnt för jag hade sånt migränanfall igår och vill gärna inte få det ikväll också, usch!

Ha en bra dag, puss!



Happyfäjs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0