Hej alla glada läsare

Publicerat: 2013-07-24 Kl: 09:40:27 | I kategori: Allmänt


(Läs som igår) Nu var det ett tag sen som vanligt..

Jag har skrivit om det förut men jag vill berätta om det igen. Om mina nya fantastiska vänner. Som jag mått den sista tiden har inte ens ord kunnat beskriva men sen jag träffade dessa personer(en familj som består av mamma, dotter V och innboende K) har jag mått bra mycket bättre!! Tillomed mina svettningar har lugnat ner sig. Vilket är ett stort tecken på att min inre stress blivit lugnare.

Förra veckan gick jag och Lisa fyra mil. Och idag skulle vi gå en till men riktigt så vart det inte utan jag åkte och badade i hulitjärn, eller jag tittade på medan idioterna (hahaha) Issa och Sara badade. Vattnet var verkligen iskallt alltså men dom badade länge så jag slumrade en stund. Sara väckte mig när jag var i den djupaste sömnen så jag var alldeles groggy efteråt. Tydligen hade jag snarkat väldigt högt, ha ha!

-

Jag har berättar för er att jag fick en propp i högra pekfingret som jag struntade i att kolla upp. Men sen nu efter ett par dagar tillbaka har jag varit liten orolig så jag ringde både VC och 1177, båda sa "åk in på akuten nu direkt " men det gjorde jag ej för jag hade ingen barnvakt. I förrgår när jag vaknade var hela mitt ansiktet uppsvullet samt att jag hade tappat känseln från pannan bak till nacken på vä sida. Trodde så klart att jag sovit konstigt och brydde mig inte så mycket men idag var det fortfarande kvar så efter badet släppte dem av mig på akuten.

Jag trodde att det skulle bli det vanliga "ta en Alvedon och åk hem, återkom om det är kvar om tre månader" typ. Men jag tror inte ens att jag fick vänta mer än tre minuter så körde dem in mig, kopplade EKG och upp på en monitor med syresättning, puls och hjärtelag. Tror ni förstår vad jag menar.

Slumrade till för jag var så trött, sådär obeskrivlig trött så som jag kan bli ibland. När läkaren kom kunde jag knappt hålla ögonen öppna och pratade sluddrigt. Somnade direkt efter hon hade gått. Det kändes som tiden gick jätte fort fast nån timma gick det innan läkaren kom och sa något i stil med "du blir kvar över natten för vi måste kolla ditt bortfall i ansiktet och in trötthet".

-

Så nu idag ligger jag och väntar på magnet/skiktröntgen, hoppas det blir snart och att det ser bra ut för det verkar vara ett underbart väder!!:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0