hellu

Publicerat: 2013-05-13 Kl: 09:04:00 | I kategori: Allmänt


Jag skrev ett långt inlägg för någon timma sen men kursiv stil på datorn men texten är helt borta? Sånt här tycker jag är riktigt irriterande och det händer allt för ofta, ska man byta bloggplast kanske.. Vart bloggar ni? 
 
Imorse lämnade jag barnen sen gav jag mig ut  och gick/jogga en långpromenad, vart "bara" 6 km. Hem och gjorde mig klar sen åkte jag hit, till skolan. Skönt och behövligt var det iaf! Även om jag inte hinner med gymmet ska jag fan börja träna hemma, det ger nog lite resultat. Cardio, squats och plankan, det är kung träning! För magen och rumpan som jag helst vill åt!
 

 
Just nu sitter jag och gör en uppgift ang panikångest, generaliserad ångest, fobier osv. Den enda uppgiften jag kan säga är lätt i den här kursen.
 
Det jag skrev förut var att jag och William hade en jätte mysig eftermiddag i lördags på giffarnas match. Vi hejjade och klappa händerna, William skrek lite(han blir så inne i det) vi åt hamburgare, sockervadd och popcorn, höll handen och bara myste!:) Efter matchen hade han ångrat sig och ville åka till syrran så vi åkte dit så jag kunde droppa honom. 
 

 
J kom och hämtade mig och skjutsade mig till Jennifer där vi surrade konstant i tre timmar, som bara vi kan. Sen gick jag hem när kidsen skulle sova och då kom den där känslan på en gång. Det känns som man vill krypa ur skinnet men det är nog bara för att man VET att man KAN gå ut om man vill, annars är man ju låst hemma.
 
Men jag satt mig i soffan och sappade. Såg att det var Avatar och tittade på de. Jag minns första gången jag såg den, det var på bio med R. Efter filmen minns jag vilken tom känsla det låg över hela salongen, allt gick ut under tystnad. Ni som har sett den vet ju hur magisk den är, hur man verkligen lever sig in i filmen och önska att man levde så som dem gör. Jag förstår att folk i USA och Kina tagit sitt liv och hamnat i djupa depressioner efter filmen, så stak är den!
 

 
Söndagen var också bra, det är skönt att vara barnledig och bara vara ibland. Även fast jag hade jävligt svårt att somna. Blir inte sömnen bättre snart då kommer jag att hamna i en psykos. Tur doktorn ringde förut. :) Nu blir det nog lite bättre iaf!
Hur som helst, jag sov fram till 10, vaknade till och slängde på mig träningskläderna och gock ut och joggade en timma ungefär. Mycket skönt!  
 

 
Usch, tiden går så jäkla snabbt när man sitter på skolan, tycker fan inte att jag hinner något innan det är dags att åka och hämta barnen. Nä nu måste jag fortsätta, hurrryhurrycurry!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0