psykologi

Publicerat: 2013-05-22 Kl: 11:48:38 | I kategori:


finns olika sätt att hjälpa personer på. Att gå bakom ryggen är inte okej, om det inte handlar om någons liv dock. Men inte i vanliga fall och att hjälpa något sitt sätt kanske inte är det rätta. Så det bästa vore ju om man pratar med någon fler.. En vän, en professionell person eller en annan som har/är i samma sist. Men jag tycker alltid man pratar med personen först, 'jag tycker inte att du tar hand om ditt/dina barn på det sätt dem förtjänar pga ditt jobb/ditt mående/dina personliga problem.' Lite dåligt framför men jag tror ni förstår.

Många gånger upplever inte barnet till en början att de mår dåligt eller vad som är rätt eller fel. Med andra ord krävs det ganska mycket för att ett barn skall må dåligt i sig själv och blir ärrad för livet. Det kan ex vara ett barn som far fram och tillbaka mellan barnvakter/familjemedlemmar och spenderar minst tid med sin mamma, ända från födseln. Det barnet kommer nog ha svårt att känna/hitta trygghet r de blir äldre.

Ett dåligt exempel men det enda jag kom på just nu. Man har som medmänniska en anmälningsplikt!!!!!!! Men det är alldeles för många som inte orkar eller vill lägga sig i för dem tänker att 'det är inte min sak, någon annan hjälper nog de barnet'. Men så kanske alla tänker och barnet blir förstört för livet?!

Vet inte varför jag tar upp det här? Låg och tänkte länge länge igår. För många gånger rannsaka man ju själv..

Aja nu ska jag och William in på ortopedtekniska och göra en ny skena. Plus att han ska få botox i början av juni. Hoppas verkligen att han slipper gips, annars är hans sommar förstörd!!

Puss och kyss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0