är det någon här?

Publicerat: 2014-02-02 Kl: 00:13:06 | I kategori: Allmänt


Kicka igång detta igen, eller vad säger ni?:) Tror att jag har skrivit de flera gånger om men ändå händer det ingenting, haha!

Men jag saknar skrivandet mycket och det känns lite roligare att skriva nu sen jag la ner sidan med tanke på att jag fick bort 90% av läsarna :). Det blir ju aldrig privat givetvis men hellre 50 läsare än 500! Vem gillar inte att gå tillbaka och läsa vad man gjorde för ett år sen lixom?

Men sen är jag helt värdelös på radbrytning osv men det får ni stå ut med ;-)

-

Men ja, hur ser livet ut just nu? Jag har inte ändrat min åsikt ang psykiatrin här i sundsvall även fast den är så "omtalad" men har man inte diagnosen boderline eller är självmordsbenägen så är man icke prioriterad. 3 år senare väntar jag fortfarande på en RIKTIG samtalskontakt. Även fast de säger att småbarns mammor/pappor, ensamstående osv är högt prioriterad.
Jag är fortfarande sjukskriven men längtar fan efter att få jobba nu så vi planerar kring de och det känns skönt!

Barnen mår fin fint! Thelise utvecklas varenda dag och jag blir lika stolt och varm i hjärtat varje gång hon visar något nytt hon lärt sig. Som idag när vi sitter i soffan och hon sitter och skriver. Jag tittar på blocket varpå hon frågade mig "hur stavas pappa? är det rätt?" då har hon skrivit "Dan" utan att jag har visat henne tidigare. Hur duktig är hon inte?! Bara genom att ljuda fram bokstäverna.
William är jätte duktig i skolan trots att han inte trivs så kämpar han på! Jag väntar på svar från två andra skolor så jag håller tummar och tår!

Jao, det är väl hur läget ser ut kortfattat just nu.:) Imorgon vankas det middag hos mommen men först ska vi göra varm choklad och mackor och åka madrass i backen, mysigt! Ni minns när man var liten och var i skogen sen fika man fika som man tagit med sig, jag hatar dock fortfarande hinnan som lägger sig på chokladen, haha!

sov gott och vakna torrt!♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0