God morgon

Publicerat: 2007-07-31 Kl: 09:26:25 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer




Jag har varit vaken sen kl: 7.00. Förstår ni vad trött jag är :-| & så börjar jag jobba 14.00 men har massa saker att ordna innan det. Ska lämna William hos syrran & ner på stan & fixa en sak m.m. Daniel är på möte han, tänkte att han inte behöver ta med William som har en tendens att bli väldigt krävande på viktiga möten.. haha =)

Iförrgår var vi hos lillsyrran min & grilla & så.. Skulle egentligen till pappa men det regnade så mycket så vi träffades hos nathalie ist =) & felix är så söt mot william :D Han blir bara sötare & sötare. Den enda kusinen som han träffar. Han har ju 2 andra i sthlm som förhoppninsvis kommer till Williams dop! & kanske när han fyller 1, vad vet jag! fast hua det är ju snaaaaaaaaaaaaaaaaart =D Då har ett helt år gått.. Det bästa året i mitt liv hittills :D

Kom nyss ur duchen så jag ska torka håret & det innan Wille vaknar, han tar sig en liten tupplur! & nu när pappa är hemma med han & jag jobbar så får han ju sova hur mycket han vill.. Vilket jag inte gillar, men dom 2 verkar göra det :) hehe. uppdaterar mer sen, hejs.






GÖD EFTERMIDDAG! Nu sitter jag här med Emma.. Stackars William han har feber :( Men lika glad för det är han! Se själv nedanför! Emma säger att han vart glad för att hon kom, kanske sant? Vad vet jag? Mycket. Även att William har sina nya kläder idag! =) Mammas inköp! Roligt att dra i banden var det iaf, lika kul som & dra i dom vagnen & bilbarnstolen. Det ser ut som han är beredd på att hoppa fallskärm, haha mammas allt! Lär sig nya saker varje dag =) Han tar även tar i kinderna & försöker "bita" när han ska gosas. haha.  

Fick en present av emma nu =) En nyckelring, med ett E, fänks!! :D Jag fyller ju snart år... & har lite små ångest inför Williams dop.. herregud. Det är nära känns det som.. Men det blir nog bra. Måste köpa nya kläder till alla iaf =) (mig, daniel & william).

Imorron ska jag jobba som vanligt, men vem tackar nej till 5000:- på två veckor? Inte jag, men det blir dock kämpigt. Men dom behövs! Jomen tack... Har ingenting att skriva förut om att Daniel hjärtat är & spela poker & mammas allt på hela jorden sover =) Stackarn har 39,2 i feber men det beror nog på tänderna. Därför ska han få sova i mammas & pappas säng & mysa =) gosen, HUUUUUUUUR kan man älska nån såååå mycket som min lilla prins? =D




Måndag

Publicerat: 2007-07-30 Kl: 21:34:02 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer




Imorse vaknade jag
kl: 11 av ett sms av min chef  som skrev "vill du börja jobba klockan 12 kompis :-)"  haha! Så klev jag upp eftersom det var min sovmorgon idag =D hehe. Men iaf, klev upp & såg att det spöregnade =/ Fuck tänkte jag! Men då ringde jag fredrik & frågade om han kunde hämta mig & det kunde han =)) tack! Bra gick det iaf.

Nu sitter jag här & ser på tv & skriver lite. William har jag nyss lagt. Kämpat som fan!! Tjurskallen min <3 Daniel är med min pappa & hjälper han med nånting.. Niklas håller på flyttar rättare sagt!

Imorron börjar jag jobba 14.00 & jobbar pil, alltså vet icke när jag slutar. Kan bli 15.00 & 20.30.. Nu ska jag fika sen gå & lägga mig =) hej.

Tack för kommentarerna =)



wille pytte bäs =)

jobb

Publicerat: 2007-07-28 Kl: 23:08:18 | I kategori: Allmänt | 6 kommentarer




Mera jobb, som vanligt då med andra ord men idag tog jag på mig passet själv =)

Imorron ska vi till pappa & grilla, fast vi ska dit redan på dan. Angelica, Mange, Nathalie, Patte & Felixhjärtat ska dit han med. Han är så söööt & jag vill bara pussa söönder han & ta hem han =) Mosters hjärta!

Jag är så dålig på att uppdatera men sånt är tyvärr livet.. Undra om nån tycker att jag härmas nu ;) Men det är så fint med fet text i början ju!! =( (Säg till isf nudel)

Livet rullar på som vanligt, var på sjukhuset (om jag inte redan har skrivit det) & vägde han 9150g, hahaha! Mammas lilla tjockis! & utveckligen (6månder) så är hon jätte nöjd med han, men ahr man haft det jobbigt med andningen m.m så kan det ta ytterligare tid med utveckligen så vi får vara tålmodiga. Men det är ju kul & ha han som bäbis länge :D Önskar att han alltig kunde vara bäbis ju.

Just nu sitter jag & väntar på att daniel ska komma hem så vi kan gå & lägga oss, tråkigt & gå & lägga sig själv =) haha. Först ska jag bara äta en macka! Åt nyss en pirog men det räckte inte... Iaf så åt vi kycklig & ris till middag, mumma :) Danne är hemma fru, gör mat & passar barn :) haha. & jag sköter jobbet, men jag är så rastlöst & det är skönt att jobba & han måste få vara hemma med William han med. William tycker mycket om sin pappa, det märks verkligen, bara han inte börja tycka om han mer ;)
 
Åke hämtade sitt minneskort till telefonen idag så nu kan jag bara knäppa 4 bilder åt gången(?) haha, sjukt! Men ska åka in & köpa ett nytt & hämta ut bilder som jag har beställt nån dag i veckan, det blir nog bra det :)

Köpte kläder till Willima igår på cubus, det blir alltid nånting när man går på stan fast man inte ha pengar till det, mnen det är svårt att låta bli =) En höst jacka, fast jag ska köpa den från hmkatalogen, Ett par byxor & en tröja till & hängselbyxor =)

Planera dopet, måste jag & danne börja göra snart. Även fast det inte är förren 22 speptember om jag minns rätt(?). Hittills vet vi att Emma & tobbe ska vara gudföräldrar & Lina ska sjunga. Men fika m.m vet vi inte riktigt än... Madde(dannes syrra) ska nog göra doptårtorna, hon är riiktigt grym! Men har inte riktigt bestämt mig för motiv eller hur många.. Kanske 2.. har hittat några som jag tänkte lägga ut kanske ni kan hjälpa oss lite =) hehe. Fast annars är hon riktigt påhittig så hon kanske hittar på nånting själv.



 







dom rosa ska förståss vara blå & "boken" ska vara andra färger isf. Min favorit är den med tre våningar, skallran & den där barnet ligger. Fast alla är ju fina.. den med tågrälset är oxå fin... SVÅRT!!!! Jag har lagt dom som i en "topplista" ;) HJÄLP OSS! ..kanske en med en bild på william?? fan va svårt..... Många ser ju likadan ut men några små ändringar.

vilken kille =D

Publicerat: 2007-07-27 Kl: 11:06:06 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer




haha jag som alltid gnäller på att danne inte hör william på morronen..  imorse gjorde inte jag det ;( haha. Så jag fick sovmorron, danne har varit vaken sen kvart över 7 & jag sen tio över nio :) skööönt!

happy

Publicerat: 2007-07-26 Kl: 23:04:41 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


TOBBE RINGDE IDAG, GIIIIIISSA OM JAG VART LYCKLIG =D jepp! Skönt & höra rösten på han, börjar saknar han riktigt jävla mycket. Men nu får han ringa mig så förhoppningsvis kommer vi prata mer, skönt & veta att han kommer ringa. Han är väl en av dom enda jag kan prata riktigt med, & emma förståsssss :) Men iaf :D glad vart jag!!!!!!!!!!!!!!!!


lite segt har det gått för mig att uppdatera, jag vill skriva men jag glömmer :b


varit vaken sen 7, städat, diskat, vikit tvätt & alltttttttttttt i hela världen kändes det som, sen vilade jag en timma tror jag medans william sov =) sen halv vilade jag när han hade vaknat för danne 'leker' inte tyst med han :p jaja

nu är jag med emma, vi ser 10 orsaker att hata dig. sen ska jag & danne sova & emma ska hem & sova med :) i fink.











23 juli

Publicerat: 2007-07-23 Kl: 23:20:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Idag har jag inte gjort så spec mycket =) Varit på anställnings intervju på wecall, ska på introdutkion imorron, ser fram emot det som fan.

Nu ska danne spela tv spel & jag ska sitta lite här.. & spana runt =)
 

En månad kvar till daniel fyller åååååååååår =D



Snygging ;D En tjuv knäpp!

god morgon

Publicerat: 2007-07-22 Kl: 09:14:10 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer




William & jag är iaf vaken, daniel sover stackarn. hah det var det lite mycket med mange & mamma igår =) haha.

William sitter & skrattar åt den dära killen med avlångt huvud på tvn, som har en kompis som är en hund :D hahah
Ska iaf käka frukost snart sen kommer daniels mamma förbi ett tag, sen ska jag & danne åka & handla. William med så klart!

Mysigt som fan vare iaf igår =) yes



yes

Publicerat: 2007-07-21 Kl: 22:49:48 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer




Nu är danne tillbaka & det känns riktigt skönt =)) Yes bröllop idag sen blev det grillning & nu är danne ute på vift & jag är med ems! Cant let my girl down hehe :D


TJING



denna dag

Publicerat: 2007-07-20 Kl: 10:36:52 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer




Kan antingen den bästa på ett tag eller en helt vanlig dag, det vet man inte förren man har gått & lagt sig =) haha idiot.

Nu ska jag städa sen stan, sen jobba =) tjing


image44

por favor

Publicerat: 2007-07-18 Kl: 20:49:19 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


 

japp!!

idag har jag solat, måste ju sola nu när danne är brun som en gris. jag vill oxå vara sexeeeh ;) hahah, som tobbe skriver. Jadu tobbe, saknar han som fan! Ska skriva ett nytt brev ikväll, vart så jävla yrt igår :S haha. bar massa skit.


Nu är vilma här, vi ska väl titta lite på tv & jag ska snart lägga william por favor, haha =) visst emmaaa



skärpning

Publicerat: 2007-07-17 Kl: 21:59:44 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer




Måste börja skriva mer, mina trogna läsare sviker mig snart. Detta är ju vad dom ser framemot hela dagarna..... =)) haha.

Iaf så har jag jobbat idag, bara mellan 16.00-21.00, cäshing! Jobbade med emma & alex, sen tyckte vi att alex kunde gå hem så då gjorde han det =)

Nu sitter jag här & skriver & william ligger & leker på golvet, han ska väl snart knoppa hoppas jag..(?) jaja

Cya

Favvo vilma

Publicerat: 2007-07-15 Kl: 20:50:07 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


som ska skriva lite information här today=)
Dannes syrra marie är här hos ewe o vi sitter och äter godis o dricker cola.
Igår var vi ner på stan i finvädret och fikade o gick runt i flera timmar o hade de shjöönt. Idag har evelina hälsat på nathalie så kusinerna (william o felix) har lekt. Snart ska vi se på beck filmen o have a little time to looove.
Imorrn hoppas jag att det blir finväder så vi kan  åka o bada!
Hejsvejs


hahahah

Publicerat: 2007-07-14 Kl: 23:57:15 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer





det är som mest 73 st som har läst min blogg & jag har 30 unika besökare :D fan va kul! ;P hahaha

8 månader =D

Publicerat: 2007-07-14 Kl: 18:49:41 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer







Idag är william 8 månader & kan hålla flaskan själv, mammas älskling är duktig! (korrigerat 5 månder)



image40

manikyrrrrrrrrrrrr

Publicerat: 2007-07-11 Kl: 21:47:35 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer




har vilma gjort på mina små naglar som håller på att bli långa =) haha. men det vart fint fast det ser konstigt ut eftersom dom är så småa.. hehe men dom växer ju.

Idag har jag tvättat & städat som en galning. Hämtat hundarna & handlat, riktigt hemma kärring, fyfan! William är väääääärldens sötaste jävel :D hahaha bara man blåser han i håret så skrattar han som en tok! & så sa jah "var" som i sår, då garvade han som fean med :) hahaha. mammas allt!

zzZZzz

Publicerat: 2007-07-10 Kl: 22:28:15 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer




jobbat idag & nu blire sova! tjing

mys kväll=)

Publicerat: 2007-07-09 Kl: 22:17:53 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Idag åkte jag & lina till bön (björkön) & solade, jag satt i massagestolen & myste med william. Innan åt vi donken. Sen skjutsade lina hem mig till mamma så käkade jag där. Sen vandrade jag hem & då kom lina, sen kom emma :) så har vi käkat massa chips & cola :D mysan. William har nyss somnat,mammas prins.


image39

"auhauh"

Publicerat: 2007-07-07 Kl: 09:21:46 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer




sitter william & säger samtidigt som han tittar på sin sol på gungan, han vill att den ska snurra =) han älskar när den snurrar runt & han tror att ju mer han pratar ju fortare snurrar den... haha :D sötnosen. Han har börjat med så många miner nu mera, suger på underläppen medans han försöker att spotta & massa små söta miner :D hahaha. Försöker få med det på kort men hinner aldrig =/ mammas allt!!

Nu ska william käka gröt sen ska jag gå & jobba =) tjing


kusinerna, nästan lika långa.. haha :)






Emma är här & gör sig i ordning & jag sitter här & häckar... det vart många och!! hahaha. William sitter & hoppar, han har börjat hoppa som en jävla galning, nu kan man knappt hålla i han utan att han ska hoppa upp o ner, jag tackar den som uppfann hoppgungan =)))

känner mig halv deppig :/ kanske för att jag vill gå ner på gf men kan ju inte för lill prinsen :) klart jag inte lämnar han för att jag ska festa :S det vore ju idiotiskt !! Men det blir nog bättre. Snart kommer äääälsklingen hem, fyfan va skönt det ska bli!! Längtar som fan =) Ska pussa ihjäl han & krama sönder han! Fast han lär nog inte ha nå intresse för mig, tyvärr ;) ahaha.


image37

inte

Publicerat: 2007-07-06 Kl: 22:08:36 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


 


skrivit på ett tag, men imorse.. försov jag mig till jobbet, började 8 men vaknade 20 över 9. YAPP! Det första jag hittade på telefonen var "Hej fröken evelina, du började klockan 8. Vart är du? Nadia är ensam...." FEL & ringa? =) Jaja, kom 11 iaf för regina vart så snäll & kom halv 9 =) fänki!

Nu sitter jag här, mamma har nyss gått & the devil har somnat, så jag ska sova med. För jag börjar nämnligen 11 imorron. Inte jätte tidigt men ändå =)

Dagens låt: I ett hus (har sjungt den för william ett X antal ggr idag!)
Dagens dusch: Efter jobbet =)
Dagens kläder: Emmas äckliga jobbar byxor & min svettiga sibylla tröja! yeah
Dagens frisyr: Plattat..
Dagens smink: Nada
Dagens händelse: ?
Dagens planer: Jobbahhh
Dagens vill ha: pengar
Dagens saknad: ja den vanliga
Dagens tråkigaste: jobb..
Dagens finaste: william!!!!!!!!
Dagens dricka: cola
Dagens köp: cigg till nadia
Dagens kärlek: daniel & william
Dagens mående: tjött

gatufesten

Publicerat: 2007-07-04 Kl: 11:27:06 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Nu ligger william & vilar & jag städar ihjäl mig & poppar musik :D Har inte städat på ett bra tag, har mått piss i typ 2dagar, fyyyfan! Men sov liite mer inatt iaf..

Dit ska  jag & william snart =) ska titta runt lite & så. Kanske går ikväll, ingenting bestämt än.  Kanske ska han & emma få åka en karusell så ska jag knäppa kort på dom :D haha, han lär ju tycka att det är skit kul. Han tycker ju om allt nästan =) snart flyller han 1 med, fan va tiden går!! :O


tjing

dop

Publicerat: 2007-07-02 Kl: 21:16:49 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer




Håller på att planera williams dop men daniel är inte så sammarbetsvillig, allt jag vill säger han nej till :D som vanligt, han är så jävla söt =) haha. Men islutändan bestämmer ju jag, det vet ju alla :) Än så länge vet vi att tobbe & emma ska var gudföräldrar & lina ska sjunga. & sen ska jag skriva ner alla som jag ska bjuda........ det blir en hel del! Dyrt med fika, herregud :D hahaha, nerå! :) men sen kommer jag säkert glömma massa så ni som vill komma  MÅSTE påminna mig :) annars blire svårt!


NU ska emma komma & hämta sin jävla spargris & jag ska sätta på kaffe! hahaa. idioten vettu.

Älsklingen sover & jag ska sova snart jag med :) haej

RSS 2.0