valborg.

Publicerat: 2008-04-30 Kl: 23:01:12 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Ja idag är det sista april, shit vetni vad tiden går undan. William hår vart ju jätte bra men ibland får jag för mig att han ser ut som en permanentad tant men de går till sig, min lilla krullunge :D

Har jobbat idag sen kom mamma o william o mötte mig på jobbet, vi promenerad hem o stannade till o pratade med alexandra o jonte :) hem o skulle äta men de vart pizzan ist. Sen vandrade vi till  nacksta plan o de var lite folk så det var skönt. Gick frågeslingan o william o jonte lekte o käka godis o stojja :D Sen när brasan skulle tändas kom det massor med folk, bor vi så många i nacksta? haha =)

Komhem vid kvart i nio o william somnade som en stock, han var helt slut. Han vart så exalterad när dom skulle tända brasan (han förväntade sig något annat) så all energi gick ur han, hehe =) vännen min.

Nu äre sängen som ropar :)

nyklippt prins :)

Publicerat: 2008-04-29 Kl: 22:46:54 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer




Idag har vi varit o klippt william, gud han ser minst ett år äldre ut :O men han vart stilig :) Fast han vart så sjukt lik pappa sin, ännu mer än förut. Men han skötte sig jätte bra, inge sura miner alls :D Men det är ju som vanligt, gladast i stan.

Imorrn blire jobb sen ska vi väl titta på nån brasa o käka middag :) Skall bli mysigt.

Har spelat in massa filmer på william senaste veckan som jag tänkte lägga upp på youtube men det tar sån tid med denna dator så jag fixar det nån annan dag =)

Har inte så jätte mkt att tillägga faktiskt, mer än att det är nya bilder upplagda på bilddagboken nu :) Var tvungen o lägga upp från kameran för datorn hade inte plats för mer bilder, irriterande. Ska lämna in min dator så det blir lite ordning o reda här =)  Snaaaart flyttar vi, vart är inte riktigt klart än haha, men här i denna lägenhet skall vi inte bo iaf, nejnej :)

skåda  snyggingen, o brun som attan har han blivit oxå =)


designen?!?!

Publicerat: 2008-04-28 Kl: 23:06:44 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer




Kan ingen snälla hjälpa mig med en ny design, inte för att jag inte gillar min för det gör jag men behöver en ny!

hello

Publicerat: 2008-04-28 Kl: 22:02:06 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



tänkte ge er en liten sumering(stavas?) av helgen o så.. läs o njut1



Fredag; Jobbade jag fast jag fick sluta tidigare så jag gick hem o duschade o städade lite. Tkr att william inte ska behöva gå hem vid två när det är fin väder ute för dom äter ju mellis då sen leker dom. Då jag hämtade han vid tre. Gick hem till mamma o käkade middag, sen åkte jag med robban, martin o amanda ner på glasbanken som det så vackert hette. Dom skulle ju ha grillkväll på lördag men eftersom jag är omtyckt så kunde dom ha en på fredag med så jag kunde vara med ;) Vi åkte hem till robert, gjorde oss i ordning o väntade på maten? den vart klar halv tio, haha =) Först var de bara jag,sanna,joel,martin,amanda o robert. Sen trillade anton in :) Sen kom biffen som jag senare hade ett långt samtal med, som var liiite halv jobbigt men det var förr så =) Sen kom det massa andra folk.  Sen var vi där o dansa, käka, prata o hade det trevligt bara :)) Åkte hem i lagom tid o va upp vid 7 med william :)
 

Lördag; Käka frukost, busa o sen sov vi middag o åkte senare ut på ica maxi o handlade billigt godis :D Sen åkte vi hem o käka middag sen knoppade vi. Inte en så speciell dag :) bara en mys dag.

Söndag: Vaknade william så klart vid nio bara för att vi skulle göra nånting på dagen, haha. Klev upp o käka frukost sen kom williams farmor o hämtade oss :) Så åkte vi till ladan o tittade på maries o annamarias cup =) Fast det var bara marie som spelade, dukitg hon min lilltjej. Gissa om hon vart glad o se william? :D  var ju en överraskning, lotta hade nämnligen "glömt" att säga nånting, hehe. Sen käkade vi lite korv där o så, erik var med han oxå=) Sen hem till lotta o så fick victor vara lite med william, även marie o erik tog han om han bra. Så käkade vi tacos o bara babbla som vanligt, finns ju dom som ogillar de men de är inge o bry sig om ;) o janne o william vart buddies hehe :P Sen kom mamma o hämtade oss o jag vet inte rikitgt vad vi gjorde?

Måndag; Idag har jag jobbat o hjärtebarnet har varit på dagis, han vinkar inte ens hejdå längre o är totalt ointresserad när jag kmr o hämtar han :p bättre de än att han ska bli ledsen. hämtade jag o så hade mamma bjudit grannarna på mat så vi passa på, gratis är gott ;) riktigt gott vare. Även att william har blivit biten av nånting idag.. på fingret, han var röd o uppsvullen men sa ingenting så det gjorde nog inte ont. Han brukar peka om det gör hon nånstans. 
 Nu ska vilma komma:) mysa snacka o så, trevligt =)


Har lite beslutsångest över sommaren, antingen stanna kvar här o leva på, vilket jag stormtrivs med eller australien nån/några månader.. jag vet inte, måste ju ta körkort med o de kostar, fast det ska jag börja göra i september sen ska jag plugga nån kurs på komux sen blire polishögskolan antligen till hösten eller nästa vår :) Det kommer att bli riktigt roligt.. har inte bestämt om de blir sthlm lr umeå... lutar åt sthlm :) så ser mina planer ut idag, imorron aksnke jag blir president, det vet man aldrig =)

IMORRON GOTT FOLK!! ska mitt hjärta klippa sig :'( Jag vill vill vill inteeeeeee men jag måste, det är tovigt o börjar bli i vägen :(  han som är så vacker i sitt guldhår..  men det växer ut o han kmr se mkt äldre ut :)

Jag har läst ut min bok nu men är lånad av lotta,khao lak, den är skit bra! När man läser den förstår man verkligen att det alltid finns nån som har det värre än en själv..



man kan se en situation från olika sidor, en kan tro att det är hur bra som helst medans den andra inte förstår nånting.
-Man vet aldrig vad man har förren du har haft det och förlorat det.


image143
jag o favoriten :)




söndag

Publicerat: 2008-04-27 Kl: 21:57:42 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer




Jag har velat skriva allt som har hänt dom senaste dagarna men samtidigt orkar jag inte så jag skjuter upp det o då blire bara mer o skriva:p jag har ingen skrivlust ikväll faktiskt.. vi har haft en jätte bra helg som jag skriver om imorron :D

torsdag-

Publicerat: 2008-04-24 Kl: 21:44:45 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer



Jag skriver det varje dag o jag kommer nog fortsätta med det haha, vad tiden går foooort. Det är redan den 24 o nyss vare den 24 mars.. :P

Idag har det varit jobb, sen hämtade prinsen på dagis, gick hem till mamma o käka pizza. Sen en lång promenad o lekte lite i lekparken. Nu för tiden är det ju william som ska hålla i tusse när vi är ute o går o det blir ett himla liv om man tar ifrån han kopplet :p mammas sötis :D

NU ska vi se på film, vilket vi skulle ha gjort för flera timmar sen en idiotisk, meningslös diskussion kom ivägen, så klart. fast jag är förlåten;)


Nej, film o mys vare va.. hejhej


ska lösenords skydda bloggen imorron så dom som vill ha lösenordet o dom jag vill ge det till fråga :) hoppas de går bara ... :S
Har även nytt nummer, för vilma ska ta min mobil. då vet ni!

härliga väder!

Publicerat: 2008-04-23 Kl: 20:17:59 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer




Även fast jag inte riktigt få njuta av det eftersom jag jobbar11-16, när det är som bäst ;p Men william får iaf de, han har redan blivit brun i ansiktet o om händerna, hankmr bli en riktigt snygging när han blir stor ;) Dom pigmenten har han inte fått från mig iaf, för själv är jag kritvit. Ska börja jobba på brännan nu innan vi åker ;) haha.
Idag har jag som sagt jobbat.Imorse åkte vilma till apoteket åt mig, eller rättare sagt åt william. Väldigt snällt =)
Vi gick upp o lämna han o sen ner o hämta bilen så jag fick skjuts till jobbet, även fast det hade varit skönt att gå.
Efter jobbet åkte jag o hämta william sen åkte jag,mamma o angelica ut på birsta o köpte en keps o lite sommarkläder åt william :) Han vaknade lagom till donken, hehe. Där träffade vi även williams farmor o faster o plast faster :P Sen hemöver o åt kvällsfika o nu sover han =)

Märker att jag är sämst på att formulera o skriva blogg, haha men det beror mkt på att tangenterna inte är dom bästa, tröga oså fattas de några.

Nu när värmen kommer blir man glad. Jag är så glad att det funkar så bra på jobbet, jag, lalia o fredrik är ett riktigt järngäng ;) Mina fina vänner o min familj, och absolut den vackraste är jag gladast över, william. Han charmar allt o allt, han slänger släng pussar till alla han ser o vinkar o säger "haj" (hej).. haha han är så söt =) Hela dagisets lilla´charmprick o han älskar verkligen att vara där. Allt går hur bra som helst =) En till sak men de nämner vi inte så här ofentligt!  William har börjat säga massa saker som jag inte förstår, han säger bulla men jag tror inte att han menar ju bulle.. jag ska fråga på dagis imorron :O han börjar ju bli en man nu, han växer o lär sig mer o mer, han är snart vuxen :( Måste börja knäppa mera bilder!! Imorron äre work, det är redan ons, tiden går så fort utan bekymmer =))

Tycker därimot att folk är lite dåliga på att uppdatera sina bloggar minsann ;) o ni kommenterar dåligt!!

onsdag.

Publicerat: 2008-04-23 Kl: 09:09:13 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer




Vilma sov här inatt =) Så nu har vi ätit frukost o ska snart göra oss klara. Jag hör att william står o "oAoAoA" inne på toan, undra vad han gör där :P haha. Han står säkert vid badkaret o tittar ner, han älska ju o bada, hehe.

Nu ska jag iväg o jobba sen har vi inga planera än så länge men de brukar dyka upp nånting under dagen ;)


h

soool, strålande sol =D

Publicerat: 2008-04-22 Kl: 20:02:33 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer







I know that they say that some things are better left unsaid.
And all of these things people told me,

You should've picked honesty then you may not have blown it ..











Your bridges were burned, and now it's your turn to cry


måndag.

Publicerat: 2008-04-21 Kl: 21:47:19 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer




Det är redan måndag igen, jag hinner inte med.. tiden rusar iväg :b

William har börjat gått en bit till dagis, han håller i sig i vagnen o travar på.. men bara en bit för det tar ju sin lilla tid :p han gick en bit hem från dagis oxå. Vi var på ica o handlade, sen hem o käka middag sen ut till birsta med mamma. O storhandlade på willys, jag som bara skulle ha 3 saker ;) William ville ha den största traktorn som fanns på hela affären o såklart så fick han den av mormor :p tur för den var dyr ;) hehe. Sen åkte vi till njurunda en sväng o nu har vi kommit hem, städat lite, packat in varorna o lagt barnet mitt, Nu sitter jag o ser på film med mitt vackra sällskap =)

Blir nog turkiet i maj med vilma o jenny, eller mamma o några andra. Får se om mamma stannar hemma gör nog william de oxå, är lite orolig o ta med han än när han är så liten o jag vill ju egentligen att han ska kunna gå innan han får åka utomlands. Men hur som helst kommer det bli sååå skönt o välbehövligt :D För i sommar vankas det jobb, en massa. Men william ska få åka till grönalund o skansen iaf ;) det har vi redan pratat om han o jag så så blire!! :)

ne nu ska jag fortsätta se film. pyss

söndag.

Publicerat: 2008-04-20 Kl: 22:26:44 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer




Idag har det varit en lång arbetsdag men mycket givande på många sätt ;) hoppas verkligen på det här nu =)) Lägenheten är uppsagd sen ett par dar tillbaka, vet inte riktigt än vart det bär av.. har en liten plan som jag hoppas ska slå in:p  men man vet aldrig.

Livet leker o rullar på, speciellt nu när det börjar bli varmare :D skönt.


tänk att bara vakna en dag o inse -vad har jag gjort och varför så länge? Är det så här nu efteråt?
Då vet man sina misstag, även fast det tog alldeles för lång tid. Men man lär sig av dom.
Nu har jag ödslat nog med tid och jag mår bra =D


Jag vill ha en ny design med nya bilder!! Men har inte ps så det går iicke, ingen som vill hjälpa mig??:o

fredag/lördag :)

Publicerat: 2008-04-19 Kl: 20:44:12 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Började jobba 8 på fredan, slutade vid 2 hur skönt som helst :)Gick o hämtade wille o vi begav oss hem till mamma. Sen åkte vi ner på stan o titta runt o shoppade lite ;) Sen efter lite övertalning så vart det utgång, hem till linda o sjöng sing star. Jag sjön väl en1000 låtar men vann inte en enda, det är ju som vanligt. Men bara jag inte förlorar mot anton så kan jag ta de ;) haha. Hade verkligen jätte trevligt :D Sen bar det av neråt men när alla andra gick in på på krogen traskade jag hem till alex o anton, dom var ju jättte pigga, haha. Det vart en väldigt sen kväll ;) Sen upp halv sju med willelille o sen iväg o jobba :p så nu är jag helt slut, ska titta runt lite sen gå o mysa i sängen. Med andra ord hade jag en toppen kväll! tack till alla som medverkade ;p

Imorron är det jobb igen.. Börjar 11 slutar 9 .. men pengar är pengar :)) ¨

William har däremot blivit lite sjuk nu, får se om han blir hemma måndag. En mys måndag med andra ord isf:)
Rensade även ur williams garderob häromdan, o tittade runt i lite kataloger.. Tänk att han har börjat med 80/86, han har blivit stooor =( mammas plutt! Tänk för 1,5 år sen när 44 var alldeles för stort.. nu är han en stor o stark grabb som precis har lärt sig säga dagis :)

Snart kommer tobbe hem :DD Får se hur det går med våra planer.. .:O


Nej, titta runt vare... fast, måste lägga in en låt, en vääääldigt gammal sådan men vi sjön den på sing star i fredags så jag fastnade för den igen :P






tisdag

Publicerat: 2008-04-15 Kl: 19:50:34 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer




Trodde att jag skulle få en liten sov morron men icke, 7 imorse var det full rulle här hemma :)
Har jobbat idag, sen hämtat willelille, handlat, gjort middag, natta wille o nu sitter jag här... hehe.
Sitter o väntar på amanda, robert, anton o erik, vi ska se film.. på återseende!



And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.

jahaa....

Publicerat: 2008-04-14 Kl: 22:33:13 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer




Mitt inlägg raderades två gånger så det var nånting i det som gud inte ville att jag skulle publicera, lika bra det kanske ;)

just nu, väääärldens bästa låt :DD jag blir aldrig less




Now that it's all said and done,
I can't believe you were the one
To build me up and tear me down,
Like an old abandoned house.
What you said when you left
Just left me cold and out of breath.
I fell too far, was in way too deep.
Guess I let you get the best of me.

Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.
I'm slowly getting closure.
I guess it's really over.
I'm finally getting better.
And now I'm picking up the pieces.
I'm spending all of these years
Putting my heart back together.
'Cause the day I thought I'd never get through,
I got over you.


You took a hammer to these walls,
Dragged the memories down the hall,
Packed your bags and walked away.
There was nothing I could say.
And when you slammed the front door shut,
A lot of others opened up,
So did my eyes so I could see
That you never were the best for me.

Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.
I'm slowly getting closure.
I guess it's really over.
I'm finally getting better.
And now I'm picking up the pieces.
I'm spending all of these years
Putting my heart back together.
'Cause the day I thought I'd never get through,
I got over you.


Well, I never saw it coming.*
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.

då vare söndag igen..

Publicerat: 2008-04-13 Kl: 20:14:35 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer



Tiden bara flyger förbi, tyckte nyss att det var söndag :p jaja..

Idag har jag varit hemma hos williams farmor+familj, käkat middag, pratat o så :) En kanon dag! God mat vare oxå, precis vad jag behövde :D mysigt värre.

Igår blev de ju utgång lina o jag satt först här o gjorde oss i ordning, lyssna på musik o pratade. Sen åkte vi ner till lisa på stan, hon hade fest dårå. Riktigt trevligt o mycket folk :D Dom sjöng lite o dansa dansmatta(vilket jag är bäst på ;)) sen med tanke på att jag skulle upp tidigt idag så åkte jag hem runt 1, fick skjuts av anton :) väldigt snällt ;) Så jag hade en toppen kväll om man sumerar snabbt :D Lägger ut bilder imorron.

Nu ska jag sitta här sen ska jag se på film med a, undra vilken de blir :S hoppas på någon bra! :D det brukar bli bra.. haha.

Sitter o försöker ta bort massa bilder på lunar men det går inte, vad störigt!! Irriterande när man inte vill ha bilderna kvar!! suck...


 Imorron äre arbete, 9-16.

utgång

Publicerat: 2008-04-12 Kl: 19:14:57 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer




Guud vad kul det ska bli ikväll, allt är planerat in i minsta detalj ;) hehe :D ses i dimman gott folk!


don't play games with a girl who can play better..

fredag.

Publicerat: 2008-04-11 Kl: 21:08:43 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer



Den här veckan har gått så himla fort :O Skönt på ett sätt..

Idag har vi inte gjort mer än att försovit oss, vaknade kvart i åtta o började jobba åtta, haha.
Slängde på oss kläderna o sen gick (sprang) upp till dagis sen till jobbet, kom bara en kvart försent :)
Första gången på flera år typ.

Sen slutade jag lite tidigare o fick skjuts av linda till dagis o hämtade mitt lyckliga hjärtebarn. Sen hem o då kom amanda en stund sen vilma tätt efter de. Vilma hade med sig goood mat från jobbet som vi åt o nu sitter jag o tittar runt lite o vilma tittar på talang. Sen ska vi käka gott (igen) o se film sen sova :)

Kanske ska följa med lina på fest imorron, får se hur det blir med den saken. Skulle ha varit väldigt roligt :) Sen på söndag ska vi hälsa på lotta, williams farmor + familj :)



Tur att jag har dom människorna jag har runt omkring mig, jag är evigt tacksam. Jag kan skatta mig lycklig o just nu ska jag bara tänka på mig o william :) I slutändan kommer jag alltid att ha någonting som du inte har, vilket är synd på ett sätt men ditt eget val. Du kommer vara den som går härifrån som en ynklig, patetisk förlorare.

Meningen är ju att man ska kunna skriva exakt vad man vill i sin blogg men det räcker nog där, annars skulle jag kunna hålla på i timmar men den engerin lägger jag icke ner :)

vad tråkigt när ingen kommenterar, då har man inen lust att skriva :p

image142
finns det någon vackrare? Han gör min dag!

tomas ledin:)

Publicerat: 2008-04-10 Kl: 20:50:19 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer




Sitter på youtube o lyssnar på han nu, haha. Men låtarna jag vill höra finns inte.. skit. Men ja orkar inte heller fixa så ja kan ladda ner för de är bara jobbigt o de tar massa plats :p

Idag har det inte hänt speciellt mkt alls, dagarna ser i princip likadana ut, förutom något undantag ibland ;)

justja, ska säga upp lägenheten på måndag sen får vi se vart de bär av.. Så nu flyttar jag o wille igen men för sista gången på ett tag hoppas ja!

Nu ska jag lyssna vidare på lasse stefanz, älskar sån musik :D

jag söker en speciell låt men den kommer jag förmodligen aldrig att hitta, har sökt den dom senaste 5-6 åren =( menmen.. skriver kanske mer sen!

onsdag

Publicerat: 2008-04-09 Kl: 19:47:12 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Tråkiga skit väder, snö överallt =( Men till veckan kanske våren kommer? Får hoppas iaf =))

Glömde ju att uppdatera igår, haha trodde ju att jag gjorde de men icke.. 
 
Idag har jag jobbat sen hämtade jag pricken på dagis sen åkte vi hem till mamma o käka. William var så trött så han var väldigt svår att underhålla så han somnade vid kvart över sju som en stock. Med andra ord en tidigt morron imorn.. Men då får ja lite mer ledig tid nu ikväll o de behövs.

Har inte mkt alls att skriva för tillfället, tråkigt o läsa men brist på fantasin =/

Håller på att övertala vilma nu lite smått.. ;)

lite filmer

Publicerat: 2008-04-08 Kl: 21:08:27 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer







tillbaka..

Publicerat: 2008-04-07 Kl: 19:48:38 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer



Äntligen tillbaka.. samtidigt som det har varit skönt utan dator ibland :P Men min har jag inte lämnat in än utan jag har lånat linas, tacktack! Skabörja skriva mer nu så jag får tillbaka mina läsare, hehe. Har tyvärr missat massa av era inlägg o har inte tid att läsa i genom allas just nu, men jag ska :) Har ju även tappat bort massa eftersom dom flesta ligger på favoriter, så ni som tror att jag läser era kan väl skriva eran adress :D


Livet rullar på som aldrig förr, skönt :) Fast vissa irritations moment finns ju så klart kvar men dom avvärkar man snabbt!! ;) William kommer gå snart tror jag, han går efter alla saker o det är upp o ner överallt, mammas go hjärta :) Ska lägga ut bilder snart, har knäppt massa nya.

RSS 2.0