datorn = paj!!

Publicerat: 2008-03-21 Kl: 19:31:07 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerdärför uppdaterar jag icke, ska fixa datorn först :) Ha tålamod

lördag :)

Publicerat: 2008-03-15 Kl: 20:04:01 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Denna dag har gått fort tkr jag, men det tkr man ju varje kväll =)

Har tusse tills imorron, egentligen vill jag gå o lägga mig men den lilla rackarn ska ju ut en kvällssväng :/ jaja..
Idag har jag inte gjort mkt alls, promenerad, handlat, vare med amanda en stund, haft ett bra samtal idag med :)


Livet blir inte alltid som man tänkt sig från början men man får göra det bästa av situationen känner jag. Nu står vi som vi står o det känns bra, livet är fullt av motgångar. Man blir bara starkare. Det är inte jordens undergång, som det kan kännas ibland. I slutändan är det här det bästa.mammas busunge ('v')

En intressant dag

Publicerat: 2008-03-13 Kl: 19:39:27 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerJa det har det varit idag, något skrattretande i vissa moment men överlag hade dagen varit bra =) Käkat kina mat, gott som fasiken vare :D

Måste ladda ner ett 'nerladdningsprogram' så jag kan ladda ner lite musik, skit sugen på just en speciell låt som Josef icke vill skicka till mig på msn, men det kan dock bero på att han inte sitter vid datorn.. haha.

Hoppas innerligeeeeeeen att W blir frisk tills veckan, detta håller inte. Måste jobba, kan inte vabba(som de så fint heter) hela tiden. Det blir inga pengar o det blir en sur chef = inte bra!

Nu ska jag kolla runt lite sen lägga mig i sängen o mysa innan jag ska sova ;)99 hej

Vilket väder!

Publicerat: 2008-03-12 Kl: 21:37:41 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarerVilket skit väder det är ute, man blir ju på dåligt humör.. :-O Hoppas att våren kommer snart, det skulle sitta finfint.
Det kommer bli en rolig sommar, om William börjar gå förståss;) Men han är på G, sakta men säkert. Hade han velat  gått då hade han gjort det nu men jag har mig en lat liten kis som tkr om att bli buren o åka vagn :)


Vi är fortfarande inte friska.. Jag börjar bli bättre o bättre men William han byter bara sjukdom han, stackarn.
"Har William inget annat fritidsintresse än att bli sjuk?" Alex på jobbet vare som frågade de;) haha dåre!

Har varit en snabbis på Ikea oxå, köpte lite lampor o lampskärmar o små tjaffs :) Köpte en anslagstavala typ, som jag ska hänga i köket. Ska bara måla den vit först o det lär nog ta sin lilla tid innan jag får fingrarna ur r*ven.

Ringde till bvc o tjatade till mig en tid hos läkaren imorron, för på sjukhuset är det ju månaders väntetid(!!!) Om man inte vill sitta på dagjouren o det tackar vi så snällt nej till =) Så imorron halv 11 så ska han träffa en läkare o jag går inte därifrån förren han får med sig hostmedicin. Först kunde han inte äta för magsjukan sen började han äta lite men då började hostan, så då vill han inte heller ha nånting för när han äter börjar han att hosta.. det går bara runt, runt. Och han tappar massa i vikt.. men bara det här vänder snart så ska han nog gå upp till sina fina 13 kilo :)


måndag

Publicerat: 2008-03-10 Kl: 20:01:54 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarerVi är fortfarande sjuka men jag tror att det börjar vända, iaf för William. Visst, han äter fortfarande inte o sover mycket men när han är vaken är han lite piggare :) Hoppas att han blir bättre, det är snart 2 veckor sen han blev sjuk stackarn =/

Annars har jag inte mycket att skriva, är fortfarande sugen på att flytta =)

stackars mig

Publicerat: 2008-03-08 Kl: 20:22:06 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Nu har jag blivit jätte sjuk, typiskt. Det kom på en dag o nu har rikigt ont i lederna, ögona/näsan rinner o huvudet dunkar. Så jag ska bara titta runt lite sen gå o lägga mig =) gonatt

lille vännen

Publicerat: 2008-03-07 Kl: 21:21:39 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarerWilliam är helt lélös, som har var mesta dels heal dagen igår. Det kom som en liten chock för hur dåligt han än mår(han har mått mkt sämre) så är han alltid vaken hela dagen. Men idag och igår har han varit som en pannkaka, haha hittade inge bättre ord. Men han bara sitter o finner sig i allt(nästan). Han är heeeelt utslagen stackarn. Han har slutat spy men det kommer andra vägen, men jag har för mig att det kan göra det några dagar efter att kräkningarna är slut. Hoppas han blir piggare imorron annars måste jag göra nånting åt detta. Han har endast ätit 2 flaskor välling sen 5 inatt =/ Nu sover han men vaknar han snart ska han få välling, hoppas det stannar i magen bara.

Idag kom den nya tvättmaskinen, great! Så jag tvättade två(!!) kassar med äckelkläder, dvs spya o bajs. Som gick åt i går.. Sen har jag plockat lite o så :) Pratat med tobbe i telefonen innan jag gick o hämta pizza, längtar tills han kommer hem. Saknar ju min nästbästa pojk-vän. Men det är bara 3 månader kvar nu =)

Nu sitter jag här, ska ringa några samtal sen gå o lägga mig o läsa o sova. Har tappat några läsare för att jag har varit dålig på att uppdatera men ni kommer väl tillbaka skulle jag tro =)

Funderar på att lösenordsskydda bloggen för det är alldeles för många FÖR nyfikna som läser.. hmm...

sumering

Publicerat: 2008-03-06 Kl: 21:37:09 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarerOm det stavas så;) Jag vet inte riktigt vart jag ska börja, man har ju inte det bästa minnet nu mera.
Fick iaf en ny lägenhet, en trea på 90 kvadrat hur stor o bra som helst :) Lite tom ännu, har inte orkat med tavlor o allt.. men det kommer :)

Varti på Magnus Betnér, vilken dåre. Han var så jävla bra :D "När det kommer en solglimt blir svenskar som en särklass på utflykt" hahaha.

Sen har jag börjat jobba o för William gick det jätte bra på dagis. Men han vart sjuk i fredags, fick svårt o andas i söndags så vi låg inne tills måndag eftermiddag då dom ansåg att jag kunde ta hand om han lika bra hemma. Så nu har han lättare o andas men åkte på magsjuka imorse men han fick behålla gröten ikväll iaf och har somnat nu så vi får se hur det går inatt :) Han åt ju välling förut o spydde som en fontän, stackars mammas. Ska se hur han mår på söndagkväll o se om det blir dagis, han tkr verkligen om dagis (just nu iaf men det kan ju ändras).

Tvättmaskinen har gått sönder så här lägligt.. bajs o spykläderna får ligga i en påse. Men dom kommer faktiskt imorron med en ny =)


Sen är det väl mindre roligare saker som har hänt som jag inte vill skriva om här, men det kanske är det bästa.. vilket jag inte känner/tycker just nu.. Men det ordnar sig alltid även fast man känner sig helt lost just för tillfället..


Har saknat lite o skriva blogg men man blir som besatt av andras så på ett sätt har det varit bra, men man blir lite rastlös på kvällarna..

Jag har oxå lite småsugen på o flytta, till typ gbg.. har spanat runt lite o får se vart tiden tar en ;) Skulle vara roligt o börja om på nytt på något vänster men samtidigt jobbig o lämna allt.. Jag uppdaterar min lilla idé ;D


internet

Publicerat: 2008-03-06 Kl: 16:28:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerNu har jag fått internet, men jag uppdaterar nig ikväll. Här hemma är det magsjuka så det finns inte så mycket tid över..

längesen

Publicerat: 2008-03-02 Kl: 11:20:59 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
jag skrev nu men jag har ju flyttat, till världens största lägenhet känns de som om man jämnför med den gamla.. En tre på 90 kvaddar, det duger fin fint :D Jag har inge internet, inge telefon o ingen post, haha men det kommer till veckan hoppas jag =)riktigt trött på egoistiska jävla människor som bara vill ha, ha o haaa hela tiden. usch, men en dag står man där o känner hur ensam man är o då äre försent =)

RSS 2.0