Stockholm

Publicerat: 2009-08-24 Kl: 20:28:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Kom hem från sthlm igår kväll. Varit på skansen och gröna lund, väldigt trevligt =) Nu är man tillbaka till allvaret och allt de nu innebär. Väntar på att moster ska skicka bilderna så ska jag lägga ut dom, har fortfarande inte haft ork och lägga in alla bilder från frösö ;p Det är ju trots allt typ 300 st :S nödvändigt..


Nu ska jag vänta på att Emma ska komma och lämna min tröja o hon ska hämta sina tröjor sen ska jag hopppa in i duschen o slänga mig i soffan =) Härligt!

God kväll

Publicerat: 2009-08-17 Kl: 21:36:22 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Me sooo trött!!

Jag ska se den dära stå up grejen som Emma tipsade om som börjar nu tio :) Och äta morätter o dipp och dricka jucie. Har fått för mig att jag har massa hål i tänderna för dom ilar som bara den. Men vågar icke ringa tandläkaren för jag lovade att jag skulle sköta mig så jag lär ju få höra ett och två när jag kommer dit.


Ni behöver inte kommentera anonymt, för jag kommer inte svara eller publicera dom även fast dom är snälla..


Jag har fortfarande inte orkar lägga in bilderna,men ska göra det imorron=)

Selånger

Publicerat: 2009-08-16 Kl: 21:29:52 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu är det slutt på selånger för i år. Vi var där i fredags eftermiddag en stund. Jag, William, Danne, Emma o Pillan. Tittade runt oså åkte William karusell. Hör o häpna, det gick bra att bara åka 2 st :) Sen åkte danne o W hem för klockan vart strax efter 7 men jag, emma o pillan stannade en stund sen åkte vi till bredsand o slappa lite. Jag hade rätt ont i fötterna o ryggen när vi kom dit.

Igår jobbade jag hela dagen så då vart det inge selånger men idag var vi dit en sväng. Vädret var sämst men William åkte iaf en karusell, eller han o pippi =) Jag vill lägga ut bilderna sen vi var i Frösö men det är sååå många. Det blir lätt så när danne knäpper kort. Ifredags åkte W som sagt två karuseller men danne fick till 13 bilder? Why? Alla ser likadana ut :p

Nu tänkte jag lägga mig och kolla på tv. Sen blir nog sängen, börjar halv tio imorron.
Vad jag ogillar folks spekulationer o överdrifter (listan kan göras lång) men hur orkar folk lägga ner så mycket huvudbry på sånt? Den "lilla" överraskningen skall inte knäckas ÄN, så ni kan fortsätta spekulera... moRrrR. Man kanske ska tänka på att det kan skada på ett sätt som man inte förstå. Er nyfikenhet o att ni vill gotta er i folks liv kan ju påverka mer än ni tror gott folk.bara en liten bebis

Förlossningskliniken

Publicerat: 2009-08-12 Kl: 20:57:58 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Va har som sagt beställt en boxer nu så i en vecka har man ju alla kanaler, jag har ju mina två som jag kollar på. Animal planet och 4fakta, inget annat gäller längre ;P Tills om några dagar då fakta försvinner.. Men han som var här sa att det inte gick att beställa till den kanalen men jag ska ringa o extra kolla för det verkar konstigt :S Just nu tittar danne på förlossningskliniken o jag kollar runt lite :) Ska hoppa in i duschen sen se om Emma hör av sig, hon har en tendens att bara försvinna (läs: somna) :p

Det är inge kul o skriva blogg längre tycker jag, det blir nästan bara samma saker.

Det här med pottan..

Publicerat: 2009-08-11 Kl: 21:06:56 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jag brukar små läsa Alex Shulmans blogg ibland, han är duktig på att skriva och är rolig =) Men hur som helst, han skriver nånting om något blöjpaket att ungen på bilden är sju,men är egentligen 2-3. Vilket han såklart vet om men skapar debatt. I kommentars fältet finns det flera st som tycker att det ser befängt ut med barn som har blöja när dom är tre, dom ska minsann vara blöjfri när dom är 1-2. Och allt ligger i föräldrarnas intresse!? Jag ville hoppa in i skärmen o skrika på den dumma f*n som skrev så. Och det var även sarkastiskt "haha lata föräldrar finns det många av, ungar vill väl inte gå med bajs i rumpan" och menade på att det inte fanns några undantag om inte barnet hade någon sjukdom.

Hur som helst vart jag så upprörd så jag ska slänga pottan o riva upp toa stolen sen ska vi sätta oss på golvet hädanefter!! Ne kanske inte så illa. Men om man mutar, och leker o tjatar o gör lixom allt man kommer på men ändå så ska William INTE kissa nånstans förutom i blöjan, det beror väl inte på att VI inte är engagerade?

Ne det är sånna där jag-vet-bäst-om-alla-barn-40bast- mamma som sitter bakom datorn och lämnar ingen mail adress så man får svara den ........  jag blir irriterad så fort jag tänker på dom dära kommentarerna.


Veckoinlägg?

Publicerat: 2009-08-10 Kl: 19:21:16 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Vi kan börja kalla mina inlägg för veckoinlägg eftersom dom inte kommer oftare än så :) Men det är mycket nu för tiden, speciellt på sommaren. Först är det massa jobb, sen har vi en trotsig 3åring som vissa dagar är helt omöjlig så när han somnar då slänger man sig bara i soffan. Är det fint väder vill man ju vara ute ist för att sitta framför datorn.. Ja ni förstår nog, här finns ingen tid =) Sen skulle jag vilja ha en ny blogg design, eller egentligen inte design utan bara nya bilder på William så det känns som en "nystart"  :) Men det får vänta tills framöver.

William pratar på som bara den, meningar o hela köret, jätte roligt att han utveckas men han är verkligen ingen "bebis" längre. Han fyller snart 3 hela år =)

Sugen på att renovera lägenheten är jag oxå, med lite hjälp från folk ska det nog kanske fungera =)


Nu ska jag städa lite innan William ska sova


Jag vill juuuu

Publicerat: 2009-08-01 Kl: 20:37:52 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


börja blogg igen men när man har missat att skriva så mycket så känns det lika jobbigt varje gång..  Men jag ska börja nu igen :) Fast inte ikväll;)hahah

VI har varit i Frösön o det var verkligen jätte roligt o mysig sen åker vi till sthlm i slutet av augusti =)

Sen har jag en överraskning att berätta framöver;);)

RSS 2.0