helloo

Publicerat: 2009-07-13 Kl: 20:55:53 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu var det visst någon anonym som tog vääääldigt illa upp om det jag skrev om barnprogramet. Det är väl KLART att jag vet att det inte är för utvecklingstörda herregud, men vad jag skriver och inte skriver är ju lixom upp till mig, right?=)

Vi har varit på paradis badet, kanske jag redan har skrivit? Kommer inte ihåg uppdaterar så dåligt :p Sen var vi på drakborgen i lördags, därifrån har jag lite bilder iaf =) Lägger ut dom ikväll tror jag. Nu ska jag möta ems och take a walk sen hem o mysa med d =)

Hej

Paradisbadet :D

Publicerat: 2009-07-09 Kl: 20:02:27 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Där var vi idag, knäppte dock inga bilder men det fanns knappt någon tid. Och jag hade ju bara mobilen o ville inte att den skulle bli blöt o de när den är ny. Men det var roligt, William han åkte allt med oss förutom "stupet" men det är inte så konstigt. Emma och Jag fick en kallsup upp till pannan :p hahah.

Nu är vi helt slut här hemma, så det blir tidigt ikväll för danne börjar 7.30 och jag 9.00 =)

Nu ska vi bara slappa framför tvn sen blire bed

Ett program??

Publicerat: 2009-07-08 Kl: 20:32:22 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


För ett tag sen satt jag, mamma och William o kollade på tv(ganska längesen). Då dök det dära programet "I drömmarnas trädgård" upp, mamma och jag konstaterade ganska snabbt att det måste vara ett program för utvecklingstörda, jag vet inte om det var just det avsnittet eller om det är hela programet så är det väldigt konstigt och segt. William fastnade inte alls för det. NU ser jag överallt i bloggar att det verkar vara ett skit populärt program för barn (inte William dårå) men påminner inte allt om "tellitabies"??? Det är ju typ samma program.. jaja vi satt bara som två idioter o försökte förstå "är detta ett barnprogram?"..

Imorron blire paradisbadet för mig, mami, emma, danne och william. Det kommer bli skit kul med tankte på att William åker allt där :D Han är ju som en liten fisk, han älskar att bada =)

bebis suget

Publicerat: 2009-07-05 Kl: 23:47:39 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Jag har så dålig på att uppdatera men det får ni leva med :) Jag har fått såååånt bebis sug nu när man ser att så många får barn. Madde och Albin har ju fått en liten tjej nu och hon är så himla fiiin, har ju sett kort på hon =) Och william börjar bli så stor.. Och han vill ju ha en lille syster, hon ska heta Evelina :P hahah.

Han har kommit in i någon trots ålder för detta är det värsta jag sett nånsin men det går ju över =) Men måste bara ha tålamod och stå ut. Ibland kan det kännas som att han hade fått alldeles för mycket uppmärksamhet som liten för om man inte svarar direkt när han pratar så skriker han och lever om. Men nu försöker vi lära han och vänta, men då kommer han och slår eller biter en. Jag vet inte riktigt hur man ska handskas med han just nu.. Men vi kommer nog på något sätt.

Kanske nån som vill ge oss tips på hur man får han och vilja gå på pottan?? Han sitter en stund sen är han färdig. Han har kissat en gång men det var bara ren tur..

RSS 2.0