Fortfarande trött

Publicerat: 2009-03-31 Kl: 21:40:59 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Jag är helt slut i kroppen, har varit det i flera dagar nu. Undra vart all energi är? Det kommer nog tillbaka snart =)

Idag har jag varit ledig, det var behövligt men tillbaka till verkligheten imorron igen då :p Skriver mer då.. nu ska jag se tv och sova.


Här ligger Sandras lilla Jasmine och sover =) Världens finaste tjej

God morgon

Publicerat: 2009-03-31 Kl: 09:54:09 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag är jag ledig från jobbet för jag är helt slut sen igår. Jag var med Sandra och Anders på hela förlossningen så det tog på mina krafter. Men det var väldigt mäktigt att få hjälpa till och titta på =) Eller hur man ska säga "titta på", ja men ni förstår. William var på dagis sen var han hemma med faderskapet, jag hann läsa en bok för han innan han somnade. Jag slocknade vid 11 och är fortfarande riktigt slut i skallen o kroppen. Nu ska jag städa lägenheten o duscha sen ska jag upp till Sandra =)

Igår när jag satt på bussen på väg hem, så var det ett barn där med sin mamma. Hon var inte ens ett år, men på sig hade hon en tjock tröja, strumpbyxor, och en filt snurrad runt överkroppen. Det enda jag satt o tänkte var "undra hur mycket hon fryser om fötterna o benen". Klär man barn så när det är minusgrader? Det verkligen kokade i mig och hade jag haft ork hade jag sagt nånting men det är ju inte min sak. Men det var kallt igår kväll, för mamman själv hade klätt sig riktigt. Hur kan man gå ut med ett barn i strumpbyxor endast på benen???

Nu ska jag städa klart.



Han har knäppt kort på sig själv, haha sötnos

Sandras bäbis är här :D

Publicerat: 2009-03-30 Kl: 21:41:16 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Nu idag 16:11 fick Sandra och Anders sin bebis och hon är världens finaste :D Jag längtar tills jag får åka upp och hälsa på igen imorron =) Hon har svart år och är pytteliten, 2668 och 44 cm kort. Helt perfekt är hon!

Är helt slut nu så jag ska lägga mig och sova, men ska bli bättre på att blogga nu. Lusten har kommit tillbaka =D

Tappat lusten

Publicerat: 2009-03-27 Kl: 08:10:05 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Jag har tappat lusten, inte för bloggen men för datorn överhuvudtaget. Kommer inte ens ihåg sist jag startade datorn förutom nu när jag betalade alla räkningar :) Men jag kanske är tillbaka inom kort? den som lever får se

läggdags

Publicerat: 2009-03-20 Kl: 22:08:18 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Jag tror det börjar bli dags att inta sängen, känner mig riktigt trött =/ Har bara suttit och tittat på lets dance en stund i brist på annat bra att titta på.. God natt

Jag älskar mina pojkar


Sandra var så ful häromdan hahah
e "aja vi hörs sen jag ser på djursjukhuset"
s (garvar som en idiot, ni som vet hur hon skrattar hör det i huvudet just nu) "hahah okej mamman!!"
e "... hehe, tycker du att man är 'mammig' om man kollar på djuksjukhset?"
s "hahaa aaah"
ibland är hon riktigt knäpp :p
Hon ska ju snart bli mamma då ska jag tvinga hon att kolla på det ;)


Födelsemärke

Publicerat: 2009-03-20 Kl: 20:14:26 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Igår eftermiddag hittade William sitt födelsemärke som han har på magen. Först sa han att det gjorde ont, sen efter en stund gick han till badrummet, drog upp tröjan och började tvätta. Han skulle nämligen tvätta bort det. Haha jag stog bara och skrattade åt han, sötnos :p

 "hääär"
 Pricken är så liten så den knappt syns :)


Nu ska jag ta fram mina kexchoklad och slänga mig på soffan =) God natt

Tandläkaren

Publicerat: 2009-03-20 Kl: 10:43:50 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu blir det tandläkaren sen stan =)  Vart en sväng med William på sjukhuset igår, eller sjukhuset? Dom hade flyttat det till centrum.. men nästa gång åker jag till akuten. Förstår ni att läkaren inte ens tänkte lyssna på hans lugnor utan jag fick be han?! Sen skrev han ut cortison tabletter? Ja varför inte ta den  korta vägen... irriterande men vad skulle man göra, william kvicknade till där uppe så det vart till att åka hem =) Sen somnade hna som en stock, 23,00 :P

Nu äre stress
hej

Natten

Publicerat: 2009-03-19 Kl: 09:15:16 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jag befarade ju att natten skulle bli jobbig eftersom William somnade 6 och för att han hade sån jäkla hosta. Men han sov, nästintill hela natten. Han hade ju feber så han låg och yrade väldigt mycket, haha han var så söt =) Jag la mig i soffan vid nio och lär väl ha somnat vid tio max. Så idag är jag utvilad och pigg. Vi klev upp vid halv 8, nu när man har blivit van att kliva upp vid 6 så kändes det som sovmorron :D Idag har han nästan inte hosta nånting alls =)

Nu ska jag äta upp min frukost sen börja göra mig i ordning för jobb. Det här med våren, först tyckte jag bara att alla tjatade överallt om att det ska bli vår o sommar o blabla, men NU känns det verkligen som om den är på väg =)  härligt

Tävling

Publicerat: 2009-03-18 Kl: 19:25:13 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer



Jag tävlar om en IdaT regnjacka från kullerbyttanbarnkläder
i Nikitas blogg
Tävla HÄR du med!

Sjukstuga.. igen

Publicerat: 2009-03-18 Kl: 19:19:53 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


William har ju varit lite små sjuk hela veckan, fast igår vart hostan värre och värre. Han somnade utslagen på soffan vid 12 igår kväll sen sov han o jag där till o från i natt. Han vaknade vid tio o var otröstlig han vill ingenting. Han ville sitta ensam inne på toaletten på pallen ensam. Så fort jag kom nära så vart han hysterisk. Han satt där inne och grinade för sig själv, lillhjärtat. Sen efter en stund hämtade jag han fast han vart riktigt arg, men han lugnade ner sig när han såg att dom lagade mat på tvn =) Han tycker om matlagningsprogram.

Idag fick han vara med syrran först för jag var tvungen att jobba 2 timmar sen åkte vi upp på sjukhuset. Dom lyssnade, tog prover och det såg bra ut. Dom skrev ut Lepheton, helt i onödan eftersom jag visste hur det skulle gå.. Han spydde så fort han fick det i munnen och jag förstår han, för jag gör samma sak själv. Det där är rena skiten, jag önskar att dom kunde göra en hostmedicin som inte smakar nånting? Det var iaf första gången dom skrev ut det till han, dom andra gångerna har det inte kommit på frågan. Det är så när man har lite trasiga lugnor, då ska dom hellre spy upp slemmet än låta det samlas.

Vi får se under kvällen/natten hur mycket han kommer att hosta. Isf får vi åka upp till sjukhuset igen, för han hostar hela tiden. Det låter ibland som om lugnorna vore på väg upp, han har aldrig haft nån sån här hosta, det är så synd om han. Jag verkligen lider med han, han är så trött så han ser full ut. Men nu sover han sen 6. Han ville inte ha någon middag så jag o danne åt själv, sen gick jag in i vardagsrummet och skulle kolla till han, då hade han slocknat. Jag tror dock inte att han somnat för natten så jag ska lägga mig på soffan o vila lite, för jag befarar en jobbig natt..


Fungerar det inte att kommentera i min blogg?


Kladdkaka =)

Publicerat: 2009-03-15 Kl: 21:22:45 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Den är i ugnen nu och väntar på att jag ska ta ut den, gud det ska bli så gott! Det var längesen jag gjorde en nu, men jag har varit så slut på kvällarna så jag har inte orkat.

Idag har vi varit hos Lotta(W's farmor), umgåtts och ätit god mat. Som vanligt med andra ord =D Det är skönt att åka dit, slappna av, snacka lite sen äta. William har så roligt med Marie(hans faster), och i lagom tid till hemgång kom danne :p

Ser på beck just nu. Tror pausen är över.. skriver kanske sen.. hejhej=)


Down town

Publicerat: 2009-03-14 Kl: 21:27:22 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Nu har det dröjt några dagar igen utan något inlägg. Har en sån period när jag inte sitter vid datorn alls, tänkte läsa igen det jag missat i bloggar sen gå och lägga mig =)

Idag var det jobb 11-18. Det gick bra, kändes skönt att vara där en liten stund ensam =) Efter jobbet satt vi och snacka lite och sen gick vi till Down town, jag och Evin var nog bäst (H)..

trevlig lördag kväll!



God morgon

Publicerat: 2009-03-12 Kl: 07:28:53 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Just nu är jag så trött så jag knappt kan hålla ögonen öppna.. Men jag kvicknar till snart =) Vi ska göra oss i ordning och gå till dagis. Sen är det jobb som vanligt, finns inte så mycket intressant att skriva.


Ha en bra dag


brist på fantasi

Publicerat: 2009-03-09 Kl: 19:50:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jag har fått dålig fantasi nu på senare dar.. undra varför? Idag har vi inte gjort mer än det vanliga.. Glömde däremot att berätta att härom morronen vaknade jag av att jag hade en nagelsax i luggen. William höll på att klippa mig, haha sötnos =)


God morgon

Publicerat: 2009-03-09 Kl: 09:59:56 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Idag är det jobb 11-16. Det känns skönt att komma iväg o jobba lite nu när jag var ledig hela dagen igår :p Vi hann en sväng på ikea, jag och mamma. Sen hem, käka middag =) Efter en stund kom Sandra så vi satt o umgicks, sen gick hon hem en snabbis och kom tillbaka så såg vi beck, den filmen var riktigt bra faktiskt. Nu ska jag göra mig i ordning.

Ha en bra dag=)

Söndag morgon

Publicerat: 2009-03-08 Kl: 10:01:25 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Här sitter vi och har precis ätit frukost, jag och William. Väntar just nu på att danne ska vakna för jag är så rastlös! När jag väl är ledig då blir får jag nästan ångest för att jag blir rastlös.. Ska se om danne vill hitta på nånting =) Gå en promenad eller så.. William han dricker kaffe han(påstår han iaf) och sitter o leker lite med sina saker. Jag tänkte passa på att vika all tvätt oxå, vill ju rensa garderoben. Eller vill o vill?? Jag måste! Vill även åka ut till ikea och hämta ett störe till peaktröjan som jag skulle ha gjort för två veckor sen? jaja.. det ligger kvar ;)

Ne nu ska jag väcka danne d.

Ha en bra söndag!

Magsjuk

Publicerat: 2009-03-05 Kl: 22:02:38 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Det är just precis vad jag har varit, ush! Det var så längesen så jag hade glömt hur dålig man blir.. Fyfan rent ut sagt. Men idag har jag varit ledig, har varit lite piggare =) Daniels bror fyllde år idag så vi var där ute på middag och fika, nu är vi hemma och William sover sen 1,5 h tillbaks. Jag ska sätta mig o kolla lite på tv sen lägga mig o sova, är fortfarande helt slut. Ska ju jobba heldag imorron, önska mig lycka till =)

Hej

God morgon =)

Publicerat: 2009-03-04 Kl: 08:06:12 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag är jag pigg ;) Det känns skönt! Lite tröttsamt är det väl när oväntade räkningar dyker upp.. man har lixom gjort en uträkning o planera pengar då kommer det en till räkning som förstör allt, det är lite tröttsamt. Men det funkar det oxå =)

Nu ska jag börja göra mig i ordning sen kommer Nadia och hämtar mig.

När ska det bli vår?? Jag är så trött på snön nu!!

Ha en bra dag!

gott

Publicerat: 2009-03-03 Kl: 20:42:53 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jag är sugen på nånting, jätte sugen. Men jag vet inte på vad.. kanske en macka? Eller godis? Vitlöksbröd ?! :D Jao det återstår att se.

Nu har jag pratat lite med ems i tele oxå =)

Jag har lixom inget att skriva.. hm.. William ville inte följa med från dagis idag. Alltså han ville verkligen INTE! haha, det är ju nästa lite skämmigt ju:p Nerå men han har inte varit där på över en månad så vi förstår varför han reagerar så där. Ibland är han ju helt hysterisk för då vill han inte ska lämna han. Barn är rar dom =)

Grattis Nadia!!

Publicerat: 2009-03-03 Kl: 09:06:21 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Tisdagmorron och jag är tröttare än tröttast! Men vad gör det om nån timma när jag har vaknat till? =)

Igår hyrde vi filmer, Patrik 1,5 och Barnhemmet och någon till film som danne ska se. Jag såg barnhemmet igår, fyfan vilken film :p Haha jag vart rädd. Jag som inte brukar bli rädd, jag älskar läskiga filmer:p Danne är dock av den känsligare sorten, han tittar inte på sånna filmer.

Nu ska jag göra mig i ordning och gå med William till dagis, han är pigg o kry nu äntligen. *peppar peppar*

Ha en bra dag!

Dagis?

Publicerat: 2009-03-01 Kl: 22:10:47 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nehedu, det blir inget dagis för William imorron. Han har nämligen fått magsjuka.. Inte mig emot, hellre det än att han blir förkyld! =) Men det är synd om han stackarn, fast han klarar det bra. Nä'r han vart mindre vart han livrädd när han spydde. Nu spyr han o säger "mamma städa", sen byter vi kläder oså somnar han om igen. Men jag hoppas att det är en lindrig magsjuka så han inte blir så hängig och svag =(

Nu ska jag äta min Ben and Jerry och se klart Beck sen sova =)

God natt


Söndag kväll

Publicerat: 2009-03-01 Kl: 20:22:05 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Vi var som sagt uppe tidigt i morse. Men vi åt frukost, duschade och gjorde oss i ordning. Sen kom Lotta och hämtade upp mig och William. Danne har varit och tagit truck kort hela dagen så han var inte med. Nu är han och tatuerar sig, för ovanlighetens skull menar jag. Haha, ja men det blir nog bra. Jag ska nog göra om min tatuering på ryggen, ska bygga ner den till halva ryggen. Väntar på att skissen ska bli klar så får vi se hur det blir =)

Vi åkte till birsta en sväng innan vi kom hem till Lotta, men vi slängde av oss ytterkläderna, gjorde välling och stöp i Adams säng. Där sov jag o William gott i 2 timmar tills Marie kom o väckte oss :) Det var skönt men det tog en stund innan jag kvicknade till. William vart det full fart på så fort han slog upp ögonen=)

I veckan är det jobb och imorron ska William tillbaka till dagis. Det blir nog roligt för honom, alla hans kompisar som han har saknat =)

Nu ska jag försöka hålla mig vaken för jag ska se Beck och invänta honey.



Och alla ni läsare ang denna USBgrej. Det var danne som hade den sist, så nu är det inte jag som tappat bort den ;D




1. Spaghetti kungen
2. Han var tvungen att spela en trudelutt innan farmor kom.
3. Och sen ikväll fick han ont i pannan, då behövs plåster. Eller hur?

Tidig morgon

Publicerat: 2009-03-01 Kl: 08:25:27 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Det var ännu en kvart i sex dag idag.. Haha men vi har legat o tittat på pippi så jag börjar vakna till nu =) Nu ska vi äta frukost sen ska vi nog göra oss ordning för jag och William ska till W's farmor, det var ett par veckor sen vi var där sist.

Nu håller William på med nå bus inne i vardagsrummet. Man behöver bara vända sig om en sekund så har han gjort nånting.. Trotsunge:p

RSS 2.0