Bakis?

Publicerat: 2009-11-29 Kl: 10:44:11 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Nerå så illa är det ej men jag känner mig verkligen bakfull. Jag är trött, har ont i huvudet, ont i halsen etc. Det är inte bra att vara vaken sent. Kom hem vid halv tolv, pratade med Emma i tele ett tag sen la jag mig o såg ett avsnitt av dokumentären. Tror klockan var halv 2 sist jag kollade på den eller om den var halv 3??? Sent var det iallafall.

Igår var vi på Olearys, eller red bar heter det kanske nu? Käkade middag och umgicks, trevligt värre =) Nu ska jag ner o jobba några timmar sen ska jag hämta mitt älskade barn, William lilla. Han ska gå på julskyltningen med syrran en stund. Tydligen har Jens blivit magsjuk så då vet jag vad jag har o vänta mig dom närmsta dagarna.. Jag som själv var magsjuk i början av veckan, suck

Barnvagn??

Publicerat: 2009-11-27 Kl: 20:55:07 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Jag har beslutsångest. Ni med erfarenhet, hjälp mig!


Den eller Den

vecka 22

Publicerat: 2009-11-27 Kl: 20:36:44 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



William ville vara med så han lutade sig mot höften, därför ser han lite intryckt ut :P


får man göra så här??

Publicerat: 2009-11-27 Kl: 18:42:15 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


http://st.nu/start/inrikes/1.1562908


http://st.nu/start/sundsvall/1.1563607


http://st.nu/start/sundsvall/1.1561163


Detta är helt sinnessjukt, dags att införa dödsstraff snart?? Kom nu inte o säg "det är en sjukdom" eller något sånt idiotiskt..

begär

Publicerat: 2009-11-26 Kl: 22:26:55 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


JAG MÅSTE STILLA MITT BEGÄR!! VILL HA FRITERAT NU! Är det för sent att göra strips i ungen??? =(( är så hungrig o sugen så jag skulle nog kunna göra vad som helst för att få lite mat nu!

Vad tror ni?

Publicerat: 2009-11-26 Kl: 10:23:26 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Tror ni Emma klev upp o tvätta sju imorse?? Tror inte jag men det visar sig nog om ett par timmar ;) haha

duscha

Publicerat: 2009-11-25 Kl: 21:48:03 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Känner mig inte fresh så jag ska hoppa in i duschen o hoppas jag mår bättre tills imorron! Lilltjejen sparkar nere där thigtsen börjar, detär riktigt hårda sparkar nu=)) myysigt!

Det här med vaccinet

Publicerat: 2009-11-25 Kl: 19:08:38 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Väckte ganska olika åsikter, jag står kvar för det jag säger för jag tycker svarena låter mest puckad. Ja men då kan ni bli smittad o så blir ni jätte dåliga och i värsta fall dör ni. Men vad gör de? Ni vill ju inte ha lite ont i armen några dagar. Osen vad händer om tio år??? Ja VAD händer om TIO ÅR? VAD ska hända om tio år? Chefen sa att hon hade hört att barnet kunde bli skadat i framtiden om man var vaccinerad? Och nån skrev att folk har fått missfall av vaccinet? Undra hur mycket ork folk orka lägga ner på att hitta på lite olika biverkningar. Det är inte stor skillnad mellan vanligt influensa vaccin o svinvaccinet, men det är det aldrig något snack om. Folk går som vanligt på hösten o ta den förbannade sprutan men det pratas inte. Tror inte heller min barnmorska skulle låta mig ta sprutan OM hon visste att det var en ökad risk för missfall, så mycket litar jag på hon iaf.

Jag tror folk sätter sig på tvären för att veta bättre "Nej jag är så gammal så jag är imun mot influensa. Nej jag behöver inte sprutan, bli jag sjuk så blir jag sjuk." etc etc.. När jag fortfarande tycker att det är en plikt mot samhället. DET HANDLAR OM EN STACKARS LITEN SPRUTA. Som EN person med svår cancer har dött av, vad JAG har läst och han hade absolut inte överlevt viruset. Sen är det ju alltid folk som säger "..jamen den o den har oxå dött". Inte för han vart påkörd utan för att han tog sprutan en vecka innan.

Emma sa häromdagen "det är ju bara postivit om man reagerar på sprutan för det bevisar ju bara att man hade blivit jätte sjuk om man fått svinis" o det stämmer ju med tanke på att det är lite av det giftet dom sprutar i en.



Men visst kan ni röka, supa o en del knarka, äta o hälsosamt, cyckla utan hjäl, köra bil utanbälte mm, men vaccinera er VORE JU VÄLDANS DUMT!!

Måndagkväll

Publicerat: 2009-11-23 Kl: 20:35:32 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Här sitter jag framför datorn och väntar på sällskap, vi ska se film =) Men jag är så trött nu så jag orkar inte skriva nå inlägg :p

Nybadad

Publicerat: 2009-11-22 Kl: 22:46:10 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Somnade tre gånger i badet så jag skriver imorron om dagens händelser =) Dags att torka, borsta håret o lägga sig


Svininfluensavaccin?

Publicerat: 2009-11-22 Kl: 00:14:56 | I kategori: Allmänt | 8 kommentarer


Jag tycker att alla ska vaccinera sig, eller alla som kan med tanke på dom som inte får för dom är tex ägg allergiker mm. Du kan bära smittan och blir lindrigt sjuk men smittar en bebis eller en tant som inte klarar av sjukdommen och dör?? Våran bebis kommer inte kunna vaccinera sig så ska jag då sitta isolerad för att minska risken för att hon ska bli smittad för att vissa vägrar ta sprutan?? Den tar knappt 30 sekunder. Jag förstår inte och jag blir så irriterad på folk som inte ska ta den. Så om DU inte ska ta den, kan du skriva hur DU resonerar kanske jag får ett annat perspektiv?? Det handlar kanske om att jag har en lungsjuk son som jag inte tror skulle klara av sjukdommen då den sätter sig på lugnorna.. Men ne jag blir bara irriterad när jag tänker på er, ni som inte ska vaccinera er. Jag kommer säga att alla som inte är vaccinerad kommer inte få träffa våran dotter förren sjukdommen har lagt sig! Överdriver eller ej, men så är fallet!


Tröttast

Publicerat: 2009-11-21 Kl: 19:01:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu har jag jobbat klart, är helt slut. Har varit massa folk hela dagen men det är bra, då går tiden fort =)) Nu sitter jag och väntar på att William ska komma hem efter sin tripp med Agge o Jens till umeå. Känns som han varit borta en vecka..

Igår var jag med Lina o Sandra på stan, lilla Jasmine oxå så klart =) Sen åkte vi hem till Sandra en stund, trava till Kerstin o dom. Åkte till sibylla o köpte med oss mat sen for jag o Emma vidare till bredsand. Efter de var vi bara hemma hos mig o satt vid datorn.

Kommer somna tidigt ikväll det känner jag på mig :P

Väntar på mina två

Publicerat: 2009-11-19 Kl: 20:53:41 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


William är på hockey han kommer vid halv tio, och danne är på jobbet o kommer samma tid. Jag saaaknar dom! Jag har jobbat 12-19, det har gått bra. Det var mycket folk men det ska det vara oxå =) The boss skjutsade hem mig, underbart.

Nu ska jag baaaaada, men jag orkar inte duscha håret för det gjorde jag igår. Eller om det var i förrgår? Eller var det förra året? har ingen betydelse jag orkar inte vilket fall =)

Imorron vankas de pengs så de kommer kanske vara lite tryck på jobbet, sköönt de =) Börjar dock få ont i ligamenten nu mera fast jag tycker inte magen växer.. ?? hmmm. Ne nu ska jag bada innan dom kommer hem

vecka 21 (20+2)

Publicerat: 2009-11-17 Kl: 20:22:48 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Nyäten och tjock :)





God morgon

Publicerat: 2009-11-17 Kl: 09:46:44 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu har danne åkt o lämnar William på dagis, jag ska göra mig i ordning sen ska jag ner o jobba jag med =)


 Ha en trevlig dag gott folk! =)

Kategori

Publicerat: 2009-11-15 Kl: 15:22:57 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Jag är inge bra på att sätt in inlägg om den nya bebisen i sin kategori, det känns tråkigt :P det hade varit roligt o kunna läsa just om de senare men så är det när man är glömsk!

Nu sitter jag o William hos mamma ska äta här o sen hem. Danne är hemma o tvättar han, händiga karl:)

Kalas!

Publicerat: 2009-11-15 Kl: 12:13:21 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Kalaset var jätte lyckat igår :) Kom dom mycket personer samtidigt så man hann inte riktigt prata med alla, tyvärr. Men Lotta kom med bullar som hon hade bakat och "dubbelt så goda", jätte snällt =) Och Vilma såklart som kom med choklasbollarna som jag knappt han lukta på innan dom tog slut :p

Han fick jätte mycket presenter :)
En radiostyrd bil
En polisbil med radar
Ett borr set med ficklampa samt skruva m.m från mig o Danne
En liten gitarr från gammelfarmor
Pengar från Mommen (hon har köpt både skor o overall i present)
En boxningssäck från Farmor (en likadan av angelica o jens men den ska vi byta)
Raggsockar 3par o en halshuk från Uffe o Bettan
Ferarri bil och verktygslåda från Farfar Janne o Ullis
Bilar från från Mathias
Bilar byxor från Abdul
Kritor han kan måla i badkaret o på sig när han badar från Vilma
En cool skrivtavla från Nadia
En polismotorcyckel från Jonte m familj
En shoppingkorg med tusen tillbehör från Lina o Emma

Sen glömmer man alltid nånting men han vart jätte glad över alla leksaker :) Vaknade imorse av att jag hade ficklampan i ögonen o borren i bröstkorgen. Och polisbilen som han fick av oss låter så högt så jag tror grannarna tror att det är på riktigt ;) Skön väckarklocka!

Förövrigt kan jag blir riktigt irriterad på folk som planerar o komma och sen inte hör av sig om återbud eller nånting. Har man räknat med ett antal då är det jävla irriterade och sitta o vänta på någon som inte behagar att höra av sig! Men sånna blir aldrig mer bjuden så.


Efter kalaset var slut vart vi bjuden på goooood mat hemma hos Jocke, var så hungrig o det var så gott! Skönt att man slapp göra den själv efter en dags kalas :p Åt, lekte med grabbarna sen kom Lina o Emma o hämta mig. Vi åkte runt lite, handlade grönsaker o dipp. Kollade lite på tv innan vi skulle skjutsa Dana till stan. Kom fram till att Emma behövde hämta några papper i bredsand så dit åkte vi o vart kvar ett par timmar. Var hemma till halv två på sena natten men så kan det gå =) Nu hoppas vi på positiv förändring, ja tack!




Nu ska vi på apoteket o hämta ut medicin o köpa andra batterier till Williams radiostyrdabil. Idag går jag in i vecka 21 =)

Tre år sen..

Publicerat: 2009-11-13 Kl: 23:05:33 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


FY attans vad tiden går fort. Samtidigt som detta känns som igår, känns det som en evighet sen. Mammas liiilla hjärta har blivit stor kille nu.. Skrämmande fort alltså och med tanke på att man aldrig får tillbaka tiden framkallar ju lite ångest.



Så här liten var han när han kom hem, pyttebebisen min.
Undra om man kommer få en chock när nästa kommer ut o är dubbelt så stor som William var?

Baby<3

Publicerat: 2009-11-13 Kl: 22:57:11 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer



WIlliams kalas imorron =)

Publicerat: 2009-11-13 Kl: 22:41:24 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Imorron fyller William tre som sagt, vi har köpt det sista idag =) Så vi ska upp tidigt imorron och fixa allt och med tanke på att William ska hjälpa till får man lägga på två timmar :P Jag är så glad att Lotta hjälper till att baka, tuuusen tack! Det underlättar väldigt mycket. William längtar efter sina presenter och frågar vilka som kommer o jag räknar upp dom gång på gång.. Kom fram till att det blir 25-30 st, kanske inte riktigt så många många som jag räknat med men det kommer bli roligt! Vilma kommer nog innan och hjälper till som hon alltid brukar erbjuda sig att göra, hon är snäll hon =))

Nu tänker jag lägga mig o se tv, vill egentligen bada(har blivit beroende av att bada) men det blir sängen ist. Hade velat haft en ben and jerrys glass men icke.. Kanske gör någon macka eller puffar o fil. Sist med William i magen åt jag frostis, fil o banan det var sååå gott och det är fortfarande sååå gott när man är gravid. Synd att vi har allt utom frostis, har bara vanliga flingor så nu har jag lite beslutsångest.

Uppdaterar imorron kväll o visar presenterna om jag är pigg nog :p







Hennes sparkar blir starkare för varje dag som går :) Mest på kvällarna


Hemma igen

Publicerat: 2009-11-12 Kl: 21:27:46 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Kom hem från jobbet vid halv åtta och jag hörde Williams glädje skrik när jag plingade på dörren. "Det är mamma, min mamma. Jag måste krama min mamma!" Han har börjat mycket med min mamma o min pappa :p

Jag glömde skriva igår att William mätte och vägde sig när vi var på sjukhuset. När man frågar han om han är en mammas bebis säger han "Nej jag är ingen bebis, jag är en stor kille!" go gubben. Han vägde iaf 17 kilo och var 96 cm, snart en meter;) Det är nog kulmagen som väger en del, lilla vällingmagen! Nämnde iaf det med att han fortfarande har blöja, då tittade hon på mig och sa "Ja men det är väl inte så konstigt??" Så var det med den saken :P Han har varit utan blöja ikväll, han är det på kvällarna. Men han hann inte säga till så han kissade på golvet, sen gick det en stund så han kissade på sin Maxbok, det tyckte han var jätte roligt :P haha vad gör man?

Nu ska jag slänga mig i ett bad sen lägga mig tidigt! Ska till vårdcentralen kvart i elva imorron och William ska vara hemma med danne. Det har han varit hela veckan så dagis får nog fira han på måndag ist om hostan är borta =)

God morgon

Publicerat: 2009-11-12 Kl: 10:11:54 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu har jag gjort mig i ordning och danne är på väg upp ur sängen, så snart är det dags att gå till bussen. Jobbar hela dagen idag, mindre roligt men mer pengs =)

Jag med min sämsta framförhållning måste fixa allt innan kalaset imorron.. det blir lite stressigt men vad ska man göra när man har mycket saker att stå i? Det löser sig alltid. För alla som inte vet börjar kalaset kring 14.00. Välkommna! =)

Nu ska jag göra det sista sen gå =) Ha en trevlig dag gott folk


Sjukhus besök med William

Publicerat: 2009-11-11 Kl: 22:11:29 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Vi var som sagt på sjukhuset med William och det var bara ett spontan besök för Anette(hans läkare) ville träffa han för det var så länge sen sist :) Hon undersökte han lite o pratade lite om CPskadan och berättade om hans framtida behandling. Som sjukgymnasten sa att han inte behövde. Men om han inte går på rehablitering kommer fötterna o benen att bli stelare. Så hon berättade om en botox behandling som är väldigt effektiv, vilket vi ser framemot jätte mycket =) Då kommer musklerna bli mjukare och då kommer han förmodligen ha lättare att röra sig mm! =) Han fick oxå inhalera o drack kortisontabletter för att han var fortfarande andningspåverkad, sen fick han sin sputa. Han var jätte duktig! Lite tårar men det gick över.

Idag har jag jobbat tills halv två ungefär för jag hade tid hos vårdcentralen klockan två. Men när jag väl är där visar det sig att det var imorron?! Det var hon jag pratade med som hade snurrat till det så jag fick en ny på fredag 10.45, vill bara få det överstökat så är det klart sen!! William och Danne gick till dagis en stund för att det var dagisfoto dags, han fick bara stanna tills dom knäppt kort sen gick dom hem eftersom han fortfarande har hosta. Emma kom in på vårdis och mötte mig sen gick vi hem, greja lite sen vidare till syrran på sånt Tupperwear party, beställde lite små saker o käka middag samt fika =)

Imorron är det jobb 11-19 och på fredag måste jag handla det sista till Williams födelsedags fest. Ballonger o sånna saker,även några till presenter!

Nu är jag så trött så ögonen går i kors så jag ska gå och lägga mig =)  God natt

just nu sparkar den lilla tjejen m

Publicerat: 2009-11-10 Kl: 23:51:02 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


0-65ea4f66c174a9c7019c31124c144062.png

just nu sparkar den lilla tjejen mycket kraftigare!!:-D


just nu sparkar den lilla tjejen m

Publicerat: 2009-11-10 Kl: 23:45:25 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


0-65ea4f66c174a9c7019c31124c144062.png

just nu sparkar den lilla tjejen mycket kraftigare!!:-D


host host

Publicerat: 2009-11-09 Kl: 22:00:02 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Williams hosta håller i sig som aldrig förr, men tror den kommer släppa tills imorron. William somnade ju om på soffan som jag skrev igår, sen bar jag in han i sin säng. Där sov han någon timma sen vaknade han o då såg vi lite på tv så han lugnade ner sig sen la vi oss i sängen framför pippi :) Han är så söt när han är nyvaken, han ska prata så mycket men det är svårt :p gullunge. Jag somnade så klart o vaknade när han hade hämtat danne o berättat att filmen var slut, (han visste att han var vaken o spelade tvspel). Då stängde vi av o han fick välling, det enda han har ätit på två dagar förutom idag då han åt en hamburgare o pannkakor :) Vid tre vaknde jag till o frågade danne när han skulle lägga sig o bar in William i sängen sen sov han till halv nio. Han har varit slö idag men piggnade till på eftermiddagen.

Det var ingen spruta för han idag för dom ringde från barnmottagningen och sa att W hade en tid hos Anette halv två imorron? Fråga mig inte vart den tiden kommer ifrån. Det är ingen jag har missat men det kan vara för att vi gick ifrån akuten som han fått en tid. Dom vill att han tar sprutan först, sen ska han undersökas?? Smartskallar. Han ska först undersökas för att se om han är frisk nog att ta sprutan, det blir jag inte sen att tala om för dom imorron.. ibland undrar man. Sprutan ska han givetvis ta, kanske inte imorron men lite orolig blir man när man läser vad som har hänt barn efter vaccinet. Därför vill jag att han ska vara helt frisk när han tar den. Jag vill inte ens tänka tanken på hur sjuk han skulle bli om han fick svnins, det sätter sig ju som en lugninflamation, usch!

Och jag vet inte om jag ska ta min andra?? Jag har fått tid men i tidningarna säger dom att det räcker med en om du är gravid o frisk?? Har ingen koll för min del men för Williams har jag sten koll, såklart =)

Nu ska jag slita av mig kläderna o slänga mig i soffan, god natt

Fars dag

Publicerat: 2009-11-08 Kl: 20:32:55 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Japp idag är det Fars dag. William köpte ett par strumpor till Danne igår som det stod "världens bästa pappa" men han berättade vad det var i paketet direkt när danne fråga när vi kommit hem :p men vad gjorde de..

Idag har jag jobbat 11-15 sen åkte vi upp med William till akuten för han hostade så mycket, men 1,5 h senare med en hungrig, uttråkad kille åkte vi hem. Dom hade kollat tep o sat, det räckte just då tyckte jag. Läkaren hade gått iväg på ett snitt o det kan ta flera timmar..

Nu ligger han brevid mig i soffan o sover, lillgosen. Angelica o Jens följde med hem o käka middag o tårta sen har vi bara varit hemma o tagit det lugnt. Imorron är det jobb för min del, Danne o William blir hemma. Får se hur det blir imorron för då är det dags för Williams andra spruta som han sett framemot konstigt nog, pratat om den ofta :p Nu när han är sjuk måste vi se hur det blir. Så länge han inte har feber är det väl en sak men med tanke på hur folk har reagerat på vaccinet vill jag att han ska vara frisk när han tar den så det inte händer nånting. Vem tar på sig ansvaret/skulden då?

Nu ska jag kolla så han inte har feber o sen lägga mig o se klart ensam mamma söker :)

Internet krånglar!

Publicerat: 2009-11-06 Kl: 21:03:05 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Nu har jag fått lånat Nadias trådlösa eftersom mitt lösenord inte har kommit än? Och jag som vart lovad så STORT att han skulle se till att jag hade de i torsdags.. Och idag kom det inte heller. Får se på måndag då =) Men det funkar med trådlöst också!

Första snön har ju kommit och gått, tyvärr. William vart jätte glad när det var snö ute o skulle åka pulka till dagis men det var för lite snö. När jag hämtade han på dagis toksnöade det så det tog oss 1,5 h o ta oss hem till mamma för han skulle äta, kasta, kolla fotspår m.m. Så när vi kom fram var jag väldigt frusen o kissnödig.
Imorse när vi klev upp var snön borta men han skulle be dagisfröken C ringa "grabbarna uppe i himlen så dom kan skicka ner mer snö" vet inte vart han har fått det ifrån men hon skulle göra så gott hon kunde :)


Går in i vecka 20 på söndag och det känns skönt att denna oro-vecka snart är över!!=) I skrivande stund puffar hon på långt nere i magen så hon gör sig hört, myysigt! =) William säger att jag har bullar i magen o en liten bebis men han har själv bara mycket bullar :)

Ska hoppa in i badet nu efter jag har lagt ut lite bilder, skönt! Och imorron kommer Danne hem.






Utan internet

Publicerat: 2009-11-04 Kl: 20:58:54 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu har jag varit utan internet några dagar för servanet hemsidan kom upp då man var tvungen att logga in o jag har ju förlagt lösenordet. Så jag beställde ett nytt idag för 250kr (mm vet helt sinnessjukt!!), vad händer när jag startar datorn?? DÅ är jag inloggad igen! Det är typiskt men lika bra ändå o ha lösen, nästa gång kanske jag inte har lika tur :)

Nu har vi kommit hem från middag med Victor på södra berget. Jätte god mat o trevligt var det =))

Har sprängande huvudvärk så jag ska lägga mig o se tv o somna lika tidigt som igår, halv tio?? Kan ju alltid hoppas:)

God kväll

Publicerat: 2009-11-01 Kl: 20:51:43 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu ligger William i sängen, lägenheten är städad, tvätten tvättad o disken fixad. Dock gjorde danne allt MEN det känns ändå lika bra, jag har ju jobbat idag. Dags för en ny vecka. Danne åkte iväg nu ikväll efter han varit hemma tre veckor. Dom första dagarna kommer vara jobbig men sen kommer det gå bra :)


William var ju på halloween disco igår med Jonte. Till en början var det lite stelt o dom var rädd så dom grinade två gånger var tror jag. Men dom äldre barnen hade klätt ut sig till riktigt läskiga saker så det var inte så konstigt :) Men sen tog det fart i dansen o dom hade jätte roligt. När han kom hem fick han varva ner en stund o somnade som en stock vid halv tio. Lägger ut bilder imorron =)


Igår låg jag o danne hemma o slöa bara. Han spelade tvspel oså beställde vi bite line, göttans!


Och i fredags var William hos tandläkaren, det gick jätte bra. Han var jätte duktig, han räknade tänder fast han ville borra? Sötnosen mammas. Vissa dagar bara slår det en hur fort tiden går, alldeles FÖR fort! Om två veckor fyller han 3 år, TRE ÅR! Han pratar som en liten farbror o är så förståndig. Det finns ingen bebis längre, eller det enda bebis över han är väl vällingen han kommer att dricka tills han fyller 45 o blöjan. Så kan det vara för vissa, speciellt pojkar. Det kan ta tid. Men jag har inte bråttom nånstans o tänker inte tvinga han eller tjata hela dagarna. Är han utan blöja så frågar man han då sätter han sig på pottan o kissar, varje gång. Så det är inga problem. Han känner när han är kissnödig, jag tror han känner sig trygg i blöjan :)



Går inte i vecka 19 idag och igår kväll kände jag dom första tydliga sparkarna långt nere, men denna gång kände jag inte i syne för det höll på en stund :) mysigt! Jag var hos Emma häromdan o petade hon på magen, hahha fick en spark så jag vart rädd! Hela magen vibrera, stackarn kanske petade hon i ögat!!



Nu ska jag antingen bada eller slänga mig i soffan? Det blir en funderare. Tror jag ska sova tidigt nu när jag har fixat tv på rummet, utan dosa för den har jag slarvat bort. Inget i detta inlägg händer ihop men det blir lätt så när man kommer på saker i skrivade stund.

RSS 2.0