Happy grabb!

Publicerat: 2010-08-31 Kl: 11:29:54 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-08-30_19_28 (MMS)

Happy grabb!


William är hemma igen, som sagt. Nu är all...

Publicerat: 2010-08-30 Kl: 22:33:06 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


2010-08-30_17_33 (MMS)

William är hemma igen, som sagt. Nu är alla mina älskade samlade igen <3 Imorgon ska William på dagis, jag som ville ha han hemma men han har varit borta från dagis i tre veckor och längtar dit. Han har bara varit borta ca en vecka men oj vilken förändring. Hans tal, han sätt att bete sig, ja allt. Daniel ligger här bredvid kokhet, feber o dunder förkyld.. Han snarkar, Åååh det är SÅ störigt.. Jag kan stå ut med dom små som snarkar men nu kommer jag inte kunna somna förren jag har klubbat ner han :) god natt


Akutbesök

Publicerat: 2010-08-30 Kl: 17:10:38 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


(jag ska göra historian kort, jag har väldigt lätt att babbla iväg)

Igår var minst sagt en "händelserik" dag. Thelise vaknar i vanlig ordning kring 8, jag lyfter över henne till mig och matar hon. Som vanligt somnar hon o jag slumrar till. Hon brukar alltid börja prata eller gnälla när hon vaknar men inte igår.. Jag vaknar av en dunk och sen kommer gråten, jag vet inte hur snabbt man kan flyga ur sängen med det gick på en halv hundradel att ta mig upp. Hon har... rullat ur min säng och slagit pannan. Givetvis (vilket också är BRA) gråter hon, mest över chocken o smällen för hon lugnar ner sig nästan på en gång jag börjar trösta henne. Men jag ringer hur som helst till sjukvårdsrådgivningen o se vad dom säger. Först tvekade jag för jag skämdes, fyfan vad jag skämdes o mådde dåligt. Hela samtalet hade jag SÅ ont i magen.. Men svaret "Har hon spytt ska du åka in akut men annars vill man ALLTID kolla sånna här små barn om dom ramlar ur sängen eller slår huvudet på annat sätt", -Nej, svarar jag. Hon hade inte spytt. Men när vi lägger på ser jag att hon hade spytt för det börjar rinna ner över min arm, men i övrigt var hon pigg och glad. Hon är ingen spyunge, hon har aldrig varit någon som spytt. Så vi åker upp till primärvårdsjuren som hon i telen sa men väl där spyr hon igen så dom ringer efter ambulans så vi åker de upp till akuten. Där charmade hon sönder all personal som frågade om hon alltid var så här folkglad, Nä, det är hon inte hahah svarade jag. Men barnläkaren tittade på hon och hjärnkirurgen o konstaterade att det inte var någon fara alls så vi fick åka hem :) Men jag skämdes SÅÅÅ fruktansvärt mycket även fast jag VET att väldigt många barn ramlar från skötbort, ur sängar, ur vagnar.. Men dom såg ju hur skärrad jag var så dom lugnade mig o dom var jätte snälla. EN smärre chock? Jaaa.. men nu mår hon bra. Hon fick en lättare hjärnskakning trodde dom eftersom hon spydde. Puuuh

Nu är jag hos mamma, William är med brorsan o dom pysslar på med nånting och Thelise sover. Vi väntar på sjukaDaniel sen ska vi äta =)

Ååh William kom ju hem förut o jag ville bara trycka söööönder han, så mycket han jag saknat han. Han hade saknat oss väldigt mycket också för när vi kramades ville han INTE släppa, mammas William :)

Notis, Jag är väldigt dålig på att svara på kommentarer eftersom jag mest kollar genom telefonen, kanske därför ingen vill kommentera :p Men jag ska sätta mig ikväll efter jag och William har myst framför Fångarna som han säger. Såg även att jag har fått en award av Anna, gulle du :D Den ordnar jag ikväll också!


Här är min bäbis William!


Kärleken är hemma. Jag är HEEEL

Publicerat: 2010-08-30 Kl: 15:11:36 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-08-30_14_56 (MMS)

Kärleken är hemma. Jag är HEEEL


Jag kan knappt sova! Guuud vad jag längtar...

Publicerat: 2010-08-29 Kl: 23:14:14 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


2010-08-07_18_36 (MMS)

Jag kan knappt sova! Guuud vad jag längtar efter min toktolle som kommer hem imorron!!!! =D


Mammas bäban helt slut efter sjukhusbesöket

Publicerat: 2010-08-29 Kl: 18:54:16 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-08-29_11_25 (MMS)

Mammas bäban helt slut efter sjukhusbesöket


Nuu lyfter jag

Publicerat: 2010-08-29 Kl: 08:36:26 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


2010-08-27_21_20 (MMS)

Nuu lyfter jag


Folk är otroliga..

Publicerat: 2010-08-28 Kl: 20:53:02 | I kategori: Allmänt | 7 kommentarer


Visst är vissa människor helt otroliga? Det var någon som skrev en kommentar och frågade om Thelise hade vatten skalle.. Först garvade jag bara sen vart jag arg. Vadå vatten skalle? Visst, i vissa vinklar ser ju jag också att hennes huvud ser stort ut men vems bebis huvud är INTE stort??? Ni måste sluta med era dumma, irriterande o framför allt korkade kommentarerrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Min bebis har INTE vatten skalle men hon har stor hjärna o det måste hon ju ha eftersom hon är så duktig ;D Ni behöver inte oroa er, hon växer nog i sin stora skalle ska ni se! :)

Nog om dä! Idag vaknade inte Thelise förren klockan nio, visserligen berodde det på att hon gick o la sig så sent eftersom jag att jag glömde bort klockan. Men skönt var det iallafall. Hon var vaken en stund sen somnade hon om (som vanligt) två timmar, då slappade jag bara o kollade på tv. Sen har vi umgåtts lite med Emma, varit på ica och handlat, lagat mat, badat, o lekt med kaninerna.

NUUU vill jag att det skall bli måndag så min snoruuuunge kommer hem :) Han ringde förut o det enda han kalla mig var typ "Bajsunge, Tjocko, Du luktar bajs", hahah jag får skylla mig själv för det är ju jag som har lärt han :D gosunge! Ibland undrar man vem som är i kissobajs åldern, jag eller William? ;)

Nu ska jag inte städa, för det ska jag göra imorron. Storstäda så det är vackert när W kommer hem. När han har varit borta så går han alltid in på sitt rum o är det städat så suckar han o säger "Ååh tack mamma vad skönt o komma hem", han är ett riktigt latarsel. Men oftast hjälper han faktiskt till att ställa tillbaka sakerna på sin plats, åtminstonde in i sitt rum :)

Thelise var så trött så henne har jag lagt för natta.. Eller för en timma sen men matade henne lite nu så hon inte vaknar vid 12-00 precis när jag har somnat, det är lite jÅbbigt. Men nu för tiden äter hon oftast runt 8 halv 9 innan hon somnar sen vaknar hon inte och äter förren runt 6 på morronen, sover vidare till 8-9 o käkar igen. Är vaken ungefär en timma sen sover hon sin långsömn på ca 1-1,5 h. Resten av dagen somnar hon hur som o oftast bara powernaps. Ska väl snart börja få in riktiga sömnrutiner men än känner jag att hon kanske är för liten för det.

MEN VET NI! Thelise fick vaccinationen i onsdags. Idag när jag tog bort plåstret från det hennes vänstra ben har hon världens läskigaste knöl, sten hård! Stor som en femma och jag har för mig att jag fick så efter svinissprutan men jag ringde ändå rådgivningen och hon sa att dom förmodligen har prickat ett blodkärl och att det INTE var någon fara. Och stackars mig som redan har sån dödsångest, ska jag behöva oroa mig över detta också. Jag trodde hon hade fått en allergiskreaktion men det kunde man icke få sa tanta i luren..

Ja nu när dödsångesten kom på tal.. Jag har ju inte pratat om det med så många eller skrivit om det för det är ju lite fjompigt. Men jag ställer ca 6 larm per natt för att kliva upp o kolla om hon andas och jag skämtar inte. Jag somnar sent för att jag ligger och lyssnar på hennes andetag. Det här har verkligen stigit mig till skallen, bör jag kanske söka hjälp innan jag blir psykiskt sjuk. (överdrift, ni behöver inte ringa socialen). Men jag kan inte riktigt njuta för jag är så rädd att hon ska försvinna. Usch o fyfan rent ut sagt för dom dära satans tankarna, jag kmr bli galen.   Nu efter några månader har jag ändå "lugnat ner mig", efter ett par samtal med Anette på sjukhuset har hon intalat mig att jag ändå inget kan göra OM det skulle hända (pppppepreprpeprpeprpeprpparpprppeprperrpp, förlåt gud) och det har hon ju rätt i. Det hjälper ju inte mig om jag ställer sjutusen alarm, det kommer ju bara sluta med att jag blir sinnes. Fast det är nog alla föräldras mardröm..

Nu ska vi inte tänka i dom banorna för då kommer jag ej kunna somna i natt.. Nu ska jag stoppa in kaninerna i buren för nu är dom färdig rastade sen ska jag ta fram Dannes ben and jerry (HAHAH, rätt åt dig ;) ). God natt

Dålig bild men Thelise brukar gosa in sig ...

Publicerat: 2010-08-28 Kl: 11:02:12 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-08-28_10_21 (MMS)

Dålig bild men Thelise brukar gosa in sig i min hals så där på morgonen. Nog för att hon ser ut som skalle Per i sin nya blåa pyjamas o kransen med hår runt skallen :P mammis bäba


Är detta på riktigt?

Publicerat: 2010-08-27 Kl: 22:55:25 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Det här är ju bland det värsta jag har sett. Visst får man ha åsikter om olika saker o alla tycker inte likadant men vad fan är detta???


Stan

Publicerat: 2010-08-27 Kl: 20:21:12 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Idag har jag gjort stan med Lina och Basse :) Vi har strosat runt o fikat men mest surrat! Lina är huuur go som helst, verkligen!

Igår var jag och Emma hemma hos Anna L och Line, satt o surra där också. Tur de för jag äälskar ju att surra ;) haha. Men det var jätte trevligt! Och precis när vi skulle gå så kom mannen o sonen hem, Wille var såå söt. Visade sin traktor o pratade på, inte alls blyg!:) Nästa gång måste jag nog ta med min William så dom får busa lite! Och mannen hennes var hur trevlig som helst.. visst låter det mäktigt med "Hennes man"?? hehe :D


Jag har tänkt på det programet jag såg rätt mycket senaste dagarna.. Eller dagen? Jag minns inte ens när jag såg det. Men livet på BB iaf och den dära pojken William som var sjuk. Jag förstår inte om det är andra "regler" utomlands men går man bara hem sådär?? Kommer dit en snabbis, pratar lite sen går man hem? När William kom så bodde jag på sjukhuset? Jag sov hemma någon natt givetvis(när jag ändå inget kunde göra) för att hämta lite kraft, för att orka nästa dag. Ingen mamma kan förstå förren men själv har fått ett eget barn som är förtidigt född. Men man kan ju alltid försöka förstå hur det känns. Men hur som, jag var ju ALLTID där!? Jag kom ju inte o tittade sen gick jag o sa "Ring om det händer nånting annars syns vi om några dagar" ?? Skulle han ligga där själv? Ingen som skulle prata med han eller ta hand om han? Givetvis gör ju personalen också det, för dom på 45:an är TOPPEN. Världens bästa människor, helt klart. MEN han ville ju att JAG skulle vara där? Det är ju besvisat att ju mer man sitter kängru eller överhuvudtaget är med sitt barn, ju snabbare tillfrisknar dom och få komma hem :) Jag satt sammanlagt ca 10 timmar per dag kängru med William. Skumt hur vissa personer gör.. Iof hade dom ju fått trillingar dom mammorna men samvetet måste ju jaga skiten ur dom, eller?? Nog om det..


Ikväll ska jag städa, herregud Evelina ta dig i kragen! Jag är sååå lat när William inte är hemma. Jag städar inte, lagar inte mat, diskar inte. Ni ska ha tur att jag duschar åtminstonde, hahah. Men han kommer på måndag, det vart uppsjuktet för det är någon viktig match Jens måste spela för att ej bli petad ur lagen. Men det är bara jag som lider, William har knappt tid att prata med mig/danne i telefonen. Han saknar sina kaniner o Thelise, på sin höjd. Men han får ju vara lite med Agnes för annars tror jag att han hade saknat oss mer.


Men hur som, Thelise fick ju vaccin iförrgår. Och ja hon vart ju förstörd som redan nämnt men GUUUUUUUD vilka jobbiga två dagar. Amagad! Är så van att hon sover hela nätterna så jag fick mig väl en smärre chock när hon skulle börja vakna flera gånger i förrgår natt? Men inatt har hon sovit som vanligt, härligt! Men hon har gnällt och grinat o gnällt o grinat. Idag har hon varit LITE bättre när vi var på stan men man får inte alls röra hennes ben och alvedon hjälper inte så värst mycket. Imorron är hon nog helt bra igen :)

 Och nu kan stor tjejen rulla från mage tillbaka på rygg, vilket jag redan har skrivit men jag skriver igen :D Allt går så fort, lite för fort. Lilla bebis lugna ner dig! Man  hinner ju inte njuta förren hon lär sig något nytt, hon verkar ha så bråttom. Men vi kom fram till det häromdagen, kanske var hemma hos Anna? Att nöjda barn är lixom nöjd med tillvaron och har inte så bråttom med allt. Medans "missnjöda", dom som har lite sämre tålamod/är rastlös har lite bråttom att lära dig saker. Thelise hatar ju att ligga under gymmet mer än några minuter och hon har rullat sen hon var ca 2 månader. Hon kommer snart att börja krypa/åla. Hon är jätte stark i rygg o nacke. Så snart hon hittar balansen kommer hon kunna sitta. Men det är nog för att hon tänker "ska jag ta mig nånstans måste jag göra det på egen hand", snurrigt men förstår ni vad jag menar?? hahah

Vi vägde och mätte hon också då när vi var på bvc. 6800 g och 62 lång, 41 i huvudomfång. Hon ligger liiite under "normal" kurvan även fast jag tycker att hon är så stor??


Vad åt jag till middag idag? Jag stod o tänkte på Catrine(Vilmas mama) när jag diskade o så vart jag såå sugen på broccoli o babymorätter. Så jag kokade de o sen stekte jag i MASSA smör, det var såå gott! Förvisso var det ju fryst från början men det är väl ändå godkänt? Det vart min middag de... Men jag åt ju en STOR portion gröt idag vid 11 o fikade på stan.  Jag åt väl en japp o drack cola också till "middan" om jag MÅSTE erkänna... :(

Nu ska jag vänta på att bebis vaknar så ska vi ta en långpromenad med Tusse, mammas hund är här. Stressmomentet nummer ett! En liten vit jobbig sak som skäller så fort han hör nånting i trappen, jätte störigt.


Det är dåligt med kommentarer, det är TRÅKIGT!!:((

Nu kan gosan rulla från mage tillbaka på r...

Publicerat: 2010-08-27 Kl: 18:07:44 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-08-27_18_04 (MMS)

Nu kan gosan rulla från mage tillbaka på rygg :D så nu dröjer det väl inte länge förren hon rullar runt i lägenheten.


Mamma vackraste på hela världskartan!!! sk...

Publicerat: 2010-08-26 Kl: 22:18:58 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-08-22_09_10 (MMS)

Mamma vackraste på hela världskartan!!! ska lägga in bilderna från dopet men jag är för trött på kvällarna,min energiknippe är ju bortrest :( Hihi men snart kommer han hem :DDDD


Nu vilar argbiggan upp sig,hoppas hon vakn...

Publicerat: 2010-08-26 Kl: 09:39:28 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-08-26_09_36 (MMS)

Nu vilar argbiggan upp sig,hoppas hon vaknar på bättre humör :) tror att hon fortfarande har ont i benen :(


Livet på BB

Publicerat: 2010-08-25 Kl: 22:06:47 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jag har precis tittat klart på Livet på BB. Det var från neonatalavd detta avsnitt, intressant men det är så synd om bebisarna och dom stackars föräldrarna.. Tänk er han William, som fick vara kvar i över 8 månader. Då ska man ju krypa runt o leka o skratta hela dagarna.. Hoppas han fick komma hem iaf :D

Idag var vi på "hälsokontroll" om man kan kalla det för de? Det enda läkaren gjorde var att lyssna på henne..? Oså fick hon två sprutor o jisses vad förstörd hon vart, stackars :( När William var bebis pep han till sen vare över iof var han SÅ van nålstick men det borde ju göra lika ont ändå. Men när han var liten fick barnen sockervatten i en spruta att suga på innan så dom inte tänkte på sticket. Jag vet inte vad det har blivit av Nackstas BVC.. Otrevliga, trångsynta tanter är de som jobbar där! Så fort man frågar någonting så skrattar hon o dumförklarar än.. Jag ville ha råd om amningen, tror ni jag fick de? Icke! Jag ska väl vara glad över att det fungerar o sluta klaga ungefär.. Jo hon har väl rätt i det hon säger men jag borde ju få bestämma själv? "Fortsätt med flaskan, det går väl tillslut.." Jag tror inte det kommer fungera till slut men eftersom det är de enda sättet så får man väl fortsätta.

Idag har vi också varit på födelsedagsfika hos Sandra, göttgött :) Efter det gick vi ner och åt pizza. Thelise har varit gnällig ikväll för hon har haft ont i benen. Man har knappt fått röra dom.. Hoppas det går över tills imorron :-)

NU ska jag ta ett lååångt bad!!=) Imorron ska jag umgås med Emma och Anna L + barnen!


Bvc

Publicerat: 2010-08-25 Kl: 14:17:02 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Sprutan gick inge bra :( Har aldrig hört mitt lilla hjärta gråta på det dära sättet.. Men det gick över, tur de!
Men bvc i nacksta är ju en historia för sig men den får ni höra sen, ska iväg på födelsedagsfika nu :)

Mammas storkille, ååh som jag saknar dig!!...

Publicerat: 2010-08-24 Kl: 22:24:42 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-08-20_11_28 (MMS)

Mammas storkille, ååh som jag saknar dig!! Kom hem snart,jag räknar dagarna. Det är sååå tomt hemma utan William. Det sa Emma också när hon kom o hälsa på, hon tyckte att lägenheten kändes konstig när inte W var hemma :p Mobilen i handen, sådan får sådan son eller vad säger man??;) Snygging!


Jag funderar på det här med amningen. Jag ...

Publicerat: 2010-08-24 Kl: 21:01:28 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


2010-08-22_18_46 (MMS)

Jag funderar på det här med amningen. Jag känner att jag skulle vilja sluta med det snart och det är mest för att jag blir sååå smal. Jag äter o äter o äter men jag ser ändå ut som en vandrande pinne rent ut sagt. Och jag börjar må fruktansvärt dåligt över att jag rasar i vikt.. Och jag är trött hela tiden, när eftermiddagen kommer är jag helt slutkörd. Jag VET att det beror på amningen för det var samma visa när jag ammade William. När jag slutade med de gick jag upp 8 kilo på typ två veckor.. Samtidigt är det såå jäkla mysigt och praktiskt o det är once in life, jag kan ju inte pausa amningen så att säga. Kroppen kan jag stå ut med ett par månader till men denna trötthet?? Thelise tar inte flaskan,jag kan vänta ut henne tills hon är VRÅLHUNGRIG men hon ger sig inte.. Absolut nej är det på den fronten. Och gröt gillar hon att äta men bara en stund för sen blir hon rastlöst. Hon har ju inte riktigt förstått än att hon blir mätt på de.. Ska till bvc imorron så då ska jag be om råd.


Done

Publicerat: 2010-08-24 Kl: 18:01:34 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


2010-08-24_17_33 (MMS)

Done


Du är allt

Publicerat: 2010-08-23 Kl: 11:28:28 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


Williams & Thelise doplåt. Det är inte konstigt att inte ett öga vart torrt ;) 


Bästisarna

Publicerat: 2010-08-22 Kl: 18:10:44 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-08-22_18_02 (MMS)

Bästisarna


Nu somnar jag, på plats:p

Publicerat: 2010-08-22 Kl: 17:21:26 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-08-22_14_36 (MMS)

Nu somnar jag, på plats:p


Vackra vackra du!!!!

Publicerat: 2010-08-21 Kl: 23:51:04 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


img_0075 (MMS)

Vackra vackra du!!!!


21/8-10 Thelise dopdag!:)

Publicerat: 2010-08-21 Kl: 23:49:34 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Vart ska jag börja?? Dopet var jätte fint och Lina sjöng underbart, inte ett öga torrt som vanligt :))
Fick huuur mycket fina presenter som helst och av Catrine med familj fick vi nånting väldigt bra som vanligt :D Ett presetkort på himlabadet, perfekt nu när Thelise ska börja babysim.


TACK alla som kom och alla som hjälpte oss med fikat :) Thelise var UNDERBART söt och duktig. Mammas älskade älskade bebis. Guuud kan man älska någon så mycket? Thelise min lilla prinsessa och William min bästa kompis, älskade ungar!

William har rest till umeå och är borta EN HEL vecka.. Ni kan inte förstår hur tomt det är utan han, det är helt otroligt.. Jag ville inte riktigt att han skulle åka men han bestämmer ju själv :( Mammis bebispojke!! Vem ska jag sova med i natt?? Mannen i mitt liv.

Nu ska jag plocka ihop lite sen sova :) Här får ni en bild på finaste Thelise och hennes gudfar Marcus aka. Pacy ;) (Måste mmsa upp den för det går inte att lägga upp den som vanligt!!)


Skriver mer om dopet imorron :)


The Big Day is here och thelise är taggad ...

Publicerat: 2010-08-21 Kl: 10:42:12 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


2010-08-21_10_39 (MMS)

The Big Day is here och thelise är taggad ;) haha! Nu åter till stressen!!


Titta vad min tuttis hittade ikväll:) GULL...

Publicerat: 2010-08-20 Kl: 23:14:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_9353 (MMS)

Titta vad min tuttis hittade ikväll:) GULLUNGE!!


När man inte vill ha mer mat så tar man ba...

Publicerat: 2010-08-20 Kl: 19:25:26 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


2010-08-20_19_22 (MMS)

När man inte vill ha mer mat så tar man bara upp foten o funderar på vilken tå som är godast :)


Jag försöker spela in en video på Thelise ...

Publicerat: 2010-08-20 Kl: 14:10:18 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_0022 (MMS)

Jag försöker spela in en video på Thelise när hon skrattar men så fort kameran dyker upp så är den myyycket intressantare. För den delen är de nästan bara William som kan få hon att tok skratta o han är inte villig varje gång :P


Haha sööötaste tjejen!

Publicerat: 2010-08-20 Kl: 10:30:36 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


2010-08-20_10_28 (MMS)

Haha sööötaste tjejen!


dopet

Publicerat: 2010-08-19 Kl: 22:53:39 | I kategori: Allmänt | 9 kommentarer


Musen till datorn har slutat fungera, riiiktig störigt att sitta o "musa" på plattan!


Just NU snarkar syskonen i kapp i sovrummet :) Som två björnar!


..Det börjar närma sig nu och det är MYCKET att göra! Idag har jag hämta nyckeln till kyrkans hus så vi kan förbereda imorronkväll efter Daniels jobb :) O sen ska vi baka på lördag imorron, plus göra oss fin oh herregud hur ska detta gå? hehe. Vi kan inte baka på fredagen för det är märängtårtor o då blir dom mjuka om dom ska stå över natta.. Men det löser sig alltid! Thelise är såååå fin i sin dopklänning, den är aningen stor men det gör inget :)

Så jag måste lägga mig tidigt imorron, men även idag.. eftersom vi ska handla allt som behövs imorron :) Men jag är alltid ute i sista minut, verkligen.
 Det är tur att ingen är "snobb" i våran släkt så man behöver inte ha kostym o klänning. Jag vill att det ska vara naturligt, att alla kommer som dom är! Visst, bajsbyxor är väl inte OK men ni förstår ;) Så jag ska nog ha jeans och en skjorta, eller legging o en längre skjorta. Och gråta kommer jag göra, floder som på Williams dop. Jag hulkade så det ekade i HELA kyrkan (mindre vackert), DET ska jag försöka undvika på lördag :) Men hela kyrkan grät när Lina sjöng så de kommer nog bli så igen, haha. Måste bara förklara för William innan att om han ser någon gråta så är det för att det är fint och man är glad. Men jag tror att han kommer vara sååå nervös av att stå där framme o det kommer vara sååå spännande att han ska hälla i vattnet o torka Thelise huvud så ser han mig eller pappa gråta då kommer han med all sannorlighet börja gråta han med :)
Men vad gör de? Han blir glad direkt efter :D MEN det jag skulle komma fram till var, ska jag köpa mig en vattenfast mascara mån tro???

Vi blir ca 30 st och det är alldeles lagom! Sista var sååå många o det blir väldigt intensivt. Nu är det personligt o lugnt(hoppas jag). Men vi lär ändå vara helt slut på eftermiddagen.

BABBEL, slänger in lite bilder istället :)





(Min fis är alltid såå glad :D Hon har växt ifrån bitter-personligheten, hehe)




Jag börjar tröttna på dumma komentarer så hädanefter kommer jag göra en polisanmälan om dom handlar om mina barn. EN sak är det om ni skriver någonting om MIG men låt förfan mina barn vara ifred. Ni är vuxna människor, skärp till er! Eller ska jag sluta skriva om barnen i bloggen?? Eller kanske lägga ner bloggen helt med tanke på att jag får ganska lite respons så ibland känns det som om jag skriver i tomma intet, även fast jag till 70% bloggar för min egen del. Och släkten som bor långt borta givetvis!

Svar; Givetvis KAN William gå men vi skulle gå ner till stan (ca3 km) o det har han klarat flera gånger. MEN jag hade inte riktigt tid med det idag så vi tog vagnen. Varför ens slänga ur sig något sånt? Alla barn blir trötta av lånpromenader.. O jag håller med -C-, varför gör dom inte vagnar så lite äldre barn kan sitta i? Eftersom min son är i behov av vagn och kommer att vara det ett tag framöver när det kommer till långa sträckor? Hmm..

En tur till stan och William är mitt i en ...

Publicerat: 2010-08-19 Kl: 18:16:40 | I kategori: Allmänt | 10 kommentarer


2010-08-19_14_35 (MMS)

En tur till stan och William är mitt i en nysning,haha. Han är inte alls för stor för vagnen??icke:)


onsdagkväll

Publicerat: 2010-08-18 Kl: 23:43:51 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag har vi haft latdag igen men det är mest för att William är sjuk o lite hängig :) Vi sov fram till nio sen kom Daniel ner o var lite med barnen innan jobbet så då passade jag på att sova lite längre ;) Sen sov vi middag någon timma sen kom Prästen o vi pratade om dopet. Det kommer nog bli jätte bra det!


Igår var vi ute och kollade på dannes match och William spelade som vanligt fotboll. Jonte kom förbi o det var William glad över :D Han följde även med hem en sväng så W fick visa sina kaniner, mallig som han är! Med kaninerna är det jätte bra, dom äter o äter o äter... and so on!

Den 26 har jag tid på BVC för tandläkarinfo.. Ibland kan jag känna att det är lite onödigt mycket möten när man redan har ett barn o har varit på alla dom. Möjligen har dom hittat på en ny "borsta-tänderna-metod", på din höjd. Jag som alltid får beröm för att William har så vita o fina tänder =) MEN då ska vi iaf väga o mäta Tisen igen, spännande. Sist vi var där var ju 22/6 så hon lär nog väga kring 7 kilo.

Ett lass med kläder från HM kom igår och gladast vart nog William ;P "Tack mamma, åååh tack mamma vilken snygg tröja" Min goskille!

William sover i min säng sen några dagar tillbaka o det är inte de lättaste. Han slås o ligger inte still för fem öre. Tar på sig täcke o tar av sig hela tiden, haha. Han har ärvt sitt "slamsiga" sov sätt av sin far, verkligen!!
Inatt vaknade han till o sa "Mamma kan vi hålla hand, det är så mysigt." Gissa om han är jordens sötaste?:) JAVISST!


god natt

Om du visste hur mycket jag älskar dig, sn...

Publicerat: 2010-08-18 Kl: 09:06:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-08-17_15_19 (MMS)

Om du visste hur mycket jag älskar dig, snygging :-)


Tatueringen

Publicerat: 2010-08-17 Kl: 22:10:25 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jag ser nu att tatueringen inte gör sig rättvis på denna bild. Den ser sne o konstig ut.. Men det kommer en bättre bild snart :D

tatueringen

Publicerat: 2010-08-16 Kl: 23:19:11 | I kategori: Allmänt | 7 kommentarer


Kommer en bättre bild när den är läkt och jag får hjälp att knäppa kort på den. Lite svårt att knäppa på ryggen :)
DEN ÄR INTE KLAR!! Är sjukt nöjd!



Hej hopp, stor stock!

Publicerat: 2010-08-16 Kl: 22:46:51 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Idag har vi slöat hela morronen, gud vad skönt det var. William är förklyld så han var väldigt seg, så jag vet inte hur det blir med dagis imorron.. ? Men han vill så gärna gå.. :( typsikt! Men så äre!

När man väl sätter sig här så står det stilla i skallen :p Idag har vi också varit uppe hos ankorna i sidsjön. Det var jag, mamma, barnen o hennes kompis med deras barn :) Åkte hem o käka middag sen gick vi ner på midävlaplan o kollade på fotboll =) Nu ska jag knoppa! God natt


Jag har nånting som du aaaldrig kommer få, två vackra, underbara barn!

Meeer mat :D

Publicerat: 2010-08-16 Kl: 16:54:38 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-08-16_16_53 (MMS)

Meeer mat :D


Vi är i sidsjön :)

Publicerat: 2010-08-16 Kl: 15:24:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-08-16_15_18 (MMS)

Vi är i sidsjön :)


Bilder

Publicerat: 2010-08-15 Kl: 15:34:35 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Ikväll ska jag sätta mig och skriva datum på alla mina 900 bilder, wish me luck! Får ta hjälp av facebook, bilddagboken, bloggen o lite så. Herregud det kommer ta hela natten :O

Inatt var jag vaken till typ kvart i 3, fråga inte varför för de vet jag inte själv :) Men danne tog barnen imorse så jag sov fram till 10 över 11, så skönt!!

Nu ska jag slänga mig på soffan 20 sekunder, tjing

Min duktiga o smarta tjej tar sig runt run...

Publicerat: 2010-08-15 Kl: 12:48:46 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-08-15_12_45 (MMS)

Min duktiga o smarta tjej tar sig runt runt i gåstolen :)


justja!

Publicerat: 2010-08-13 Kl: 23:21:56 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Jag som skulle visa lite av kläderna som jag beställde häromdagen :) Får göra det idag då, lägger ut favoriterna annars kommer det ta hundra år om jag ska visa allt. Gjorde en STOR höstbeställning.. så att säga :O Men det blir lätt så när man fastnar!


Detta tog ju sin lilla tid när man använder paint :p Nu ska jag krypa ner med Thelise som ligger och väntar på mig i sängen :)

Har en fråga till alla "bebismammor", ni som har barn på ca 3-5 månader. Hur lägger ni era barn för natten? Jag måste vagga samt klappa på stjärten och sjunga för Thelise när hon ska sova. Det är jätte mysigt ABSOLUT och jag vill inte sluta NU men Ibland tar det en timma ibland en minut.. Min egen tid försvinner oftast när de drar ut på tiden (hon brukar vilja busa lite o då är det svårt att stå emot, haha) och det är BARA jag som gäller på kvällen. Men jag är rädd att bli fast så..

Samma var det med William men när han vart ca 7 månader kunde han somna själv med välling i sängen men iom att denna tös inte tar flaska (än så länge o det ser inte ljust ut. Vatten går jätte bra men inget annat!) så är jag rädd att hon ska vaggas tills hon fyller 18.. skämtåsido men tipsa gärna :) Det går inte att köra fem-minuters metoden för min dam gnäller inte utan går från 0 till 100 på en sekund, jag skulle INTE stå ut.. :/ På dagen tar det ca 30 sekunder i famnen sen deckar hon o jag lägger ner hon direkt i sängen.. help


Och Kaninerna ja, William är in lööööv!! Dom hämtade vi hos Linda som bor i Stöde. En gammal kompis till mamma. Hennes yngsta är ca två veckor äldre än Thelise o hennes näst yngsta tjej föddes dagen efter William. SÅ det är ju Williams nya tjej nu.. Han pratade om henne hela kvällen när vi hade varit där och berättar att "Det är min tjej fast hon har napp men den ska hon ge bort till tomten på vintern". Och "Hon lärde mig att ramla på studsmattan och stå på huvudet.. " Hah dom är så söt i den åldern :) Vi fick fika och satt och pratade lite med.. Lilla Daga hade gos toffsar bak i håret för att hon gnussar/myser. Alla barn har sina egna påhitt ;) Men 4 helt underbart söta flickor har hon!!:)

Vacker bebis

Publicerat: 2010-08-13 Kl: 11:37:58 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-08-13_11_32 (MMS)

Vacker bebis


Nu kör vi!

Publicerat: 2010-08-12 Kl: 22:23:39 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Ja vart var vi?? (går tillbaka och kollar vad jag sist skrev)

I fredags var jag och lunchade på stan med Emma, Haylee, Lina och Bassebus samt mina barn. William skötte sig över förväntan :) Höll sig cool lugn! Jätte trevligt som vanligt. Imorron ska jag luncha med Anna O och Emma :)

Vi har varit på furuvik, helt underbart :) Strosade runt bland djuren och åkte lite karuseller, tyvärr hade vi alldeles för lite tid där. Det vart lite stress på slutet :( Men Vilma är sugen på att åka dit så vi tar en tripp till innan sommaren är slut!

Thelisan fisa växer som hon ska och utvecklas nu varje dag som går, det är helt underbart att se. Ska ringa och boka en tid för vikt och längd snart så vi har någon koll! :)

William han har köpt två st jätte söta kaniner, Vilma och Charlie. Det är två tjejer men man kan ju heta Charlie som tjej säger William! Vilma är svart och hon är Dannes o Williams. Charlie är min och Thelises, hon är mörkgrå. Charlie är den lugnare verkar det som än så länge, hon stannar gärna i knät och somnar när man klappar henne. Vilma hon är jätte nyfiken, hon tittar överallt och vill helst inte sitta still alls hihi. Just nu hör jag att dom äter knäcke bröd :) Tills vidare bor dom på balkongen i en stor bur, dom är jätte småa som dom har GOTT om plats. Sen när vi flyttar i slutet av sep, jag trodde att det var i början. Snacka om mycket att tänka på och NOLL koll! :) Så har jag köpt en stoorute bur som dom ska ha på balkongen i nya lägenheten, och den ska bli "inglasad" med hönsnät så dom kan röra sig över hela på dagarna. På nätterna får dom sova i sitt isolerade bo så man kan städa och frächa upp där ute på kvällarna! 

William har också varit på bio med mommen för första gången, dom såg shrek. Han hade varit JÄTTE duktig, bara ställt några frågor och han har nästan berättat hela filmen :) Goungen min!

Nu ska jag sova, gissar på fullfart imorronbitti pga. kaninerna. Annars är William vääldigt morrontrött.


Det var mycket babbel som vanligt och jag nämner det allt, hahah. GOD NATT!:)

Svar på tal!

Publicerat: 2010-08-12 Kl: 18:59:53 | I kategori: Allmänt | 7 kommentarer


Men hade inte din son astma?? Hur tänker man då som förälder när man skaffar kaniner ?! Kaniner är ju ganska allergiframkallande, precis som katter !!
Ja vad ska man säga, bra föräldraskap ? Inte direkt!!!

IP: 79.138.11.135


DU vet nog ingenting om min son och hans astma för då hade du inte valt att vara anonym. VARFÖR vågar inte folk stå för vad dom tycker o tänker??? Tror ni att jag ska döda er? Ja just nu i stundens hetta kanske jag skulle göra det men om några minuter skrattar jag bara. 1, dom ska bo ute! 2, Han har INGA som helst problem med djur, hans astma är besvärlig när han är förkyld. Är jag då en dålig mamma som låter min son vara ute o leka när det är kallt?? Jag ser inte hur man kan vara en dålig mamma som låter sin 3, snart 4åriga son köpa sig två kaniner?? Dumma dumma människa. Är du så avundsjuk för att du inte har en kanin så KOM HIT o mys med dom :) Dom är huur söt som helst o William är så snäll mot dom. Ja när han får luft då så att säga.. Ni som kommentera töntiga saker anonymt vill jag inte ha er, sök er till en annan blogg :)


Här är Charlie och thelise

Publicerat: 2010-08-12 Kl: 18:02:32 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-08-12_17_55 (MMS)

Här är Charlie och thelise


Williams nya bebisar :)

Publicerat: 2010-08-12 Kl: 15:50:28 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


2010-08-12_15_48 (MMS)

Williams nya bebisar :)


Tröttsamt att åka buss

Publicerat: 2010-08-11 Kl: 14:53:06 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


2010-08-11_14_51 (MMS)

Tröttsamt att åka buss


William förstår nog inte hur ont det komme...

Publicerat: 2010-08-11 Kl: 11:04:22 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


2010-08-11_11_02 (MMS)

William förstår nog inte hur ont det kommer att göra att ta bort dom där klistermärkena sen ;P


Kläder

Publicerat: 2010-08-10 Kl: 22:39:17 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Jag har beställt massa kläder till kidsen från HM :) Visar imorron för nu ska jag soooooova!


Kan man älska ihjäl sina barn? Isf kommer ...

Publicerat: 2010-08-10 Kl: 20:08:10 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-08-10_13_08 (MMS)

Kan man älska ihjäl sina barn? Isf kommer jag göra det finns;)


Mina <3. (man ser fisens smilegrop o...

Publicerat: 2010-08-09 Kl: 22:27:42 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


love_12812750187 (MMS)

Mina <3. (man ser fisens smilegrop om Nabil tittar noooga, hehe)


Jag ska..

Publicerat: 2010-08-09 Kl: 22:12:58 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Jag ska uppdatera om allt vi gjort senaste veckan men jag har ingen lust, ingen blogg lust alls! Slänger in lite mms bilder o så, just för att jag har gratis men annars.. ingenting.


En fråga!
Är det OK att barn spelar dator på dagis?? Alltså vi snackar från 3 år?? Jag vart helt ställd och måste fråga dagispersonalen imorron hur dom tänker kring det dära.. Eller är jag en fjant bara? William ska få sin första dator o mobil på sin 18 årsdag :-) Och då kanske han har turen att få vara ute till lite efter klockan 22.00!

Jag har lärt mig något nytt o då måste jag...

Publicerat: 2010-08-09 Kl: 18:15:16 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-08-09_15_21 (MMS)

Jag har lärt mig något nytt o då måste jag göra de heeela dagarna. Fisan min


DOPET! ni som ska komma på dopet måste med...

Publicerat: 2010-08-09 Kl: 09:57:50 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


2010-08-08_20_49 (MMS)

DOPET! ni som ska komma på dopet måste meddela det till mig eller Daniel, väldigt snart!! (anmäl er inte sen struntar i att komma,sånt är väldigt irriterade. Bättre att meddela om man fått förhinder) 21 augusti klockan 13.00 i GA kyrkan.


Nu ska William på bio. Kläder har han valt...

Publicerat: 2010-08-08 Kl: 14:21:58 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


2010-08-08_14_16 (MMS)

Nu ska William på bio. Kläder har han valt själv


Haj Haj

Publicerat: 2010-08-08 Kl: 13:31:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-08-07_12_51 (MMS)

Haj Haj


Trött och slutkörd kille på väg hem :)

Publicerat: 2010-08-08 Kl: 07:06:58 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-08-07_16_44 (MMS)

Trött och slutkörd kille på väg hem :)


På väg till furuvik :)

Publicerat: 2010-08-08 Kl: 07:06:44 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-08-07_08_09 (MMS)

På väg till furuvik :)


Mina underbara barn. Titta vad hon älskar ...

Publicerat: 2010-08-06 Kl: 20:30:58 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


2010-08-06_07_48 (MMS)

Mina underbara barn. Titta vad hon älskar din storebror :)


Min fiiiiiiiiiina William

Publicerat: 2010-08-06 Kl: 07:40:30 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


2010-08-05_15_16 (MMS)

Min fiiiiiiiiiina William


Här är också en vacker baby

Publicerat: 2010-08-06 Kl: 07:39:38 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-08-05_20_12 (MMS)

Här är också en vacker baby


Morbror och thelise

Publicerat: 2010-08-05 Kl: 18:12:50 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


2010-08-04_15_16 (MMS)

Morbror och thelise


Eksem

Publicerat: 2010-08-04 Kl: 22:47:18 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Efter dagis var vi iväg på VC med William, han hade eksem på fötterna. Konstigt nog har han inte fått hjälp tidigare för alla har sagt att "det går över". Men det ska bli bättre med kortison och fetkräm men kommer förmodligen aldrig att försvinna, precis som inte mitt lillhjärta har nog med problem. Astma, benen så ja varför inte eksem också?? Det blir jätte bra!! Stackarn.. Men det hör ofta ihop med astma så det var inte alls konstigt tyckte han. Men det kan även dyka upp på andra delar av kroppen.

Distriskläkaren på nacksta Vc är helt underbar! Han är rolig,snäll och framför allt väldigt förstående.. Har varit till han förut med min ångest(som förövrigt har lättat som tusan på senare), toppen kille!! Han fixade en tid till mig imorron klockan 1 för jag ska ta bort mitt födelsemärke, haha en extra brövårta. Jätte liten, syns inte att det är en sån men jag klarar mig med två :) Givetvis "fungerar" den inte, annars hade det ju varit bra att kunna amma från tre ställen?? hahah, usch! Men imorron ären goone! :D 

Efter de ska vi på bebocee som William säger, väga o mäta "lille"syster :) Vidare ner på stan och möta Lina och Basse för lunch lite stros kanske? William ska också med så gudar hör min bön, gör han lugn tills imorron :) Det ser jag framemot! 

Måste börja förbereda dopen som är 21 augusti klockan 13.00 i GAkyrkan om jag glömt att infomera någon som ska komma?! Hinner ej skicka ut inbjudningskort då det är rätt snart och myyycket annat runt omkring :) 

Lääängtar till flytten, då ska jag göra såå fint med alla våra kort :)

 

!bomb!

Publicerat: 2010-08-04 Kl: 00:08:17 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer







Flinten?

Publicerat: 2010-08-03 Kl: 23:44:32 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Som ni ser på bilden en bit ner så har Thelise kräm i skallen, jag har inte polerat flinten utan köpt Borago till hennes skorv. Och den fungerar jätte bra! Har använt den i två dagar och masserat bort det när den har sjunkigt in så nu är nästan allt borta =)) Man ska använda den i 8-10 dagar. Guuud hon är så vacker så jag vill kasta in hon i väggen o ääääta upp hon!!


Jag har inte mycket mer att tillägga ikväll, det står lite still i skallen. Men just, kan berätta att vi fått ny lägenhet :DD Inflyttning 1 sep, det är en trea(jag tycker det duger, har inga problem alls att sova i vardagsrummet när det vankas tid för barnen att ha eget. Gör hellre nånting roligt varje månad för ca 1500:- ist för att lägga det på hyran:)) den ska total renoveras berättade mitthem för mig och den ligger närmare dagis,bvc,mamma,affären,bussen jaaa allt :) Och såklart i mitt kära nacksta!



På kvällarna när man varva ner börjar jag alltid att tänka på Evelina som förlorade sin dotter, sen kan jag inte somna förren 4-5. Tittar till gumman tuuusen gånger per natt o det ilar i hela min kropp när jag tänker på Leah. Stark är bara förnamnet på hennes föräldrar ♥ Tänd ett ljus för lilla Leah -> http://tandettljus.nu/candle/?27297.. det minsta en människa kan visa är medlidande!



(kommer bildbomb nu snart, tömmer mobilen)

Har ni nånsin varit med om att en bebis ge...

Publicerat: 2010-08-03 Kl: 22:56:22 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-08-03_20_52 (MMS)

Har ni nånsin varit med om att en bebis ger sig själv ett sugmärke?


Mammas lyckliga

Publicerat: 2010-08-03 Kl: 15:32:14 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


2010-08-03_15_22 (MMS)

Mammas lyckliga


Neger?

Publicerat: 2010-08-02 Kl: 23:04:58 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer



Om ni får dubbla kommentarer ifrån mig så beror det på att jag komenterar från mobilen och det kan haka upp sig!! Så ni inte tror att jag spammar er eller har problem, som Emma alltid tror ;)




Det är väl ett invecklat ord för ett barn, och huuur förklarar man? Det är iaf Williams nya ord, tyvärr. Jag vet inte vart han har hört det eller i vilket sammanhang men jag har förklarat att människor ser olika ut och folk med mörkt skinn brukar folk kallas "neger" men det tycker mamma inte är ett fint ord så det ska vi inte använda. MEN nu är ju William en neger. Han kom in till vardagsrummet o säger "Mamma nu är jag neger, visst är jag vacker?" jag "Ja du är jätte vacker, du passar i det" william "Ja mamma vet du när jaaaaaaag var neger så åt jag massa flugor och kättrade på taket". What?!

MEN då kommer man till pinsamma situationer, som idag på stan. "Mamma, titta han är neger, han är svart!!!" Ja jo TYYST William vi använder inte sånna ord. I hans öron o huvud är det inget illa menat eller nånting fult/dåligt men i dagens samhälle låter det fan inte fint så jag ville sjunka genom jorden just då. Som tur var hörde inte killen det.. Barn är rara, eller hur?

Han säger mycket "När jag var stor. När jag var vuxen. När jag var en elefant gjorde jag si o så" det är väldigt roligt att lyssna på men ibland låter saker konstigt. Han ska alltid vara värst. Berättar en person nånting ska hans historia vara ännu värre, hahah. Ibland kan han se en stor person o "MAMMA titta en tjockis". Jag är glad att folk har förståelse för att barn slänger ur sig just det dom ser, jag kan inte hjälpa det. Fast jag tillrättavisar han givetvis när han gör nånting sånt.

Och Thelisen den lilla fisen mår bara bra men hon har ont i munnen ,det syns verkligen. Det rinner slemm och hon biter på allt hon kommer åt :( Men snart är tanden uppe. Hennes nya favorit är banangröten, hon kan äta huuur mycket som helst om hon fick :) dutti dutti.

God natt :)





Ps. Snälla människor som är skyldig oss pengar, ni kan väl vara snäll att betala tillbaka??:) Är lite trött på att jaga nu. Man gör ALLTID samma misstag.. =lånar ut pengar! ds.

Mina gosar myser framför tvn

Publicerat: 2010-08-02 Kl: 21:13:04 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


2010-08-01_16_02 (MMS)

Mina gosar myser framför tvn


Kusinerna :)

Publicerat: 2010-08-02 Kl: 15:13:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


2010-08-02_14_40 (MMS)

Kusinerna :)


Jag har fixat agnes frisyr :)

Publicerat: 2010-08-02 Kl: 14:32:48 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


2010-08-02_14_30 (MMS)

Jag har fixat agnes frisyr :)


Tandsing

Publicerat: 2010-08-02 Kl: 00:01:45 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Nu ser jag den lilla tandsingen på Thelise. På höger sida nere, där har vi förklaringen till kinkigheten :) Kan den spricka så hon slutar ha ont? 4 månder är lite tidigt om ni frågar mig.. och jag som ammar, kommer det gå? Ni med erfarenhet, gör det ont? Nu suger hon bara med läpparna, hon tuggar inte. Så jag hoppas att det fortsätter så men förstår ni vad söööööt hon kommer bli med ett litet riskorn där nere :D Mammas solstråle!

Idag har jag storstädat, ja ni förstår inte. Ensam också med båda barnen. William skulle hjälpa till, han deckade på disktrasan i soffan. Thelise hade dåligt tålamod så jag stod som(om grannarna hade sett/hört) ett pskyfall och dansade/sjung visslade, aaaaaaallt för att hon skulle sitta några minuter så jag kunde skura klart toan. Men ser det rent ut? ICKEEeee. SÅ myyycket saker på sååån liten yta.. Aja.. det löser sig :)

Nu ligger det ute en toppenlägehet som jag SKA ha, måste ringa imorron :) Må gudarna vara med mig! Uteplats och rubbet!

God natt, älskar mina små

Älskar dig gosan

Publicerat: 2010-08-01 Kl: 09:21:28 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


shot_12806537622 (MMS)

Älskar dig gosan


RSS 2.0