Blå öga

Publicerat: 2010-01-31 Kl: 19:19:25 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Imorse vid åtta vaknade jag av att William grinade, vilket han aldrig gör på varken morron eller natten(om han skulle vakna). Så jag förstog att nånting var fel men när jag kommer in vill han vara ifred, inte ha morronvälling eller nånting. Så jag går tillbaka o lägger mig i sängen, vet inte om han somnade om eller om han bara log o tittade. Vid kvart i nio vaknade jag av att han öppnade mitt öga o ville att jag skulle slå på boxern, han skulle se djungelboken i dannes xbox. Så jag följde med o la mig i soffan, somnade om o vaknade till o från fram till 11. Så vi fick sovmorron imorse :D Varje gång jag vaknade o kollade till han satt han precis likadant, så han var rätt inne i filmen :p Tur att han är så lugn på morronen, han är inte morronpigg för fem öre. Han ska dra sig o pussla med så mycket på morronen innan han vaknar riktigt ..Då är det full fart =)

Men hur som haver, när jag kliver upp ser jag att han är blå ovanför ögat. Frågade vad han hade gjort o han hade slagit sig i sängen. Så nu har han ett litet blå öga :p Gokillen!


Nu ska vi se disneyfilm sen sova =)


Syns inte så mycket men det är de vänstra ögat :p



ÄR DET INGEN SOM VILL GÖRA EN NY DESIGN ÅT MIG?=))

God morgon

Publicerat: 2010-01-31 Kl: 12:30:03 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Kollar runt lite innan jag ska klä på William, han ska nämligen vara med Jens när jag jobbar. Daniel jobbar oxå. Jag börjar 2 slutar 6, skönt. Men jag har tappat lusten o jobba men samtidigt är jag för rastlös för att vara hemma, det är lite halv jobbigt. Hoppas eftermiddagen går snabbt för sen ska Jens med hit o äta pannkakor ;) Jag kan ju inte göra det så jag måste ju fixa någon som kan laga åt mig :D

Nu ska jag klä på lillplutten!



Är det någon som vill hjälpa mig med en ny design?? =)


Bilder

Publicerat: 2010-01-30 Kl: 22:05:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


William fick ju en jätte stor ballong på stan också fick han ansiktsmålning :D Stolt han vart!



lördag kväll

Publicerat: 2010-01-30 Kl: 21:00:40 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag har vi varit nere hos Jocke en sväng så grabbarna fick leka av sig lite o vi babblade på i vanlig ordning. Sen åkte jag ner o lämnade en telefon på stan, käkade donken, köpte nya mjukis byxor till William :)

Syrran o Jens hämtade upp oss, så for vi till city gross o handlade mat sen vidare hem o kockade. Göttans värre vart det =)

Nu ligger lilltrollet i sängen o jag ska slänga mig i ett bad sen se Luftslottet som sprängdes! Trevlig kväll =)


Rastlös

Publicerat: 2010-01-30 Kl: 10:52:46 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu har jag tjatat om att jag vill vara ledig o när jag väl är ledig blir jag så jäkla rastlös! Jag vill hitta på nånting men badhuset stänger 14? Vad är det för tid på en helg om jag får fråga? Och så är det lite kallt ute så jag vill inte dra ut William i onödan. Skridskorplan är full med snö, en halv meter minst. Annars hade vi kunnat gå dit o åkt lite. Blir lite lunch till William snart sen kanske vi går ut o åker lite bob, men det finns inga bra backar här heller? Och iom att jag inte är sveriges smidigaste (som jag gärna tror ibland) så är det lite jobbigt att springa upp o ner för en pulka backe.

Så har ni några förslag på vad jag o William kan hitta på idag?=)

William ser just nu på tingeling o härmar alla tjejer med sin tillgjorda tjej röst o slår ut med armarna o har sig. Sötnos :D

Lite bilder

Publicerat: 2010-01-29 Kl: 23:11:30 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer




Lägger in fler imorron för blogg.se är lite skumt :S

God kväll

Publicerat: 2010-01-29 Kl: 22:37:00 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Ryggen värker som aldrig förr!! Men jag är van och förhoppningsvis så går det öööver snart =)

Jag kom hem för en stund sen. Har varit hemma hos Emma o Lilla Haylee som sover så lugnt o fint i min famn, jag tror hon gillar mig. Men vem gör inte det?? ;)

Åt middag hemma hos mamma gjorde jag o William the man.
Han pratar mest hemma hos henne har jag kommit underfund med, han ska förklara o berätta så mycket för hon. Han är även inne i ett stadium där allt handlar om vad pojkar/grabbar och tjejer får göra/äta m.m Oså rynkar han alltid på näsan när han ska berätta nånting.



Börjar bli trött på präktiga människor. Som tror att barn har det bättre om dom har mer leksaker, dyrare kläder, finare hem ballballalblalblalblabl listan kan göras lång. Men vem fan säger att barn har det bättre när man har saker?? Det är väl inte det barnuppfostran/kärlek till barnet handlar om eller har jag missuppfattat alltihopa?

Namn beslutsångest

Publicerat: 2010-01-29 Kl: 14:59:00 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Har fortfarande lite ångest över lilltjejens namn men jag tror det blir Lea(Leia), Melina eller Nea. Men har som sagt inte bestämt oss riktigt än, så förslag är fortfarande välkommet =)


Inga kommentarer?

Publicerat: 2010-01-29 Kl: 09:48:51 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Jag har äver 100 läsare men ingen komenterar, är det för att ni är smygisar?(snokare) hm..

Nu ska jag börja göra mig ordning sen bär det av till jobbet. Att sluta röka går bra, tänker inte så mycket på det. Trodde det skulle vara mycket jobbare än det varit, kvällarna är värst. Det är väl 4 dagen nu? Det värsta är över så att säga ;)


Får inte glömma att posta mitt brev idag.. Har glömt det i flera dagar.

NU frukost sen gör jag mig klar =)

William babblar vidare

Publicerat: 2010-01-28 Kl: 18:29:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


William pratar så sjukt mycket och hela tiden, inte jobbigt-hela-tiden utan han har alltid nånting att säga bara. O så hittar han på egna historier o fantiserar. Han är så duktig så, min smart skalle!


William "Mamma, vänta här" (o så sätter han upp handen som stopp)
Jag "mm.."
Efter en stund inne på rummet kommer han tillbaka..
William "Mamma, vart är roboten?"
Jag "den står där inne bakom kundvagnen, brevid spegeln"
William "Jag ser den inte ju?"
Jag "Ne men den står där gömd bakom kundvagnen"
William "åh jag orkar inte söka, kom du"
Jag tar fram den, då kramar han den o säger "ååh jag har snakna diiiig"
Nu sitter han o lyssnar på hans låtar o dansar som han, gohjärtat =)


Vi har nyss ätit middag, korv o stips. Alltid lika gott tycker jag o William =) Nu ska vi se på disney chanel för vi fick hem det nya boxer kortet så här tre veckor senare så nu kan vi se barnprogram igen!! woohoo säger William som börja lessa på svts barnkanal. Sen ska William bada o sova, efter det är det min tur o bada.

Är det någon som har tips på fina tjej namn?? Nollställd är jag på den biten. Fastnar inte för något namn, visst jag har olika förslag men inget känns "rätt".. hm!


little hales baby again <3

Publicerat: 2010-01-27 Kl: 20:57:58 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer




håller det i sig??

Publicerat: 2010-01-27 Kl: 17:44:44 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu börjar röksuget bli jobbigt.. hm, what to do??? Nu har jag ju sagt till alla att jag ska sluta röka så nu kan jag ju fan inte ge upp. Mitt humör o allt är bra men suget är sjukt jobbigt.


********

Publicerat: 2010-01-26 Kl: 22:54:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


NuuUuuuuUU skulle jag vilja ha en cigarette =)) Men det går ju inte när man är rökfri;)

Det går bra

Publicerat: 2010-01-26 Kl: 18:08:24 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Jag har klarat mig än så länge iaf, inget sug eller nånting =) Tufft va? Hoppas det håller i sig :D

Idag har jag uträttat massa ärenden med Sandra på stan. Skulle handla lite saker men vi tappade lusten, köpte body butter på body shop o en vårjacka till William.

Nu ska jag lägga mig på soffan med W o invänta D..



God morgon

Publicerat: 2010-01-26 Kl: 10:25:24 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag är jag *trumvirvel* ledig! Iof hade jag velat jobba med Nadia men det blir imorron. Har tusen saker att uträtta idag dock, massa papper o grejer som ska ordnas.

Och idag, the big day? Sluta röka.. hur mycket tror ni inte jag har ångrat mig att jag har bestämt mig för att göra det då. Så klart, men nu SKA jag göra det. Är trött på att röka :) Det kommer gå bra, hoppas jag. Låter som jag pratar om heroin :p


Nu ska jag göra mig i ordning o dra ner på försäkringskassan. Ha en bra dag!

Lite ångest

Publicerat: 2010-01-24 Kl: 20:38:37 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Jag har hela tiden tänkt "det är lång tid kvar, behöver inte stressa. Jag hinner köpa allt." Men nu slår det mig att det inte alls är många veckor kvar tills lillbebisen kommer och jag har inte handlat nånting än?? Jag o William ska ner på stan i vecka o handla kläder iaf, för det vill han göra. Och "bajsleksaker" som hon ska leka med så hon inte tar hans. Visst, det mesta finns hemma men man ska ha orken o söka fram allting och det har inte jag, haha. Så det blir att köpa nytt ist. Men då kommer vi till frågan, på IF får man hyra bilbarnstol för 100 kr i månaden som man sen byter till större storlek. Den sista stolen får man gratis. Ska jag satsa på det, eller köpa en? Hm.. låter faktiskt ganska praktiskt att man kan hyra?

Ne till veckan blir det massinköp så allting är klart. Det viktigaste är ju klart och det är vagnen o sängen, kasnke just därför man inte har känt nån stress? Plus att jag ville avakta med tanke på vad som hände William, man vågade väl inte riktigt tro att det skulle gå "bra" den här gången. Visserligen gick det väldigt bra sist oxå men ni förstår vad jag menar =) Ska sätta mig nu o beställa lite kläder till barnen på HMs hemsida =)


Nu, en annan del av köping sen bad!

baby

Publicerat: 2010-01-23 Kl: 18:10:16 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer



hales baby

Publicerat: 2010-01-21 Kl: 18:40:30 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer



"mamma vet du en sak"

Publicerat: 2010-01-21 Kl: 18:22:52 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


William "Mamma vet du en sak?"
Jag "Ja?" (man måste säga det annars blir det bråk, man får inte säga nej :p)
William "En dag, ska vi gå ut o kolla på spöken. När det är mörkt ute"
Mamma "Okej.."


Han är så söt o han har sån sjuk fantasi, det är underbart =))



vecka 30

Publicerat: 2010-01-20 Kl: 21:20:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Min graviditet - BF Lör 3 apr 2010

Uträkning utgår från dagens datum: Ons 20 jan 2010.
Din graviditet startade Sön 28 jun 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Sön 12 jul 2009 (ägglossningen).
 
Du är på dag 207 av 280. (73,9%).
Du är i vecka 30.
Du har gått 29 fulla veckor och 3 fulla dagar (v29+3).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Lör 3 apr 2010
Du har 73 dagar kvar till beräknad förlossning.



Börjar bli frisk

Publicerat: 2010-01-20 Kl: 20:11:54 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Äntligen börjar jag bli frisk men skulle ändå behöva vara ledig en dag så man kan ladda energi men det kommer till veckan. Nadias resa vart ombokad så hon kommer inte hem förren på måndag, jag som hade sett framemot en ledig helg men men.. Hon är värd lite semester som hon jobbar =)

Lägenheten skulle behöva storstädas men jag orkar inte, jag är så trött på kvällarna. Så det tar jag när jag har ork ;)

Nu ska jag se lite på tv eller bada, men det känns som jag kommer somna om jag lägger mig i badet o det orkar jag inte.. dilemma!


Fortfarande trögt

Publicerat: 2010-01-19 Kl: 20:05:41 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Det går fortfarande väldigt trögt för mig med bloggen ;p Det är en liten paus tror jag

Grattis till mig =)

Publicerat: 2010-01-18 Kl: 17:14:35 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


22 år idag då, 22, tjugoTVå hör ni hur gammalt det låter?? Herregud.. Nu äre middag hos mamma sen ska jag åka o gosa på haylee bebis, hon är väl den enda som uppskattar min födelsedag tragiskt nog.. hahah nerå ;)


dålig på att uppdatera.

Publicerat: 2010-01-15 Kl: 19:09:06 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Jag är sjuk som sagt, o jobbar på tok för mycket(ingen ide o klaga, det är bra pengar;)) så jag är helt slut på kvällarna. Just därför blir det inte så mycket bloggande, men det blir bättre =)

Var hos barnmorskan imorse o allt såg jätte bra ut =) Huvudet låg neråt så får se om hon stannar där eller ej, men det tror jag inte :p Dom behöver inte ens fixera sig andra graviditeten, förstår inte hur hon menade med det?? Så andra förlossningen gör det inget om du föder ungen med tårna först eller??:p haha.. ne men hon måste ju mena att dom kan vända sig senare än första grav? Låg över medel i SF måttet men det var ju som förväntat oxå, hjärtat tickade på 144 som vanligt o jag har gått upp för mycket på sån kort tid :p Men det kanske står still ett tag nu.


hejhej

Ögonen rinner!

Publicerat: 2010-01-12 Kl: 22:15:37 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Det rinner ur näsan och det rinner ur ögonen.. Det känns som jag grinar, så mycket rinner det. Har aldrig varit med om värre. Det jag skulle behöva är att sjukskriva mig två-tre dagar men går det? icke! Men så är det, hoppas Nadia njuuuter av sin semester o köper en fin present till mig =D Saknar hon, livet är lixom inte som vanligt när hon inte är på jobbet :( Men hon kommer snart, tillbaks till MIG:D

William tyckte att jag skulle sluta grina förut o vara glad ist, han är så go. Förklarade att jag inte grina då började han härma mig o snörvla o hålla på :p gud vad jag skratta. "Så här gör du mamma!!"

Imorron är det jobb 9-13.00 sen är det habben 14.00-16.00 sen är det jobb igen tills 19.00. Gud vad jag gruvar mig för att gå tillbaka till jobbet, usch men det är bara en dag så det ska gå bra =)



Köpte hostmedicin för 290:- idag!?! Jag frågade om den var gjord av guld o det trodde hon ;)

Nu ska jag se klart paradise hotel sen lägga mig i badet om jag inte ångrar mig.

Förkyld

Publicerat: 2010-01-11 Kl: 20:38:52 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jag är dödligt förkyld o trött! Ska lägga mig o bada snart sen ska jag se paradise hotel. Sen måste jag sova, det blir inge bättre med ryggen heller så jag ska till sjukgymnasten på torsdag, hoppas han kan lösa det =)

Nu blir det badet!

Svårt att städa?

Publicerat: 2010-01-10 Kl: 10:41:10 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Fick börja med att städa tvättstugan, det var så äckligt där! Är det svårt att städa efter sig?? Är det inte trevligare o komma ner o tvätta när det är städat? :S Gud sånt där kan förstöra hela ens dag. Samt idioten som knackar i väggen när William är ledsen.. Synd att det inte var en mindre trapp så man kunde gå upp o fråga vart problemet sitter. Trodde det bodde vuxna människor i denna trapp men ack så fel jag hade. Hoppas mitthem börjar med databokning snart så man kan se vem som tvättade sist m.m. Just för att det aldrig är städat där nere.

Ena maskinen hade inte startat så jag fick starta den nu, jag som tänkte lägga mig o vila medans tvätten torkade men det går ju ej nu eftersom jag måste ner igen om en liten stund o hänga de. Men sånt är livet :)


William kom på att han glömde sin spade hos mommen igår så nu är han lite ledsen o säger att hon måste komma med den så han kan skotta. Men han ska ju dit senare o då kan han ju ta med den men det vill han inte förstå just nu =)

Tvättstugan!

Publicerat: 2010-01-10 Kl: 08:46:47 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu på morronen har vi tvättstugan, jag o William :p Han äter mest chips o latar sig men ändå ;) Somnade vid halv tre igår men klev upp kvart över sju men är inte trött?? Kanske för det händer grejer nu, vad rooooligt det ska bli!!=D

Lär ju tvätta klart nu sen lär jag lägga mig o vila, ska ju jobba sen ikväll igen. Jag är så sjukt trött på o jobba nu, jag är där max två timmar sen får jag så ont i svanken/stjärten så jag knappt kan gå.

Dilemma

Publicerat: 2010-01-09 Kl: 19:31:45 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Det är paradise hotel XL ikväll klockan tio, inte att förglömma!!! Ni måste påminna mig så jag inte missar de ;) Men jag vill ju se oth oxå men kan ju inte ligga vaken inatt.. ser nog några avsnitt innan pradise.. hmm???


tävling

Publicerat: 2010-01-09 Kl: 13:38:06 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer









Jag är med och tävlar om ett presentkort
hos Ljuva Ting, värde 500 kr! Besök ANNASARA.NET
och var med och tävla du med!


sen natt

Publicerat: 2010-01-09 Kl: 11:33:37 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Inatt somnade jag inte förren vid fyra pga ryggen o höften, det kom som över en natt förstår inte varför jag har så ont? Plus att den lilla i magen är vaken på natten, hon bökar o stökar så det känns som man ska spy.  SJU i morse ropde William o bad mig hämta han. William vaknar aldrig före åtta men givetvis idag. Jag kopplade in tv i sovrummet o gjorde välling bytte blöja mm. Han brukar ändå ligga där ett par timmar på morronen men inte imorse. Han skulle bara leka en stund o han skulle bara göra de o de. Jag var så sjukt trött och jag somnade om ändå och han har blivit så duktig så han rör lixom ingenting på morronen, han gör inga bus eller så. Jag hör han ju hela tiden, man sover ju inte djupt. Han pussar ju på mig o pratar med mig osv.
 Visst han hade ätit kakor o ringt nån på hemtelen för jag vakna av att han sa "nån pratar med mig mamma, dom pratar med mig!!" Tror han ringde senaste uppringda o isf var det Lotta, hans farmor. Halv nio i morse, kul för dom ;)

Sara var snäll o tog halva min dag idag, för med tanke på igår visste jag att jag inte skulle orka hela dagen. Så jag ska ner till halv tre ungefär. Jag fick så ont igår så det kändes som jag fick feber o började skaka på händerna, läskigt. Men snart går jag på havandeskapspenning 50%, skönt!! Det är inte konstigt att man får ont i ryggen o blir trött när man gör allt själv för mannen är på semester. Handlar, städar,diskar, tvättar,hämtar, lämnar, jobbar, ta hand om en 3åring, ska jag fortsätta??


Herrns pappa kommer hem imorron o William har ritat teckningar o pratar bara om att han ska få presenter. Go hjärtat som han saknar pappa sin.

Sjuk håller jag på att bli oxå. Har haft huvudvärk i tre dagar nu, små ont i halsen o liite hosta. Jag kan inte bli sjuk nu när Nadia är borta, så är det bara.



Och jag är så trött på folk som kräver o kräver men ger dom tillbaka nångång?? Kommer dom ge tillbaka?? Icke!! Folk kanske borde tänka på hur andra ställer upp o vara tacksam ist för grinig o gnälliga. Men man gör ju alltid samma misstag o fortsätter ställa upp. Inte för att jag menar att man MÅSTE få nånting tillbaka men ett tack kanske inte skulle sitta fel?? Eller man frågar om EN tjänst någon gång men det går inte. Men nog går det att ta emot all hjälp hela tiden.

Tävling!

Publicerat: 2010-01-08 Kl: 20:31:42 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer





Jag tävlar om ett presentkort värde 500:- hos
Louiseinteriör i Nikitas blogg
tävla HÄR du med!


fredag kväll

Publicerat: 2010-01-08 Kl: 20:12:48 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


I går var vi på habben som sagt, träffade läkaren o arbetsterapeuten(stavas?). Båda var jätte trevliga, arbetskillen som jag glömt namnet på, Anders kanske de var? Satt o lekte med William medans jag pratade med läkaren. Han ställde mest en massa frågor och berättade deras behandlingsplan, vad han tyckte var bäst osv. Det lät bra =) Han tittade o kände lite på William o hans reflexer och berättade att Cpskadan William har är jätte liten. Men till våren ska han i narkos göra en hjärnröntgen och samtidigt få botoxspruta i vänsterben. Dom ska börja med det benet som är "värst" drabbat för det kan bli svårt för han att gå om dom gör båda samtidigt. Narkosen är väl den delen som känns mest skrämmande men den behövs för att få perfekta bilder på hjärnan och att han ska slippa ta sprutorna i vaket tillstånd. Tro det här kommer bli bra till slut =)

På onsdag är det dags för 2timmars utredningen då dom går igenom kroppen från topp till tå noggrant. Sen den 19 är det dags för träff med ortopeden. Det blir mycket besök där men det är ju så det ska vara om det ska bli riktigt =) Han älskar habben, han vill inte gå hem. Han älskar alla leksaker o dom som jobbar där. Det är toppen!
UL för mig var det på morronen innan habben oxå, vilket gick bra. Jag hade mycket vatten fortfarande men inte i risk zon, dom trodde att jag skulle få en stor bebis =) Hon svalde som hon skulle, njurarna såg fina ut och kiss i blåsan så ingen oro =) Nästa UL är 8 februari då vi ska mäta henne riktigt och se hur stor/liten hon är. Fick även med mig två jätte fina profil bilder där det ser ut som en kopia av Williams bilder. Men dom flesta ULbilderna är ju lik varandra!

Idag har jag jobbat, det är TRÅKIGT när Nadia är borta men hon är värd semester, jag och sara jobbar o står i. Men idag hade jag ont i ryggen, ville lägga mig på golvet o grina som ett barn!! Tur att jag inte har foglossning för bara jag vilar en liten stund går det över, men det var lite svårt idag när det kom folk hela tiden. Som tur var kom Sara förbi tidigare så hon kunde hoppa in så jag kunde käka lunch o vila ryggen lite, tack för de!!

Men imorron är det heldag, ledig söndag fast då har jag tvättstugan. Men det är mysigt o tvätta med William, han är så duktig o hjälpa till =) Han bajsade för första gången på pottan ikväll!! :D wooohoo!! Han sa själv "jag är en duktig kille ja mamma". Och det har han så rätt i, han är så duktig! Nu dom senaste kvällarna har han varit extra mysig o tittat på mig o kramat mig o sagt "min mamma.. ". Det värmer mammahjärtat!


babbel babbel nu ska jag bada =)

Bebis "lilla" =)

Publicerat: 2010-01-07 Kl: 18:10:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



present

Publicerat: 2010-01-06 Kl: 20:28:46 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Om någon kände sig manad eller sugen på att köpa en present till lillan så önskar hon sig det "Sömnig Påslakanset" eller den Babyfilten ;D Finns att köpa på http://www.babyshop.se/system/search/search.asp?c=0&b=3&m=17&limit=30.




Tidigt imorron!

Publicerat: 2010-01-06 Kl: 20:16:33 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Imorron ska vi upp halv sju, snarrrrk!! Mamma hämtar oss vid halv åtta, skjutsar William till Jens och följer med mig på ultraljudet, sen tillbaka till Jens. Så åker jag, han o William till habben o träffa läkaren, besöket skulle ta en timma ungefär. Sen direkt till dagis o jobb.. stress stress.

Ska bada nu o så sen lägga mig tidigt i hopp om att jag INTE vaknar av halsbränna inatt!!


-27??

Publicerat: 2010-01-06 Kl: 08:13:27 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Stämmer det att det är minus 27 ute?? Jag som hade tänkt att ta en promenad till jobbet men nu undrar jag om jag verkligen vill de.. Skulle behöva posta brev på vägen, attans.

Vilma sov här i natt så vi umgicks lite igår kväll men jag la mig ganska tidigt, kvart över elva. Men vaknade två gånger inatt av halsbränna. Jag har haft tur *peppar peppar* har inte haft några problem iom graviditeten på nätterna. Har inte behövt vakna o gå på toa etc. Men iosf har jag fått två häftiga kramper :/ Men inatt var det halsbränna. Den var värre när William var i magen dock.


Ne ska söka reda på dannes täckbyxor o göra lite välling till William. Dagis är ju stängt idag så han ska vara med Vilma =) Snäll hon som passar han!

God kväll

Publicerat: 2010-01-04 Kl: 22:12:41 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Mina rubriker ser nästan likadana ut hela tiden men vad gör det? Brist på fantasi =)

Ikväll har jag o William varit på middag hos danne pappa där Madde o Patrik oxå var. Dom hade kommit från strhlm så det var roligt att träffa dom =)) Trött o slö var jag men det är som vanligt.

Nu ska jag sätta mig ner o fylla i massa papper, mindre kul men vad ska man göra? Det blir bäst så!

God natt





farfar, William och farbror =)


God morgon

Publicerat: 2010-01-04 Kl: 09:32:30 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Somnade vid halv 11,11 igår och vaknade vid kvar över åtta när William ropade så jag känner mig utvilad idag =)

Nu har dom ringt från UL o det blir klockan 8 på torsdag, sen är det habliteringen med William klockan nio. Det blir lite tajt men det ska gå =) Får åka tillbaka till ULmottagningen efter habliteringen. Nadia sticker ju till Dubai på onsdag så nu vettetusan hur det ska lösas men det gör det alltid =) Jag hade iaf för mycket vatten. Det kan vara nånting allvarligt eller så kan det gå till sig, det vet man inte. Men det var allvarligare än det lät på hon jag träffade i fredags o tur var det väl att jag åkte upp då, när skulle dom annars upptäckt det?


Nu=jobb!

Nu är kärleken hemma =D

Publicerat: 2010-01-03 Kl: 20:32:30 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Idag kom William hem o "mamma jag har längtat efter dig". Han fyller mitt hjärta med kärlek den unge mannen!
Hittade förövrigt igen min kamera med gamla bilder när William var en plutt, så sööööt så man vill krossa ansiktet hans!!!








Nu går vi in i vecka 28. Känns jätte skönt att allt fortfarande är lugnt och så, min oro släpper mer o mer. Men snart kommer förlossningsoron. Jag var ju med på Sandras förlossning o hon hade ont kan jag tala om, så det kanske inte var så smart av mig o vara med ;P Blev lite skrämd. Men hon hade bara lustgas så hon var riktigt duktig =))


God morgon vill jag egentligen skriva

Publicerat: 2010-01-02 Kl: 18:55:07 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Jag har legat i sängen i princip hela dagen o nu tänkte jag lägga mig framför tvn =) För alla tjatar ju om att man ska passa på att vila nu när William är borta. Han har åkt skridskor idag oxå, undra hur det gick =))

Nu ska jag bara kolla runt lite sen städa/rensa Williams rum nu så det är fint när han kommer hem imorron =) hörs sen



babies

Publicerat: 2010-01-02 Kl: 12:46:40 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer



bebisen magen växer

Publicerat: 2010-01-02 Kl: 02:34:22 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer




start vecka 6


vecka 10

 

vecka 12



vecka 13



vecka 14



vecka 17




vecka 18



vecka 19



vecka 20



vecka 21



vecka 22



vecka 23



vecka 24



vecka 25



vecka 26



vecka 27



mitt i natten

Publicerat: 2010-01-02 Kl: 01:19:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Det är ganska mysigt att vara vaken så här sent när jag vet att jag kan sova heeeela dagen imorron =) Sen kommer förhoppninsvis hjärtat hem imorron!! Saknar han så mycket. Mammas lilla plutte unge!

Imorse vaknade Sebbe nio, toppenkillen =) Vi myste o åt frukost sen kom pappsen o hämta han. Så jag gick o köpa cig o gick hem o la mig vid 1, vaknade vid 5. Härligt!

Sen gick jag ner o åt middag med Jocke, Sebbe o hans kompis från stokholm. Göttans! Mötte emma på konsum sen gick vi hem till mig satt o prata o titta på internet lite.




För 5-6 dagar sen var tjejen galen i magen men nu har det gått tre dagar o det har varit så lugnt i magen så jag ringde förlossningen o dom sa att jag skulle komma upp, mycket med tanke på förra graviditeten. Så hon koppla CTG och det såg bra ut o det lät som om vi skulle få åka men då kom läkaren in med ulmaskinen, så hon mätte fostervattnet och jag hade för mycket vatten. Det kanske är förklaringen till att magen blivit så stor på sån kort tid?? Jag har lite orolig men hon sa att det inte var någon fara utan om det är mellan 18-24 cm är det för mycket och jag hade 21. Så i början av veckan ska jag på ett nytt ultraljud för en mer grundlig undersökning. Tror det inte är nånting att oroa sig för men det gör man ju ändå :)

Hej nya året!!

Publicerat: 2010-01-01 Kl: 11:34:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Fick ett glatt samtal imorse, det gjorde hela min dag kan jag säga =)

Mysig kväll igår, var dock vaken till tre o sebbe vaknde nio. Vilken toppen kille =) Nu väntar jag på att Jocke ska komma upp o hämta han o jag ska ta en promenad ut i snön, det är ändå mysigt så njuta ska jag göra. SKa ner till konsum och handla lite =))

Saknar William ooootroligt mycket, men jag måste passa på att vila =) Så direkt efter jag har varit på affären tänker jag lägga mig o sova, länge hoppas jag. Sen ska jag vara med Ems, den feta!


2010

Publicerat: 2010-01-01 Kl: 00:27:53 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer



Livet blir vad man gör det till, eller hur? =D

Detta år kommer bli ett BRA år, det har jag bestämt mig för! JAG ska må bra, JAG ska göra MINA saker och jag ska lägga ALL min energi på William(och den kommande), lägga min energi på utbildning som kommer ta start efter mammaledigheten.


♥ Williams behandling kommer börja!
♥ Våran lillabebis kommer att komma.
♥ Jag ska läsa upp betygen för att sen söka vidare
♥ Jag ska börja träna och äta hälsosamt.
♥ Det skall bli mer aktiviteter med barnen.
♥ Jag SKA sluta röka, men lämnar inget datum med tanke på att det oftast inte fungerar.
♥ Jag ska bli mer positiv och ska försöka arbeta med mig själv och lägga det negativa bakom mig.
♥ Jag ska bli trygg i mig själv, man ska ge sig själv beröm för allt bra man gör!!


Det enda som saknas nu är mina pojkar =( William är med syrran o ha det super roligt, det har nog daniel i thailand med. Men hade ändå velat att du skulle ha varit här älskling.


Hur livet än blir så löser det sig alltid! Det kan vara tugnt och deprimerande ett tag men låt det ta den tid det tar. Till slut har allting ordnat sig! Man kan inte styra ödet, jag kan inte förutspå hur jag planerade för nån månad sen, utan nu är vi här i dag och då får man lösa det på bästa sätt.
 Lyckliga jag har William, världens finaste pojke som jag inte skulle byta mot allt guld i världen!


RSS 2.0