sladden is back

Publicerat: 2010-03-05 Kl: 22:14:05 | I kategori: Allmänt


Marie(williams faster) kom till oss idag vid fyra sen dess har det varit full rulle här!! William skrattade så mycket att han bajsade på sig, bokstavligt talat! Hahah dom har haft riktigt roligt =))

Innan det var vi ute och åkte skridskor, 30 sekunder ungefär.. Det var för halt för Williams smak! Sen var vi ute och gick en promenad i nån timma innan vi slutade hemma på fika hos Bettan! Vilken underbart väder det har varit idag, tur att jag inte jobbade!! Solen var riktigt härlig att få i ansiktet =)

Nu sitter vi här, slut o mör o kollar på nyheterna. Väntar på att lets dance ska fortsätta..

Sladden hittade jag så jag ska lägga in lite diverse bilder så dom finns kvar, se o njuuuuuuut.




På söndag är det dags att kliva in i vecka 37, har inte tiden gått sjukt foooort??? Jag tycker tiden mellan vecka 18 tills nu bara har sprungit förbi.. Nu är det väl 3-5 veckors evig väntan =) Men det jag vill komma fram till är.. jag opererade "Pylla"(fråga inte för jag vet knappt själv) när jag var 2 veckor. Det är ett ärr som alltid suttit på min mage. Hur som helst, det gör ont nu. Jag kan knappt stå rakt upp för det strålar och stramar, ska det vara så mamas?? Kejsarsnittet tycker jag man borde käna av iom att det bara är tre år gammalt men det har jag inga besvär av.. Kommer det fortsätta göra ont måste dom ju plocka ut denna lilla bebis snart innan magen fortsätter växa för då kommer jag inte kunna gå?? Jag ringer på måndag och frågar om det inte har lagt sig =)




Kommentarer
Postat av: Maia

ska man ha blöja när man är så där stor?

2010-03-07 @ 19:50:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0