Tjejen som redan kan posa;-)

Publicerat: 2010-05-31 Kl: 21:23:36 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc01252 (MMS)

Tjejen som redan kan posa;-)


William på joggingtur:)haha go ungen

Publicerat: 2010-05-31 Kl: 19:57:24 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


dsc01273 (MMS)

William på joggingtur:)haha go ungen


På väg till ica maxi:) lillsyster sitter b...

Publicerat: 2010-05-31 Kl: 14:25:50 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc01266 (MMS)

På väg till ica maxi:) lillsyster sitter brevid lyckligast i världen och bara skrattar!


"bloggmammor"

Publicerat: 2010-05-30 Kl: 21:15:23 | I kategori: Allmänt | 7 kommentarer


Jag vet inte om ni känner likadant men på något sätt känns det som bloggen är en annan värld än verkligheten. För folk kommenterar varandras bloggar o pratar med varandra genom dom, men sen när man ses/ser varandra irl så hejar man inte ens, why?? :)

Jag tycker att man ska dra ihop en mammaträff, det är ju världens möjlighet genom bloggen eftersom jag tror att dom flesta läser varandras. Eller vad säger ni? Stämmer det? Det är väl roligare och träffas o skaffa nya vänner än sitta inne och prata på datorn ;) Tycker jag iaf!!Vi har haft en jätte bra dag :) Vi har ätit lasange och myst! William hade jätte roligt på cirkusen ofcourse men elefanterna var tyvärr "sjuk".. synd de! Han hade varit jätte gullig på Idas Nova(1år). Fick min favorit parfym och doftljus :D Blommorna fick vi hoppa då William är förkyld o astman blir värre av sånt, men jag överlever :)


Ufc nördarna;-) haha

Publicerat: 2010-05-30 Kl: 20:15:44 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc01233 (MMS)

Ufc nördarna;-) haha


Söndag

Publicerat: 2010-05-30 Kl: 16:08:12 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Först och främst vill jag säga grattis på morsdagen till alla mamas som läser min blogg, ni gör ett toppen jobb!:) Hoppas ni får en fin dag!


Vilma har precis hämtat William, dom ska på circus men det vet inte William om. Han vet bara att han ska iväg på en överraskning, han tror att han ska få en robot o en tårta. Kan ni förstå hans min när dom kommer fram och han ser att dom ska på cirus?:D Det hade jag velat sett! Det är väldigt snällt av Vilma o ta med han på olika roliga saker men så gör väl en gudmor?;) Han älskar Vilma högt och det är ju inte så konstigt! Jag hade velat gå också men jag vill inte dra dit Thelise när hon är lite förkyld fortfarande.

Hon har förövrigt sovit HELA dagen idag, jag börjar bli lite orolig över hennes sov mönster. Sen tre dagar tillbaka har hon varit vaken HELA dagarna, med några minuters vila som jag säkert har skrivit tusen gånger, kommer inte ihåg! Men vissa dagar sover hon hela tiden, why? Imorron ska vi på läkarbesök så då ska jag ställa en miljon frågor :) haha. Hennes bajs är även grönt, ni vet färgen hulken har? sån skrikgrön. Jag ringde rådgivningen och hon sa att det var fullt normal, tur! För jag vart lite orolig då ingen jag har pratat med har varit med om det. Och så måste jag säga Grattis till Tellanlilla för idag blir hon 2 månader, förstår ni vad tiden går foooort? Hur som helst, ni med barn i 2 månader ålder måste jag fråga en sak. Rullar era barn? Jag är så lost när det gäller utvecklingen men nu har Thelise rullar flera gånger från sida till mage, vet ej om det är omedvetet eller medvetet men det ser ut som om hon riktar in sig på vart hon ska så att säga..


Jag var ju hos Anna häromdagen och hämtade kläderna jag beställde på hennes klädparty :) Skit fina t-shirtar! Och jätte bra kvalite men jag hade inte förväntat mig annat då dom kostade 260:- resp. 270:-. Och Thelise fick en jätte fin hello kitty mössa av Anna. (en present som egentligen var till Elis kusin men dom hade redan en) Men tusen tack för den!


vackra tjej

Publicerat: 2010-05-29 Kl: 20:31:39 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


 


Världens vackraste william

Publicerat: 2010-05-29 Kl: 13:48:00 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


dsc01187 (MMS)

Världens vackraste william


Den enda nappen hon håller kvar men hon gi...

Publicerat: 2010-05-29 Kl: 13:11:50 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc01193 (MMS)

Den enda nappen hon håller kvar men hon gillar den inte speciellt mycket:)


Inga ord kan beskriva en mors kärlek till ...

Publicerat: 2010-05-28 Kl: 19:14:08 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


dsc01168 (MMS)

Inga ord kan beskriva en mors kärlek till sina barn!


Gofis!

Publicerat: 2010-05-28 Kl: 16:39:56 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


dsc01159 (MMS)

Gofis!


Vart är världen på väg?

Publicerat: 2010-05-28 Kl: 14:14:07 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


http://tv.expressen.se/nyheter/Utrikes/1.2002542/ardi-2-roker-40-cigaretter-om-dagen

Lill gumman gymmar

Publicerat: 2010-05-28 Kl: 12:01:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc01146 (MMS)

Lill gumman gymmar


Så här ser william ut när jag försöker roa...

Publicerat: 2010-05-28 Kl: 11:57:58 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc01145 (MMS)

Så här ser william ut när jag försöker roa han, stackarn har tråkigt!


Liten prinsessa

Publicerat: 2010-05-28 Kl: 00:14:43 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


..vill inte somna, det är roligare att kolla på när pappa spelar tvspel och suga på fingrarna :) Hon är förövrigt en snäll bebis, för det mesta dvs. Hon äter och sover bra, ibland kan jag tycka att hon sover för mycket. Men det beror nog på att hon har varit förkyld en längre tid. Hon trivs dock inte vaken i vagnen eller bilbarnstolen så nu när man tex går på stan, så måste man bära henne på armen. Samtidigt ska man dra vagnen där William sitter som väger bly ja ni förstår, ibland blir det jobbigt. Folk kan sucka för att jag tar mig fram så sakta, jag gör mig ingen brådska iof för stan är ju till för oss mammor eller hur? ;) Men ni måste förstå att det är TUNGT! Herregud, ser jag ut att vara gjord av muskler? Och hemma vill hon bara stå upp hela tiden, huvudet håller hon upp stadigt själv sen två veckor tillbaka :)

 Ja när vi väl pratar om det så är vågen ett bekymmer.. jag gick upp rätt mycket med Tellan i magen, ca 14 kilo tror jag. Trivdes RIKTIGT bra i min nya body, men nu händer det jag inte trodde skulle hända denna gång. Alla kilon+lite till försvinner, fanfanfan. Jag som hade HOPPATS på att det skulle stanna kvar :( Men det finns inte så mycket att göra åt saken för jag äter! Jag äter frukost, lunch, middag o kvällsfika. Jag kan inte ändra på nånting förutom att jag kan börja träna o bygga muskler(inom en snar framtid). Fortsätter vågen att gå ner o jag inte kan vända på det måste jag sluta amma, och det är de sista jag vill eftersom att det går så bra. Jag har lärt mig genom att läsa tidningar och av att prata med vänner att man ska INTE ta amningen förgivet! Men jag kommer se sjuk ut om jag går ner mer.. Så ni som klagar över era extra klio, tänk om oss som önskar att vi kunde få dom!

Nog babbel! Idag har vi varit på stan, som dom senaste 965678 dagarna men det är kul att shoppa :D Och det tycker William med men det räcker nu för hans del. Det kommer bara drabba han illa senare i livet om han ska få massa saker för till slut så bryr man sig inte. Nu säger jag inte att William inte är tacksam för det spelar ingenroll om han får värsta bilen för flera tusen eller ett par strumpor så låter det likadant. Hela han lyser upp o så får man en bamsekram följt av "ååh tack mamma/pappa, den är jätte vacker/fin" så han tackar för sig. MEN blir det för ofta(som det har blivit nu senaste tiden och tidigare säger mamma men det är inget vi har tänkt på) så kommer han sluta lägga "bry" sig om sakerna. Ja ni förstår.. jag vet inte om jag håller på att skriva en bok just nu?? Haha nerå men det är skönt att skriva av sig :)

Sen när vi kom hem från staden så började jag med maten. Emma, Halesbaby och Renzo kom ganska precis efter att vi hade kommit hem. Renzo lekte med William tills Daniellornas match började(han ville inte stå ute i regnet under uppvärmingen). Emma diskade efter jag hade tjatat en stund på hon ;) Tack darlink! Men det kommer jag få höra flera månader framöver "Men jag diskade ju åt dig!!" Jag känner Emma ;) hahah. HUR SOM HELST, det var lövbiff, pommes, fetaostsallad och vitlökssmör :) Jätte gott! "Bra fett o laga" säger William när maten är god, följt av en High five :D


Men nu har sessan deckat i pappas famn så jag slänger in lite bilder på mina skatter innan jag själv hoppar i säng :)aggression svårigheter?

Publicerat: 2010-05-27 Kl: 12:00:39 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


När William är sjuk och inte kan vara på dagis/ute o leka/spela fotboll inne etc. Då blir han ett monster rent ut sagt, han skriker/tjatar, kastar saker när han inte får som han vill. Han tjatar om att han vill ha godis, cola, chips fast han inte ens tycker om det. Så fort man säger åt han o tar in han på sitt rum för att han ska lugna ner sig så flyger alla leksaker. Under dessa perioder nyps han också, han har slutat att bitas som tur är. Jag som INTE har något tålamod alls blir GALEN på han. Fast på samma gång tänker jag att det inte är hans fel att han blir understimulerad. Pussel o pärlplattor är bara roligt en stund för han vill springa. Han kan springa framotillbaka, vägg till vägg i vardagsrummet i flera timmar hemma. Och anledningen till att han inte kan aktivera sig fysiskt när han är förkyld beror på astman, han hostar tills han spyr om han anstränger sig.

Vi var ju hos läkaren i måndags och hon är helt underbar. Hon frågade varför vi inte kontaktat henne tidigare för hon menade på att situationen är inte hållbar. Så fick han kortisontabletter både där och två doser som vi fick med oss hem, dom har faktiskt hjälpt :) Men hostan är kvar men inte alls lika mycket som det brukar vara. Han har även fått en ny astma medicin i pulverform som han ska dricka en dos varje dag tills nästa vinter, HOPPAS verkligen att den hjälper. För det är så tråkigt att han ska missa dom tre stackarns dagarna han är på dagis, och badet på habben :/ Nackdelen är väl att det kostar 400:- för varje uttag o det är 28 doser var omgång. Men det är sånt man får ta. William medicin har alltid kostar skjortan så vi är van. Nu i skrivande stund har jag glömt att jag måste ordna papprena till försäkringskassan om vårdbidraget.

Nu ligger båda änglarna och sover, jag håller på att göra mig klar. Vi ska hämta ut medicin till William oså skulle han fika tårta på charm och köpa en blåsgrej på lekplaneten. Jag har inte en aning om vad han menar men han säger att han har sett den på leksaksaffären så vi får väl söka sen då :)

Ha en bra dag :)


Super pappan, haha

Publicerat: 2010-05-26 Kl: 19:50:06 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc01091 (MMS)

Super pappan, haha


William sitter o myser i solen och hejar p...

Publicerat: 2010-05-26 Kl: 18:17:12 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


dsc01086 (MMS)

William sitter o myser i solen och hejar på pappa när han spelar match:)


William har fått en ny kassa, så nu kan ha...

Publicerat: 2010-05-26 Kl: 17:36:26 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


dsc01084 (MMS)

William har fått en ny kassa, så nu kan han sälja glass på riktigt;-) den har även mikrofon så han ropar "skynda er nu stänger ica snart" GULLUNGEN!!


Gos tjockisen min:)

Publicerat: 2010-05-26 Kl: 13:49:28 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc01077 (MMS)

Gos tjockisen min:)


Min storkille lever rövare i soffan!!

Publicerat: 2010-05-26 Kl: 10:44:26 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc01080 (MMS)

Min storkille lever rövare i soffan!!


Nu har sessan somnat!

Publicerat: 2010-05-25 Kl: 23:43:32 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Vet inte vad hon har ätit för räsermjölk idag men hon har bara tagit några minuters powernaps men ändå varit så pigg. NU för en stund sedan har hon somnat för natten, eller ja det visar väl sig om hon bara tar en nap nu också eller om hon bestämmer sig för att sova :) Det jobbigaste i början det är just tiderna, speciellt när man har ett till barn som kliver upp rätt tidigt, då måste man ju upp även fast man inte sovit nånting vissa nätter(har hittills aldrig hänt peppar peppar!!) Men sen när dom riktiga rutinerna kommer igång då blir mycket lättare!

Idag har jag varit o flygit runt med Emma hela dagen tills vi tillslut hamnade på midälvaplan där grabbarna hade match, vinst med 7 lr 8-0. William o Danne har gjort sitt, tror dom var på stan för William hade köpt en ny radiostyrd bil o D ett tvspel :)

På måndag är det hälsokontroll på BVC, läkarundersökning kan man ju lika gärna säga :) Spännande och se hur mycket hon har växt för nu var det ju rätt många dagar sen vi vägde och mätte hon. Vi behöver inte komma en gång i veckan till bvc eftersom hon följer kurvan jätte bra. Men jag ville fortsätta med det, för jag tycker att det är kul att spara :) Inte så roligt med ett stort hopp i pappret.

Hon har även "pratat" väldigt lite nu när hon har varit sjuk/hängig men igår satt det igång igen och idag har hon jollrat jätte mycket :) NU börjar hon äntligen bli frisk, bara det inte vänder igen!

Nu blir det sängen, god natt :)

Fin öga:)

Publicerat: 2010-05-25 Kl: 17:48:12 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


dsc01069 (MMS)

Fin öga:)


bildbomb igen!!:)

Publicerat: 2010-05-24 Kl: 22:58:02 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarerHär är världens vackraste Haylee(Håkan) :D Lyckliga tjejen!


Kolla bilden när dom ligger tillsammans i vagnen.. Det är bäst o hålla i kompisen så hon inte försvinner ;)


Och mammas finaste Thelise :)


Mina finaste! Mamma älskar er

Publicerat: 2010-05-24 Kl: 13:56:40 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc01051 (MMS)

Mina finaste! Mamma älskar er


Våran helg

Publicerat: 2010-05-23 Kl: 22:42:21 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Med mitt minne så kommer jag inte ihåg på rak arm allt vi har gjort ihelgen. Men syrran o Jens har varit på bersök från umeå så vi har varit ute o flängt hela helgen känns det som :) Men det har varit roligt, inte minst för William!

Idag åkte vi ut till birsta IGEN, tredje dagen i rad. Tur att man är gjord av pengar :) *host

Köpte ute möbler till våran gigantiska balkong, gardiner och massa små saker. Har även rensat ur Williams rum och Jens byggde ihop hans pippibord. Riktigt snyggt var det! Men jag förstår inte vad jag tänker med när jag köper så stora saker, lägenheten äter snart upp oss. Inte riktigt då men det känns som väggarna krymper, vi MÅSTE ha en större lägenhet och det är snaraaaaaaaaaast!

Nu ligger prinsen och sover. Jag vill så gärna skriva alla tokiga saker han säger men det är så mycket hela tiden :) Han är så smart, som en tonåring fångad i en 3årings kropp :) Och han har en fantasi som heter duga, han gör så mycket i bara luften, saker bara HAN ser.

Som tex på vägen hem från mommen idag så stannade vi på midälva o spelade fotboll, utan boll. Men det var viktigt att vi sparkade o allt som man gör med en boll, han var även tvungen att springa tillbaka och hämta bollen. Hahah han är så söt o klok  :) Han säger att "på låtsas" så han VET ju att det är i hans fantasi. Men gud det är svårt att förklara hur han är.

Och Thelise som fortfarande är förkyld mår bra trots de då :) Hon äter o utvecklas, det är underbart! Det är nånting varje dag. Att mötas av hennes stora leende när man ska ta upp hon från hennes säng på morronen gör hela min dag :) Helt underbart!

Hon tycker varken om att ligga vaken i vagnen, gungan, bilbarnstolen utan hon vill bli buren eller sitta och kolla på en o prata :) Så man får passa på när hon sover, att göra allt man inte hinner göra när hon är vaken, samt ge William massa tid! På kvällarna lägger jag mig i sängen med han och lyssnar på allt han säger, han ska berätta massa saker, historier o saker som har hänt/kommer hända. Det är mysigt, verkligen guldvärt! Mammas prins, världens finaste Percy!! ;)Det blir rörigt när man inte har tid att skriva o vill passa på att skriva så mycket som möjligt när man väl sitter så det får ni ha överseende med :)

Jag blir så lycklig när jag ser min vackra...

Publicerat: 2010-05-23 Kl: 12:17:56 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


dsc01039 (MMS)

Jag blir så lycklig när jag ser min vackra mamma;-) leendet blir bara större o större. Storebror är en favorit!


Mina älsklingar:)

Publicerat: 2010-05-22 Kl: 20:13:58 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc01035 (MMS)

Mina älsklingar:)


Utan bilder

Publicerat: 2010-05-22 Kl: 16:33:28 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Tycker jag att inläggen blir tråkig! Tänkte passa på att skriva lite nu när William är ute med angelica o Jens o leker i lekparken utanför :) Thelise sover i gungan, enda stället förutom hos mig lr danne hon sover på dagen. Nu på natten sover hon även bäst på magen, så då får de fortsätta så! Men jag vill inte ha hon på mage både dag o natt, så då får gungan duga så länge :)

Tänkte lägga upp lite bilder på kläderna jag köpte igår, dom är såå söta :)


birsta

Publicerat: 2010-05-22 Kl: 10:29:48 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Det vart en hel dag på birsta igår, köpte bla. Kläder till barnen från Nameit, hur fina som helst! 2 sånna bebis leksaker till Thelise köpte William. Han själv köpte en radiostyrd traktor o krigsgubbar. Fotbollsskor(lite för stora men perfekt till nästa sommar), en fodrat regnställ till hösten. När vi var klar där åkte vi och handla mat som vi skulle grilla hos Åke och GOTT vart det! En hel mysig dag med andra ord :)

NU ska vi klä på oss och åka till birsta igen, fast till Ikea dårå. William måste få en stor back så vi får bort lite leksaker som vi inte vill kasta nu när han har pippitältet på rummet :) Lite nya blommor,sängkläder och gardiner tänkte jag också titta på :) Sen blir vi ute o eftermiddag för det är så fint väder!

Ha en bra lördag!

Nu ska vi hem och sova efter en hel dag:)

Publicerat: 2010-05-21 Kl: 20:47:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc01025 (MMS)

Nu ska vi hem och sova efter en hel dag:)


William spelar golf med åke:)

Publicerat: 2010-05-21 Kl: 17:35:56 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc01020 (MMS)

William spelar golf med åke:)


Man blir trött av birsta shopping;-)ikväll...

Publicerat: 2010-05-21 Kl: 16:11:34 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc01019 (MMS)

Man blir trött av birsta shopping;-)ikväll ska vi grilla. Mysigt!


En varsin fot upp i luften, såg inte förre...

Publicerat: 2010-05-20 Kl: 19:48:02 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00991 (MMS)

En varsin fot upp i luften, såg inte förren nu att det var samma fot;-) mina gullungar


Tatuering

Publicerat: 2010-05-20 Kl: 13:16:18 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Sitter och funderar på min blivande tatuering.. eller säger man blivande;)? Det ska vara en del av en sång text samt barnens antingen namn eller första bokstäver som ska sitta på ryggen, men står mellan två olika texter. Givetvis betyder båda texterna mycket, fast på olika plan.. Frågan är, väntar man tills efter sommaren så man kan sola o bada eller ska jag göra den nu?:)haha kunde inte göra det bättre än så men jag tror ni förstår ;) Hittade ingen bättre bild heller så nu kan ju försöka ignorera dom andra två;) Visserligen har jag en ros mellan skulderbladen som också SKA fixas till.


here we go again

Publicerat: 2010-05-19 Kl: 23:14:58 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Min älskade, vackra barn ('v')


Syskon kärlek!

Publicerat: 2010-05-19 Kl: 15:05:44 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


dsc00990 (MMS)

Syskon kärlek!


Vackraste gosen:)

Publicerat: 2010-05-19 Kl: 12:55:54 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00971 (MMS)

Vackraste gosen:)


God morgon! :)

Publicerat: 2010-05-19 Kl: 11:58:37 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Det var två veckor sen William var på dagis sist, nu idag är han där och det är riktigt tomt o tyst här hemma. Skillnaden märks på en gång han klivit utanför dörren :) Dock försov dom sig idag så han vart lite sen med det gjorde ingenting. Daniel tog vagnen, vilket betyder att jag måste bära Thelise dit bort OM jag inte vill åka buss två hållplatser ;) De återstår o se, hon är ju ganska tung!

Annars ska vi inte göra nånting speciellt idag, tänkte försöka hålla oss inne så Tellisen blir frisk. Fast vi måste ner på stan o köpa nya näsdroppar o nya sånna engångsgrejer till nässugen.

Ser att det inte är så fint väder idag? Äh spara de tills imorron (H)


Dagen idag

Publicerat: 2010-05-18 Kl: 19:39:52 | I kategori: Allmänt | 5 kommentarer


Sjukhus besöket gick bra :) Givetvis vart hon piggelin när vi kom dit, febern gick ner o hon var inte ett dugg täppt i näsan. Men han kollade henne jätte noga o sa att det låter fint i lungorna så det är "bara" en vanlig förkylning. Barn har inga bihålor så dom samlar inte på sig snor och det är ju positivt :) Hon vägde idag 5200 g, stor tjejen mammas!

Hon fick köra pyjamas hela dagen eftersom hon har haft feber(det blir lite luftigare) o när hon ligger där under i "fickan" på vagnen blir det SÅÅÅ varmt. Det är det negativa med den vagnen, att det inte blåser in nån luft alls.. Så jag måste nog rota fram Williams vagn, köpa en ståbräda till han o köra med den tills hon kan sitta :) Tråkigt tycker hon att det är där under också. Därför blir hon så lycklig i känslolivet när Haylee kommer med sin vagn, för då får hon ligga med henne :)

Vi har varit ute hela dagen efter sjukhusbesöket, strosa runt i nacksta o lekt i lekparker o kolla på våra grabbar när dom spelade fotboll :) Hör o häpna, DOM VANN.

 Det är skönt med solen o värmen men det blir lite små tokigt med mattider o sovtider för Williams del. Nu när det är så här varmt så matar jag ju lillan lite varstans, bryr mig inte alls utan sätter mig på en bänk eller gräsmattan. Det är underbart att man inte behöver "hitta ett ställe" utan överallt går bra. För när barn är hungrig finns det inte mycket att göra, dom MÅSTE ju få mat när dom vill ha det :) 

NU ska William som är tröttast i stan äta middag. Visserligen har han ätit korv, banan, mandarin m.m idag under dagen så det har inte gått någon nöd på han. Men eftersom han slog upp sina vackra blå imorse 04.40 så är han ruggigt trött nu stackarn. Hittade han grinandes brevid sängen, han hade förmodligen gått i sömnen o vart nog rädd när han upptäckte att han stod brevid sängen. Gogubben :)

Nu ska jag tömma Tellans näsa på lite snor.

Ha en bra kväll!
Bästa kompisarna! Men William ville inte vara med på bild :)
(William & Jonte)


En sjuk prinsessa väntar på läkaren, just ...

Publicerat: 2010-05-18 Kl: 12:02:06 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


dsc00959 (MMS)

En sjuk prinsessa väntar på läkaren, just nu är hon pigg som tusan:)


min lilla sjukling :(

Publicerat: 2010-05-18 Kl: 10:14:12 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Idag är det INTE bättre med lillsessan, så det blir en tripp till sjukhuset snart. Har ringt vårdcentralen bara för att höra vad dom säger innan, men jag är hundra på att dom kommer be oss åka upp. Lillan fick feber i natt o hela nästan är igentäppt. Hon fick sova på mage i sin säng när hon hade somnat in för natten, det blir alldeles för varmt o ligga hos mig när hon har feber. Och det gick bra, hon kvävdes inte av sitt eget slemm o snoret rann ner lite bättre än när hon låg på mage. bvabbeeelbabbel, jag märker att jag inte ens kan stava längre!! Längesen man satt i skolbänken nu ;)

På torsdag ska vi knäppa kort till tidningen, hoppas hon är frisk då annars får vi skjuta upp de :)

Rakpermanenta håret!?

Publicerat: 2010-05-17 Kl: 22:47:02 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Är det någon som har erfarenhet av rakpermanenta håret?? Är inte en sån som orkar sitta o läsa ihjäl mig om det på internet, så vet ni om man går till en frisör eller gör man det hemma?? :) Vore jätte tacksam för svar!!


Är sommaren här?

Publicerat: 2010-05-17 Kl: 22:15:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Vågar man ställa den frågan? Hoppas det iaf :)

Idag har vi umgått med mommen, vi har varit i sidsjön o matat ankorna(som william är allergisk mot säger han) men dom var inte så hungriga så vi stannade inte så länge. William gick besviket med händerna i fickan, drog fötterna efter sig o sa tyst "hejdå Pelle, jag kommer en annan dag.. jag lovar" upprepade gånger :)

Då drog vi ut på birsta och köpte en sparcykel till William vilket jag ångrar nu då han ramlar hela tiden o gör illa sig, men han säger ingenting. Han kliver bara upp och fortsätter :) Mammas kämpe!!

Sen åkte dom och hämtade Williams nya cyckel på habben, medans jag matade Thelise. Han tog en premiärtur med pappa nu ikväll, det gick väl sådär. När han väl lyckas trampa framåt tittar han på fötterna o inte ser vart han styr och när han styr glömmer han att trampa. Men det kan ta lååång tid innan barn kommer på hur dom ska göra, så det tar den tid det tar! Han är duktig ändå:)  Och han är inte sen att ge sig själv beröm "Mamma, jag klarade det på egen hand!!!! Jag är en duktig stor pojke"

Efter det kom Emma, Håkan, Sandra o Jan så vi tog en promenad till en lekpar utanför Sandra så barnen, Tomas,Håkan, Jan o William fick leka lite :) hahahaha jag döööör!!!


Det är så kul att Emma också har fått barn, vi är sååå omogna föräldrar ibland. Alltså INTE ansvarslös utan töntiga, omogna o fjantiga :PWilliam är ute och cyklar med sin nya cyke...

Publicerat: 2010-05-17 Kl: 19:48:56 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00951 (MMS)

William är ute och cyklar med sin nya cykel, han har även fått en sparkcykel idag som han älskar:)


Pippi-prylar

Publicerat: 2010-05-17 Kl: 11:45:33 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu har jag och William beställt ett pippitält och pippistolar samt bord. Thelise fick en box med klossar denna gång. Nästa gång jag beställer ska hon få en hello kitty spis och gåvagn :)Nu ska vi snart mata lillan som förövrigt inte mår så bra. Hon har som sagt varit förkyld mer eller mindre i snart 4 veckor men nu har hon fått en sån hosta, en ruggig än. Med massa slem i halsen o näsan.. så i natt fick hon sova på min bröstkorg, jag sov väldigt dåligt o har nackspärr idag men sessan sov som en stock. Igår var hon vaken ca 2 timmar på dygnets hela 24 timmar. Men jag har pratat med sjukhuset o så länge hon inte har feber o äter/bajsar/kissar som hon ska så ska hon bara fortsätta vila :)  Mammas lillaprinsessa!

Det är så jobbigt när dom små blir förkyld men jag tror att mycket sitter i sen William var liten. Då var det inte prat om "en vanlig" förkylning med lite snortork, feber o vila sen var det över. Första halvåret efter vi blivit utskrivna från sjukhuset tror jag vi var inlagda på 44:an över 12 gånger pga att han hade svårt att andas. När man blir så orolig o barnet inte får luft, då är det som man kliver ur sin egen kropp o ställer sig på sidan för att klara av att fortsätta vara stark o inte bokstavligt tala gå sönder av oro. Det är svårt för någon som inte har ett barn med astma eller lungproblem att förstå mitt babbel, men ni som har sjuka barn förstår nog vart jag vill komma!

Nu ska vi gå upp till sidsjön och mata Williams kompis, svanen Pelle som han har "saknat såååå myckkkket".

Igår kom mamma hem från turkiet med fina kläder till barnen, kalsonger till danne och en skit frän tändare till mig :) Ska visa bilder sen!


William dansar balett med barnprogrammet

Publicerat: 2010-05-17 Kl: 10:45:32 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


dsc00941 (MMS)

William dansar balett med barnprogrammet


Min älskade dotter

Publicerat: 2010-05-16 Kl: 23:05:14 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00934 (MMS)

Min älskade dotter


Gummigos

Publicerat: 2010-05-16 Kl: 19:35:38 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00937 (MMS)

Gummigos


Chips kungen:)

Publicerat: 2010-05-16 Kl: 19:25:42 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00931 (MMS)

Chips kungen:)


Underbar dag!!

Publicerat: 2010-05-15 Kl: 21:47:27 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Gud vad jag har njutit idag/svettas ihjäl med det hör till! ;) Emma Och Pacy kom hit på förmiddagen, vi traskade ner till stan. Jag o Emma matade barn o William tog en glass med favvo-Vilma på stan. När hon är i närheten slutar jag att existera ;) Åkte till granloholm och då fick William leka i lika olika lekparker.. promenerade hem till nacksta. Nånstans på vägen bestämde vi oss för att vi skulle grilla. Så det var jag, Emma, alla barn (haylee ÄLSKAR mig!!) pacy,ryssen o danne :) Ryssen stack ganska tidigt för han skulle jobba men vi var ute till strax efter åtta. William lekte i lekparken hela tiden :) William är badad o han har redan blivit kolsvart på händerna(solbränd ej smuts) o det ska bli kul o se hur brun han kommer vara när han kliver upp imorron. Han har badat och ska snart krypa ner i sängen.

William sitter o pratar med sig själv
"Tror du att dom kommer imorron? På festen? Jag fyller år imorn igen.. Då ska vi ha fest!!"
Hahah han säger så roliga saker. Han har blivit riktigt "klok" i sättet han pratar. Nu mera säger han, oftast i fel sammanhang men ändå, "Ingen orsak" det är SÅ gulligt :D


Nu ska vi grilla:)

Publicerat: 2010-05-15 Kl: 18:33:08 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


dsc00923 (MMS)

Nu ska vi grilla:)


Nu ska vi grilla:)

Publicerat: 2010-05-15 Kl: 18:22:58 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00923 (MMS)

Nu ska vi grilla:)


Lika mysigt idag:)

Publicerat: 2010-05-15 Kl: 16:19:22 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


dsc00912 (MMS)

Lika mysigt idag:)


Så här kan man göra om man fortfarande är ...

Publicerat: 2010-05-14 Kl: 20:13:50 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00909 (MMS)

Så här kan man göra om man fortfarande är hungrig efter middan;-)


Soffmys med min stora kärlek!:) han älskar...

Publicerat: 2010-05-14 Kl: 19:06:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00908 (MMS)

Soffmys med min stora kärlek!:) han älskar att bli kliad, gärna på varje millimeter på hans lilla kropp:)


Mjölkstockning?

Publicerat: 2010-05-14 Kl: 18:59:58 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Ena bröstet känns som det gjorde dagarna innan det rinner till, så jag behöver tips från er hur jag ska lösa detta. Jag har ingen feber/känner mig inte sjuk. Men lillan har svårt att suga eftersom det är stenhård och pumpar jag så produceras det bara MER mjölk. Det är svårt det här.. Jag pumpar lite innan så det mjukar upp(men det blir inte mjukt förren jag pumpar ut 80ml ungefär så hur mycket är det kvar då? Det vet man ju aldrig) då får hon tag men då tänker kroppen automatiskt att inte mjölken räcker o producerar mer, ja ni förstår..
Eller så är det inte mjölkstockning utan det har bara blivit mer mjölk för jag har varit slarvig och råkat börja med samma bröst varje gång, dvs de som krånglar nu..

HMMM.. WHAT TO DO?

Det vore ju dumt att stå långt ifrån mål m...

Publicerat: 2010-05-14 Kl: 17:47:48 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00906 (MMS)

Det vore ju dumt att stå långt ifrån mål med risken att missa;-)


Det vart mysigast så här :)

Publicerat: 2010-05-14 Kl: 15:58:50 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00904 (MMS)

Det vart mysigast så här :)


god morgon!

Publicerat: 2010-05-14 Kl: 12:11:15 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Eller god dag ska man säga ;) Slumrade till förut när jag matade Thelise men vaknade av att William slog hemtelen i skallen på mig för det hade ringt, han svarade så klart. Han brukar svara innan jag hinner även i min mobil :P

Daniel är på begravning och vi ska äta lunch nu. Emma är på väg hit :)

Ha en trevlig dag!

lala

Publicerat: 2010-05-13 Kl: 16:21:12 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag har inte mycket alls hänt. Lillan åt vid tio sista målet igår sen sov hon fram till fem, så ni förstår ju hur brösten var imorse när hon vaknade. Vilket resulterade i en hungrig unge som inte fick grepp, så idag har hon varken sovit eller ätit bra. William har varit i skogen med Danne sen kom dom hem en sväng o åkte vidare ner på stan :) Nu ska jag städa undan för nu sover båda barnen!

Kolla på bilden i förra inlägget, där ser man ena smilegropen :)


Mammas starka tjej :-D

Publicerat: 2010-05-13 Kl: 15:38:56 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00895 (MMS)

Mammas starka tjej :-D


God morgon:) lilla har passerat 5 kilo str...

Publicerat: 2010-05-13 Kl: 11:50:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00893 (MMS)

God morgon:) lilla har passerat 5 kilo sträcket! Vågen visade 5030g igår och hela 55 cm lång:)


På väg till klädparty:)

Publicerat: 2010-05-12 Kl: 17:19:40 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00892 (MMS)

På väg till klädparty:)


Trött fia

Publicerat: 2010-05-12 Kl: 10:22:54 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00888 (MMS)

Trött fia


Mys pojken:)

Publicerat: 2010-05-12 Kl: 10:22:26 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00890 (MMS)

Mys pojken:)


God morgon

Publicerat: 2010-05-12 Kl: 09:57:48 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Bloggen blir lidande när man har fullt upp hela dagarna. Igår vart Sessan SEX veckor.. tänk er vad tiden går fort! Hon är mest nöjd när vi gungar i våran "nya" gungstol som William fick av farmor (egentligen av gammelfarmor men det var farmor som kom och lämnade den) eller när hon får stå i knä. Hon håller huvudet stadigt själv när man håller i hon och pratar med henne. Och hon är såå sööt när hon pratar tillbaka "Aaooo" :)

Vi skulle egentligen till vårdcentralen med William nu 10.30 och visa hans utslag men efter jag har stressat ihjäl mig ville jag bara kolla om dom var kvar, men det var dom icke! Så jag ringde och avbokade tiden så vi tar det lugnt innan vi ska på Bvc med lillan :)

"Träningen" på habben går bra, William älskar att åka dit och bada. Jag tycker mest det är lek men det behövs ju inte så mycket träning, det är mer som en rolig grej :) Han håller på att lära sig att dyka under vattnet nu, han blir bättre och bättre för varje gång.

Nu ska vi äta tojst på lillemans begäran!tömma mobilen..

Publicerat: 2010-05-11 Kl: 21:49:28 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarermms?

Publicerat: 2010-05-11 Kl: 17:11:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Varför kommer inte inläggen/bilderna som man skickar med mms?:O Tråkigt ju!

mer bilder

Publicerat: 2010-05-09 Kl: 23:12:13 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


På söta Haylee och "Lilla" Thelise :) ..Notera att Haylee blir 4 månader den 11 maj, hehe! Min söööt TOKKIS :)
William fick en chock och började nästan grina när han möttes av denna dam i HANS säng på HANS pippikudden där HAN skulle sova. (det är så synd att det blir röda ögon när jag knäpper med kameran :( Oså kommer det en blixt innan o ni med småbarn vet hur bebisar automatiskt SPÄRRAR upp ögonen när det kommer en blixt, dumma kamera. ska försöka fixa de). Jag skojade och gick ut ur rummet när hon låg brevid han i sängen, haha han ropade nästan hysteriskt "Mamma ta bort hon härifrån!!!" och sen sa han "Stäng dörren så hon inte kommer tillbaka" William, mammas sötnos :)(man att han är lite nervös, ifall hon verkligen ska stanna i hans säng, hahah)


 Vi har varit ute hela dagen idag, vilket väder det har varit!! Först var la familla ner på stan o lämnade tillbaka Williams filmer. Sen mötte vi Emma och Haylee, gick hem o mata barn sen vidare till St olofs lekpark där vi var i tre timmar. Klockan 6 var det fortfarande väldigt varmt ute, underbart! :)
Har ni sett Klippen på Anna Wahlgrens hemsida? Vet inte om jag överdriver men det ser ut som hon är väldigt hårdhänt o det gör ont i hjärtat att kolla på dom, tantfan! Kolla här.. http://www.annawahlgren.com


Mina fina tjejer.. Mer bilder kommer sen:)

Publicerat: 2010-05-09 Kl: 20:07:50 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


dsc00824 (MMS)

Mina fina tjejer.. Mer bilder kommer sen:)


Mindre road sötnos:)

Publicerat: 2010-05-09 Kl: 17:42:18 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00817 (MMS)

Mindre road sötnos:)


..Sessan är med också

Publicerat: 2010-05-09 Kl: 17:40:40 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00815 (MMS)

..Sessan är med också


Har varit ute hela dagen idag också:)under...

Publicerat: 2010-05-09 Kl: 17:39:44 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00814 (MMS)

Har varit ute hela dagen idag också:)underbart väder!!


Sötnosen:) "ojsan vilken snygg bebis"-säge...

Publicerat: 2010-05-09 Kl: 08:04:20 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


dsc00808 (MMS)

Sötnosen:) "ojsan vilken snygg bebis"-säger william.


lite bilder :)

Publicerat: 2010-05-08 Kl: 23:20:16 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Försökte få ett leende på bild men det vart lite knasigt. Bilden gör sig inte rättvis men visst är hon söt? :) Tyvärr förstör dom röda ögonen bilderna litegrann :/


Dagen på midälva plan i bilder! Mammas vackraste William :)

Tiden?

Publicerat: 2010-05-08 Kl: 20:54:22 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Som jag har nämnt tusen gånger och kan nämna det igen, den springer iväg! Det finns ingen tid att sitta här.. vilket jag tycker är lite tråkigt för det är så hilma roligt att gå tillbaka några månader och läsa hur dagarna var då :) Och jag "förlorar" många läsare, även fast det var de minsta bekymret så var det värt att nämnas!

Dagarna, hur ser dom ut? William går på dagis ons, tors och fre mellan 09.00-14.00. Eftersom danne börjar jobba 10.00 varje dag så är det han som tar W till dagis,vilket jag tycker är skönt. Slipper man morgon stressen o allt vad det innebär. Men det kommer nog nån dag jag måste traska iväg med han också. Det negativa är väl att han jobbar vardagar till 19.00 så jag kör solo hela dagarna. Men han är ju oftast ledig 3-4 dagar i veckan, ibland på helgen o ibland mitt i veckan så det jämnar ut sig i längden.

Idag har det varit korpen cup här ute på midälva plan så där har vi spenderat våran tid, i sooolen :) William spelade fotboll med någon kille han träffade där nere och lite senare kom Sandra och Jasmine. Vi hann även med en sväng på stan sen hem o beställde pizza från bite line. Tvätten är tvättad men jag ser att det skulle behövas dammsugas men det ORKAR jag inte göra idag så det får f*n vara!

Daniel är på bio med Pacy så ikväll är vi ensamma jag och barnen, fast William har jag precis lagt. Sessan sover i gungan men hon kommer snart slå upp sina blå :) Hon växer o växer som ni ser, äter ungefär var tredje timma men efter sista kvälls målet sover hon 5-6 h tills det är dags att käka för att sen somna om till 7-8 *peppar peppar* Hoppas det håller i sig ett tag.

I veckan ska vi boka tid för att knäppa kort i tidningen, har inte riktigt bestämt om det ska vara med alla eller bara William och Thelise.

William har camat med mommen två dagar i rad nu, dom två vettu kan ju inte vara ifrån varandra. Hon är i turkiet nu o kommer hem nästa söndag. Han står o gör grimarser o frågar varför hon är i Turkiet och när hon kommer hem. Min gosnos :)

Nej nu vaknar den lilla, dags för käk :) Uppdaterar med bilder sen om tid finns!


sol =)

Publicerat: 2010-05-08 Kl: 20:23:13 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag har vi spenderat hela dagen ute i solen, riktigt härligt :) Ska försöka hinna uppdatera sen med lite bilder och så!

Min fotbollsfantast håller på att lägga ut...

Publicerat: 2010-05-08 Kl: 19:49:36 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00798 (MMS)

Min fotbollsfantast håller på att lägga ut "röda mattan" till sin osynliga tant kompis. Han har världens fantasi, Hahah:)


God morgon världen! Här ligger jag och luf...

Publicerat: 2010-05-08 Kl: 10:15:14 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00775 (MMS)

God morgon världen! Här ligger jag och luftar kroppen ;-)


Ny frisyr!

Publicerat: 2010-05-06 Kl: 22:59:43 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Den förra bilden var sne så jag lägger in den rak nu istället :) Är helt mosig i skallen så det blir inte nå längre än så här! God natt


Är jag inte vacker så säg? Emma är avis!! Ska färga ögonbrynen igen ihelgen, det vart jätte fint sist! :)


Här går det uppåt!

Publicerat: 2010-05-06 Kl: 16:32:21 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-03-30/ 3444g & 50 cm

2010-04-05/ 3550g

2010-04-16/ 3840g & 51 cm, huvudomf 36,5

2010-04-19/ 3960g

2010-04-29/ 4460g & 53 cm

2010-05-06/ 4710g


Nu är det dags att göra middag =)

Tryggast hos mamma:)

Publicerat: 2010-05-05 Kl: 20:20:42 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00768 (MMS)

Tryggast hos mamma:)


god kväll

Publicerat: 2010-05-04 Kl: 22:53:34 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Barnen sover och jag ville skriva ett litet inlägg men känner att jag inte orkar. Syrran o Jens är på besök så jag sitter på hennes dator, det är små tangenter så det är svårt att skriva :) Klippning blir det imorron sen tjatar danne om att vi måste boka tid för att knäppa kort i tidningen, lite bra att göra de :) Oså var det underbara familjerätten också med sina frågor..

Så här sover tuffa tjejer;-)

Publicerat: 2010-05-04 Kl: 17:18:10 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00754 (MMS)

Så här sover tuffa tjejer;-)


Dags för sim igen:)

Publicerat: 2010-05-04 Kl: 13:03:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00747 (MMS)

Dags för sim igen:)


Vad hände?

Publicerat: 2010-05-03 Kl: 21:10:23 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Igår hyrde William filmer, bla Emil i lönneberga. Tacka gud för att han inte ville hyra nicke nyfiken denna gång!
Hur som helst.. När Emil ska gå och lägga nykterhetslöftet efter han ätit körsbär får ju inte grisen följa med men han springer ändå efter en bit. Emil vänder sig om o säger "Nej grisen gå hem" (ungefär). Då frågar William mig flera gånger varför han inte fick följa med och upprepade flera gånger att grisen vart ledsen, till slut ser jag hur ögonen fylls med tårar på William. Jag frågar "varför är du ledsen?" Och då börjar läppen att darra sen kom jag på att det handlar nog om den incidenten med grisen. "Tycker du synd om grisen?" Och då BRAST han ut o gråt, han grinade som en tok. Så jag tröstar han och jag vet ju att grisen springer efter o kommer in i kyrkan(eller vad det nu än är) o får stanna tills Emil o hans mamma går hem. Så när han såg det lugnade han ner sig men fortsatte fråga om grisen var ledsen..  Men vad hände? Har han börjat känna medkänsla eller? Varje gång Emil får gå till snickerboa frågar också W om han är ledsen nu, men jag säger att han är besviken och det vet han ju inte riktigt vad det är så det köper han glatt :)

Det var samma sak som när djurgården förlora o danne såg ut som 7 svåra år o William frågade "Va äre pappa?". Då tänkte väl han inte så noga o sa "Jag är ledsen för djurgården förlorade", så såg man Williams ansikte hur förstörd han vart men jag var snabb o skoja bort det den gången den gången :)'

Förövrigt går allting jätte bra! Jag behöver inte fylla ut kvällsmålet med ersättning längre och det känns SKÖNT! Har en tetra hemma ifall att :) William älskar sin syster och han är hur gullig som helst! Han säger "Ååh gumman du är så sööt" och pussar, kramar och vill hålla i hon. Det värmer i hjärtat av att se dom tillsammans. Och lillsessan vill ju nästan bara le åt storebror, så fort hon hör hans röst så blir hon sprallig. Han vill gärna att jag låtsas prata för henne och frågar saker. Han brukar säga "Lillesyster fråga vad storebror gör", hahah han är sååå söt :)

babbellllll men när man skriver så sällan då blir det kladdigt o osammanhängande men det får ni leva med! :)

Lite tvångsmys;-)

Publicerat: 2010-05-03 Kl: 14:30:38 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


dsc00737 (MMS)

Lite tvångsmys;-)


Måste bara..

Publicerat: 2010-05-02 Kl: 23:27:51 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


...berätta att Thelises "svarsleende" är här! Man blir alldeles varm i kroppen, ni föräldrar förstår vad jag menar :) Hon är än så länge nybörjare så det händer ju inte hela tiden, men ett par gånger per dag. Mystjejen!

Vi har varit på middag ikväll hos Jocke och Michaela. Dom bjöd på lasange o glass till efterrätt, hur gott som helst och trevligt framför allt :)


Idag somnade han inte med glasögonen på ut...

Publicerat: 2010-05-02 Kl: 14:43:26 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00728 (MMS)

Idag somnade han inte med glasögonen på utan med en rostad macka på kinden, Hahah


Morron-mys med storebror:)

Publicerat: 2010-05-02 Kl: 09:46:58 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00725 (MMS)

Morron-mys med storebror:)


Är hon inte vackrast?

Publicerat: 2010-05-01 Kl: 23:36:18 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


dsc00723 (MMS)

Är hon inte vackrast?


En lycklig kille i karusellen:)

Publicerat: 2010-05-01 Kl: 21:40:12 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00722 (MMS)

En lycklig kille i karusellen:)


Efter stan gick vi som lovat till tivolit:)

Publicerat: 2010-05-01 Kl: 17:40:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00715 (MMS)

Efter stan gick vi som lovat till tivolit:)


RSS 2.0