Nu har sessan somnat!

Publicerat: 2010-05-25 Kl: 23:43:32 | I kategori: Allmänt


Vet inte vad hon har ätit för räsermjölk idag men hon har bara tagit några minuters powernaps men ändå varit så pigg. NU för en stund sedan har hon somnat för natten, eller ja det visar väl sig om hon bara tar en nap nu också eller om hon bestämmer sig för att sova :) Det jobbigaste i början det är just tiderna, speciellt när man har ett till barn som kliver upp rätt tidigt, då måste man ju upp även fast man inte sovit nånting vissa nätter(har hittills aldrig hänt peppar peppar!!) Men sen när dom riktiga rutinerna kommer igång då blir mycket lättare!

Idag har jag varit o flygit runt med Emma hela dagen tills vi tillslut hamnade på midälvaplan där grabbarna hade match, vinst med 7 lr 8-0. William o Danne har gjort sitt, tror dom var på stan för William hade köpt en ny radiostyrd bil o D ett tvspel :)

På måndag är det hälsokontroll på BVC, läkarundersökning kan man ju lika gärna säga :) Spännande och se hur mycket hon har växt för nu var det ju rätt många dagar sen vi vägde och mätte hon. Vi behöver inte komma en gång i veckan till bvc eftersom hon följer kurvan jätte bra. Men jag ville fortsätta med det, för jag tycker att det är kul att spara :) Inte så roligt med ett stort hopp i pappret.

Hon har även "pratat" väldigt lite nu när hon har varit sjuk/hängig men igår satt det igång igen och idag har hon jollrat jätte mycket :) NU börjar hon äntligen bli frisk, bara det inte vänder igen!

Nu blir det sängen, god natt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0