William får lös naglar som mamma;-)

Publicerat: 2011-04-30 Kl: 15:04:30 | I kategori: Allmänt | 8 kommentarer


dsc00033 (MMS)

William får lös naglar som mamma;-)


Pott träning;-)

Publicerat: 2011-04-30 Kl: 14:59:04 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00031 (MMS)

Pott träning;-)


valborg

Publicerat: 2011-04-30 Kl: 11:27:20 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Så nu är sista april här, oj vad tiden går fort. Ska se om jag hittar igen bilden på Thelise från förra valborg. :)
Ikväll är det party vilket jag inte tror att ni har missat men jag är så taggad!:D Det blir fest hemma hos Marcus i trevligt sällskap, tydligen ska det komma MASSA folk!:D Sånna fester är alltid roliga där man känner alla, även gamla vänner kommer vara där!:) Jag tänkte nästan skriva att ingenting kunde förstöra den här kvällen men givetvis kan en person förstöra men det hoppas vi inte på, för en gångs skull hoppas jag att jag kan få slappna av och bara umgås och festa!:) Men man ska inte ropa hej förren man är över. Jag är inte bitter? Haha men man blir lätt det när samma visa spelas varenda j*****vla gång.

Vad händer hos oss? Samma vanliga ;p Jag praktiserar, barnen rockar på dagis, umgås ofta med paps efter dagis. Ja allt är som vanligt men min lilla tös har blivit så stor och smart! Om vi är i vardagsrummet tex. kan jag be hon hämta en blöja. Då går hon in i hallen och hämtar en blöja, hur akan en sån liten person förstå kommandon? Frågar jag "ska vi bada?" då springer hon in i badrummet. Vill hon ha välling slänger hon en kudde på golvet och bokstavligt talat slänger sig på den och myser, då vet man att hon vill ha kvälls/morgon vällingen. Och hon springer fort som attans när hon och William leker jagis, förstår inte hur små benen hinner med.  

När man sätter sig ner och vill skriva lite nytt i utvecklingsfasen står hjärtkontoret stilla.. Jag som låg och tänkte igår på vad jag skulle berätta för er. :)

William han växer mest på längden han. Han kan ju redan "allt" så jag vet inte riktigt vad jag ska berätta. ELLER JO!:D Dom har ju börjar med stödord i teckenspråk på dagis och det tycker jag är sjukt bra och han är riktigt duktig. Han kan alla "ord" dom hittills har lärt sig, min go gosse! Han ska spara håret nu så han kan göra flätor.. förstår inte varför han alltid ska spara på sommaren? Det slutar med att han ber mig raka av det för att det klias så mycket när han svettas. Vi är familjen svett vi. Men hoppas han klarar av att spara över denna sommar, skulle vara coolt om han lyckades spara till axel långt hår. :)

Annars med mig är det, hör och häpna bättre. Det känns som livet har vänt över en natt men som skrivet, till sist kommer man ur sin depression. Kan det bero på att jag har hittat en amaZzZzing kille kanske?:) Mycket beror nog på det och att jag har ändrat mitt tanke sätt samt sluta "tagit ansvar" för vuxna människor som SKA klara sig själv.

 Jag vet faktiskt inte vad det beror på ELLER om det bara känns bra för att sen kännas åt helvete nästa vecka men just nu njuuuuter jag av känslan i kroppen! För ett tag sen trodde jag inte det här, då man fortfarande "var fast" i det gamla ekorrhjulet. Men så fort jag valde bort h*n, så såg jag allt på ett annat sätt. Sjukt bra!:D (ja inte behöver du sitta o gissa dig fram till vad jag skriver lilla vän, för du vet inte vad jag menar. Jag pratar lite i gåtor som ni ser) För jag vill kunna skriva av mig det för att lämna det men kan ju inte spotta ur mig allt, pga respekt mot andra!:)

När man har en blogg vill man bara att folk ska läsa sen glömma typ.. inte ringa runt o skapa intriger pga ett inägg jag gör o vem vet? Jag kan ju skriva va fasiken som helst utan fakta! Men just därför tappar jag lusten, för vad jag än skriver vänds det mot en person på ett negativt sätt.

Aja men inget mer sån negativt! Jag ser framemot min resa till sthlm som ska ske inom en snart framtid, till min älskade Keyvan ♥

 vackra Thelise för ett år sen! <3Jag saknar min telefon!! Jag vill kunna kn...

Publicerat: 2011-04-30 Kl: 09:33:34 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00027 (MMS)

Jag saknar min telefon!! Jag vill kunna knäppa bra bilder och surfa! Ni har inte gett mig någon blogg adress heller:( Läser endast Emmas o hur rolig är den? Haha inte menat så men vi pratar ju så jag vet ju redan "allt" hon gör, hmm.. Help me! Vad ska ni själva göra ikväll? Barnen ska så klart vara med faderskapet men vad dom ska göra har vi inte pratat om än:) Hur som helst, nu ska jag duscha och skrubba kroppen för att sedan testa brun utan sol för första gången:) Ha en bra dag!


Imorn blir det PARTY! Synd att dom första ...

Publicerat: 2011-04-29 Kl: 20:58:44 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00022 (MMS)

Imorn blir det PARTY! Synd att dom första planerna sket sig men dom andra blir lika bra, sällskapet som räknar ;-) Ser om jag orkar sätta mig och uppdatera riktigt ikväll men jag tappar lusten pga svartsjuka, avundsjuka människor. Läs inte om det stör dig? För det gör de uppenbarligen. Trevlig kväll!


Får snål-åka på brorsan:)

Publicerat: 2011-04-27 Kl: 15:36:34 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00017 (MMS)

Får snål-åka på brorsan:)


Här är vi uppe med tuppen:) iaf jag och Wi...

Publicerat: 2011-04-26 Kl: 06:19:22 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


dsc00012 (MMS)

Här är vi uppe med tuppen:) iaf jag och William, Thelise tittar bara på mig, vänder sig om och fortsätter sova. Känns dumt att dra upp ungarna så här tidigt men jobb är jobb :/ Jag har sovit väldigt dåligt i natt pga Thelise som sov minst lika dåligt, så det blir en tuff dag kan jag tänka mig. Gårdagen var underbar! Mer än så delar jag inte med mig:) Trevlig tisdag!


Hej

Publicerat: 2011-04-25 Kl: 11:57:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Eftersom jag inte har min älskade iphone så blir det ganska tomt här. Jag ligger på kvällarna och tittar på datorn men jag orkar inte starta den, men snart blir jag så illa tvungen för dom roliga räkningarna ska betalas:) Idag ska jag ha en "ledig" dag, skulle jag egentligen haft igår men så vart det inte. Men om allt jag planerat går i hamn så kommer det bli en super mysig dag/kväll:) Annars har vi bara varit ute hela dagarna, underbart med lång ledigt men imorn börjar allvaret igen. Skall infinna mig på lingården 07:30. Vilket betyder att jag måste ta sju bussen, lämnar barnen strax före sju "/ gillas inte:( men danne hämtar dom tidigt som vanligt så det blir inte många timmar, iaf ens Thelises del:) ha en bra dag och kommentera mera! Det blir mest kommentarer då man skriver om något känsligt:p Eller lämna era bloggadresser så jag har något att läsa på min skrot telefon:)

Thelise favoritplats:) Gissa om grannarna ...

Publicerat: 2011-04-25 Kl: 09:47:36 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00055 (MMS)

Thelise favoritplats:) Gissa om grannarna blir förvånad när hon står och knackar och vinkar, haha. Nu är det mora träsk disco för hela slanten! Idag gör vi om gårdagens procedur, bättre lycka idag hoppas jag!! Ha en bra dag:)


Vackra älskade ungar! Hur skulle livet var...

Publicerat: 2011-04-24 Kl: 16:00:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00042 (MMS)

Vackra älskade ungar! Hur skulle livet vara utan er? Meningslöst. Iaf för mig:) mina fina!!


Och nu ska bebisen rapa :p

Publicerat: 2011-04-23 Kl: 19:54:28 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


dsc00033 (MMS)

Och nu ska bebisen rapa :p


Thelise sover bebisen, gungar och klappar ...

Publicerat: 2011-04-23 Kl: 19:52:06 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00032 (MMS)

Thelise sover bebisen, gungar och klappar på stjärten som man gör på henne. Sötnos!


SMS-inlägg

Publicerat: 2011-04-23 Kl: 13:15:58 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00021 (MMS)


(försöker mig på ett blogginlägg men stenå...

Publicerat: 2011-04-23 Kl: 09:40:22 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00011 (MMS)

(försöker mig på ett blogginlägg men stenålders mobilen) Igår var vi ute hela dagen, på bilden fattas Jasmine som satt i sandlådan:) Idag går jag och Sandra med barn upp till sidsjön med fika, hoppas ni får en lika mysig dag:) Ikväll bli det film mys som vanligt. Kram!


(försöker mig på ett blogginlägg men stenå...

Publicerat: 2011-04-23 Kl: 08:54:40 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00011 (MMS)

(försöker mig på ett blogginlägg men stenålders mobilen) Igår var vi ute hela dagen, på bilden fattas Jasmine som satt i sandlådan:) Idag går jag och Sandra med barn upp till sidsjön med fika, hoppas ni får en lika mysig dag:) Ikväll bli det film mys som vanligt. Kram!


iphone

Publicerat: 2011-04-21 Kl: 15:05:34 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Nu ska jag åka med mamma till birsta och lämna in min telefon eftersom displayen är sprucken.. Så nu blir jag utan min lilla bebis, ja jag vet inte hur länge. Och jag har en skit mobil ist.. roligt! Men lånar man ut saker o inte får tillbaka får man ju skylla sig själv. Samma gäller med pengar. Folk verkar ha svårt att betala tillbaka skulder, söck.

Men annars fick jag sluta tidigare. Vilket var bra så jag kan åka o lämna in telefonen.:) Nu ska jag ut till dom andra o njuta av solen!:)

Tjejen som klä på/av sig så fort hon får c...

Publicerat: 2011-04-21 Kl: 08:18:42 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_0413 (MMS)

Tjejen som klä på/av sig så fort hon får chansen. Tittar på bror och gör likadant.:-) Ja då har jag försovit mig igen, suck!! Jag ställer fyra larm men vaknar inte, helt otroligt men är man van att börja 10-11 för det mesta är det svårt till en början att börja sju. Det värsta är att jag inte lägger mig den heller, somnar oftast i soffan 21.30-22.00 :-S. Sen ska oftast barnen bråka o sega ännu mer men tids nog  har jag vant mig, eller det måste ju göra det för jag ska ju jobba hela sommaren.:-)  Hungrig o törstig är jag också.. Haha idag är alltid fel men ser framemot kvällen, då blir det bra igen;-) Ha en bra dag!:-)


21:28

Publicerat: 2011-04-20 Kl: 21:28:46 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


trött, tröttare, tröttast.. haha det här med bloggen kanske inte var en sån bra ide..

Lill fisan vart som vanligt helt förstörd ...

Publicerat: 2011-04-20 Kl: 08:22:50 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_8713 (MMS)

Lill fisan vart som vanligt helt förstörd när mamma lämna på dagis men som tur är går det över efter några minuter.:-) Idag har hon på sig sin fina klänning från lundmyr:-) Nu har William sovit borta två nätter, när jag kommer hem ska jag pussa ihjäl han, SOM jag saknat han! Mammas prins<3 Jobb 08.00-16.15 idag, kan bli att jag stannar lite längre eftersom jag kommer lite sent pga samtal. Ha en bra dag och ta hand om varandra!:-D


Nu ska vi hoppa i säng några mackor tjocka...

Publicerat: 2011-04-19 Kl: 22:43:12 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_0183 (MMS)

Nu ska vi hoppa i säng några mackor tjockare, närmare nio hårdbröd mackor men har ätit väldigt dåligt idag. Nu ska jag sova, skall upp tidigt. Hoppas att JAG vaknar av larmet och inte Thelise.:-p Jobb 08.00-16.15 sen ärenden.. ja dom ska man hinna med också.:-) Sov gott. Imorn är det en ny dag med nya tag!


Praktiken har gått bra idag, fick göra myc...

Publicerat: 2011-04-19 Kl: 20:12:26 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_0703 (MMS)

Praktiken har gått bra idag, fick göra mycket mer än igår och då gick dagen mycket snabbare!:-) Nu ska jag hem till en sovande prinsessa och slänga mig på soffan. Det blir tidigt kväll, börjar jobba 8. Känns tungt att behöva lämna fisen kvart över sju men vad ska man göra :/ William är hos favorit-moster o Jens inatt igen. Även fast dom sover så är det SÅ tomt utan W, jag gillar inte när han sover borta men tyvärr är han så stor så han själv kan välja!:-) Hoppas ni haft en bra dag! God natt


Lingården

Publicerat: 2011-04-19 Kl: 10:33:31 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Mycket har hänt sen jag la bloggen på hyllan. Det har varit riktigt skönt att ha en paus men nu börjar jag sakna att skriva av mig och "dela vårat liv" men släkt och vänner som inte bor här. Så nu är ni väl glad?;-)

Jag om någon kan ta kritik, jag kan ta era åsikter men på ett respektabelt sätt. Inga anonyma fula, elaka kommentarer. Dom kommer jag bara att kasta men fortgår det så sätter jag lösen igen. Men jag känner att jag vill ha den öppen, dels för att få min röst hörd och för att dom som vill ska kunna läsa!:) Hoppas det blir bra denna gång!Ja vad har hänt? Gosan har börjat på dagis och det går super tycker personalen. Thelise har alltid varit en lite gnälligare/missnöjd tjej i perioder men hennes personlighet bara växer fram. Hon är så söt när hon leker och försöker göra sig förstådd. Ni anar inte hur smart denna lilla människa är! Visst blir hon ledsen när jag lämnar henne, men det går över efter några minuter. Ibland blir hon grinig och somnar innan lunch men dom löser det där så bra!:) Meningen var att hon skulle gå max två gånger i veckan men jag tänkte då inte på att jag har praktik 4 veckor nu. Men det är bättre att börja lite intensivt o sen glesa ut för då är hon van allt som händer där och känner sig trygg.:) Men hon går ca 3-5 timmar MAX per dag. Jag lämnar oftast och D hämtar dom tidigt så jag tycker att det fungerar utmärkt så.

William har gipsa vänster ben. Efter botosprutan är det bra att benet ligger i "rätt läge", därför har han gips. Jag trodde att han skulle vakna på natten och vara jätte ledsen som han var när han hade natt skenan. Den var det bara att ta bort men det hade blivit värre med gipsen. Men det har gått hur bra som helst, han är verkligen jätte duktig! Så mycket han får/fått utstå o ändå är så glad och snäll som person. Ibland är inte livet rättvist men det är dom som är starka som får "uppgifter", för man vet att dom klarar det. Så anser jag att det är, allting har en mening. Jag tror på ödet!
 Min underbara pojk är helt otrolig och han gör alla vi möter imponerad och han har världens stoltaste föräldrar!

Vi har varit i fjällen 5 dagar också och haft det underbart. Även fast resan vart mitt i mitt eget "dåliga" mående så var det härligt att komma bort. Vi åkte i backen, bastade, busade, åt god mat, umgicks, spela spel. William lärde sig att åka liften och lill backen själv, JÄTTE dutti pojke! :) SÅ till vinter ska vi åka massor!!

Hemma har det mest varit på rutin, allt är som vanligt. Barnen mår bra och växer/utvecklas som dom ska. Jag har däremot hamnat i en liten depression och det stör mig, för det är inget jag kan styra över men med lite arbete ska det gå över!:) En depression är inget en människa rår över och det behöver inte finnas en anledning till att man är depreimerad just därför kan det vara påfrestande att veta att det inte finns något att vara nere för, men ändå är man det. Och det är inget jag skäms över eller inte vill prata om, det är som en förkylning. Du kan inte strya den men du kan påverka den men inte göra mer än så!


Jag har börjat min praktik på Lingården o vilka söta boende! Alla är dementa och har en egen personlighet och dom är så söt så jag går med ett leende hela dagarna där. Jag vill pussa o krama dom!! Personalen är toppen, verkligen trevliga o snälla!:) Så jag kommer asbsolut att trivas! Sen känns det mindre roligt att vi jobbar 100% för ca 2400:- denna månad. Tror nog många känner med mig där, dom som har Csn ;) haha.

Igår ringde chefen för solhaga och berättade att jag fick sommar jobbet, hon tyckte att jag skulle passa utmärkt hos dom och det kändes väldigt roligt att höra!:) Efter sommarjobbet blir jag vikarie. Det är 100% från första juni till sista augusti men inte varje dag så klart. Vi får lirka ihop den här sommaren, det blir nytta och nöje. Är man ensamstående måste man jobba, tyvärr men så är verkligheten men givetvis ska barnen ha semester med sin pappa!:)
Jag känner ingen glädje över jobbet eller någonting runt omktring mig men det har ju med mitt mående att göra just nu. Jag känner en stor lättnad för utan sommarjobb vet jag inte vad jag skulle göra. Så jag ska visa mitt bästa både på praktiken OCH Solhaga, för efter praktiken finns sommarjobb för mig på lingården med, om hon tycker att jag gör ett bra jobb!:)


Nu ska jag göra mig klar för att bli bjuden på lunch sen ska jag till praktiken. Ska vara där ända till 21.00 ikväll sen hem till två barn som förhoppningsvis sover då, men det kanske är lika bra för jag lär vara trött!:)

Ha en bra dag och njut av solen!! Hjälp och älska dina nära, tänk vad livet skulle bli enklare om vi slutar motarbete varandra!:)


Finaste!♥

jag är tvungen att spy..

Publicerat: 2011-04-19 Kl: 10:03:56 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


jag är tvungen att "börja om" bloggen med ett litet "bitter-inlägg" med lite av MINA åsikter. Tycker du annorlunda så säg gärna det!!:)

Jag har börjat googla och läst många ensamståendes bloggar. Just för att jag tycker att det är mycket klagande i andras som lever i ett par, att det inte finns nån egentid o allt är så jobbigt för man får ingen avlastning mm. Nu pratar jag vilt o brett om olika bloggar jag läst över hela svergie, ingen JAG känner så egentligen vet jag inte situationen. Men man kan ju lägga ihop det med saker man hör, hur folk resonerar kring sitt/sina barn.

När NI skaffar barn har man alltid i bakhuvudet "klarar jag det här om jag blir ensam?", eller man måste tänka den tanken. Man vet att separerar man så kommer det med all sannorlikhet komma in en "plats mamma/plats pappa". Men det här kriget som sker runt barnen, jag förstår inte. Det spelar ingen roll hur sårad DU är eller hur lite DU tycker om pappan till dina barn så är det PAPPAN TILL DINA BARN och tvärtom. Men saker som "åh jag kan inte leva utan mitt barn, jag skulle aldrig kunna tänka mig att lämna dom barnet varannan helg/vecka. Jag vill ha barnet för mig själv" etc etc. Vad är det för snack? JAG blir mörkrädd. Vissa drar det så långt som till rättegång eller kopplar in soc o sitter o ljuger på mamman/pappan för att den skall bli av med barnet. MEN vad dom missar är själva barnet som vill ha sin pappa o sin mamma, inte behöva välja eller stå i mitten av ett jävla vulkanutbrott.
Kanske är jag ute o cyklar men det här är vad JAG tycker. Det spelar ingen roll om du blivit lämnad, bedragen, utbytt, sårad, lurad för det är barnet men alltid ska se till. Har ena föräldern problem, som går ut ÖVER barnen är det en helt annan femma men ingen avgör att du eller DU inte kan ta hand om ditt barn. Vissa har problem, som INTE går ut över barnen och varför är det då ett problem? Även fast det många gånger är piss jobbigt att behöva resonera och ha kontakt när man helst av allt vill flytta personen till afrika i en hydda så måste man lägga det på sidan och fokusera på barnen.

Så länge barnet inte far illa så har den/dem RÄTT till båda föräldrarna. Hur "tråkigt" du än får när barnet är borta, hur ledsen du än blir så ligger det i dig.. lägg det inte på ditt barn.

Jag sitter i en situation där barnen ska "delas upp" därför känner jag att jag kan uttala mig om det här. Det finns så mycket som bara är mellan OSS två. Sen får människor runt omkring oss/mig säga vad dom vill, så länge JAG vet så räcker det länge!  OM jag nu skulle "hata/tycka illa om" pappan till mina barn så himla mycket o tycka att det han gör är skit och hur han beter sig(svårt att förklara för det är inte vad jag tycker utan det är ett exempel) etc skulle jag aldrig, ALDRIG hålla han ifrån barnen. Mina barn vill ha sin pappa vad jag än tycker o tänker, vad JAG än vill. Så länge mina barn inte far illa av det, så strävar jag efter att hjälpa till, till en bra relation mellan dom. Jag slår en miljon knutar på mig själv och ger BRA mycket mer än jag får MEN jag gör det för barnen!:)

Jag vet vilket jobb jag gör som går i skolan, jobbar, sköter hemmet och allt vad det innebär, ge mina barn uppmärksamhet och tid(även fast tiden är knapp, så får man inte glömma att SE och HÖRA ditt barn), jag sköter mig själv och allt runt omkring. Jag gör ALLT själv, jag VET vilket toppen jobb jag gör och jag behöver inte ha det bekräftat, men det är alltid roligt att höra.

ALL CRED TILL ENSAMSTÅENDE MAMMOR/PAPPOR! resten av er, ta vara på tiden o samlivet!

Jag pratar från egna åsikter och erfarenheter men jag menar inte illa mot någon personligen. Egentligen ska jag inte behöva förklara mig men det är lika bra, annars kanske någon tar illa upp. Man kan aldrig prata om en personlig tvist, för det är bara dom två föräldrarna, som vet allt. Jag kan inte kliva in o tycka o tänka, så är det bara. Jag ventilerar bara, det är det jag saknar lite med bloggen. Att här kan jag skriva vad jag vill om precis vad jag vill och ingen kan tala om vad som är rätt och fel men jag vill gärna höra eran åsikt!:)

Världens sötaste.:-)

Publicerat: 2011-04-18 Kl: 07:40:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_0978 (MMS)

Världens sötaste.:-)


På måndag börjar min praktik på Lingården,...

Publicerat: 2011-04-15 Kl: 11:41:58 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_3944 (MMS)

På måndag börjar min praktik på Lingården, det ser jag framemot!:-)


Haha krigar William ;-)

Publicerat: 2011-04-09 Kl: 09:12:36 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_1791 (MMS)

Haha krigar William ;-)


Denna tröja tog hon på sig helt själv imor...

Publicerat: 2011-04-08 Kl: 10:09:40 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_2626 (MMS)

Denna tröja tog hon på sig helt själv imorse, haha goungen!!:) Jag lämnade en glad tjej på dagis imorse, hon slängde sig i frökens famn o tok vinka o sa "hedda hedda"=hejdå. Det känns jätte skönt men så klart kommer det ett bakslag snart Nu bär det av till skolan för massa plugg, ha en bra dag!:-)


Den råkade svälla, så nu har jag gjort mat...

Publicerat: 2011-04-07 Kl: 18:32:16 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_3485 (MMS)

Den råkade svälla, så nu har jag gjort mat till hela nacksta:-)


Idag kör vi lite sporty/trash stil.;-) hah...

Publicerat: 2011-04-07 Kl: 12:44:32 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_5225 (MMS)

Idag kör vi lite sporty/trash stil.;-) haha nerå jag är inte mycket för "dagens outfit", men jag kan säga så mycket som att jag ska på två arbetsintervjuer nästa vecka!! Håll alla tummar ni kan!=D


Thelise o Lucas busar på dagis.:-)

Publicerat: 2011-04-07 Kl: 10:34:32 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_3008 (MMS)

Thelise o Lucas busar på dagis.:-)


Mammas mysigaste ängel! <3

Publicerat: 2011-04-06 Kl: 11:47:12 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_5952 (MMS)

Mammas mysigaste ängel! <3


long time no see

Publicerat: 2011-04-05 Kl: 21:18:27 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Jag vet att det var väldigt längesen jag skrev ett riktigt inlägg, eller det känns som det var längesen iaf. Men just nu förstår jag inte hur dom som uppdaterar flera ggr om dagen har tid. Eller man tar sig nog tid om man vill, men jag har ingen ork att starta datorn ens så jag ligger väääldigt back i mitt blogg-läsande. :(

Vad har hänt dom senaste dagarna? Vi har kalasat, både onsdag och söndag. Tanken var att jag skulle visa allt fint Thelise fick men det kommer ta evighet för hon fick HUR mycket som helst och vi tackar hjärtligt för allt!:)
Och jag har shoppat väldigt mycket senaste veckan för alla tre behövde nya kläder inför våren men nu räcker det för ett tag framöver. Men håll med om att man blir glad av shopping?;) Eller så kanske det är något annat som gör mig glad, vem vet? hihi.

Thelise har börjat dagis och det går super bra! Det är D som skolar in henne och dom har jätte roligt om dagarna. Det jag är lite orolig över är sovningen, förhoppningsvis är hon så trött så hon somnar av sig själv. Men vi vaggar ju henne och det kan inte personalen göra, så hur ska det gå? Imorn ska hon nog sova kvar.. kanske får göra som William som sov i vagnen i hallen samt ute när det var fint väder. Men det var mer för att jag tycker sovrummen är "äckliga" fulla med bakterier, haha. Men ja jag hoppas det löser sig, annars får hon väl ligga i vagnen o grina sig less? Till slut måste hon ju ge upp o lära sig? Tro mig, jag har försökt.. INGENTING fungerar.

Och William tog sprutan igår, jätte jätte duktig är han men dom väntade inte tills det lugnande hade tagit helt så han vart jätte ledsen och fick jätte ont när dom tog sprutan. TÄNK om personalen för en gångs skull, skulle lyssna på föräldern? Vad mycket bättre det skulle bli!:) Jag hoppas inte att det är förstört nu bara för det där. Jag minns första gången, det var ett rent helvete o få dit han. Övertala och muta mm. Så nu den 11 blir han gipsad, haha gud vad han längtar, tokungen!!

Skolan går lite sisådär.. hade prov idag och jag tror inte att det gick så bra. :/ Det är så mycket runtom kring som stör hela tiden MEN det SKA bli bättre NU!:)

Ha det bra!


Thelise är ute o går med snussen.:-)

Publicerat: 2011-04-05 Kl: 16:41:28 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_6090 (MMS)

Thelise är ute o går med snussen.:-)


Nu är jag på väg till skolan, snälla Alexa...

Publicerat: 2011-04-05 Kl: 08:22:42 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_6284 (MMS)

Nu är jag på väg till skolan, snälla Alexandra väntar på navet.:-D Idag har vi först prov(hur stort som helst, kommer gå åt skogen)..vi har bara haft EN lektion så jag tycker att det är lite konstigt att dom lägger prov lektion 2 men aja.. Får se hur det går.:-) Sen har vi HLR-träning, vi ska få sånt HLR certifikat(?). Solen skiner o det verkar bli varmare, ha en underbar dag!!:-)


Thelise busar i sina nya fina blåa skor!:)...

Publicerat: 2011-04-04 Kl: 20:41:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_1660 (MMS)

Thelise busar i sina nya fina blåa skor!:) Jag vet att denna blogg har varit väldigt tråkig dom senaste dagarna MEN jag orkar i te starta datorn. Vet ej varför men det är så.. På återseende:-)


William bakar chokladbollar.:-)

Publicerat: 2011-04-04 Kl: 15:38:14 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_6008 (MMS)

William bakar chokladbollar.:-)


Min fina duktiga kille!

Publicerat: 2011-04-04 Kl: 12:09:18 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_5176 (MMS)

Min fina duktiga kille!


Fin tjejen är kalas klädd!:-)

Publicerat: 2011-04-03 Kl: 13:31:54 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_2854 (MMS)

Fin tjejen är kalas klädd!:-)


Thelise fick en present av M som hon gilla...

Publicerat: 2011-04-03 Kl: 09:13:56 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_3971 (MMS)

Thelise fick en present av M som hon gillade starkt! En uber mysig nalle som man kan pussa o mjukas på.:-)


Jag fick snyggvagnen av en granne som har ...

Publicerat: 2011-04-02 Kl: 18:14:10 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_5558 (MMS)

Jag fick snyggvagnen av en granne som har haft denna stående i trapphuset sen några andra grannar flyttat.:-) Vilken tur för våran är inlåst på dagis o vi vill ju ta oss ut, utan att behöva bära barnen.:-)


Vart så sugen på vita bönor så nu har jag ...

Publicerat: 2011-04-02 Kl: 15:10:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_2301 (MMS)

Vart så sugen på vita bönor så nu har jag käkat två burkar! Haha hur kan man bli sugen på de?? Aja ska städa nu sen invänta älsklingen som sovit borta, Gud vad jag saknar han! Hoppas att han vill spela "bamses dunder-Fia" när han kommer hem!:-)


Nu ska jag göra min klar för att möta fina...

Publicerat: 2011-04-01 Kl: 12:31:26 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_3373 (MMS)

Nu ska jag göra min klar för att möta finaste Camilla och Anna om hon inte åkt hem.. Mer shopping med andra ord!:-)


RSS 2.0