Idag önskade W pannkakor till middag, till...

Publicerat: 2011-05-31 Kl: 16:26:32 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_8588 (MMS)

Idag önskade W pannkakor till middag, till min förtjusning så klart!;-) Som tur är så gjorde jag dom förut när jag pluggade, så vi hinner gå ut o leka en sväng till efter T vilat o vi ätit. Vissa dagar måste hon vila när hon kmr hem från dagis, allt precis ALLT är fel o att ha hon så i tre-fyra h är väldigt påfrestande för både mig o William Men nu ska vi se om hon somnar eller inte för idag spelar det ingen roll eftersom jag precis kom på att jag ska till skolan tidigt o plugga samt låna datorn imorn!:) Skriva ut o fixa lite papper, framför allt till deligeringen som jag skulle fått idag om jag hade klarat provet villsäga men det tror jag att jag hade gjort för jag har läst på bra. Men jag pratade med sjuksköterskan o talade om att det var sista dagen i skolan o den kändes viktig o det var inga problem, vi bokade ny tid!:) Så med andra ord, SOMMARLOV!!:-) Först ska två uppgifter göras klar, som tur är har jag backup hjälp om jag behöver från Ronja samt Elionor. Fina snälla klasskompisar! Somliga kommer man fortsätta ha kontakt med somliga inte, av helt solklara skäl, haha:) Men jag önskar alla en helt underbar sommar så ses vi 22 augusti! Känns som tiden dit kommer gå fort.:) Och så har jag en fråga, vad är värst? Att skita i att dyka upp helt eller att inte höra av sig? Mm.. Lär jag få fundera på länge, ansvar min vän, aaaansvar! Kram så länge! Nu ska jag ta T som gör stora A!


ska jag?

Publicerat: 2011-05-31 Kl: 16:10:42 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Något som stör mig är vuxna människor som inte konfronterar en människa face to face? Utan bokstavligt talat springer hem, skriver ett blogg inlägg. Precis som jag gör nu, fast jag kom hem för tre timmar sen.. Skriver för att jag är så trött på det o har sett det flera gånger, även fast det inte involverat mig. Men väx upp! Prata inte om att ta reda på fakta när du själv inte gjort detsamma. Innan man gapar skall man ha RENT MJÖL I SIN PÅSE!:) Jag väljer o inte kommentera skit snack, tro vad ni vill tro, mig rör det inte.

-


Nu sitter jag och plugga, gör klar en uppgift och den sista skall jag göra ikväll för i eftermiddag ska jag mysa med mina fina barn!:) Vi hade prov idag i farmakologi och min magkänsla säger att det gick bra!

bråttom nu, updaterar senare


Pluggat inför provet med mina bästa klassk...

Publicerat: 2011-05-31 Kl: 11:03:52 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_3766 (MMS)

Pluggat inför provet med mina bästa klasskompisar!:) Provet gick bra, har en känsla som säger att jag sätter dom flesta frågor!:) wohoo!


Mitt liv <3

Publicerat: 2011-05-30 Kl: 20:19:48 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_4412 (MMS)

Mitt liv <3


tonårsfasoner

Publicerat: 2011-05-30 Kl: 11:56:22 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Nu är jag SÅ trött på den här situationen, så trött att jag tillomed ska prata öppet om det. Man ska jobba, man ska plugga, man ska ta hand om barn 24/7, man ska diska, man ska laga mat, man ska tvätta kläder, man ska städa, man ska även handla allt också, kläder, skor, saker som behövs. Men delad vårdnad ska man ha. Detta är så klart självvållat, det är MINA barn o jag skulle inte för en sekund byta ut det här men förstår ni situationen, MAN MÅSTE HJÄLPAS ÅT! Det ska inte bara hjälpas med diverse saker från ett håll hela tiden. Det är många jag känner som sitter i precis samma situation men man ska vara tyst, man ska hymla om det. Man ska inte tala om hur det egentligen ligger till! JÄVLA SNORUNGAR rent ut sagt, växt upp, vi är inte 14 o nykär!!!!

Bevaknad som om jag satt i nå jävla fängelse, man ska rapportera VAD man ska göra, med VEM man ska göra, hur LÄNGE man ska vara borta o samtidigt måste jag "prioritera" min tid. Jag måste alltså dom få jävla minuterna jag har över till mitt såkallade "privatliv" välja mellan och plugga eller leva ett socialt liv. Men nu är jag tröööööööööööött på det här. Jobba måste man, jag VILL inte jobba, jag skulle kunna gå hemma o få alla pengar ändå men så fungerar tyvärr inte verkligheten men det ska vara en match varenda jävla gång. Men det ska målas upp o saker ska förfinas o puttinuttas. Man kan tro att jag har en övervakare som ska veta varenda steg jag tar.


Nu låter det här säkert mycket värre än vad det är just för att jag i stundens hetta är SÅ jävla irriterad! Sen ska man jobba o samtidigt skicka in tre uppgifter, hur fan ska jag få ihop det? Jobba måste jag, men in med uppgifterna är MINST lika viktigt.. det blir att sitta uppe hela natten igen. Meeen som jag sagt så många andra gånger, det kommer en dag då allting slår tillbaka o då ska jag vara glad att jag står på min fasta grund med lägenhet, två fina barn, inkomst och ett jävla bra liv. BLäääÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!! Nu ska jag hoppa in i duschen o duscha av mig irritationen. Hoppas ni får en bra dag!:) Egentligen är jag jätte glad för jag har fått min första förfrågan från ROPenheten, tack nej tre andra ggr så jag trodde inte jag skulle få något mer men det fick jag!:D Haha känner mig töntigt glad över det där smset. Dom har skickat fler förfrågningar men dom hade fel nummret, dom sista siffrorna hade slagit om :( Men nu är allt som det ska, lev väl!!:)


Trevlig kväll..zZzZzz

Publicerat: 2011-05-29 Kl: 21:49:14 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_6843 (MMS)

Trevlig kväll..zZzZzz


Titta! Jag är nog en bra mamma trots allt....

Publicerat: 2011-05-29 Kl: 17:25:44 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_4500 (MMS)

Titta! Jag är nog en bra mamma trots allt.;-) Grattis till alla andra mammor, ta vara på denna dag för ni gör ett toppen jobb!!


ofrivilligt barnlös?

Publicerat: 2011-05-29 Kl: 00:34:16 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


I dag är det de ofrivilligt barnlösas dag 28/5!

 

 

En dag att uppmärksamma helt klart! För mig är det svårt att förstå hur jobbigt det kan kännas att ha det svårt att bli gravid. Mig behöver man bara kolla på så är jag gravid men däremot är det annat för min vän Amanda. Jag tycker hon är en av dom starkaste personer jag träffat. Hon kommer bli den bästa mamman i världen, det råder det ingen tvekan om!

Tänk dig själv att måste ta massa sprutor, tabletter, mediciner mm för att ens få mens/äl?? Att behöva åka till h-sand, ibland flera ggr i veckan för att fölfölja behandligen? Ibland tar man saker förgivet som man INTE borde göra. Kunde jag skulle jag ge dig ett barn, här o NU! Snart är din tid inne, sluta inte kämpa, det kommer gå!!
Hon är så tapper och kämpar även fast det oftast kommer bakslag, hon håller hoppet och humöret uppe. All lycka till dig och alla andra mammor som väntar på att få en efterlängtad bebis!! Älskar dig min mandis!! Jag kommer aldrig förstå din resa men jag försöker så gott jag kan!

(Jag har mellan 400-500 unika besökare varje dag, NÅN borde väl kommentera då tycker man? Ibland regnar det in kommentarer men oftast ekar det tomt. Det är SÅ mycket roligare att skriva då folk engagerar sig för intresserad är ni ju, annars skulle ni inte klicka flera ggr om dagen:) SÅ jag tycker att ni ska gå in o kolla hennes blogg o skriva ett par peppande ord!!)birsta

Publicerat: 2011-05-29 Kl: 00:24:49 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Dagen började väldigt långsamt och mysigt. Sov bara fram till tre sen var jag vaken ett par timmar så jag var riktigt trött imorse men jag tror vi var två som var trötta ;) Låg och slöa i soffan ett par timmar sen gjorde jag lunch åt barnen och la Thelise. Hon sov bara en timme för W råkade väcka henne. Klädde på oss och gjorde oss klar för att sedan åka till birsta. :) Träffade på en vän där så vi fick sällskap, massa barn o bus. Riktigt trevligt hade jag!:) Träffade även på Linda och hennes två vackra bebisar!

Först halkade vi in på coop o skulle köpa våtservetter men det vart en hel del fynd också :) Strumpor, mössa, mascara, trosor mm. Sen vart det skor till barnen från din sko, jätte fina båda två så jag är jätte nöjd! Plus 30% rabatt om man vart medlem så två par pjucks för 234:-! Sen vart det en grön jätte fin hoodtröja till Thelise och en solkeps som behövs på dagis från hm.:) Sökte en med snörning eftersom hon tar av sig den hela tiden(samma med skor/strumpor, hon gillar ej det). Men det vart en blå skit söt pojk keps för T var så grinig så jag tog första bästa men vem bryr sig? Inte jag iaf! :D Fick även med mig en hjälm mössa från coop, en tunnare som kostat 199:- men 19:90:- nu, värsta kapet! :D Den är det snörning på men det hjälper inte för hon lyckas få av sig den ändå. Det är två pyttesmå öron på så hon är jätte gullig i den!:D

Vi var inte hemma förren strax efter sju för vi missade bussen med några sekunder så vi fick ta 18.20 bussen från B som Amanda också hoppade på. Missade bussen i stan eftersom 2an var försenad som vanligt så vi promenerade, det är så härligt att gå. Varför gör man det så sällan? Svaret är enkelt, finns ingen tid för promenader. :) Synd det för man får rensa tankar när man är ute och går, antingen själv eller med en vän.

Imorn ska jag bannemig ut på en promenad för barnen ska vara med farbror(gudfar) Marcus ett par timmar på dagen. Härligt ska det bli! Jag är så glad för att jag har så fina vänner som ställer upp när det gäller allt!<3

-

Igår var jag ju hos Amanda och åt god mat! Vi spelade ett frågespel en stund men jag är ju så värdelös, kan ju ingenting, haha. Så vi la ner det o spelade kort ist, snackade och umgicks. Så skönt att vara med Mandis, hon vet allt o man kan prata med henne om allt. Det är inte många jag kan lita på till 100% just för att många "vänner" har visat sig vara skit. Men hon är absolut en av dom! Vissa sätter allt o alla i skiten runt omkring sig, ljuger och lurar men sånt kommer tyvärr alltid tillbaka. Och det är lika bra att det visar sig tids nog, så man kan göra sig av med dom! Hellre 1 riktig vän än 100 falska, visst är det så?:) Det folk inte tänker på när dom pratar skit och startar falska rykten är sina egna hemligheter, hämnden är ljuv inte sant? Men jag skall ej sjunka till din nivå!:)

NOG med tråkigheter! Hade iaf en toppen kväll!

-

Amanda följde med hem på middag = pannkaka ala Evelina. :) haha förvånad? Gott som tusan var det! Sen kom även Vilma förbi en stund och busade med barnen. Det vart en väldigt sen kväll men vad gör det när det är helg? Hoppas dom sover lite längre för jag lär få en nattligt besök av en fyllkaja så det vore skönt om man fick sova lite längre än sju!:p

Slänger in lite bilder från dagen.. sen ska jag lägga mig och plugga, först ta ett par pannkakor med maaassa socker på!!


Amanda är Williams absoluta favorit av mina vänner, det märks väldigt tydligt! Även fast dom inte setts på väldigt länge så ser man hur glad o kär W är i Amanda!:) Hon kommer bli världens bästa mamma!


Nu är vi på väg till birsta och ska inhand...

Publicerat: 2011-05-28 Kl: 14:21:52 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_6291 (MMS)

Nu är vi på väg till birsta och ska inhandla lite nödvändigheter och kläder till W!:-)


Thelise o Williams fina fröknar! Även dera...

Publicerat: 2011-05-28 Kl: 12:27:36 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_6807 (MMS)

Thelise o Williams fina fröknar! Även deras favoriter, dessa två har gett både mig o barnen sån trygghet!:)


Det här är en djungel!!

Publicerat: 2011-05-28 Kl: 12:25:32 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_8123 (MMS)

Det här är en djungel!!


Haha goshjärtat! När hon vet att hon gjort...

Publicerat: 2011-05-27 Kl: 10:13:22 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_4885 (MMS)

Haha goshjärtat! När hon vet att hon gjort fel(ex strax innan denna bild hade du nypit W) säger hon "oooooh". Haha SÅ söt!!:-) Ingen ide o skriva vad man har för planer idag för man verkar vara bevakad från 20 olika håll!! Må gott mina vänner o ni andra drama queens kan ta er där bak o kamma luggen!


Försök till en bra bild, ha ha!:-)

Publicerat: 2011-05-26 Kl: 19:42:16 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_4021 (MMS)

Försök till en bra bild, ha ha!:-)


Min super kille <3

Publicerat: 2011-05-26 Kl: 11:53:18 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_9861 (MMS)

Min super kille <3


kulturdag

Publicerat: 2011-05-26 Kl: 11:02:05 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


God morgon! Har sovit bra inatt, tösen sov från pappa la henne vid 7.30-07.00 i ett sträck. Jag har haft sån tur med båda barnens sömn, väldigt lite trassel så det är skönt!:) Härligt för henne att sova hela nätterna.

Nu sitter jag och gör klart det sista på det som skall redovisas idag.. Provtagning på andning och rörelseorgan, MYCKET NÖJE! Det är en hel djungel och det tar aldrig slut.. man kan gräva hur djupt som helst. :( Men snart är jag klar och jag hoppas det blir bra!:) Men jag får prioritera iom att jag har lite mer uppgifter som skall göras så jag kan inte göra denna så stor.

Nu måste jag göra mig klar om jag ska hinna med mig! Ska ju vara på dagis till kl 15.00!:)

Ha en bra dag allesammans!


it feels good to be back

Publicerat: 2011-05-25 Kl: 22:59:21 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


NU är det dags att suga åt sig alla komplimanger jag får! Kanske blir det lite skryt men ja det är faktiskt lite roligt när folk vänder sig om o visslar, bilar tutar, 3 st har tillomed kommit fram på stan och talat om hur fin dom tycker att jag är, på en o samma dag :) Men jag har svårt att suga åt mig, men jag SKA börja göra det NU!


Idag har jag jobbat som sagt 12-21. När jag kom var det anhörig lunch eller vårfest, vilket som. Satt och prata med dom anhöriga och dom tyckte att jag verkade så himla söt och duktig, det värmde givetvis! Dom flesta anhöriga jag träffat har sagt till personalen att jag verkar jätte bra, sånt är alltid roligt att höra o chefen blir ju glad ;)

Tog en promenad från jobbet till stan för jag missade bussen sen tog jag bussen från navet ist. Nånstans måste jag har sträckt skinkan för jag har sååå ont nu, kmr säkert inte kunna gå imorn som det känns nu, haha :) Hoppas det går över!:)

Det gick jätte bra på jobbet iaf men kände mig så seg trots att lillan sov 07.30-9.00 med ett matuppehåll vid 23.00, min duktiga tjäj!:) Så jag la mig och vila på rasten, det är ju guldvärt! W sov hos syster han så jag har inte träffat han på ett bra tag nu känns det som eftersom han ligger och sover. Men jag har varit inne o snusat på han. :) D var med barnen när jag jobbade som vanligt, allt hade även gått bra som vanligt. Det blir lixom skift byte, mamma kommer o pappa går. Men vi växlar några ord, vi rapporterar ;) haha ne så illa är det inte faktiskt.

Imorn är det skola 13 och kulturdagen på dagis börjar 15, får se hur mycket det är i skolan annars ska jag smita tidigare. D är där från 15 givetvis. Det blir lite fika o uppträdanden. :) Kulturdagen är alltid mysig!

Har hur mycket som helst kvar i skolan men så fort jag sätter mig får jag sån ångest att jag inte vet vart jag ska börja. Måste sätta mig ner o prata med läraren imorn och berätta läget. Egentligen är jag sjukskriven 3 månader så jag ska egentligen inte göra ett skit men man mår ju bara sämre av att sitta hemma tycker jag så varför vara sjukskriven? Nono det har jag inte tid med. :) Men vänder inte måendet snart så kanske man ska ta o vara ledig lite, kanske hjälper det?Lite ego bilder på mig själv eftersom jag knappt träffat Thelise idag, bara några timmar innan dagis. :(

Jobb 12.00-21.00 idag. Hoppas på att dagen...

Publicerat: 2011-05-25 Kl: 12:05:22 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_4962 (MMS)

Jobb 12.00-21.00 idag. Hoppas på att dagen fortsätter lika bra! :-) Så önskar jag er en lika trevlig och solig dag! Känner ni att sommaren är på väg?:) Helt underbart!


god kväll

Publicerat: 2011-05-24 Kl: 20:34:53 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Idag har det varit jobb 7:00-16:00, med andra ord har jag varit vaken sen 05:00.. väldigt tidigt men konstigt nog är jag inte så trött som jag trodde att jag skulle vara nu? Men det är bra för jag får snart mys-besök, slipper sova ensam inatt! Perfekt avslutning på en bra dag!:D Ska bara lägga mig i ett bad först och främst.. o kanske plocka undan lite, eller vad tror ni?

Första dagen på inskolningen på solhaga och det gick kanon! Dessvärre kan det bli långtråkigt med äldreboende men man får hitta på nånting hela tiden!:) Är glad att jag har jobb över sommaren och förmodligen till hösten också!:D

Mamma hämtade barnen på dagis för att dom inte skulle behöva gå så länge iom att jag lämnade dom 6:15. Åkte hem till mamma och hämtade Thelise. William var även där men han ville följa med syster och Jens hem tills imorn. Så faderskapet hämtar han i hodden imorn o sen damen på dagis för jag jobbar 12-21. Ska bli kul o se hur kvällen går till där borta! Men jag känner vilken skillnad där är mot för Lingården och jag saknar det stället mycket mer än jag trodde att jag skulle göra. :( Hoppas på lite extra jobb där med i sommar. ;)

Efter jag hämtat tösen hos mamma gick vi hem till Sandras mamma och umgicks samt åt gooood middag, mycket uppskattat!:) Sist men inte minst en sväng på ica sen hem och la en mycket myyycket trött liten tjej!


Kusinerna.:-)

Publicerat: 2011-05-24 Kl: 16:44:06 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_3695 (MMS)

Kusinerna.:-)


Två väldigt trötta barn. Det är en konst a...

Publicerat: 2011-05-24 Kl: 06:33:38 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_6276 (MMS)

Två väldigt trötta barn. Det är en konst att kliva upp så här tidigt på morgonen(05:00). Det är inte bara att göra sig själv klar utan två trötta mindre glada barn ska också göras klar. Idag gick det faktiskt bra o vi var prick på minuten, hann precis till bussen!:-) Nu är jag på väg till nya jobbet för inskolning, spännande.:-) Ha en bra dag alla fina!


bilder

Publicerat: 2011-05-23 Kl: 21:31:35 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Tänkte slänga upp lite bilder från dom senaste dagarnaÄlskade du.

Publicerat: 2011-05-23 Kl: 13:49:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_4462 (MMS)

Älskade du.


varning för lång text

Publicerat: 2011-05-23 Kl: 11:44:40 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


just nu är livet inte alls på topp men sånna svackor har väl alla kan jag tänka mig. Det är många energi sugare som jag skulle kunna banka ner rent ut sagt. Egoistisk äckliga människor, lurar sig själv o sin omgivning men jag tror på karma, det kommer en tid när man får käka upp allting. Kanske den tiden som kommit för mig?;-) Äh vad vet jag, jag vill att det ska vända men hur jag än gör blir det ingen skillnad. Det sägs att man ska rida ut vågen men ibland finns inte den orken. Som ensamstående arbetande/studerande mamma kan man ju knappast förvänta sig att livet är en dans på rosor, eller hur? Det vore ju konstigt om man inte dippa ner då o då. Men nu är jag trött på löften om att allt ska bli bättre och vill se resultat men det är inget jag kan framkalla själv, jag kan bara tålmodigt vänta.

Igår var hela min dag åt helvete, vet inte varför men allt var svart och ingen ork fanns. Ringde D så han kom o hämtade barnen ett par timmar(guld värt!!) och amanda kom hem till mig som en räddande ängel. Vi promenerade i skogen o pratade, gick hem o mötte upp barnen sen var vi hemma o jag fick ligga på soffan och slappa och hon hjälpte mig med barnen. En sån vän som Amanda, borde alla ha! Tack Amanda för att du räddade min dag!<3

Press press press.. det är väl just det allting handlar om. Press från höger o vänster, löften som ska hållas o tider som skall passas. Egentligen skulle jag bli inskolad på solhaga idag kl 07:00 men inatt inträffade en tragisk händelse som gjorde att jag inte sovit en blund. Chefen där är helt underbar och var jätte förstående och flyttade bara fram det en dag, det kändes skönt att hon var så förstående! Så imorn är det nya tag!:-)

Nu låter det som ett självmordsbrev nästan, haha men så är icke fallet. Det är skönt att skriva av sig o berätta lite om läget. Kan så klart inte dela med mig av allt men så är det ju, en del saker stannar två personer imellan.

Jag är besviken på hur sk "vänner" beter sig sen ska dom själva framstå som offer men wake up, det är inte jag som förlorar på det utan jag kliver undan. Man kan inte bara ge hela tiden, man måste få tillbaka för att orka ge, men den lätta matematiken har många svårt att förstå.

SÅ mina vänner, ligger läget just nu. Förhoppningsvis vaknar jag imorn o är mig själv igen!:-)Mina älskade barn, dom är väl allt här i livet. Fast när livet känns som tyngst kan inte ens dom lätta på trycket men man håller fasaden, allt för deras skull. Igår satt jag länge o titta på dom, underbara NI! Jag ska skydda er med mitt liv tills den dagen jag inte finns mer. Dom är värd det bästa, absolut det bästa vad det än innebär!

Framsteg gör dom båda. William håller på att lära sig teckenspråk och han är super duktig! Jag har laddat hem ett program på datorn där dom visar en bild på tex en boll sen är det en människa som visar tecknet och han tränar hela tiden. Jag vet inte varför han är intresserad av det men det är jätte roligt, så jag peppar han o försöker lära mig själv!:)

Ja, jag har ju inte talat om hur bra resultaten vart efter gipset. Dom var överförväntan så i september blir det spruta och gips igen (om W samtycker), men han ser framemot det, just nu iaf men jag tror inte det blir något problem. Han finner sig oftast i det mesta! Så det känns skönt för det vart mödan lönt och han känner ju själv att benet inte är lika spastiskt nu och förhoppninsvis sitter det i över sommaren!:)

Thelise då? Ja hon är överallt, verkligen överallt. Imorse när jag stod o vek kläder så hör jag någon som knackar. Då hade hon satt sig i skafferiet och W har stängt dörren (hon kan öppna den själv) så hon kunde sitta o knacka. När jag öppnade sa hon "tituuuuu", haha gohjärtat!:) Hon klättrar på allt hon kan, stolar, upp på borden, upp på tvbänken, upp i Williams bokhylla etc etc. Ett väldigt aktivt barn med andra ord. Jag som var så van William som höll sig på golvet han, men det är underbart att få två barn som är otroligt lika varandra till utseendet men hela olika i personligheten.

bla bla bla.. så blir det när man inte skrivit på länge, då ploppar det upp så mycket i skallen. Undra varför inte bvc har ringt om en tid? Hmm, sist vägde dom inte utan då var det bara spruta. Kanske jag ska boka en tid för att se vad hon väger? Enligt mammas digitala våg väger hon ca 12 kg.. Men jag tror inte att hon väger så pass men jag ska ringa så får vi se!:) William vägde sig i fredags när vi var på habben iaf, han vägde 22 kg(som har gjort senaste halv året) och var 110 cm lång. 10 cm på ca ett halv år är ganska mycket det.Helgen har varit bra.:) I fredags var jag på stan med Amanda och Camilla en sväng, Thelise var på dagis och W var med mig eftersom vi hade varit på habben. Planen var att jag skulle lämna han till D på stan men vi ändrade om. Sen hände det inte så mycket mer intressant förutom att jag hade en super mysig kväll.:)

På lördag var vi ute i stan gud glömde, Timrå och kollade på D's kupp. William hade lycka i ögonen, lika så syster! Att se pappa spela fotboll är det bästa William vet, han tycker att han är så duktig. Det vart en lång men givande dag, helt underbart för ungarna!:) Hade det varit för mig hade jag inte ens tänkt tanken att åka dit, haha. Jag vet inget jag avskyr så mycket som fotboll. :p Fast iofs är det väldigt roligt o se han spela för han är riktigt duktig.:)

Jag träffade en kompis + hennes dotter med. Vi satt och babbla och barnen lekte med varandra, sen gjorde vi sällskap till tallnäs där vi skulle ta bussen hem. :)

NU vart det ett långt inlägg med mindre intressant text men nu måste jag sätta mig ner o plugga, har så in i H-vete mycket att göra, usch! *kämpa kämpa*

SIST MEN INTE MINST, ett stort LYCKA TILL till Anna!
Nothing's wrong
Just as long as you know that someday I will
Someday, somehow
I'm gonna make it alright
But not right now
I know you're wondering when
You're the only one who knows that
Someday, somehow
I'm gonna make it alright
But not right now
I know you're wondering when


Är o tittar på stora favoriten pappa.:-)

Publicerat: 2011-05-21 Kl: 13:59:54 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_3347 (MMS)

Är o tittar på stora favoriten pappa.:-)


Största fanet är givetvis på plats!:-)

Publicerat: 2011-05-21 Kl: 13:59:44 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_5068 (MMS)

Största fanet är givetvis på plats!:-)


Morgon-mys i soffan.:-) De bästa som finns!

Publicerat: 2011-05-21 Kl: 09:09:48 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_6536 (MMS)

Morgon-mys i soffan.:-) De bästa som finns!


Dagen vackra mama.;-)

Publicerat: 2011-05-20 Kl: 18:02:46 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_8389 (MMS)

Dagen vackra mama.;-)


Då kör vi för sjunde dagen i rad men jag t...

Publicerat: 2011-05-20 Kl: 17:59:18 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_8477 (MMS)

Då kör vi för sjunde dagen i rad men jag tycker att den har svällt en hel del, hahah. Kan det bero på att jag har massa grädde o socker i?? MUMS!! (barnen får såklart annan mat).


sanningen

Publicerat: 2011-05-19 Kl: 22:45:13 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Never ask a liar for their side of the story... because that's ALL you'll get, THEIR side... which, by the way, is another lie.


Fin tjejen o Alexandra.:-)

Publicerat: 2011-05-19 Kl: 19:44:38 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_9864 (MMS)

Fin tjejen o Alexandra.:-)


Gott?;-)

Publicerat: 2011-05-19 Kl: 16:27:04 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_4729 (MMS)

Gott?;-)


plugg

Publicerat: 2011-05-19 Kl: 12:12:51 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


ja det är väl det enda jag gör känns det som nu men idag tycker jag att det är riktigt roligt faktiskt!:) Nu har jag gjort klar uppgiften om kost för äldre, depression x1 och nu ska jag sätta mig o jobba med läkemedel för depression. Sen ska jag kasta på mig lite kläder för att åka ner på stan om möta danne, ska fixa en sak på banken som inte vart av igår för jag fick besök mitt i allt, myyys:) Men idag ska det ordnas! Sen måste jag nog springa förbi kultan(kulturmagasinet) och skriva ut ett par papper jag behöver.

Tvätt ligger det i hela vardagsrummet, jag började att rensa garderoberna igår men började sedan med annat så det är kläder öööverallt o herregud vad mycket kläder vi tre har som vi inte använder. Just därför ska det rensas så iaf barnen hinner använda lite av det som är oanvänt o nytt.:) 

Jag har ett par uppgifter kvar sen är jag klar men jag känner mig jäkligt stressad för det måste vara klart nu i dagarna. :( Och när det blir för mycket blir jag handlingsförlamad och orkar inte ta tag i nånting.. men idag är jag jätte taggad o plugga men då ska ju andra saker också göras o då blir det oftast förstört.. Ne nu är det dags att rycka upp sig o ta tag i det här!!

Igår var William så snäll o hjälpsam, han hjälpte mig med överdraget på sofffydynan(ska tvätta ett i taget så jag inte blir sinnessjuk, var nära bristningsgränsen igår) och noppa soffan, laga mat och bädda rent sängarna. Vad ska man med en händig karl då man har William? haha det behövs inte!:)

Nu ska jag klä på min nakna kropp sen röra mig ner på stan. Ha en fin dag i det fina vädert!! Kommer en bildbomb sen!:)Älskade du vad jag saknar dig!! ♥

depression

Publicerat: 2011-05-18 Kl: 21:49:58 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Sitter och pluggar just nu.. skriver om depression sen ska jag göra klart kost-uppgiften. :) Men nu tog jag ett litet break. Är trött, har varit aktiv idag. Dagen började halv sju o konstigt nog var jag tokpigg? Hon sover nästa alltid hela nätterna när jag sover i soffan, jag tror hon blir störd av mig. Jag kasnke låter, eller rör mig? Gnissla tänder... Ja jag måste börja sova själv mer(sover oftast på soffan när jag är alone) men hur roligt är det? Hmm.. sömn eller sällskap? Tålas att tänka på! ;) haha ne skämtåsido nu är det allvar. Massa uppgifter ska bli klar o det är NU, gärna igår!

Tänkte göra en längre uppdatering men jag hinner inte, känner mig stressad. Måste hitta plugga klart -.-


Måste bara berätta om Thelise, stor tjejen!:) Nu när hon varit på dagis ett tag så börjar hon ta efter saker. Nu för tiden, så fort hon gör sig lite illa kommer hon fram med fingret o blåser. Visar att jag ska blåsa på hennes finger. Hon slänger puss, hon flörtar, hon vet hur man poserar framför kameran, en riktig liten flörtis?;) Hon är så söööt när hon flörtar men bara på Williams begäran, inte mamma inte!:) Oså säger dom att hon är smart, man kan tro att hon är mycket äldre än andra barn och sånt "dravvel" för ju en mamma jätte stolt! Men jag hade varit lika stolt om hon INTE var smart. Men hon verkar ha ärft brors sina smartskalle?;-) aja nog om bloggen och internet, nu ska jag dyka(somna) ner i boken.

Hoppas ni inte tycker att det är allt för tråkigt med bilder men bättre det än ingenting?? :-O :-)

Jag är sur också.. kunde ha åkt till sthlm imorn men det gick så klart inte.. :/ aja en annan gång.
God Natt!!

Detta plus + Ikea påsar till ska vikas/har...

Publicerat: 2011-05-18 Kl: 17:18:08 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_7377 (MMS)

Detta plus + Ikea påsar till ska vikas/har vikts. Det är inte så konstigt att vi inte behöver tvätta så ofta:-)


Jävligt intressant men kanske inte så uppm...

Publicerat: 2011-05-18 Kl: 14:02:48 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_6331 (MMS)

Jävligt intressant men kanske inte så uppmuntrande ämne?:-)


Sen kommer ett riktigt inlägg, lite trötts...

Publicerat: 2011-05-18 Kl: 13:03:18 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_0859 (MMS)

Sen kommer ett riktigt inlägg, lite tröttsamt med bara bilder. Eller vad säger ni? PluggZzZZzz..


Fin tjej som ska på dagis!:-) William vill...

Publicerat: 2011-05-18 Kl: 09:24:50 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_8005 (MMS)

Fin tjej som ska på dagis!:-) William vill inte vara med på kort.:(


Gosan åkte på en fläskläpp på dagis igår :...

Publicerat: 2011-05-18 Kl: 08:44:04 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_5653 (MMS)

Gosan åkte på en fläskläpp på dagis igår :-( Sånt som händer men idag är det bara ett sår. Strålande sol o en dag fylld av tvättstugan, ärende på stan, samtal o en massa massaaa plugg!


Munnen full? O händerna full med maskrosor...

Publicerat: 2011-05-17 Kl: 15:02:42 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_9738 (MMS)

Munnen full? O händerna full med maskrosor ;-)


Nu är vi tillbaka i skolan, härligt men ot...

Publicerat: 2011-05-17 Kl: 13:09:08 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_2144 (MMS)

Nu är vi tillbaka i skolan, härligt men otroooooligt mycket att göra.. Flera uppgifter som ska in nu i veckan, bara att tok plugga!:-) Hoppas ni får en bra dag. Kram


Bara en massa bus.

Publicerat: 2011-05-16 Kl: 21:33:38 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_6783 (MMS)

Bara en massa bus.


Muuuuus innan middagen.:-)

Publicerat: 2011-05-16 Kl: 18:14:56 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_2099 (MMS)

Muuuuus innan middagen.:-)


Jag måste bekänna en hemsk sak, lätta mitt...

Publicerat: 2011-05-16 Kl: 18:14:32 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_7679 (MMS)

Jag måste bekänna en hemsk sak, lätta mitt samvete.. Vi har ätit pannkaka i fyra dagar till både middag o lunch. Idag var det tjockpannkaka på dagis o vet ni vad vi ska äta till middag???:-) TJOCKPANNKAKA! Men ingen av barnen klagar, så jag är nöjd för jag älskar pannkaka!:-) Så, nu har jag lättat mitt hjärta!


Titta på dom! Jag älskar er så det värker ...

Publicerat: 2011-05-16 Kl: 14:28:06 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_1563 (MMS)

Titta på dom! Jag älskar er så det värker i kroppen!! Hur skulle jag klara mig utan er? Älskade små gryn!


back to basic!

Publicerat: 2011-05-16 Kl: 11:18:15 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Det vart en sen kväll ikväll för barnen var lite upp i varv/övertrötta.. Thelise har bara vilat en timma idag sen somnade hon inte förren 23-00 igår så det var inte så konstigt att hon var trött.. (dont ask me why).
Barnen sov hos papilapi i ljusta, det hade tydligen gått bra o det känns skönt. Sen har William sin version av sin "upplevelse", han har bara sovit hos mommen o syrran annars men det blir alltid bättre med tiden. :) Jag saknade dom absolut men samtidigt vart det tok värt det för jag har haft det hur bra som helst det "lediga" dygnet och kunna bara vara o slappna av. För det var första gången jag kunde "göra som jag vill" utan barnen, förut har det alltid varit något att göra då dom skulle sovit borta. Ja, haha ni förstår? Snurrigt men jag hoppas dom ska trivas bättre!


Det är en sak jag funderat på ett tag o igår börja jag verkligen fundera. Får vilken människa kliva in o lägga sig i andras liv? Att man "lägger sig i" med råd eller en hjälpande hand tycker jag är helt OK men att läxa upp o tala om hur en annan person ska bete sig, är inte det lite fel? Okej om DU själv är felfri o är självaste Jesus kanske men hahah, det är ingen risk! När DU lever ett prickfritt liv, tala då om för mig hur jag ska leva. Tills dess, knip igen! Så vad är det som gör att människor inkräktar på andras liv? Men genom att tiga gör jag min del av det hela men tillslut så genomskådas även det. 

Jag tycker man ska säga ifrån o tala om vad man tycker är okej och inte. Men nee, det här köper jag inte. Ungefär samma sak när folk TROR sig veta bättre än dig själv om vad som händer o fötter, det är också irriterande. Ni behöver inte tala om någonting för mig för så vitt jag vet frågade jag inte? Ser jag intresserad ut? icke.

Det kommer många anonyma kommentarer som jag tar bort(dom publiceras automatiskt, jag behöver ej godkänna), så några av er har säkert sett frågorna. Det är rätt många som kommer från samma ip men det är tre olika IPnummer, men mitt svar är = Jag bryr mig inte, jag lämnade de för 1 år sen, jag har ingenting att kommentera ang just det utan nu är barnen i fokus(kan tyvärr bara prata för mig) o resten är skit samma!:)
Så nu kan ni skuta ställa era frågor flera ggr om dagen. Och varför skriva om andra så öppet med namn o hela köret? big no no! En del är så oförskämt nyfiken o har mage att fråga dom mest dumma frågorna men jag ser att andra får ungefär samma frågor men det är nog så när man har en blogg. Men lev ditt egna liv istället, jag har inget behov av att leva någon annas, jag har inte bett om att bli inblandad men många gånger blir man indragen ändå. Så blir det ofta när avundsjuka samt svartsjuka är i bilden. Att hitta på lögner och sprida skit snack gör inte det lättare för dig, snarare tvärtom, tänk på de!:)

Här skriver jag om mig o mina barn, vårat liv. Resten kan ta sig i pruppen!

Klart man blir irriterad, det tar en massa energi att andra ska lägga sig i o röra runt. Speciellt människor som inte har en jävla aning om vad som händer o vad som sägs egentligen. Men det är ju upp till er om ni vill vara naiva.

Usch vilket bajs inlägg det blev men förhoppningsvis är det väl någon som tar åt sig o kliver tillbaka o reder sitt egna liv.

Nu ska jag sätta mig och läsa igenom Smitta o Smittspridnings kapitlet igen. Tillbaka till skolan imorn, prov första dagen jippi!:) Men det ska bli så skönt att få andrum, bara sköta allting själv o slippa pussla o hålla på. Det ser jag framemot! Sen den 22 juni tror jag det var? Börjar sommarjobbet! Är lite nervös för nu kommer jag icke som elev utan som en anställd, spännande!:D Men jag fick så bar betyg av min handledare så det ska nog gå kanon!Imorn vet jag inte vad som är på tapeten. Jag går i skolan 8.30-16.30 och jag tror William ska bada på habben 15.15-16.00? Jag är inte riktigt säker så jag hoppas personen som öppnade brevet har koll på det, annars får jag ringa o fråga. :)

William tog bort gipset i fredags o det går bra. Benet är lite blekt och smalt men det går ju tillbaka ganska fort. Han ska egentligen vara tejpad nu men han hade fått utslag o huden var så konstig så vi får vänta ett par dagar.:) Upptäckte även att han har varit så torr under foten så han spruckigt.. (det är ett ord jag INTE kan stava till).

Iom att han har eksem på fötterna så var det kanske inte det ultimata att kväva foten men jag hoppas att det går till sig. Ska ringa VC o se om dom har någon bra kräm.

Babbeeel baaaabbel som vanligt när man inte uppdaterat på länge och detta inlägg började jag med igår kväll sen somnade jag i skolboken, haha.

På återseende!

Thelise kommer in på toa o bjuder på chips...

Publicerat: 2011-05-16 Kl: 08:24:56 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


img_1053 (MMS)

Thelise kommer in på toa o bjuder på chips, gooohjärtat! :-)


..o finaste prinsessan.:-)

Publicerat: 2011-05-15 Kl: 15:15:26 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_8024 (MMS)

..o finaste prinsessan.:-)


Finaste prinsen!!:-) Nu äter vi lite pannk...

Publicerat: 2011-05-15 Kl: 15:14:56 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_3590 (MMS)

Finaste prinsen!!:-) Nu äter vi lite pannkaka sen skall vi bege oss till granloholm. Hoppas ni får en fin söndag:)


Efter en hel dags jobb, känner mer o mer a...

Publicerat: 2011-05-14 Kl: 11:13:08 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


img_5696 (MMS)

Efter en hel dags jobb, känner mer o mer att jag kommer sakna praktikplatsen :-( Ska ringa chefen på måndag o se till så jag får komma o gästspela ibland ;-). Idag är det en regn dag o då orkar vi inte gå ut. Lätt rastlös men så skönt o slippa ångest över att man inte  är ute i solen.:-) Hör o häpna kära läsare, idag ska jag sova utan barnen. Alltså utan barnen som i heeelt ensam, inte helt helt men utan barnen iaf ;-) Första gången på ja jag vet inte hur länge!! Visst jag sov utan barnen när jag var o opererade mig o den helgen vi var i Sthlm, men de var en annan sak eftersom jag inte var själv då. Men nu får jag alltså göra som jag vill fram tills imorn, hmm spännande ;-) Hade varit de ultimata att gå ut o roa sig(utan oro, tjat etc) men det har jag ingen lust att göra. Planer har jag som jag ser framemot men jag är mest pirrig över att sova borta, haha det ska gå så bra!:) Nu ska jag stänga ögonen en stund medans William spelar playhousedisney på datorn o Thellan vilar.


Nu ska jag lägga mig och vila en stund på ...

Publicerat: 2011-05-13 Kl: 11:19:58 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


img_9210 (MMS)

Nu ska jag lägga mig och vila en stund på rasten, tänk vad ett mående kan ändras snabbt för en sån liten sak :D


God morgon

Publicerat: 2011-05-12 Kl: 08:27:26 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Somliga slutar aldrig att göra bort sig men varför blir man förvånad? Ja den frågan kan man ställa sig både en och två ggr..

Idag är det en liten down dag, det är nästan alla, ja ni som läst vet varför men idag är det lite tuffare. Men förhoppningsvis vänder det.:) Sista dagen på praktiken imorn. Trodde inte att jag skulle sakna stället men det kommer jag att göra men än mer saknar jag skolan!

Hur som haver, barnen är lämnad på dagis och jag ska spendera hela dagen på sjukhuset, låter det skoj? Inte mycket men tyvärr ett måste. Sen åker jag hem o myser med kidsen.:) Idag behövs det varken städa eller fixas så det blir bara en slapp eftermiddag, välbehövligt just nu.

Igår hade vi besök hela eftermiddagen/kväl...

Publicerat: 2011-05-11 Kl: 10:48:46 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_2585 (MMS)

Igår hade vi besök hela eftermiddagen/kvällen.:-) Synd bara att båda små var missnöjd så det var ett jäkla gnäll imellan åt o Thelise är på Haylee hela tiden o ska trösta, bära, krama o mysa. Hon är så söt mot andra små barn speciellt kusinen sin som hon aldrig låter vara. Att slita ut nappen fast man har en egen i handen(dock använder hon ej den) är väääldigt roligt men mindre uppskattat av dom andra barnen. Inatt sov vi alla som bebisar. Sov i ett sträck förutom att William kom in till mig inatt, haha stackarn fick stå o tjata. Det jag minns han sa var "men varför är du så tjock? Kan du flytta in dig så jag kan ligga också", har en 180 säng men han ska ligga på min plats näääära näära och det är så mysigt.:-) 8.30 vaknade alla tre utvilad o pigg! Så skönt att sova en hel natt, var ett par veckor sen sist. Thelise har tänder på g + snorig så varenda morgon möts jag av en brun överraskning, mycket nöje.;-) Vad roligt att kommentarerna flyter på!!:-) Praktik 12-21.00 ikväll, hoppas ni får en bra dag!


Finaste Haylee spexar framför kameran.:-)

Publicerat: 2011-05-10 Kl: 20:25:02 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_8180 (MMS)

Finaste Haylee spexar framför kameran.:-)


Världens vackraste!:-)

Publicerat: 2011-05-10 Kl: 16:27:52 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_3618 (MMS)

Världens vackraste!:-)


Sötnosarna på birsta. Syskon kärlek <3

Publicerat: 2011-05-10 Kl: 12:42:24 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


img_8437 (MMS)

Sötnosarna på birsta. Syskon kärlek <3


Thelise rastar bebisen sin och äter macka....

Publicerat: 2011-05-10 Kl: 07:59:04 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_0196 (MMS)

Thelise rastar bebisen sin och äter macka.:-) Nu ska vi göra oss klar för sjukhuset sen till birsta och lämna igen laddaren som jag måste hämta på jobbet först.:-)


ha ha ha så bra o så sann!

Publicerat: 2011-05-09 Kl: 21:53:33 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Jag blir inte svartsjuk när mina ex dejtar nya för mina föräldrar har lärt mig att man ska ge bort sina begagnade leksaker till bättre behövande.


lycklig i känslolivet!

Publicerat: 2011-05-09 Kl: 21:05:14 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jag och Mamma åkte och hämtade ut mobilen iaf, gud vad lycklig jag är nu ;D Det har ni kanske inte missat, haha.


Vilket sommar väder det har varit idag, helt sjukt underbart! =D Vi var ute hela eftermiddagen så vi fick lite sol vi med. :) Gick till mamma efter jag städat och hämtat barnen. Vi åt där och träffade Agnes, Angelica och Jens en stund också. Barnen passade Angelica medans jag och mamma åkte till birsta. Nu ska jag aldrig låta Thelise hålla i min telefon igen, haha!

Jag har inte mycket att dela med mig av just för tillfället förutom att jag ska sätta mig och tok plugga nu och snegla på En unge i minuten. Sen blir det kvällsfika och sängen, behöver verkligen ta igen lite sömn. Men det var självförvållat så jag får skylla mig själv att jag inte sovit mycket dom senaste två dygnen, men det var helt klart värt det!:) Men NU måste jag ladda batterierna känner jag. Snart börjar skolan igen, sooooom jag lääängtar! Jag längtar efter att få träffa mina fina klass kompisar, har saknat dom massor när vi varit på praktik. :(

Ha en trevlig kväll!:)


Mina älskade barn! Ord kan inte beskriva min kärlek till er, precis som för många andra föräldrar. Er ska jag skydda, tills dagen jag dör! Ni begåvade, unika barn kommer förändra världen!
JAG ÄLSKAR ER TILL MÅNEN OCH TILLBAKA TUSEN GÅNGER OM!


Nu åker jag och hämtar min telefon :D Det ...

Publicerat: 2011-05-09 Kl: 16:51:42 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


dsc00049 (MMS)

Nu åker jag och hämtar min telefon :D Det verkar som att jag ska hämta en miljon men den betyder väldigt mycket för mig;-) hihi


:(

Publicerat: 2011-05-09 Kl: 12:58:43 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


Saker händer fast du inte ser och du kan inte göra nånting åt det, så har det alltid varit och så kommer det alltid att vara. Du kan bara stå brevid och titta på.. eller inse.


Nu var det längesen jag uppdaterade riktigt. Vad har hänt? Massor men det blir väldigt svårt att sammanfatta allt. Vi var på dragons final match. Jag, M och William.:) Det var riktigt roligt att se dom vinna men jag var inte alls på topp, lite bakis och trött var jag men William hade riktigt roligt :D

Praktiken går bra, jag trivs bättre nu än för en vecka sen men det är tungt att få ihop tiden och vad vore det om man fick lite fritid och inte var så kontrollerad?:) Det skulle vara toppen men tids nog kommer det också.Idag är det även helt underbart väder men jag har ingen ork alls att göra nånting men det har ju sina anledningar. Är det meningen att man ska göra ALLT själv och inte få nånting tillbaka? Men så är det att vara ensamstående och inte ha "delat ansvar". Tror faktiskt att det är så med 80% av alla pappor? Men nu tror jag att det är dags att ta tag i det här och inte hålla någon bakom ryggen. Jag har ingenting att förlora för det är ingenting jag vill ha men jag ska ha rättvisa! Man märker att många mammor får hålla papporna bakom ryggen och tala om hur duuuuktig dom är men egentligen är dom skit, bryr sig inte alls och gör ingenting men varför ska man försvara dom?:S Dom ska väl ta sitt ansvar och folks åsikter dom med? Eller är jag ute och cycklar?:)  

Äsch, jag har mina två vackra, begåvade, underbara barn och det kommer jag så långt på. Jag står på egna ben och tar hand om mig själv + barnen. :) Men ibland måste man få spy lite.
Annars så skulle jag hämtat min mobil idag men som rubriken lyder blir det inte av och jag är skit irriterad och besviken. Jag har saknat min mobil!!:( Men tids nog kan jag hämta den. :)

Nu ska jag städa, sen duscha, hämta älskade barnen och hitta på något skoj innan middagen! :)Nu vart det bara babbel och snurrigt men det blir så när man inte uppdaterat på länge. :p


VACKRASTE DU


Det är helt underbart väder, synd att all ...

Publicerat: 2011-05-09 Kl: 09:58:46 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00042 (MMS)

Det är helt underbart väder, synd att all ork är slut. Jag orkar inte göra ett skit, finns ingen energi alls:( Nu ska jag bara vänta på att jag ska få ett klar tecken så ska jag åka ut på birsta och hämta min telefon! Gud vad jag har väntat på denna dag :D äntligen. Ha en bra solig dag!:)


Det gäller att hålla i sig, med både armar...

Publicerat: 2011-05-07 Kl: 19:07:50 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00040 (MMS)

Det gäller att hålla i sig, med både armar och ben.:)


Det är detta som gör jobbet värt mödan, de...

Publicerat: 2011-05-07 Kl: 16:43:32 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00038 (MMS)

Det är detta som gör jobbet värt mödan, det är väl så man säger?:) Slutar strax så då blir det att åka hem och städa samt lägga barnen sen kvällsmys! Ikväll ska jag försöka hinna uppdatera innan jag får besök:) hoppas ni haft en bra dag!


I brist på bilder fick jag ta en gammal me...

Publicerat: 2011-05-07 Kl: 07:54:32 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


183706_500327001 (MMS)

I brist på bilder fick jag ta en gammal men visst är den fin?:) Nu är jag på väg till jobbet, en lördag tidigt som fan i vetskap om att det är gratis praktik gör ju mig ännu piggare, eller? Snart är praktiken över och jag kommer sakna dom boende som tusan men jag längtar efter att få komma tillbaka till klassen och träffa alla igen:) Sen är det inte långt tills vi går på sommarlov fast jag är bara ledig några dagar sen börjar jag jobba igen. Jag är väldigt glad över att jag har ett jobb i sommar, många som står utan. Men solen skiner och jag hade en super mysig kväll igår så det finns ingenting att klaga på:) Plus att jag kan hämta min tele på måndag!!! Jag är överlycklig;-) Ha en fin lördag.


En riktigt bra dag på jobbet har det varit...

Publicerat: 2011-05-06 Kl: 17:27:18 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00037 (MMS)

En riktigt bra dag på jobbet har det varit idag!:) Slutar dock inte förren nio men ikväll ska jag starta dumburken och uppdatera riktigt:) kram på er!


Nu är tandläkaren avklarad och nu ska vi t...

Publicerat: 2011-05-05 Kl: 12:51:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00039 (MMS)

Nu är tandläkaren avklarad och nu ska vi till barnens farfar:) Sen ska vi på basket, final matchen, spännande:) Ha en bra dag


Åter igen är vi uppe med tuppen, minns int...

Publicerat: 2011-05-04 Kl: 06:36:48 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


dsc00039 (MMS)

Åter igen är vi uppe med tuppen, minns inte sist jag ställe klockan på 04:55. Om jag nånsin gjort det vill säga, haha:) Jobb fram till 16.00, får se om jag överlever dagen. Får lägga mig och vila på rasten:) Thelise var lika svår väckt idag, vi sjöng och stojja men hon tittade bara upp, vred på huvudet och snarka vidare. Men till slut kom hon upp.:) William hade lite problem med att få ögonen att vakna men annars skötte han sig jätte bra, inget bråk eller tjaffs som det annars kan bli på morgonen. Hoppas ni får en bra dag!


Nu är hela familjen ny duschad. Synd med W...

Publicerat: 2011-05-03 Kl: 18:59:48 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


dsc00038 (MMS)

Nu är hela familjen ny duschad. Synd med Williams gips annars brukar vi bada alla tre.:) Livet är hektiskt just nu, alldeles för mycket runt omkring och stress, just därför hamnar stackars bloggen blir lidande men ni trogna lärare är kvar ändå, vilket jag är glad för!:) MEN ÅTERIGEN, skicka blogg adresser! hoppas ni alla har det bra:)


RSS 2.0