OP-läktaren

Publicerat: 2011-11-30 Kl: 10:12:59 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Det var mycket intressantare än jag trodde att se på en operation ifrån opläktaren!:) Vi fick vara med på en bråckop!

Nu är jag på väg till Sandra för att hämta hemma nyckeln som mamma skall ha för att komma in efter hon hämtat kidsen på dagis.:) Jag jobbar kväll! Men ska förmodligen gå med någon annan än min handledare för hon hade sökt flex idag. Men det går nog lika bra!:)

Hoppas ni går en bra dag!:)


En olycka händer så lätt

Publicerat: 2011-11-29 Kl: 21:28:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Thelise "ramlade" ur badkaret idag. Vilket resulterade i en sprucken "sträng", en fläskläpp, näsblod samt blod överallt. Jag vart chockad och W vart rädd o jätte ledsen så klart, våran lilla prinsessa.:(

Jag skulle gå till köket och hämta en slev till W, tog kanske 15-20 sekunder. En olycka händer så snabbt! Och hon har aldrig visat någon tendens att ens vilja kliva ur badkaret själv förut men nu vet jag att man inte kan vända blicken bort, om ens en sekund.

Som tur var gick det bra! Ringde R först, sen rådgivningen som sa att jag INTE skulle komma upp(var halvt på väg redan). Många barn spräcker "strängen" men det gör ingenting. Varken för utseendet eller tänderna. Det läker väldigt fort. Måste bara ringa till tandläkaren så de får dokumentera "skadan".

Hon var ledsen i kanske 3-4 min sen var hon som vanligt fast väldigt facinerad av fläskläppen. Hon grejade med tungan, skratta och visade W. Jag har en tuff liten brud!;)

Imorgon ska jag vara på sjukhuset från 7:45 till 21:30. Först OP kl: 8:00 sen praktik! Roligt med OP, får träffa lite klasskompisar och surra lite!:)

Nu ska jag krypa ner och snusa på William!

Här ser ni en glad och välbehållen tjej! God natt!


En extra

Publicerat: 2011-11-29 Kl: 18:08:02 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


I em är jag barnis åt Lucas. Storebror har träning, inte så roligt för han att följa med och titta.:) Egentligen skulle jag passa Jasmine men de vart ändrade planer.

Blir så enkelt som pannkaka idag.

Må gott!


Stress

Publicerat: 2011-11-29 Kl: 11:23:36 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Skolan har slutat att vara något positivt, det är bara stress och ångest. Två veckor missade jag på praktiken, iofs löste min fina handledare det och sköt fram den. Men då kommer sista veckorna i skolan i kläm, uppgifter som skulle ha varit klar för längesen. Möte med läraren idag där ALLA uppgifter ska vara med. Fick även några nya på mailen förra veckan, jippi!

För att inte tala om att det snart är jul, att vi skulle vilja flytta nu men det finns inte den tiden just exakt nu. En miljooon saker som ska göras. Må barnen hålla sig friska!!

En uppgift klar, 8 to go!! Fan!

Puss!


26b

Publicerat: 2011-11-28 Kl: 15:59:36 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Där kommer jag att befinna mig 4 veckor framöver! Min handledare var jätte mysig och rolig så jag tror att jag kommer trivas mycket bra!:) Syrra jobbar också där men inte med mig.

Noterar ni vad mysigt allt är nu för tiden.;)

Efter besöket på avd så kom Sandra upp och mötte mig sen var vi på stan. Käkade och gick runt lite o kika. Köpte Thelises overall så äntligen är det klart!:)

Nu ska jag hämta den små, sen ska vi äta middag och ta det ooootroligt lugnt!

Puss!


Mys-fika med Sandra!:)

Publicerat: 2011-11-28 Kl: 14:29:58 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_5909 (MMS)

Mys-fika med Sandra!:)


Myys*2!

Publicerat: 2011-11-27 Kl: 21:27:53 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Det var faktiskt mysigt nere på julskyltningen, en hel del snö, rätt varmt och barnen var på bra humör.:)

Ikväll sover Sandra och Jasmine över, väldigt uppskattat av barnen..och mig givetvis som får prata massa skit!;)

Imorn är mötet på skolan som jag gruvar mig för men det ska gå bra, jävlar anamma!

Medan barnen badade tände jag ljus, poppade popcorn, la fram chips och höjde mysfaktorn till topp! Nu sover lillfisa, 2 timmar senare än vanligt och de andra två äter kvällsfika. Skönt ändå! Imorn blir det dagis men inte förren klockan tio!

Hoppas ni haft en bra helg!


Myyyys!

Publicerat: 2011-11-27 Kl: 20:23:38 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerHa ha hur söt är inte denna grabb??:) unde...

Publicerat: 2011-11-27 Kl: 17:29:38 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_5917 (MMS)

Ha ha hur söt är inte denna grabb??:) underbara du!


nöööö

Publicerat: 2011-11-27 Kl: 11:22:41 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


God morgon! Eller goddag kanske man skall säga.:) Thelise tog sovmorgon och sov till 10.15 medan jag och W varit vaken sen sju. Han vaknade av en mindre rolig överraskning, men jag tror inte att det var någonting.:)

Snart skall vi göra oss i ordning för julskyltningen! Så himla mysigt att vakna imorse och såg att det var alldeles vitt ute!

Thelise minns så klart inte snön från förra vinter så hon vart väldigt överraskad, ha ha ha ni skulle ha sett hennes min!!:) "Nööö ute" står hon och berättar för Ernst(Williams fågel), go tjejen.

Nu ska vi klä oss fixa o dona lite innan vi ska iväg!


Snö

Publicerat: 2011-11-26 Kl: 21:26:47 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Vi kan ju alltid hoppas att väderrapporten stämmer! Isf kommer vi få snö på julskyltningen!:)

Ikväll sover älsklingen över med oss. Mysigare kan det inte bli!:)

Må gott


Jackan

Publicerat: 2011-11-26 Kl: 10:46:52 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Här är jackan jag fick av bror igår som kommer passa så bra med skorna!:) Mycket nöjd och glad!

Verkar bli en fin dag! Tror vi ska åka till huset och kika och pussa lite på barnen!


Ha ha ha ha

Publicerat: 2011-11-25 Kl: 23:17:12 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerShoppat

Publicerat: 2011-11-25 Kl: 19:59:02 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Följde med brorsan idag på stan och var smakråd, han hade massa kläder! Det är till fördel att gå med bror på stan när lönen har kommit, fick min fiiiiina jacka som jag velat ha ett tag nu, mycket uppskattat!! Passar jätte bra med skorna jag fick av baby.:)

Imorn skall vi ner en sväng till för han ska köpa lite mer kläder och någon present till William. En försenad födelsedags present!

Nu är vi på hockey, eller det är paus just nu. Jag trodde Thelise skulle bli rädd eller tycka att det var tråkigt men hon är mycket fascinerad, ha ha go gumman! Fast is-maskinerna är populärast. "bilen kommer bilen kommer!!!"

Får se om hon eller Lucas däckar först.;)

Nu ska jag kila in igen! Hoppas ni får en trevlig kväll!


gamla burken

Publicerat: 2011-11-25 Kl: 11:54:46 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Nu sitter jag vid gammburken igen, det var ett tag sen sist. :) Sitter och pluggar. Renskriver och gör geriatriken. På måndag har jag möte på skolan med läraren och rektorn. Är lite spänd men samtidigt kommer det kännas skönt när det är över. En lärare kan inte bete sig hur dem vill och kan inte säga precis vad den vill. Trodde en lärares mål var att få sina elver att växa och klara sina studier, inte att trycka ner och få dem att känna sig värdelösa. Det är dels för min del jag är där men mesta dels för hans sätt att behandla en del elever i klassen. Som sagt, jag kan INTE stå på sidan och titta på. Jag gör hellre hus i helvete än att låta någon vara ledsen över saker dem egentligen ska se fram emot. Men det blir nog bra tillslut!:) Varför bli inte jag försvarsadvokat? Tåls att tänka på, ha ha.

Idag fick William gå med syrran på dagis. Han har tjatat hela veckan och var riktigt ledsen igår när jag sa att han inte skulle få gå. Han har varit pigg de senaste två dagarna. Inte hostat någonting alls nästan. Men sen är det så bra på barnens dagis för personalen är toppen. Dem kommer hålla koll på W och sysselsätta han med lite lugnare aktiviteter. :)


Ja plugga var det.. vi hörs säkerligen senare. :)

Lägg aldrig dina misstag på någon annan. Du gör själv dina val och får sedan stå för konsekvenserna. När ska du bli vuxen nog att stå din egen skit? Istället för att skylla den på alla andra. Du har det inte värre än någon annan. Det är inte mest synd om dig även fast du alltid ska få det att låta så.Vänner

Publicerat: 2011-11-24 Kl: 22:26:39 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


En del människor är snabb på att döma andra. Vissa mer, vissa mindre. Jag hör till mer. Men idag fick jag "lära" mig att man inte ska lyssna så mycket på all skit folk pratar. Man ska ta reda på saker själv om man vill veta och bilda sig en egen uppfattning. Sen finns det så klart extrema fall där man inte behöver kolla "in" i för allt är solklart.
Men en tankeställare fick jag iallafall!

Idag har jag och William umgåtts med Jennifer och Jax. Grabbarna verkligen stormtrivs tillsammans och det är så skönt att prata vuxet. Timmarna sprang iväg idag. Men så blir det när man har mycket att prata om, otroligt skönt var det! Imorn ska vi dit igen på grabbarnas begäran!:)

Ikväll har jag och barnen haft det så mysigt och roligt! Först var R här med finaLine och åt middag, busa och allt sånt ni vet. (de var även en familj här o kolla på lägenheten).
Efter dem gått lekte vi oss svettiga. Jagis, kurragömma, björnen sover mm. Ha ha T o W höll på dö av skratt! Sen hoppade vi tre ner i ett bad tillsammans. Lekte affär och bageri. Tvättade håret på varandra och bara va. Vad skulle jag göra utan mina barn? Jag skulle aldrig vilja vara utan dem. Eller rättare sagt, jag skulle aldrig klara att leva utan dem. Visst kommer det perioder när man är kräk-less men dem går över lika fort. Jag förstår inte hur föräldrar klarar sig utan sina barn. Någonting måste vara fel, banden kan inte finnas på samma sätt. Sen är ju alla situationer olika men jag tror ni förstår hur jag menar och känner likadant. Tänk bara hur mycket man missar på EN dag?

På tal om barn. Nästa helg kommer barnens papi. Papilapi som William säger och sagt sen han var lill-liten. Då ska jag passa på att packa och röja! Jag ska flörta lite för Sandra så jag får med någon som det är action i!

Älsklingen och barnen håller redan på och ska vara klara ihelgen. Dem var tvungen att vara ute före oss så vi fokuserar på deras flytt först. Sen kommer familjen Persson som en bomb och fulländar huset!:D Lill-W har planerat massor. Vart han ska sova, med vem han ska sova, att han ska söva Thelise och hur han skall söva henne, vem han ska komma till om han vaknar på natten, hur många leksaker dem får tillsammans. Det är så roligt att bara lyssna. Dem två killarna har så roliga tankar och funderingar. Lyssna och uppmuntra!:)

Ha en fortsatt trevlig kväll! Själv ska jag gå och krypa ner bredvid mina troll. Det finns inget bättre än att ligga vaken och lyssna på deras andetag. Bjuder på en bild från inatt!:)


23 november

Publicerat: 2011-11-23 Kl: 21:22:37 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Känner på mig att natten kommer vara som vanligt! Thelise är frisk och kommer sova tills imorgonbitti om inte Williams hosta väcker henne dvs! Nu vänder det mina vänner och snart flyttar vi!!!!:D

Efter en sväng på birsta med R och lillW umgicks vi med Jennifer, Kian och Jax. William och Jax fann verkligen varandra, känns som W leker bättre med äldre barn?!:)

Thelise var på dagis och det hade märkts att hon saknat det för de var full rulle och hon var en solstråle hela dagen. Nu är hon sig själv igen, mammas tjej! Imorn gör vi samma sak men då ska stor grabbarna få umgås ifred så mammorna kan prata så mycket skit som möjligt!;-) Dem små är friska så de får vara på dagis.

Och glöm inte att vara den DU är och låt aldrig någon eller något få dig att tvivla. Allting sitter i dig själv, vill du låta dig påverkas så gör du det. Vill du att andras ord ska påverka ditt mående så blir det så. Men om du INTE vill, låt det inte komma åt dig! Men för gudskull, förneka inte sanningen. Lev i verkligheten. Ta ANSVAR för ditt liv och dem runt omkring dig!
"Gör vad du kan med det du har där du är" svårare än så ska det inte vara!


Avslutar denna kväll med att säga god natt och ger er en bild på min gobebis!


Facebook

Publicerat: 2011-11-23 Kl: 20:08:10 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Ibland är facebook bra, förutom att man kan söka sympati, göra livet lite bättre och finare så kan man göra evenemang!:) Har ni sett "En jul för alla - Sundsvall"??? MYCKET BRA! Nu när vi ska flytta kommer det lägligt. Man kan skänka pengar, kläder, saker, tyg, ja allt möjligt!:) På mindre än ett dygn har det blivit rätt stort och jag hoppas det blir större! En jul ska kännas varm i magen, inte som en klump i bröstet!


Små töserna badade efter middagen, dem had...

Publicerat: 2011-11-23 Kl: 19:30:34 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_2899 (MMS)

Små töserna badade efter middagen, dem hade väldigt roligt och det var vatten ööööverallt! Ha ha! En liten mandarin paus efteråt:) Ha en trevlig kväll.


Sömn

Publicerat: 2011-11-23 Kl: 03:35:02 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Idag sov inte T någonting på dagen eftersom vi var tvungen att åka till sjukhuset. Jag trodde då att det skulle bli katastrof på eftermiddagen men hon skötte sig galant. Tyvärr somnade hon på vägen hem men fortsatte sova när jag flyttade över henne, klädde av o så där. Tills nu kl 01.00, hon började med att snurra sig o peta runt lite men de slutar med att hon ligger o skriker i en sovande Williams ansikte -"MIN PAPPA OHHH MIN MAMMA" ha ha jag kunde inte låta bli att skratta.

Jag har kliat, gunga, vagga, klappa henne men ingenting fungerar. Jag har ju båda i sängen nu när dem varit/är sjuka och om hon vaknar till och ser att W sover då somnar hon om på en gång annars men inte nu, förbannade hostan. Testade att vända henne ryggen, då ligger hon bara o säger -"BU!" och skrattar ihjäl sig.

Ja hon somnar väl till slut, just nu petar hon näsan o frågar sig själv -"äta? (skratt) neeeeeehee" ha ha. Hon är bra söt ändå!

På sjukhuset gick det inte lika snabbt som det lät från början men det vet vi ju av erfarenhet att det aldrig gör. In på barn, dividerade en stund med dem, skickad till akutröntgen, dit vi BARA skulle egentligen. Och vidare till akuten för att vänta på läkaren. Som förövrigt var den sötaste och snällaste läkarn jag träffat på länge! Efter en stund var vi alla tre så less så jag sa till sköterskan att vi skulle åka hem och ringa tillbaka imorn. För barnen hade ju bara ätit en macka(T välling) o en banan, klockan var ju halv sex. Men hon kikade på röntgenplåtarna och tyckte att vi skulle stanna. Efter en stund kom läkarn och berätta att han hade en ovanlig lunginflammation och har gått med det ett tag. Själva sjukdom en i sig är livsfarlig för W! Detta är första vintern han inte får vaccin mot de o då åker han såklart på det. Är så glad att han ändå klarat sig så bra! Men han är en kämpe, som han alltid varit!!

Han fick kuckelimuck medicin som ska göra han frisk på max 2 dagar. Håller tummarna för det!:)

Ångest som praktiken medför ska vi inte tala om. Missat två veckor och det är bara två kvar. Uppgifter som skall göras klar, allt halkar efter när både barnen och jag varit sjuka. Ingen ide o tänka på det nu egentligen, kommer ju bara någon fan o stampar mig på bröstet. Behöver jag läsa om någon kurs får jag göra de. Det är ju inte hela världen!:) Annat vore det om jag bara hade varit hemma och struntat i skolan.

Nä nu verkar hon somna in den lilla, så där 2,5 h senare, TACK!


Ni får två söta bilder som ni kan kika er trötta på!;)


Skall det vara så svårt att titta på ett p...

Publicerat: 2011-11-22 Kl: 17:13:36 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_0678 (MMS)

Skall det vara så svårt att titta på ett par röntgen plåtar??!! Aja än är barnen vid gott mod men vi får ser hur länge det håller. Thelise har inte vilat middag idag så ja, snart kommer hon bli trött. R kom upp med mackor, välling och bananer till barnen. Vad skulle vi göra utan han?:) Världens bästa!


Barnen river väntrummet på sjukhuset i vän...

Publicerat: 2011-11-22 Kl: 15:44:54 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_7290 (MMS)

Barnen river väntrummet på sjukhuset i väntan på tid på akutröntgen. Ha ha Thelise charmar alla!:D


Hair

Publicerat: 2011-11-22 Kl: 11:22:16 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Och just ja! Jag har ju färgat håret!:) Visst vart det bra?

Nu är det lunch tajm för den lilla flickan medan jag försöker få tag på en läkare på barn, utan resultat än så länge. Något är fel, man KAN INTE hosta så här mycket så länge. Han är ju helt slut stackarn:(


Bad

Publicerat: 2011-11-21 Kl: 20:50:43 | I kategori: Allmänt | 14 kommentarer


Skönt att få hem barnen och komma hem men så fort man sätter foten innanför dörren börjar kriget. Dem bråkar och jävlas, nyps o bits. Thelise verkar vara fem år i skallen för hon är värst när det gäller att reta och terra, haha.

Hon har blivit otroligt duktig på att prata, säger 3-4 ord i en mening.
Hon sa till William i badet -"nej gina, får saft" = sluta grina så får vi saft. Ha ha hon är så söt och allt går så fort! Man blir lika förvånad varenda gång över vad dessa mini människor kan. Hon härmar allt man säger, hela tiden.

Haft det mycket mysigt dessa två dygn! Hämtar energi så nu är jag redo för dessa rebeller!;-)

Badar och dricker vira blåtira, ha ha.


Barnvakt

Publicerat: 2011-11-20 Kl: 18:57:24 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Efter kalaset igår skjutsade vi barnen hem till mommen där moster bor för där skulle de sova. Båda var jätte glad över att han skulle få vara där. "Min moster hittar alltid på så roliga saker och hon kan så många sånger som dagisfröken" haha, W älskar att leka med Marika!:) Inatt sover dem oxå där o då är även mommen hemma, vilket nöje för dem!:D

Vi hade tok mys igår! En helt vanlig men mycket mysig kväll. köpte hem mat, sola, drack nån grogg, prata/skratta och myste, toppen kväll! Helt underbart att bara vara jag o R!

Nu ikväll kom L o lillW hem. Det är väldigt sällan nu som vi bara är med dem två så det är också uppskattat!
Jag o W knatade till lill coopen och köpte godis o chip.:D samt en några bilar såklart! Haha.

Nu ska jag duscha!

Ha en bra kväll!:)


Baka tårta

Publicerat: 2011-11-19 Kl: 13:02:21 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu gör vi klar det sista fikat sen börjar kalaset!:) Behöver jag säga att W är jätte taggad?!


Middag på William favoritställe!:)

Publicerat: 2011-11-18 Kl: 17:06:14 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_5140 (MMS)

Middag på William favoritställe!:)


William

Publicerat: 2011-11-18 Kl: 14:06:16 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Ha ha ha


Krigaren

Publicerat: 2011-11-18 Kl: 12:25:03 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu har vi sovit tillsammans några nätter i sängen och det är väldigt mysigt samtidigt som man måste kriga för att få plats. Inatt vaknade jag av att William "ropade" på mig.
-"mamma, mamma!!"
-"jaa.. Vad är det?"
-"Thelise bara tar allt täcke och hela sängen mamma, hjälp mig!"

Ha ha ha, även "hjälp mig" men jag förstår han för hon tar verkligen ALL plats och knuffas, sparkas, pillar på en, ligger gärna PÅ mig och det spelar ingen roll hur många gånger jag puttar/lyfter bort henne så söker hon sig lika snabbt tillbaka. Hon ligger still ca 1-2 min sen byter hon ställning, ha ha ja det är en kamp att dela säng med henne!:)

Natten var ganska ok förutom att Williams hosta vart hysterisk ett tag och det fanns inget jag kunde göra för han :( Han grät och hulka mellan host attackerna. Men efter en sisådär 8 puffar på raken gick det lättare att andas så då somnade han efter en stund. Vi sov fram till nio, mycket skönt!:)

Thelise ligger för stunden i min famn o håller på att somna in. När hon vaknat och ätit mellis ska vi åka ner på stan och köpa vinterskor till W.
På tal om vinterskor! Sist vi var på birsta fick jag ett par jätte fina skor av honey!:D Så nu är även jag varm om fötterna i vinter.

Ja ni ser här, man kan tydligt läsa på hennes kroppsspråk att hon är kungen i sängen.;)


Men nu jävlar!!!!!!

Publicerat: 2011-11-17 Kl: 20:53:19 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Näääääär ska detta vända??? Idag kom Thelise hem vid 12, var glad i ca en timma. Vi tog bussen till Haga för där skulle vi äta middag, något vi lovat W i alldeles för många dagar. Hon somna på vägen och fortsatte sova utanför länge. Vid halv fyra var jag tvungen att väcka henne o hon har varit en j*vla ragata hela em!! Grinat, gnällt, allt är FEEEEL, bara bli buren av mig är bra! Nu är jag lessss, dem äter inte som dem ska, de är inte glada som de brukar vara och det är inte de att det bara gått några dagar utan det har varit så här i veckor till o från!!!

Givetvis tycker jag synd om dem också eftersom de är sjuka o jag kan inte göra något för att göra dem frisk!:( Men det tär ju på en, de är ingen hemlighet.

Just nu ligger W i soffan och hostar lungorna av sig. Thelise ligger i famnen för hon kan inte sova ensam, säkert för att hon har ont i öronen. Eller för att hon är mammig. Inatt hos mommen gick det bra att sova själv? Ja det låter som att W kommer att spy snart o här sitter jag, fast med den lilla jävulen! Suuuuck, hur klonar man sig själv???

Äh hoppas ni sover gott inatt!

Ha ha här är sötnosarna!:)


Go hjärtan!

Publicerat: 2011-11-17 Kl: 15:09:25 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


12:15 vaknade William idag! Snacka om att han behövde vara ensam och sova ut!:)

Mina fina


Mys!

Publicerat: 2011-11-16 Kl: 19:37:10 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Lugnet råder här hemma!:) Ikväll är det bara jag och William hemma och vi har en riktigt kvälls mys!
Nu ska vi ta ett långt varmt bad tillsammans, skrubba varandras ryggar och tvätta hår. Sen ska vi äta glass och physalis, mums! Mycket uppskattat och skönt för W att vara ensam med mig.

Resten av kvällen läser vi böcker och inväntat john blund och ett snabb besök av Vilma.

Trevlig kväll!


Ha ha Williams nya inhalator. Så söt!

Publicerat: 2011-11-16 Kl: 13:34:08 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


img_3756 (MMS)

Ha ha Williams nya inhalator. Så söt!


Ha ha ha

Publicerat: 2011-11-16 Kl: 13:12:13 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu har det ekat tomt här ett tag när det gäller elaka kommentarer men igår var det någon som gjorde ett helhjärtat försök! Men du är ute och cyklar, det är så fel så jag har inte ens ett svar. Om du verkligen måste ta till något kanske du bör prata med personen du skriver om?! Och ta reda på fakta för ingenting du skrev stämmer, what so ever.

Jag brukar bara skita i dem annars men jag kan inte denna gång, ha ha.


Jag kan inte publicera den, det vore att hänga ut någon rätt rejält men jag skulle vilja visa men till hänsyn mot h*n gör jag inte det! Fan oxå, ni hade fått er ett gott skratt!:D sooooo... Bättre lycka nästa gång och snälla du, använd någon annans dator om du ändå ska försöka vara anonym, smart ass!

Annars tickar allt på som det ska. Praktiken blir dock lidande nu när små kidsen är sjuka men det finns ju inget att göra åt det.
Är inte såå jätte taggad heller.
Har ju längtat efter denna praktik så mycket för jag skulle få göra den på 45an men eftersom att två elever från förra terminen misskötte sig totalt så vart vi av med den platsen. Så det drabbade alla, pga idioter inte kunde respektera det jobb dem hade. Så det var jätte synd :(
Fick däremot platsen på 44an men den gav jag till Alexandra så nu ska jag vara på 26b! Tvivlar inte på att det kommer bli roligt och intressant men det är klart man blir besviken. Rätt stor skillnad på 26an o 45an.

Nu ska jag äta lunch med William!
Må gott!:)


Öron ögon

Publicerat: 2011-11-16 Kl: 13:00:06 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Inte alls konstigt att T sovit dåligt, hon har både ögon och öroninflamation. Mammas lilltjej :( Och vc som inte tyckte att vi skulle komma in utan vänta ut förkylbingen, bra där! Nu har hon iaf fått penicillin efter att Anette undersökt henne och W har fått en ny astma medicin så vi får hoppas på att den fungerar bättre.:)

Nu ligger tösen och somnar i min famn. William och jag ska äta lunch nu sen ska han vila en liten stund han med. Helt slut efter sjukhus besöket!

Ha en bra dag!


Vad är sömn?

Publicerat: 2011-11-15 Kl: 19:39:25 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Kostar det pengar? Är det något man äter? Nähäää, det är vad man gör på natten? Ok! Bäst jag förklarar det för Thelise så hon sover inatt!! Tyvärr befarar jag att det blir en till sömnlös natt.

Känner ni ironin...


Jag brukar inte bli det men denna gång är jag bitter. Bitter och irriterad. Irriterad på alla dom kallar sig "föräldrar" men inte tar sitt ansvar. Den ena föräldern ska bära hela lasset medan den andra glassar runt och leker "ungdom" igen, att ha barnen någon gång ibland går för sig och då ska man gärna visa upp dem som troféer.

Jag kan ligga och irritera mig på att D den idioten, rent ut sagt. Flyttat till Sthlm, vem FAN gör så?! Lagt hela lasset på mig bara sådär. I vanliga fall klagar jag INTE, snarare tvärtom. Men NU när jag skulle behöva SOVA och bli avlastad, DÅ blir jag bitter!

Okej, han bor i Sthlm pga många olika anledningar och jag har inte haft något emot det så jag ska inte spy allt för mycket. Det är svårt att kräva hjälp från ena dagen till den andra, det behövs planering. Men jag kan däremot ha en åsikt om hur saker o ting sköts.

Sen finns det dem som bor betydligt mycket närmare men inte är kapabel till att ta hand om sina barn. Ni får gärna rätta mig om jag har fel eller förklara för mig. Har man inte suttit i den "situationen" är det oroligt svårt att få ihop det. Hur kan man INTE vara kapabel till att ta ansvar/ha hand om sina barn som man själv fött? Jag önskar att jag kunde få svar, hur dem kan leva med sig själva. Skiter i barnen men lever på precis som inget hänt? Utåt sett ser det ut som allt är som vanligt och just DET kan störa mig. Varför ska någon annan få cred för det jobb jag gör? Aldrig!

Medan det finns dem som mer än gärna tar hand om några "extra" barn.

Ja lite tankar och funderingar som jag kände för att skriva av mig.

Nog för att jag älskar mina barn över allt annat och skulle aldrig någonsin byta dem mot alla pengar i världen eller sätta mig i en situation där jag inte kan ta hand om dem men just nu skulle jag behöva andas och sova..

Allt kommer bli så mycket enklare när vi flyttar tillsammans alla sex. Även fast det blir dubbelt så många barn, blir det dubbelt så många vuxna och dubbelt så mycket energi!:)

Nog om detta. Nu ska jag natta Thelise , om man vill kalla det för natta. Hon kommer ju inte sova mer än en timma max, har jag tur hinner jag natta William innan hon sätter igång.

Hoppas ni haft en bra helg och får en fin vecka!:)


Ha ha! Två bilder från våran sena frukost när Thelise sitter och berättar något intressant!:) Jäkla sötnos!


Tröööött!

Publicerat: 2011-11-15 Kl: 03:26:24 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Thelise kommer aldrig till ro. Jag förstår henne, näsan och ögonen alldeles igen-geggad. Jag har aldrig förstått mig på vakna barn nattetid, hon är trött och då SKA man sova!

Imorn ringer jag vc/bvc det första jag gör. Har inte sovit en hel natt på jag vet inte hur länge. Någon gång måste väl vi få vara friska? Inne på 5 eller 6 veckan nu.

På onsdag har William tid hos Anette på barnmottagningen. Måste få remiss till lungröntgen, nånting är fel. Eller bättre medicin. All kraft går åt till den förbannade hostan!

Undra när jag får lägga mig och sova? Ja nu ropar hon igen. Snart ska jag upp med en pigg William också.

Ja sova får man göra i graven, hoppas ni sover gott!


Mammas <3

Publicerat: 2011-11-14 Kl: 22:10:06 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Här har ni jordens mysigaste grabb! Så fort kvällen smyger sig på hör man väldigt ofta;

- "mamma jag vill fråga en sak"
- "ja vadå?:)"
- "jag älskar dig mamma"

- "jag vill vara med dig mamma"
- "jag vill mysa med dig mamma, ligg här med mig"
- "kan du hålla om och klia mig?"

Mysigare får man leta efter!
Jag älskar dig William, mer än du någonsin kan ana.


William

Publicerat: 2011-11-14 Kl: 11:06:11 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Kl: 11:37 blir min lilla stora prins 5 år. Jag får ångest när jag tänker på hur gammal han blivit, vart har tiden tagit vägen?

Fick jag en önskan skulle jag vilja vrida tillbaka tiden. Till W var ca 6 månader, då han slutade åka in o ut på sjukhuset. Världens snällaste och finaste pojk!

Grattis William på födelsedagen! Mamma älskar dig mest på denna jord!


Jontes första match

Publicerat: 2011-11-13 Kl: 14:36:40 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


En mycket lycklig kille kom hem och berättade om matchen han var och titta på!:) Enligt W vann Jontes lag matchen!

Lite peppning från bästis och en göad grabb som fick stå och titta där "riktiga" Timrå grabbarna brukar stå!:)


Farsdag!

Publicerat: 2011-11-13 Kl: 14:32:35 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Grattis till alla pappor på farsdag!
Vi(jag) har köpt present till våran pappa!;-)


Då var det dags igen!

Publicerat: 2011-11-13 Kl: 09:19:12 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Thelise hann nästan precis bli frisk, nu har hon feber, hosta, ögoninflamation och snor. Snor till förbannelse! William har fått tillbaka hostan också.
Så praktiken får vänta! :(

Idag skulle egentligen alla vi åka och titta på Jontes match men det är inte en bra ide att sätta T i en kall ishall. Så grabbarna åker och kollar själva och hejar på Williams bästa vän!


glöm aldrig

Publicerat: 2011-11-12 Kl: 22:23:16 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


..att handling väger mer än ord!


William 5 år

Publicerat: 2011-11-11 Kl: 20:00:59 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Williams egna önskelista , tips på presenter!

Tvspel - (Tennis).
Dataspel - (Polisspel, Anki och Pytte, Pippi Långstrump.).
Sällskaps spel.
Basket kläder.
TIMRÅ IK SAKER/KLÄDER
En orange basketboll.
Kalsonger och strumpor.
En stor ambulansbil som låter -(hittad på lekplaneten sten i stan).


Helg mys!

Publicerat: 2011-11-11 Kl: 17:55:59 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu börjar vi helgen med fredags mys!
Godiset ratade dem efter några stycken, nu är det popcorn och mandarin, ha ha.

W räknar dagarna till hans födelsedag!!:)
Ett mindre kalas kommer vara på måndag medans de större nästa lördag!:)

Trevlig helg!


Thelise och mamma

Publicerat: 2011-11-11 Kl: 11:18:41 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Ha ha kan ni titta på denna otroligt söta och underbara unge!!!!! Hur kan hon ha blivit så stor?!?


Varning för känsligt inlägg

Publicerat: 2011-11-11 Kl: 11:06:55 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Helt ärligt! VEM påstår att man mår bättre av att "trycka ner" någon annan? Om jag säger "du är dum i huvudet", ler hela själen då? Nej knappast, jag förstår inte. Jag behöver väl ingen att hacka på för att må bra?! Snarare sämre. Då får man ju dåligt samvete mm? Äh påhitt!

-

Tänk vad folk blir arg och ställd när man säger ifrån. Vissa får tydligen prata bäst dem vill om alla, men när någon sätter emot och gör samma sak, ja då oj oj oj vad arg man blir. Om jag "inte ens är värd din energi", varför tillägnar du flera fb statusar till mig? ;-)

Slå slag i saken och gör nånting, sitt inte bara där och säg att du vill göra det ena o det andra. Börja med att resa blicken och våga titta på personen i fråga, det KAN vara en fördel. Sen kan du spotta eller slå, om du har modet dvs:)

Jag undrar hur dem tänker, de som väljer knark men vet att dem riskerar sitt barn? I cant see why. Är inte barnet och familjen det viktigaste?!

Nej en loser kan aldrig förändras. Samma ekorrhjul, ingen framgång, ingen framtid. Gå lägga sig var eviga kväll och vakna varje gång, helt misslyckad.

Om jag är trygg i mig själv, vet att jag inte har några skelett i garderoben, tar hand om mitt liv och mina barn. Varför ska jag ta åt mig och bli irriterad? Så länge JAG och mina vänner/familj vet sanningen spelar det ingen roll vad resten av världen tror och tycker!:)

-

Har ni tänkt på hur enkelt det är att framstå som någon annan på internet? "sån fin och bra, underbar mamma. Så duktig och ansvarsfull", bullshit! det är så långt ifrån hur verkligheten ser ut så det är skrattretande, inte ens råd med mat till sitt barn. Varför får man inte säga någonting? Kanske ett "sanningen inlägg" vore något?!:) nej jag vet! det är absolut inte min ensak men det är så svårt att inte spräcka bubblan, det klias verkligen i fingrarna!!

Hahah idag är jag på suuuper gott humör! Och tacksam! Tacksam för mina fina välmående, duktiga, smarta, underbara barn! Min fina och världens bästa (snart) sambo! Mina två underbara bonusar. Och sist men inte minst, min fina familj och de ärliga, trygga och riktig vänner! :)


Hoppas ingen tar åt sig av detta inlägg, det är inte menat till någon speciell ;-) Så ingen bör ta åt sig eller ens reflektera över det!

Sköt dig själv och skit i andra, lägg bara energin där du får energi!

Här kan JAG ventilera och skriva precis som jag känner och tänker! Det är så härligt!


statistiken

Publicerat: 2011-11-10 Kl: 21:19:09 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Det var väldigt längesen jag uppdaterade bloggen från datorn och ser nu på statistiken att den är höjd till skyarna. Har nästan lika många unika besökare som vänner på fb, ha ha. Tycker självklart att det är jätte skoj men samtidigt lite läskigt att man inte vet vem som läser det man skriver. Och att SÅ många läser..
Antal sidvisningar är 6 ggr så mycket. Alltså om man snittar är varje person inne 1-3 ggr per dag, eller några psykon inne 50 ggr om dagen?;) Välj själv!

Det var jätte roligt att komma tillbaka till skolan efter lovet iaf. Mina fina sjuka vänner, ha ha ha! Utan dem hade skolan varit aptråkig! Tur jag har er i klassen, puss till Alexandra, Ellis, Ronja och Camilla! :D

Nu ska jag plugga, jag gör inget annat. Jag som vill lägga all energi och tid på flytten!! Men det kommer det också. Vi ska ju hålla ihop resten av livet så det är inte så stressigt ;)


PUSS!


Hjälp mig!! Nu har jag köpt detta tills Th...

Publicerat: 2011-11-10 Kl: 19:38:08 | I kategori: Allmänt | 6 kommentarer


img_9815 (MMS)

Hjälp mig!! Nu har jag köpt detta tills Thelises mage, HUR gör jag?!:)


Mina små konstnärer!

Publicerat: 2011-11-10 Kl: 17:00:42 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_6760 (MMS)

Mina små konstnärer!


Rykten

Publicerat: 2011-11-10 Kl: 14:38:48 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Tänk vad folk säger och gör för lite uppmärksamhet, kliver över folk totalt.

Att sprida rykten och snacka skit kommer vi aldrig att komma undan, det vet vi alla. MEN människor som hittar på för att få en stund i rampljuset är för mig sjukt. Det är helt klart att dem lider av någon psykisk sjukdom.

Men man måste ju inse, man kan inte vara naiv. Prata en person skit om någon annan till dig, så är det garanterat samma sak åt andra hållet men man vill ju inte alltid tro det.

Visst, snacka skit bäst fan man vill men att hitta på för att ha något att säga, sinnessjuk! Det personen bakom detta inte fattar är vad det kan innebära för familjen/personen i fråga.

Att folk som redan sitter i skiten hittar på om andra är ingen nyhet. För att höja sig själv och sätta fokus på någon annan istället för sig själv ett tag. Att sänka någon får en att må bättre sägs det?

Vad du än hittar på om mig är det ditt liv som är åt helvete. Personer som falskt anklagar dig för det ena och det tredje är i grund och botten personer som vill lägga SINA egna problem på dig. Tex förnekelse, förnekar att man knarkar, missbrukar sprit, inte kan ha hand pengar, inte kan ta ansvar över sitt liv, gör illa sina barn, inte kan ta hand om sina egna barn, etc etc, man kan göra listan lååång.

Visst förstår jag att man känner sig värdelös och fruktansvärt misslyckad om man har något av ovanstående problem men det är inte mitt bekymmer. Bara för att DU inte kan ta ansvar för varken dig/ditt liv eller dina barn betyder inte det att du ska försöka sänka mig, du kommer inte lyckas utan bara gräva din grop djupare.

Jag hoppas du är nöjd över dina minuter i rampljuset, men tänk efter på allt du förlora på kuppen.


Jag pratar överlag för jag har tröttnat på påhittade jävla rykten om folk, speciellt mina vänner. Bästa "medicinen" är att ignorera och det kan man göra till en viss mån sen räcker det.


back to school!

Publicerat: 2011-11-09 Kl: 09:43:54 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Efter ca 1,5 veckas lov är vi tillbaka i bänken. Stress, ångest, press är de jag känner just nu.
Skolan, massor som skall göras. Flytten, två stora lägenheter skall packas och fixas.
Julen, ja den "vanliga" jul stressen plus allt med flytten! Vi vill ju ha ALLT klart innan jul.. glöm inte de fyra kidsen som alltid är med oss!

Hmm good luck seg Evelina. Tur att jag och Robert kompletterar varandra så bra!:)
Jag är seg o skjuter saker framför mig, är morgon trött.
Han är pigg och tar tag i saker o ting, är morgon pigg etc. Så det kommer bli jätte bra! Så länge vi har varandra så löser sig allt!:)Hus

Publicerat: 2011-11-08 Kl: 20:55:54 | I kategori: Allmänt | 9 kommentarer


Jag kanske ska ta och berätta vad vi kommer syssla med denna månad, packa!
Vi har blivit med hus!! En "litet" hus på 5 rok i Haga!:)


Lunch och fika

Publicerat: 2011-11-08 Kl: 16:23:46 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag har jag hängt med fina Lina! En barndoms vän som jag träffar allt för sällan!

Surrade, uppdaterade varandra och skvallrade!:)


True that

Publicerat: 2011-11-08 Kl: 12:36:01 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Kunde inte skrivit det bättre själv!


Its over

Publicerat: 2011-11-07 Kl: 23:29:03 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Ja, jag tror de aldrig kommer att komma tillbaka.. Ska jag leva i ett ständigt sus resten av livet?!

Sömnen alltså, den är borta. Har suttit fast här inne i rummet med Thelise. Nattade henne och hon sov ca 1 timma.

Sen har jag suttit här. Hon somnar in direkt i min famn, lägger tillbaka henne i sägen, går ut, sätter mig ner, andas ut, DÅ vaknar hon igen. Gör samma visa varje gång. fast första 30 sekunderna är hon skit förbannad, skriker o är ja, förbannad!

Nu ligger hon i famnen och andas jätte lugnt och djupt. Precis som om är i djup sömn. Lägger jag ner henne börjar hon skrika och vara arg som de senaste 3 gångerna.. Det senaste två timmarna.. Jag blir fast här, mitt kvällsfika väntar ju:(

Bläää!


William

Publicerat: 2011-11-07 Kl: 09:20:46 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Min duktiga kille på friidrotten igår!
Snart hoppas jag att det är dags för spruta igen, så benet mjuknar upp.:)

Nu ska barnen till dagis och jag ska säla på soffan till em då ärenden måste uträttas på stan, bla banken.:)

Ha en bra dag!


På språng

Publicerat: 2011-11-06 Kl: 14:36:59 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Fick till två bra bilder med fokus på henne.:)


Benjamin

Publicerat: 2011-11-05 Kl: 23:14:57 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Sitter hos syrran medans hon o Jensa är på bio, skräckfilm skull de se. Jag har legat på samma ställe hela tiden, inte rört mig en millimeter. Njuter av tystnaden och ensamheten. Det luktar alltid så gott här hemma och det är mysigt, riktigt hemtrevligt.
Skönt att ligga och reflektera och fundera över saker, beslut och händelser.

Snart är dem hemma och då åker jag hem till mina tre älsklingar. Lill gosan är fortfarande sjuk och har troligtvis fortfarande ont i magen eftersom hon bara fick bajsa lite förut, så det lär bli en tuff natt. Tur jag fick vila ca 2 timmar förut när grabbarna var på drakborgen.

Ska se slutet av Benjamin button nu, underbar film!

Puss & Kram!


Mys!

Publicerat: 2011-11-05 Kl: 12:31:04 | I kategori: Allmänt | 9 kommentarer


Känns som det var ett år sen jag sov en natt men i själva verket är det bara några dagar, en vecka kanske. Förstår inte hur ni föräldrar orkar, jag är helt slut. Har alltid varit "bortskämd" när det gäller sömnen för båda barnen. Från 6-7 månader har dem sovit hela nätter utan mat eller något. Men nu har ju William varit sjuk, hostat konstant i ca 2 veckor.(=stört min o hans sömn) Dagen efter han vart frisk var det Thelises tur, hon har sovit oroligt pga feber/hosta och magen framför allt. Jag tror att hennes sömn är förstörd för all framtid, det känns hopplöst just nu men det är bara att bita ihop! Inte gnälla, värre saker inträffar men håll med om att man inte är människa när man inte får sova!

Men åter till magen. Thelise är förstoppad titt som tätt, ibland går det flera dagar och det slutar oftast med att jag måste ge hon "bajsmedicin", ett lavemang ungefär som släpper proppen. Även laktulos får jag ge några dagar i sträck åt gången för att få igång magen. Men gör man det för mycket då vänjer sig ju magen vid att inte jobba själv, SÅ jag är ute efter tips!! Säkert fler som har eller haft problem med sina barns magar? Jag har testat vindruvor, katrinplommon,(hon avskyr de) vatten, äpplen, hårdbröd mm.. Inget hjälper.

Så inatt sov vi inte alls mycket. Somna ca 00 och 01 satt Thelise igång. Var uppe kl 01,02,03 sen kl 04 tog jag in henne till oss. Sov av o till, bökade o grät. Från ingenstans kom panik gråt sen lugnade hon ner sig o sen fortsatte det så, om o om igen. Men när hon väl somna in så pruppade hon till förbannelse! Alltså är magen ett stort problem!:(. Vid var jag såå trött så R tog henne och jag fick sova en stund, tänk vilken man jag har! En sån skulle alla ha!:)

Haha babbel babbel! Jag skulle bara lägga in två mys bilder på barnen från igårkväll o imorse.

Och nu händer det grejer mina vänner!! Idag fick vi ett mycket bra samtal!:D
men mer om de en annan gång ;)


W's Ellepelle ligger och myser på hans arm. Sen är det en bild som symboliserar syskon kärlek.;)


Lugn o roooooo

Publicerat: 2011-11-04 Kl: 12:00:20 | I kategori: Allmänt | 8 kommentarer


GUD VAD SKÖNT ATT LIGGA PÅ SOFFAN OCH INTE EN ENDA UNGE HÖR JAG!!!!

Hahaha så skönt tycker jag att det är!:) W är på dagis och T är med Robban.
Jag är nu, fem dagar senare trött på barn! Den energin jag hämtade i Åre är nu förbrukad, bäst vi åker snart igen!:')

Ser just nu på extreme home makeover och bölar o bölar o bölar! Jag tycker inte om det här programmet för det är SÅ överdrivet men nu är det två sjuka barn o deras store syster, mamma o pappa och fokus på handikappade och ja nånting berörde tydligen mig! Fick jag "önska" mig barn som skulle komma till mig skulle det vara två(tvillingar) som var mörkhyad och hade mongoliska syndrom.
Så får man säkert inte skriva men så är det!

Mitt "drömjobb" är på ett gruppboende med utvecklingsstörda/funktionshindrade personer men framför allt mongoloider och det ska jag få alldeles snart. Har jag bestämt!!

Mongolid är sånt "fult" ord, eller samhället har gjort det till ett fult ord. Ett skällsord! Men det finns inget annat att säga i stället så ni ska läsa detta med respekt!

Mongoloid är
-äldre benämning på person med Downs syndrom
-äldre form av ordet mongolid


And one more

Publicerat: 2011-11-03 Kl: 13:46:31 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerThelises

Publicerat: 2011-11-03 Kl: 13:19:27 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Nya grimage!


Ha ha sötnosar!:)

Publicerat: 2011-11-03 Kl: 09:02:18 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_0084 (MMS)

Ha ha sötnosar!:)


VårdAvBarn!

Publicerat: 2011-11-02 Kl: 22:23:37 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Imorn blir jag och tösen hemma igen!

Får passa på att njuta av att ge hon uppmärksamhet och all tid:) Blir sån skillnad på de små när dem är ensam med sin mamma.:)

Jaha tröttast... Puss!


Lov?

Publicerat: 2011-11-02 Kl: 11:46:40 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Mitt lov har hittills bara inneburit sjuka barn att ta hand om. Jag som är den som verkligen skulle behöva plugga, men vad gör man inte för dessa små liv?:)

Idag är det fisans "tur". Hosta och feber men pigg i övrigt än så länge! Lite små seg och på ett riktigt myshumör. Suttit i famnen länge och sett på tv, frågat efter "abba" varannan minut. Att sitta still är ovanligt om det inte är i R's famn.


Ha ha ha

Publicerat: 2011-11-02 Kl: 00:18:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerSolen skiner

Publicerat: 2011-11-01 Kl: 09:36:32 | I kategori: Allmänt | 8 kommentarer


Nu ska vi ut och ta vara på de få solstrålar vi får nu för tiden! Med mig har jag en små hostig liten gosse som är leksugen!:) Fr.o.m. Imorn är det plugg dygnets alla timmar på schemat, så dagen går i lugnets hastighet.

Just jävlar! I skrivande stund kom jag på att W har bad på habben 14.30, TUR att jag kom på det!!

En fundering som kräver svar.

Vad skulle ni göra om ni visste att en person var otrogen mot en/eran bekant? Även också känslomässigt otrogen, inte direkt fysiskt, förstår ni vad jag menar?? Vilket som, känslomässigt eller fysiskt. Vad skulle ni göra? Vad SKA man göra? Ska man strunta i det o låta de sköta sig själv eller låta personen få reda på det?

Jag har fan funderat på det länge, mest rättvist är det ju att berätta men frågan är om det är något man inte rör?
Min fråga var iallafall, vad skulle ni/du göra??

Nu, på med kläderna!:)
Mammas coola tjej!


RSS 2.0