Svar

Publicerat: 2012-04-30 Kl: 23:54:51 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


...nej det är det inte! :)


Mammas duktiga tjej! Trodde hon skulle bli...

Publicerat: 2012-04-30 Kl: 18:55:08 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_8636 (MMS)

Mammas duktiga tjej! Trodde hon skulle bli rädd men det gick super bra och hon var riktigt stolt över sig själv, även mamma vart stolt! Tycker det vart en riktigt fin bild!:)


Majbrasa

Publicerat: 2012-04-30 Kl: 09:13:34 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag är det sista maj, det är det väl ingen som gått miste om att märka iofs.;)

Idag skulle jag och barnen ha åkt till Stockholm men det vart ändrade planer. Saker tillkom och vi har massor att fixa och ordna i veckan samt jobb nästan varje dag, spännande!:) Time will tell!
Och Stockholms besöket kommer hit istället, det ser jag framemot!:)
-

I helgen har vi gjort lite av varje. I fredags var vi ute hela dagen, grilla och lekte. Sen sov barnen hos mommen och jag fick lite ledig. Umgicks med en kompis som planerade en film kväll men det slutade med en sväng på stan. Var lite skeptisk till det men fan vad roligt vi hade! Kom inte i säng förren vid 5 på morgonen så igår, även idag är jag dödstrött. Känner mig som en zombie men men, så länge det var värt de kan jag vara lite trött.;)

-

Nu måste jag vakna till lite, ha ha! Kl 10 ska jag följa med en vän på möte och slå näven i bordet åt henne vägnar, nu måste det bli lite ordning och reda! Men jag är, ibland tyvärr, sån som person. Jag har jätte svårt att se mina nära fara illa/bli behandlad illa/orättvist Jag har svårt att sitta och titta på. Jag kan lixom inte ge fan i att påverka eller lägga mig i men 9 av 10 ggr är det positivt och jag gör ju vännen en tjänst. Men jag tror det kommer bli skit bra. Nya ögon, öron och idéer måste in i cirkeln om ni förstår vad jag menar!

Sen blir det jobb några timmar innan jag hämtar kidsen. Eftermiddag spenderar vi på norra berget. Grilla, leka, titta på brasan, smälla lite smällare och bara mysa tillsammans med Jennifer och henne Kian.

Hoppas att ni också får en trevlig valborg!

Lägger in en bild på världens sötaste tjej!


Syskonkärlek när den är som bäst❤

Publicerat: 2012-04-29 Kl: 14:42:58 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_1822 (MMS)

Syskonkärlek när den är som bäst❤


Barnen fick post igår, 6 nya filmer! Behöv...

Publicerat: 2012-04-28 Kl: 16:59:28 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_9333 (MMS)

Barnen fick post igår, 6 nya filmer! Behöver jag nämna att dom vart överlyckliga? Det tackar vi pappa D för! :)


Hej hopp!

Publicerat: 2012-04-28 Kl: 13:59:02 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_1105 (MMS)

Hej hopp!


Äntligen!

Publicerat: 2012-04-27 Kl: 16:15:41 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


(detta skulle ha publicerats igår)

Fick en konstig kommentar, eller rättare sagt en fråga men jag vet inte vart du fått det ifrån men svarat är Jo, det är jag!

-

En take away pizza till ungarna efter dagis så var dem i fas igen. En runda på stan och ett besök på Apoteket var allt vi åstadkommit idag.
Nu ska tösen som är trött som f*n snart sövas men brodern får vara vaken en stund till! Han har nämligen fått "vem där?" och vill spela men det är lite svårt när man har en mer hysterisk ungen som ligger på golvet och gråter.

-

(Detta är idag!)
Idag har det varit en både bra och dålig dag. Fått en positivt besked som jag väntat på och jag borde egentligen glädje eftersom jag verkligen legat i för att ro det i hamn men det är som med allt annat, det kommer många olika känslor men i grund och botten känns det underbart!! :)

Det är så härligt väder idag och det sla tydligen vara det hela helgen, super! Då blir det norra berget!:)

Ha en trevlig helg!


Taxi

Publicerat: 2012-04-26 Kl: 08:52:40 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Det är inte varje dag man tar taxi till dagis.;) William vart överlycklig när vi märkte att vi missat bussen och var tvungen att ta en taxi, T däremot vart livrädd. Hon trodde att dom skulle åka själv, ha ha! Dagisfröken vart lite förvånad över att det kom en taxi så tidigt men det var bara lilla vi. Väl på dagis fick jag åka med ett annat barns förälder, tusen tack! Det räddade hela min dag. Var på jobbet 6:30 så jag hade god tid på mig.

Ser att det regnar ute, mindre roligt men men.

Nu ska jag jobba vidare!


Kom igen nuuuuu

Publicerat: 2012-04-25 Kl: 20:31:39 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Jag hatar när saker inte går min väg och när det tar tid!! Jag vill veta nu, helst i förrgår!!! Men den som väntar på ngt gott, väntar alltid för länge.;)

Idag har jag haft en lugn dag. Lämnade barnen sen strosade jag runt lite här och var. Åt god lunch med kära L. Det var för kallt för att sitta ute så vi käkade i bilen, ha ha!

Imorgon vankas det jobb, 7-13. Vilket innebär uppstigning 04:40. Inget monster pass men jag är tacksam för alla timmar. Efter det ska vi packa om det går enligt planerna, man får hålla tummar och tår. Det vore otroligt skönt iallafall.

Nu ligger Thelise i min famn och sover, W ligger bredvid och snarkar. På tal om snarka så har jag börjat snarka, tydligen?! Men inte lite hellre utan störigt mycket ibland. Så jag tänkte fråga er som snarkar. Har hört att det både finns närspray och "näsring"(mindre sexigt) men jag vet inte om de fungerar.. Vet ni? Har ni något tips? Det värsta som finns tycker jag, är folk som snarkar. Tycker det är skit störigt själv så måste göra nånting åt det ögonaböj!


Nu ska jag lägga över lilla flickan i famnen till sin säng sen gå upp och platta håret. Intressant?;) ..mycket!

Hoppas ni haft en fin fin dag.

Puss&Kram


Sen lunch i bilen är inte fy skam!

Publicerat: 2012-04-25 Kl: 14:53:16 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_0128 (MMS)

Sen lunch i bilen är inte fy skam!


Blommor

Publicerat: 2012-04-25 Kl: 12:35:50 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Igår hade vi en jätte mysig em. Alexandra hämtade barnen o jag och Jennifer mötte upp dem utanför Alexandra. Barnen lekte i lekplatsen, spela hockey och åt korv med bröd. Solen sken och det var en riktigt behaglig temperatur, mycket mysigt med andra ord!:)

Strax efter att vi kommit hem så knacka det på dörren. Något paff blev jag när grannflickorna stod där men dem ville bara lämna två blombuketter till mig och barnen, ha ha så söta! De hade plockat blommorna själva och knutit ihop dem i två små buketter. Jag tyckte att det var skit gulligt gjort.:)

Annars rullar allt på i vanlig ordning, mycket jobb framöver och det är skönt! Ska ta tag i psykiatrin ikväll också, få icke glömma!

Nu ska jag på hospitalet och hälsa på en vän, lite fika och skit prat är alltid uppskattat!

Ha en bra dag!


Livets dryck! Inser att jag måste sluta dr...

Publicerat: 2012-04-24 Kl: 07:16:56 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_5622 (MMS)

Livets dryck! Inser att jag måste sluta dricka cola. Det finns inte en enda på jobbet som inte kommenterat mitt drickande. Det är ju idiotiskt att inte inse vad 2-3 liter om dagen gör med kroppen och framförallt munnen but i can't stop! Men jag ska ta tag i det.. Precis som jag ska ta tag i rökningen..o träningen..o de o de och de, de och de. Men tids nog mina vänner ska allt gå i lås!:)


Är det inte typiskt?! Vid 9:30 kom chefen ...

Publicerat: 2012-04-23 Kl: 11:16:26 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_8565 (MMS)

Är det inte typiskt?! Vid 9:30 kom chefen in och bad om mitt idnummer på bokningen. Tar upp mobilen och kollar, läser då smset lite noggrannare och ser att jag börjar 12:30-16:30 idag egentligen. Vilket innebär att jag kunde ha lagt mig igen imorse när jag höll på dö av trötthet!! Som tur var så var det en annan vikarie som sket i att dyka upp samt höra av sig så jag fick stanna kvar och jobba!:) Tur i oturen!


Perfektion

Publicerat: 2012-04-23 Kl: 06:51:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jag är långt ifrån perfekt. Jag har mina brister och fel, men även goda egenskaper så klart. Men det jag undrar är hur ofta människor verkligen går till sig själv, sätter sig ner och funderar över sig själv. Det är alldeles för många som sätter upp sig på en hög häst och ser ner på andra men ingen är perfekt, långt ifrån. Frågor som -Hur beter jag mig? Hur behandlar jag andra människor? Vad uppfyller jag för funktion? Vad är mina brister som jag bör jobba med och bra egenskaper att lyfta fram? Tänker jag verkligen på mina barns bästa eller tänker jag utifrån hur det "ska" de ut eller utifrån hur det bör vara?
Om jag går till mig själv bara så är det alldeles för sällan det händer. Jag tror att man ska sträva efter att tänka så i mångt och mycket. Jag kan bara handla för mig själv och ta ansvar för mitt eget beteende. Och hoppas att andra gör desamma.

Ja det är sannerligen ngt att fundera över, främst för mig själv.

-

Morgonen gick fantastiskt bra, det börjar rulla fint nu de morgnar jag börjar tidigt. Jag kliver upp ca 4:45 och väcker barnen 5:15. De får välling och kläder på kroppen sen går vi. Men imorse var jag mör. Det kändes som jag inte hade en enda muskel i kroppen. Jag hade kunnat ge bort min högra arm för att få sova lite till! Men när man väl kommer ut så kvicknar man till.:)

Nu är det jobb fram till 16 och jag måste ringa massa samtal på rasten, jag som sett fram emot att vila på de där ynka 45 minuterna!

Vart erbjuden ett annat sommarjobb i fredags, måste tänka på saken och prata med nuvarande chef! Det går bra nu.;)

Nu måste jag sätta punkt och byta mundering, ha en fin dag! Puss!


Middag ute i solen, en riktig höjdare!

Publicerat: 2012-04-22 Kl: 17:21:26 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_5782 (MMS)

Middag ute i solen, en riktig höjdare!


9:30

Publicerat: 2012-04-22 Kl: 09:50:19 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Välkommen tillbaka ungar! Vi sov till halv tio idag, fy faaan vad skönt! Det vart sent igår så en sovmorgon behövdes!:)

Nu ska vi bara ta det lugnt en stund innan vi ska åka iväg!

Ha en skön söndag kära läsare.


Don't even try

Publicerat: 2012-04-21 Kl: 19:13:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Ojojoj vad vi har badat, jävlar i min låda. Vi var där i ca 6,5 h så vi kommer somna ovaggat, minst sagt! Jag blir nog inget vidare sällskap ikväll, ha ha!:)

Thelise "simmar" nu mera själv om man håller händerna en bit ifrån sen garvar hon som fan när man fångar in henne.
Att hon höll igång var för mig en gåta. Trodde hon skulle bada en stund sen lägga sig och vila men det var för roligt! Men hon somnade sittandes i vagnen på väg från badet, tror de tog 10 sekunder. Men det gör inget att hon vilade sent för vi är ensamma hemma och det innebär att det inte finns ngn speciell tid att lägga sig!

Igår var det en riktig myskväll! Vi gjorde dipp och morötter när T hade lagt sig. Låg och kollade på film tillsammans jag och W sen somnade min vackra kille i min famn, otroligt mysigt! T tar väldigt mycket tid och plats även andra faktorer så det gäller att hitta de där lilla extra och ta hand om tiden ensam med honom!

Annars har jag som ngn sort målsättning att göra ngt ensam med honom 3-4 ggr i månaden om det så handlar om att bara vara hemma eller vara ute och leka medans syrran är på dagis. Man får lixom försöka dela på sig och tänka att man både är mamma och pappa lixom!

Men på tal om det!! Det är riktigt kusligt vad små barn kommer ihåg. Vi har alltid tagit bussen uppe vid dagis hem till haga men senaste dagarna har vi gått "gamla vägen" ner mot Ica och tagit bussen. En dag, helt plötsligt pekar Thelise på vårt gamla hus och säger "hem mamma, hem!" så jag frågade henne -"vad/vart menar du?" varpå hon pekade igen och sa "hem! hem!" Jag frågade om hon saknade att bo där eller vad menade hon? Då svarar hon -"bo där pappa danel osså." Och mycket riktigt bodde pappa D halvt som halvt med oss fram tills början av sommaren. Men skit samma egentligen men hur kommer hon ihåg?!? Iofs var det inte så längesen vi flytta men jag vart ändå ställd.

Massa babbel som vanligt, ha ha!:) Nu ska vi hem och göra en riktig myskväll med tända ljus mm också får vi sällskap en stund, mys!:)

Hoppas ni har en bra helg! ❤


Vill visa den fina tröjan jag köpt! Köpte ...

Publicerat: 2012-04-21 Kl: 10:48:58 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


img_5900 (MMS)

Vill visa den fina tröjan jag köpt! Köpte den på new yorker på öppnings dagen. Helt klart värd 99:- och jag är kär i den! På sommaren är den perfekt för att ha en färgglad "bh" under till ljusa jeans shorts!


Det råder ingen tvekan om att jag har värl...

Publicerat: 2012-04-21 Kl: 10:39:50 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_8331 (MMS)

Det råder ingen tvekan om att jag har världens sötaste ungar!


Idag har jag hunnit snusa på världens fina...

Publicerat: 2012-04-20 Kl: 15:55:22 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_9677 (MMS)

Idag har jag hunnit snusa på världens finaste bebis, Jason! Han är bars 7 veckor men man kan tro att han är bra mycket äldre! Tänk att det var 2 år sen Thelise var så liten och 5 år sen William var en bebis. Tiden går för fort helt enkelt.:) Men jag är långt ifrån färdig, vill ha 2 barn till i framtiden!


Nu ska jag och William på barnmottagningen...

Publicerat: 2012-04-19 Kl: 10:38:28 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_3175 (MMS)

Nu ska jag och William på barnmottagningen och träffa Anette sen har jag lovat ett varv på birsta. Får se om vi har tur med tiden! Ska möta upp farmor Lotta där ute.:) Sen ska förmodligen jag och barnen iväg och äventyra i några dagar, spännande;) Hoppas att ni får en härlig dag!


Har sökt efter en virkad väst i ett år kän...

Publicerat: 2012-04-18 Kl: 17:42:12 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


img_6766 (MMS)

Har sökt efter en virkad väst i ett år känns det som. Köpte ju en från HM för längesen men sömmen lossnade och när jag skulle byta var den slut. Och dum som jag var behöll jag den inte och laga den utan jag vart utan. Men nu ser jag att det äntligen kommit in en ny, dock tunnare och en annan modell men jag ska ha den!:) Nice!


Coolingen! Idag gör jag entré på nya avdel...

Publicerat: 2012-04-18 Kl: 09:08:04 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_4060 (MMS)

Coolingen! Idag gör jag entré på nya avdelningen, spännande!:)


Insikt

Publicerat: 2012-04-17 Kl: 13:02:47 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Jag har funderat mycket de senaste dagarna över vart min energi egentligen tar vägen.. Jag har inte råd att slösa min energi på ngn eller ngt annat än mina barn. Dem har bara mig som är närvarande dagligen. Jag kan inte leva ett liv där energitjuvar är inkluderad. Vad min "insikt" får för konsekvenser visar sig framöver. När man har barn kan man vara allt annat förutom egoistisk. Det spelar egentligen ingen roll vad jag vill eller känner så är det T och W som går först, oavsett vad. Dem förtjänar min fulla uppmärksamhet och min energi och framförallt engagemang.

Ibland får man göra uppoffringar som man egentligen inte vill men som är nödvändiga. Det är faktiskt jag och mina barn som är prio ett i mitt liv och så kommer det alltid se ut! Resten är bara en bonus..

Jag önskar lugn och ro, inga intriger eller scener, inga påhittade rykten, prat och falska påståenden men jag tror att det är för mycket begärt. Efter allt som hänt senaste åren är jag och barnen värda en trygg tillvaro. Det finns ingen annan än JAG som kan avgöra vad jag är värd och inte.

Som sagt, det är för mycket begärt och jag bannar mig själv för att vara efterklok. Men man lär sig hela livet och det positiva, kanske det enda positiva är att jag lärt. Erfarenheter rikare och en distans till mig själv.

Ja, återigen lite onödiga tankar.;)

-

Nu ska vi på Habben, lite försenad som vanligt men det blir lätt så när man heter Persson, ha ha! Sen hämtar vi T tidigare så det inte blir sån sen middag.:)SnöÖöÖöö..

Publicerat: 2012-04-17 Kl: 09:19:06 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Det är liiiite tröttsamt att vakna och titta ut och se snö. Det är inte så värst mycket men det ska ju hålla på hela dagen, suck! Hoppas de försvinner snabbt.:)

Jag som trodde att det var lugna gatan idag såg på kylskåpet att det är cpup-mätning på habliteringen idag kl 13:00. Så W får gå en sväng på dagis så jah kan ringa några samtal sen åker han och jag upp.

På fredag har jag lovat både W och T att de ska få lite nya kläder. T vill ha Bamse och hello kitty, jag såg att Lindex fått in massa nytt i Bamse väg. Och hm har ju hello Kitty kläder till överdrift. W ville bara ha en ny långärmad tröja, så det blir en mini-shopping. T behöver ngn pyjamas men annars har de två så det räcker och blir över!

Nu ska vi kliva av bussen och dumpa djuren på dagis.;) Ha en bra dag!


Spontan middag

Publicerat: 2012-04-16 Kl: 19:23:52 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Vi vart kvar hos Jennifer och blev bjuden på middag. Korvstroganoff och ris, sviiin gott!:)

Och som vanligt fick barnen presenter med sig, hon är såå generös! Thelise fick en hund som går/skäller/sitter och gör en bakåtvolt, hon älskar den! Hon har en gris som hon fick i julklapp som hon är väldigt försiktig och mysig med så hon vart så klart helt tossig över hunden.:) William fick en spiderman gubbe!

Imorgon har jag tänkt att bara ta det lugnt. Kanske kolla runt olika gym på internet, någon som kan tipsa om ett bra? Ska ta tag i det här med träningen nu känner jag men behöver bara hitta ett bra där jag kommer trivas!:)

Jag har tänkt på en sak, vad barn är olika alltså. Det är såklart en självklarhet eftersom vi alla är olika individer men det slog mig på bussen idag. Ofta(ja det är sant) får jag komplimanger och beröm för barnen. Att det verkar lugn och framförallt lugn, väluppfostrade och glada barn. Och det är dem, mesta dels. Klart dem kan vara pain in the ass men oftast upplever jag dem så. Och dagis har även berömt för att de är två trygga, väluppfostrade och nyfikna barn så det är inget jag tvivlar på. Känner mig inte som världens bästa mamma men det känns inte som jag misslyckats heller, än så länge! Ha ha.:)

Det är såklart något man blir jätte glad av att höra, man blir ju stolt och det ger ju självförtroendet en kick så att säga. Men det är ju en evig dags kamp så att säga. Och den slutar inte förren barnen är vuxna sen tror jag på de man brukar säga -"det är inte föräldrarna som uppfostrar barnet utan de är samhället". Jag tycker att det stämmer, alla vuxna ska kunna rycka in och tillrättavisa barnen. Det tycker jag bara är bra men jag vet att vissa föräldrar inte gillar det! Men sånt är olika, alla är vi olika och tänker olika. Har olika värderingar och åsikter.

Ja det var bara en tanke jag tänkte dela med mig av!:)

Nu är vi på väg hem, vart en sen dag idag men barnen ska lägga sig rätt omgående. Imorgon ska dem på dagis men inte tidigt, inte förren vid 9. Ser ingen anledning att lämna dem tidigt om jag inte jobbar.

Jag ska ta tag i det här med lösenord så innan jag sätter det kan ni kommentera om ni vill fortsätta läsa och tex inte hat mig på fb, publicerar inte de kommentarerna!:)

Puss!


Finaste tjejen sitter och myser med ett ma...

Publicerat: 2012-04-16 Kl: 18:29:42 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_7668 (MMS)

Finaste tjejen sitter och myser med ett marsvin.:)


Hello

Publicerat: 2012-04-16 Kl: 11:19:39 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Hej dagboken, hur mår du? Ha ha, var det inte så man skrev när man var liten? ;)

Idag är en bra dag, vaknade på bra humör och kände mig pigg. Livet känns en smula lättare idag och dom dagarna ska man ta hand om!:)

Barnen är på dagis och jag har kortpass på jobbet idag, skönt! Sen ska jag möta upp min fina vän Jennifer för lite solning och lunch. Jag är så glad att jag har henne som vän, hon är inte som alla andra. Hon är helt enkelt en helt underbar människa/vän. Vi träffades för några månader sen, innan var vi bekanta men vi klickade direkt. Sen dess har vi umgåtts flera ggr i veckan.:) Hon får en alltid att skratta, speciellt åt saker som är skit jobbiga. Vänner växer inte på träd, speciellt inte sånna som hon men jag är tacksam och glad för alla mina vänner!

Just nu lyssnar jag på wind of change. Jag har sagt det förr men fan vad mäktig musik kan vara ibland. Hur det kan framkalla känslor, minnen och speciellt känslan man hade när man lyssnade på låten första gångerna. Det är dom låtarna man inte kan lyssna sig less på! Men summer of 69 är ändå den låt som framkallar mest känslor, negativa som positiva. Både märkligt och mäktigt.:)

Nu ska jag jobba vidare innan jag åker ner och möter Jen!:)

-

But darling, I'd still catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya

I would go through all this pain
Take a bullet straight through my brain
Yes, I would die for you, baby
But you won't do the same.


Det är något skumt med blogg.se. Det komme...

Publicerat: 2012-04-15 Kl: 14:32:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_9201 (MMS)

Det är något skumt med blogg.se. Det kommer fel bild till texten, inläggen kommer i felaktig tid och dag. Jag förstår inte riktigt men det kanske går till sig.:) Det är jobb hela dagen idag, 7-16. När det är sånt här väder vill jag vara ute! Hade hellre varit på norra berget med ungarna. Jag hoppas att det blir fint ngn dag i vecka så får vi ta berget då!:) Men annars är allt lugna gatan, ska strax gå ut och sätta mig i solen med två kompanjoner så man får lite solsken i fejjan! Igår var det planerat att jag skulle gå ut men så vart det icke, var så trött och R lockade mer, ha ha! Det var en mysig och slapp em/kväll. Jag slumrade som vanligt på soffan(tar varenda chans jag får.;)) Sen åt vi gotta och tittade på film, mysigt värre va. Nu ska jag jobba vidare sen hem och pussa på mina älsklingar!:) hoppas ni haft en bra helg!


Ihelgen har jag en barnledig helg, hör och...

Publicerat: 2012-04-14 Kl: 14:37:56 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_5375 (MMS)

Ihelgen har jag en barnledig helg, hör och häpna! Ha ha!  W är hos moster och T hos mormor och Richard med lilla Kirabebis som hon är sååå förälskad i. Hon vaktar den där lilla hunden som jag vet inte vad. Hon är så pytteliten och söt! William åkte redan igår efter dagis och T senare på em Barnen rejsade en stund efter maten och gud vad dem skratta, ha ha det var så roligt att se!:)  Iallafall så är det skönt med lite barnfritt, även fast jag jobbar hela dagarna så känns det ändå skönt att vara lite "fri". Det är nyttigt för både mig och barnen, lite andrum men det händer allt för sällan. Nu ska jag bege mig till J och surra en stund sen hem och rulla tummarna eller ngt med R. Ha en trevlig helg!:)


Dagens 2do - så lite som möjligt! Vet inte...

Publicerat: 2012-04-13 Kl: 10:56:28 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_7172 (MMS)

Dagens 2do - så lite som möjligt! Vet inte om jag håller på att bli sjuk eller är sjuk. Senaste dagarna har jag haft en jätte konstig känsla i kroppen, och är ständigt trött.(kanske inte så ovanligt för att vara mig) Illamående, skakis och hjärtklappningar. Och nog för att jag har problem med svettningar och alltid haft så går detta inte att jämföra! Minsta lilla ansträngningen börjar jag svettas som en häst, helt omänskligt. Kroppsmässigt känns det som jag väger ca 90 kg och har värdens sämsta kondition. Fyfan, jag hoppas att det går över snart eller att förkylningen bryter ut för det är inte roligt att må så här! Solen skiner och det är väldigt härligt måste jag erkänna! Det har varit många grå dagar nu så det är skönt med lite vårväder! Hoppas ni får en bra dag!:)


Guuuuuud där uppe

Publicerat: 2012-04-12 Kl: 18:09:41 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


..vad skönt det ska bli med ett kortpass imorn! :) Fruktansvärt tungt och stressigt idag, fy fan!

Nu hopp in i duschen, alla tre:)

Puss!


God morgon!

Publicerat: 2012-04-12 Kl: 06:40:26 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Den här stunden på bussen på morgonen är så härlig! Man hinner reflektera över livet lite. Jag ser bara fördelar med buss, hur ska jag nånsin få inspiration och motivation till att ta körkort? Kommer aldrig hända känns det som i dagsläget. Kan iofs tänka mig att det är en jäkla frihet med bil och allt det där men det är så enkelt att bara kliva på bussen och sätta sig. Behöver inte packa in/ut, ungar vagn mm. Det är de säkraste sättet att färdas om man jämför med bil etc. Det är miljövänligt och bra mycket billigare än bil. Det enda negativa är att man är "låst" till att hålla tiderna. Men bor man centralt går bussen var 10 minut så det är ju inte heller ett problem.

Mindre viktig info så här på morgonkvisten.;)


Nu träffa jag syrran på bussen så jag ska snacka lite skit! Ha en bra dag!:)


Perfekt morgon! Allt gick precis på minute...

Publicerat: 2012-04-11 Kl: 05:58:56 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_5285 (MMS)

Perfekt morgon! Allt gick precis på minuten, skönt! Inge stress och ingen överbliven tid. Mötte W i dörren när jag skulle gå och väcka dem, han brukar ändå vara den som är svårast att få igång på morgonen. T sov sig igenom av-och på klädningen, ha ha.:) Nu är det jobb för hela slanten. Blir tyvärr en lång dag på dagis för kidsen.:( ha en bra dag!


Fruktansvärt bra men känslosam bok. Tror d...

Publicerat: 2012-04-10 Kl: 14:08:02 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_2387 (MMS)

Fruktansvärt bra men känslosam bok. Tror den är nyttig att ta sig igenom men minnen och känslor rivs upp, vilket iofs kan vara positivt! I denna bok får man höra olika kriminella pappors version av sitt liv och sitt föräldraskap, förhoppningsvis kan detta ge en viss förklaring och lite perspektiv. Den borde alla läsa, speciellt idioter med förutfattade meningar!


När man står för sitt ord

Publicerat: 2012-04-10 Kl: 10:41:36 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Om man är en principfast person som står fast vid sina åsikter och normer mm, så tycker jag att det svagaste som finns är när man ger sig när det kommer till speciella personer för att man till vilket pris som helst vill undvika en diskussion/ett bråk. Är man en person som verkligen vet/tror att man handlar rätt, har sunda åsikter mm så borde man stå fast vi det hela tiden. Sen finns det givetvis gånger man inte orkar eller man ger sig just pga att man vill undvika bråk. Men att lägga sig som en platt fisk direkt, vareviga gång får mig att börja fundera. Vad är egentligen felet?

Jag vet inte riktigt vad jag känner för bloggen längre. Det tråkigaste är att man inte kan skriva om sina egna åsikter eller tankar utan att någon ska ta åt sig och påstå att det handlar om någon speciell. Men så är det väl i den stora världen. Säger man ngt och en person känner sig träffad går den till attack. Det säger visserligen mer om dig än om mig men det borde läsas med lite humor. Inte vara så gravallvarlig.

Blaa blaa blaaaaa.....

Det jag ska komma fram till är att jag ska sätta lösenord på bloggen så jag kan välja vilka som får läsa men även fast jag räknar antal personer jag ger ut lösenordet till är det alltid fler som får de, konstigt nog? Men jag ska testa om det fungerar, det kanske inte är lika intressant nu.;)

Nu har jag varit på hospitalet och ska åka hem en sväng innan jag ska möta upp Jennifer på stan.

Imorn och på torsdag är det jobb 7-16. Måste slita upp ungarna tidigt som fan, de värsta jag vet. Men för att hinna måste vi åka vid 05:50. Men det ska nog gå bra!:) Bara jag själv vaknar av klockan så!

Have a nice day!


Påhelgen

Publicerat: 2012-04-08 Kl: 15:46:48 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Är nu snart förbi! Jag vet inte om jag tycker om alla dessa röda dagar, det blir en sån långt helg. Iofs kan ju de vara mysigt också.:)

Igår var vi på påsk-lunch med massa folk riktigt trevligt var det! Sen var vi bjudna på middag men ingen traditionell påskmat utan fläskfilé och klyftpotatis, mumma!

Kvällen bjöd på både de ena och de tredje, träffade massa gamla vänner och det är alltid lika roligt!:) Idag mår man som man förtjänar men snart är även denna dag slut. Jag lääängtar till sängen ska ni veta!


Hej från oss!


Min lilla påsk-kärring!:)

Publicerat: 2012-04-07 Kl: 13:14:42 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_9840 (MMS)

Min lilla påsk-kärring!:)


Busungen❤

Publicerat: 2012-04-06 Kl: 19:23:16 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


img_0288 (MMS)

Busungen❤


Lill fisen❤

Publicerat: 2012-04-06 Kl: 12:28:42 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_7755 (MMS)

Lill fisen❤


Fredag

Publicerat: 2012-04-06 Kl: 11:50:52 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Än så länge har vi slappar här hemma. Efter frukosten dansade ungarna loss till Sean banan, ha ha Thelise är så rolig att kolla på när hon går in i sin egna lilla värld! Skaka rumpa och snurra, det är hon duktig på!:)

En promenad i solen har vi hunnit med och nu äter ungarna omelett. Nu ska vi snart lägga oss och vila en stund för sen kommer Moa och hälsar på! Längesen vi sågs nu och barnen har saknat henne, så de är på väldigt gott humör!:)

Nu ska vi vila! Hoppas ni får en trevlig påsk!:)


Lalaaa

Publicerat: 2012-04-05 Kl: 14:59:06 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Mötet gick super bra, gud vad skönt det känns! För hur det än är så måste personkemin stämma in, speciellt om man ska genomgå en "behandling". Och den stämde! Vilken varm och go människa, det kändes att hon verkligen brydde sig och ville hjälpa.

Tydligen har de börjat med något nytt. Samtidigt som jag ska träffa henne 1 gång i veckan ska jag göra en sorts "behandling" på livsanda.se och under tiden kan hon följa mig och mina framsteg/fallgropar osv. Det lät faktiskt som en bra ide!

Denna träff kom i rätt tid. Jag känner verkligen att jag vill jobba för att bli mig själv igen! Vill kalla det sjuk men det är ingen sjukdom för det är inget som är livslångt.

Men hur som helst känns det skit bra att jag äntligen kommit igång och det är så mycket annat på gång också så allt kommer bli skit bra till slut! :)

Puss!


Skärtorsdag

Publicerat: 2012-04-05 Kl: 13:15:40 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


(detta skulle ha publicerats 9:15)

Nu är barnen lämnad på dagis och jag är på väg mot jobbet. Kortpass på några timmar bara sen har jag äntligen tid hos psykologen. Nu får jag äntligen sätta igång, det känns både spännande och lite nervöst.

Annars rullar livet på i lugn takt. Jag försöker ta det lugnt och inte göra så mycket nu när jag är sjukskriven men det är ju fortfarande saker som måste göras och ärenden som måste uträttas. Sen förstår jag inte hur försäkringskassan fungerar eller tänker. Man är ju sjukskriven av en anledning, då har man väl inte ork att bråka och nästan tigga om pengar man faktiskt ÄR berättigad till. Handläggningstid på ett halv år och 700 papper att fylla i fast inkomst mm är fastställd. Ja det är bara att sitta fint och vänta och hoppas på att det en dag börjar regna pengar från himlen.

Barnen mår bra och utvecklas som de ska, tror jag?;-) På tal om barn är jag äckligt trött på grin, skrik, bråk, tjat men framförallt gnäll!! Jag älskar mina barn mest på denna jord men ibland får man säga så. 4 barn som alltid är hemma är pain in the ass ibland! Oftast är det bara positivt och givande men ibland blir det too much! Det kommer lägligt med en helg ensam i huset, minst sagt! Barnen får vila från varandra och jag får lite sinnesro. Vi ska lägga oss seeeeeent på kvällen och kliva upp, helst mitt på dan!;) Göra vad som än faller oss i smaken!

Nej ha ha, riktigt så illa är det inte men helgen blir händelserik! Vi har flera aktiviteter inplanterad, övernattning och disco till barnens stor förtjusning, påsk-pyssel, påsklunch och middag, myskvällar, en utekväll för mamman med några vänner(som jag ser fram emot väldigt mkt) ensamtid med barnen(!!!) och sist men inte minst lite jobb!:)

Vi kommer att ha fullt upp så helgen lär springa förbi!:)

Nu ska jag kila vidare, glad påsk på er alla!


4-barns mamma!

Publicerat: 2012-04-04 Kl: 16:20:03 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Det är kämpigt att vara 4-barns mamma!


Påsk

Publicerat: 2012-04-04 Kl: 11:03:36 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Snart är det dags för påsk. Alla som sa att vi skulle få en snöfri påsk hade fel, kallt som f*n är det och mer snö ska tydligen komma!

Eftersom det är helg fre/mån och dagis är stängt innebär det långledigt för barnen. Imorn ska de också få vara hemma om jag inte ska jobba.

På tal om jobb, idag ska jag göra 2 spännande saker och jag hoppas att det går i lås, iaf en av sakerna!:) Den som lever får se men det är inget jag berättar om de förren det är 100% säkert.

Nu ska jag fortsätta jobba på här! Ha en bra dag i solen!:)


Måndag

Publicerat: 2012-04-02 Kl: 21:01:11 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


En ny vecka med nya möjligheter. Vilket innebär för mig, att göra så lite som möjligt. Jag måste ta vara på sjukskrivningen och tiden på ett bättre sätt men det är svårt att bara ligga och stirra i väggen.

Idag har det inte hänt så värst mycket. Kidsen har varit på dagis och jag åt lunch på stan med R, sen vilade jag en stund innan jag hämtade ongarna igen. Det bästa som finns är att sova på dagarna!

Har haft en väldigt lugn och mysig em med barnen! W har spelat lite tvspel och jag har läst med/för Thelise. Goungen! Tänk att du redan är två år, det känns som jag födde henne igår. Tänk vilken vändning livet kan ta bara över några dagar, det är lite läskigt men samtidigt tror jag på ödet. Det som händer har en meningen.:)

Har inte så mycket att dela med mig av i detta nuet. Vet inte om jag börjar bli sjuk, känns som febern smyger sig på. Ont i huvudet och axlarna. Får se om det bryter ut eller vänder.

Ha en trevlig kväll! ❤


black n' white

Publicerat: 2012-04-02 Kl: 20:51:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_3232 (MMS)

black n' white


Nu är helgen förbi.

Publicerat: 2012-04-01 Kl: 20:19:51 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Det har varit en händelserik helg för oss alla må jag säga!

I torsdags kom Daniel, till barnens stora förtjusning. Herregud, T skrek av skratt när han klev ur bussen. Hela em/kvällen var det bara "min pappa, min pappa Danel!!". Man blir alldeles varm i hjärtat av att se det, banden och kärleken finns kvar, trots att det kan gå en tid mellan gångerna! Men jag tror att telefonkontakten är super viktig så den ligger både jag och D på!

Det är dock inte så ofta dem träffas, jag önskar att det skulle vara mer täta besök men det kommer så småningom! Det börjar bli stabilare där nere och målet är ju att barnen ska ha en helg i månaden med pappa, vare sig det är här eller i Sthlm! Vi blickar framåt med andra ord!:)

-

Kalasade i lördags och mycket folk var det som kom! Thelise tackar och bokar för allt fint hon fick och tack till alla som kom och uppvaktade henne!:)

Idag har vi spenderat våran dag i kära Nacksta. Inte ens i min vildaste fantasi trodde jag att jag skulle sakna det stället så här mycket? Det är helt otroligt! Men som sagt, mycket av fritiden spenderas där. Hemma hos vänner och familj! Idag var vi bjudna på middag ala Alexandra! Barnen busade och stoja medan vi försökte prata! Jag själv tror jag slumra på soffan ngn timma, sköööönt!

-

Nästa Sthlms resa är planerad. Vet ej om barnen följer med och är hos faderskapet eller om de stannar hemma. Men otroligt roligt ska det bli! Längesen jag träffade kompisarna där nere!

Nu ska jag hoppa in i duschen, måste hinna fixa hår mm innan jag ska sova!

Hoppas ni fina haft en bra helg!:) puss!


RSS 2.0