2013 - sluta skriva anonyma kommentarer

Publicerat: 2012-12-31 Kl: 14:54:41 | I kategori: | 2 kommentarer


Tänk så här - 'År 2013 skall jag sluta vara bitter, jag skall sluta sitta bakom en skärm och näthata, jag ska öppna och jobba med mina egna fel och brister istället för att klanka ner på andra. Hitta på lögner och prata strunt. Jag skall bli en bättre människa,en bättre medmänniska,förälder och familjemedlem. Och jag ska ta tag i mina problem istället för att säga att andra har problem dem problemen. Till slut blir det genomskinlig. Och jag ska lägga min tid och energi på positiva saker, endast. Amen!'

Då tror jag att du kommer ett stort steg fram i livet, jag tror att du kommer att uppnå dina mål och bli en bra förälder, tids nog. Jag hoppas innerligt det.

-

Och en sak ska ni läsare få veta. Det spelar ingen som helst roll vad ni skriver för elakt till mig,ni kommer aldrig att komma åt mig eller mitt liv,never. Jag öppnade denna blogg för att JAG har saknat att skriva och med det räknar jag med mindre snälla kommentarer också eftersom det finns en tjej som är kär i mig och försöker med alla medel(ja,det börjar bli lite patetiskt) sänka mig. Trots polisanmälan och massor av material svart på vitt så fortsätter hon, var rädd om din familj och ditt liv istället. Och det jobb du äntligen, typ 30 år senare har skaffat dig.

Sen tar jag det positivt eftersom det finns något jag har eller något med mig eller min personlighet som någon är avundsjuk på. Men jag är jätte öppen för en diskussion eller svara på frågor om det är något ni/du undrar. Lämna bara en mailadress eller dyl. Nu tänker jag aldrig mer slösa ett enda inlägg på detta!

-

Nu ska jag på affären med mina underbara barn och inhandla middags ingredienserna som fattas och myset till ikväll :) Sen när barnen somnat kommer förmodligen en fin kille och ger natt sällskap! Det blir en underbar morgon att vakna till med andra ord, nytt år, nya hårda jävla tag!

Jag hoppas att ni är försiktig med både raketer och fingrar mm mm. Tänker alltid på det som hände en gammal bekant på nyår för många år sen, han fick en raket i ögat. Mycket tragiskt men det slutade 'lyckligt' iaf!

Ha ha nu vart det långt här men jag måste få visa, jag brände mig igår när jag gjorde nudlar.. Kommer bli ett fint ärr.. Suck!
Dec. 30, 2012

Publicerat: 2012-12-30 Kl: 18:54:00 | I kategori: | 0 kommentarer


Skall nu diska årets, förhoppningsvis, sista disk. Och då ska ni veta att det är världens monster disk... Städa och tvätta imorgon, mys middag med barnen. Tända ljus, mysa till hockeyn och slutligen kolla på raketer från balkongen. Mer än så behöver man inte göra.
Thelise har feber och är hängig. Jordens hosta har hon också, lill gumman. Det är Williams sjätte vecka med hosta och feber av och till, kanske är dags ändå att ge han penicillinet? Ja det återstår att se nästa år.. ;-)
Idag har jag och William haft en kanon dag tillsammans,det måste vi fortsätta med. Badat utav tusan medan T var med syrra och Agnes o hon haft jätte roligt!:)
Gott nytt år på er där ute!

Paket!

Publicerat: 2012-12-25 Kl: 19:51:06 | I kategori: | 0 kommentarer


God mat i lugn och fridfull miljö. Nöjda, glada och trötta barn. Så såg våra julafton ut. :)


God fortsättning gott folk! :)

julafton!

Publicerat: 2012-12-24 Kl: 10:29:27 | I kategori: | 0 kommentarer


Vi har det väldigt lugnt och harmoniskt här hemma. Vi tänker inte alls stressa utan bara ta det lugnt. William vaknade tidigt idag. Brukar väl vara så på julafton ;-)

Själv slog jag in paket till 1 inatt sen deckade jag på soffan. Så jag hann slå in typ 10 st innan Thelise vaknade och nu ska jag försöka slå in den sista kassen med julklappar. Men det är lite svårt för Thelise vill gärna hänga på mig idag. Och duscha ska vi hinna med.. Kanske att jag passar på medan barnen är i duschen. :)

Klart man ska få öppna ett paket på morgonen!Vi 3 önskar er alla en riktigt god jul och hoppas att ni får en mysig dag! Kram

(jag måste blogga ifrån appen om jag vill lägga ut någon bild eftersom jag inte har någon dator just nu så ni får stå ut med sneda bilder.)

kanelbulle

Publicerat: 2012-12-23 Kl: 16:19:46 | I kategori: | 0 kommentarer


Någon som lessnat på lussekatter och pepparkakor :)

julstämning

Publicerat: 2012-12-22 Kl: 20:36:57 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag måste erkänna att jag inte har någon överdriven julstämning i kroppen. Speciellt inte efter vad som hände för någon vecka sen. Jag har mina underbara barn och min familj och vänner som jag är otroligt tacksam över. Jag älskar dem över allt annat och skulle inte ens för en sekund kunna tänka mig ett liv utan dem. Även fast jag har massor att glädjas för runt omkring så har en mycket nära vän förlorat livet så det blir svårt.. Jag vet inte hur jag ska förklara utan det jag skulle tala om var att om det finns något som kan driva mig till vansinne *1000 så är det detta. Att trä och knyta. Vill att granen skall stå klar samt alla julklappar till imorgon när barnen vaknar men jag tvivlar
starkt på att det kommer bli så.. Allt i sista sekund, det är Evelina Persson det! :)

Är det någon som vet varför bilderna blir sne? Det spelar ingen roll åt vilket håll jag knäpper med mobilen så blir dem alltid snea. Varför kan inte blogg.se fungera felfritt? :)

Dec. 21, 2012

Publicerat: 2012-12-21 Kl: 23:41:39 | I kategori: | 0 kommentarerdags igen?

Publicerat: 2012-12-21 Kl: 19:20:40 | I kategori: | 2 kommentarerHello allihopa där ute! Hoppas inte ni stressar ihjäl er såhär i juletid. :-)


Vet att många både saknat och efterfrågat min blogg så jag tänkte kicka igång den igen i samband med detta positiva besked. Äntligen skall jag bli klar så jag kan läsa vidare sen. :)

Nu ska jag snabb städa innan barnen skall hoppa i säng. Hoppas ni får en trevlig
kväll.

RSS 2.0