Silja

Publicerat: 2012-02-29 Kl: 22:22:22 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Vi har hunnit med en hel del, vi är helt sluta nu. Imorgon är det många aktiviteter på tapeten så sömn behöver vi, minst sagt!:)

Lägger in en bild från "godnattkramen" från Mumin! W är dock vääääldigt rädd för utklädda personer för art han -"känner inte människan", ha ha men kramen gick bra!:)

Puss!


Man kan ju undra om vi ska vara borta en v...

Publicerat: 2012-02-29 Kl: 17:32:52 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_4893 (MMS)

Man kan ju undra om vi ska vara borta en vecka, men det behövs ombyte till alla olika tillfällen.;)


Den här grabben ska inte bara få åka på kr...

Publicerat: 2012-02-29 Kl: 15:25:38 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_8047 (MMS)

Den här grabben ska inte bara få åka på kryssning utan även träffa pappa och ta en fika med han, både idag och på fredag! Så jag har en glad grabb här bredvid mig! :)


Lögner

Publicerat: 2012-02-29 Kl: 10:05:17 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Tänk att vissa kan komma så långt med lögner så de förstör andra människors liv och sen att de kan leva med skiten på sitt samvete, fy fan. Bara för att rädda sitt eget skinn. Men det är inge snack om saken, man kan inte vara frisk i skallen då!!

Man ska vara med om mycket som ska förvåna en här i livet men det här är bland det värsta jag varit med om. Men vissa kommer långt på lögner och andra faller ganska snabbt rätt ner. Lägger över sin eller någon annans skit på en oskyldig, uuuuuuuusch!!!!! Förr eller senare får man sitt eget straff för sina lögner, det är väl det vi kallar karma?
(Såg en svensk sann dokumentär som handlar om en bekant som vart dömd och satt i fängelse men fick resning efter fyra år då de visade sig att bevisen var manipulerad och en helt annan person än han det handlar om hade åstadkommit skadorna i förrgår.)

Giriga människor har vi alla stött på, mer eller mindre. Vissa kliver över lik för sin egen vinning, det är fan äckligt. Jag hatar självgoda, egoistiska, lögnaktiga människor. Det är fan det värsta som finns! Men det går så långt så det blir deras verklighet, de ser lixom inte hur den riktiga världen ser ut utan lever i en bubbla av lögner och påhitt.

Men nu ska jag inte tänka på det eller lägga ner energi på det utan njuta av vår mini-semester! Men det är svårt, det är ju ändå min väns bästa kompis.
Vi vet alla att i slutändan vinner sanningen och ärliga människor. Man får helt enkelt förlita sig på det och hålla sig ifrån personer som kan dra ner en i sin skit.

Sätter punkt med en bild på dagens sanning!


Kryssning!

Publicerat: 2012-02-29 Kl: 08:50:17 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu är vi på väg! Många har nog redan förstått men vi ska på en kryssning till Helsingfors och väl där ska vi på undervattens akvarium och lite sånt.

Vi tänkte besöka mumindalen men vi är bara där 6,5 timma så det fick bli akvarium. På själva båten är det skattjakt, ansiktsmålning, teater, akrobatik, disco mm. Barnen är spända och på väldigt gott humör!:) Tvivlar inte på att denna resa kommer bli sagolik för grabbarna!!

Och även för oss mammor. Vi får koppla av och bara roa oss, det ser jag verkligen fram emot! :) Nu blir det säkert tyst här i ett par dagar om jag inte slänger in något sms-inlägg!:)

Kommer knäppa mängder med bilder så W får lägga in det i sitt album för denna resa kommer han att komma ihåg.:)

Må gott!


Äntligen är gipset borta, han har varit så...

Publicerat: 2012-02-28 Kl: 18:30:46 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_2398 (MMS)

Äntligen är gipset borta, han har varit så duktig min kille❤ Men ser ni skillnaden? Det tar ca 2 veckor innan det går till sig och musklerna är tillbaka. Imorgon bär det av!


ärenden

Publicerat: 2012-02-28 Kl: 10:39:56 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Idag är det fulla muggar för min del. Egentligen skulle jag haft möte med min mentor idag 8.30 men hon var sjuk så det vart framflyttat.

Nu är jag hemma och har gjort mig lite fin, ska ner på station och göra pass.;) Sen är det tandläkaren och kl 15 ska William ta bort sitt gips! Egentligen hade vi tid igår men det glömde såklart yrpannan. Som tur var hade de en tid idag och det passa perfekt för imorgon åker vi på en minitripp. Eller mini och mini, vi ska ju till ett annat land. ha ha! Det blir jag och Alexandra plus William och Jonte. Vi åker imorgonbitti och är hemma igen fredag em. Det ska bli såå skönt att komma iväg. Barnen vet ingenting och det ska vara en överraskning. De vet att vi ska åka långt men inte vart. Ska bli så roligt att se deras miner när de står där framför den stoooora båten.:)

Så nu ska jag ta mig ner på stan och få det gjort. Sen ikväll måste det packas, till både mig o W och Thelise som ska vara hos mommen och Angelica när vi är borta. Så hon är i tryggt förvar så jag kan slappna av.:)


Solen lyser och jag med den, ha ha. Hoppas ni får en bra dag!Svar

Publicerat: 2012-02-27 Kl: 15:39:47 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Jag har senaste dagarna(och förr) fått många frågor ang barnens pappa och jag vill svara på dem. Det är aldrig okej att hänga ut någon men om man struntar i sina barn tycker jag inte det är att hänga ut, utan mer att tala sanningen/tala om hur det ligger till, det är ingen hemlighet.

Han bor i Sthlm sen i somras. De har träffat varandra 4-5 gånger sen dess. Förr hade de telefonkontakt varje dag. Det vart mindre och mindre och nu existerar det inte. Rättare sagt, han hör av sig när det behagar.

Jag har börjat mer och mer att acceptera att jag inte kan påverka eller styra över någon annans intresse. Jag har gjort allt jag kunnat och mer där till, men så länge det bara är ena föräldern som tar initiativ och försöker pussla och fixa så håller det inte i längden. Jag har verkligen gjort ALLT i min makt för att kontakten skall finnas. Det vet alla i våra närhet!

Visst, han bor i Sthlm så situationen är speciell men allt går bara viljan finns. Varför ska jag skämmas eller hymla? Jag gör allt för mina barn och så länge jag har ryggen fri så kan jag inte göra mer. Det är såhär det ser ut och det är inte att hänga ut någon, utan att berätta om situationen.

Detta är givetvis något jag mått/mår fruktansvärt dåligt över, alla barn har rätt till sina föräldrar så länge de är friska och inte har en massa problematik/sjukdom som gör det omöjligt/svårt. Än idag sörjer jag min "fd familj" dagligen. Jag bär på en jätte sorg för barnens skull. Men det är bortom min makt. Än är jag inte framme men jag är på väg!

Jag hoppas att, när han lever under ordnade omständigheter att kontakten skall börja fungera igen. Jag lever på hoppet. För min skull är det skitsamma men för barnens. Jag ska kriga in i det sista.

Detta är såklart ett känsligt ämne för barnen och något man måste ha i tankarna. Än har ingen av dem visat några som helst tecken på dåligt mående över detta MEN det kan komma, eller så kommer det inte. Varken hemma eller på dagis, de är
2 trygga, harmoniska individer. Jag är ingen person som blundar och sopar saker under mattan.

Jag själv har växt upp utan en pappa närvarande och jag bär inte på någon sorg eller så, min mamma var tillräcklig och gjorde att det inte behövde finnas någon saknad.

Vissa tycker detta är tabu att skriva öppet om men jag vet att pappan själv inte har något emot det så ni får tycka precis som ni vill. Jag gör mitt bästa för mina barn och mer kan jag inte göra.

Sen är det en jätte stor bonus att de har en "plast-pappa" som de har ett stort förtroende för. Att han finns i deras vardag har med all säkerhet gjort en stor inverkan. Sen har W sin "extra pappa"(som han kallar de) Jens också. Och dem har underbara släktingar. Farbröder, moster, faster, farmor, farfar, Ullis, för att inte tala om mormor deras.

Det är därför jag kan bli så förbannad och fundersam över föräldrar som prioriterar ALLT annat framför sina barn, de som tillomed bor i närheten. De som inte har 4 timmars resa ifrån. Allt annat som kompisar, festande, drogande etc går i många fall före sina barn. Sen finns det givetvis människor som har problem men ändå håller kontakten med sina barn utan att påverka det negativt, det tycker jag är starkt!
Men vem avgör vad som är skäl nog att åtsido sätta sina barn? Finns det verkligen någon sjukdom eller något problem som är så "svårt/jobbigt" att man kan med gott samvete strunta i barnen? Det är helt individuellt, alla är vi olika och tacka fan för det. Vart hade mina barn varit om jag inte fanns? Om jag låtit mitt mående ta över såpass att jag inte vore kapabel att ens ta hand om dem? Skrämmande tankar för tänk om det händer mig något, vem ska ta hand om mina barn då?

Nej detta var bara lite tankar och funderingar från mig och svar på era frågor. Alla är vi olika och ingen har rätt att döma en annan människa förren man promenerat en mil i deras skor säga de. Sen att det är yttrandefrihet här i Sverige är en annan femma! Och ja, vi har gemensam vårdnad!:)

Nu har jag pluggat tre timmar så nu ska jag hämta barnen! Hoppas ni fick svar på era frågor/funderingar. Vill inte godkänna just de kommentarerna för att det står olika namn i dem.

Må gott! Puss!:)!


Ännu en rast i solen! Sitter i lä med sole...

Publicerat: 2012-02-26 Kl: 11:13:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_9119 (MMS)

Ännu en rast i solen! Sitter i lä med solen i ansiktet, helt underbart!! Efter jobbet ska jag skynda mig hem sen ska jag uträtta lite ärenden. Hoppas att solen är kvar då också! Sen kommer baby och minisarna hem, tänk att man kan sakna någon/några på sån kort tid, härlig känsla!:) Puss!


Woo första dagen jag hade kunnat få sova t...

Publicerat: 2012-02-26 Kl: 06:35:28 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_0322 (MMS)

Woo första dagen jag hade kunnat få sova tills mina barn vaknat av sig själv ska man upp och jobba. Vid det här laget vet ni att mina barn är sjusovare och sover oftast fram till 9-10 om inget väcker dem. Nu är det jobb 7-14! Ha en bra dag!


Blöjfri

Publicerat: 2012-02-25 Kl: 20:01:28 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


Thelise gör mamma stolt för varje dag som går. Förutom att hon pratar så bra, sjunger flera låtar och gör gester till.(inte helt rent), räknar till tio så känner hon när hon är kissnödig. Efter hon hade duschat igår var hon naken. Hon satt inne och såg på gladiatorerna med W. Så kom hon plötsligt springandes mot toa och sa "kissa kissa kissa", lyfte upp henne och mycket riktigt kissade hon. Detta har hänt flera gånger så jag är rätt säker på att hon blir blöjfri under kommande sommar!

Vill låta hon vara mer naken för att hon ska få träna men det blir så kallt, detta hus är inte sommarvarmt om jag säger så. Men så fort det blir varmare ute ska vi byta bort blöjan till små söta trosor.:)

Jag har hört av flera att tjejer brukar vara tidigare än killar när det gäller kisseriet. Stämmer det? W skulle precis fylla 3 när han vart blöjfri dagtid, natten har han fortfarande. Dels för att jag inte orkar byta om en olycka ska hända och dels för att han vissa kvällar dricker välling sent. Istället för kvällsfika som han inte är så förtjust i. Och jag har pratat med både bvc och hans läkare, det är inget som helst fel med att han dricker välling istället för frukost/kvällsfika. Vuxna dricker/äter även det. Sen att han inte behöver tjejernas "bebis" välling är en annan femma(lathet från min sida). Själv tycker jag att det är bra, hans cp-skada kräver mycket mer energi än ett "vanligt" barn så han står sig bra på det!:) Han äter som en fullvuxen karl men det är just pga det!

Men sen vi flytta till huset har blöjan varit torr varenda morgon förutom en då han inte hann till toan. Då var även jag full i kiss, ha ha! Så jag ska ta bort "nattblöjan" med så snart jag får tummen ur arslet och köper "kisskydd" till sängen.

Onödig för info kanske, men roligt för en stolt mamma!:)

Ha ha ha hittade en rolig bild från i somras när T hade ögoninflammation!


25 februari

Publicerat: 2012-02-25 Kl: 13:38:52 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Gud vilket härligt väder det vart idag, lite blåsigt men solen lyser.:) Ett toppen promenad väder!

Idag och imorgon fm har vi huset för oss själva. R och barnen är hos farmor och farfar i stugan och myser!

Vi ska på stan och handla en present sen lämna av W på hans kompis 5-års kalas. Sen ska vi hälsa på Emma Ö och hennes söta Mio!

Ikväll får vi middagsbesök och övernattnings sällskap! Alexandra och barnen ska sova över. Vi ska göra någon campnings-variant i vardagsrummet, barnen tycker att det ska bli skit spännande, ha ha ha!

Thelise däckade i vagnen på en halv sekund efter vi lämnat av W så hon ska få vila en stund. Men vill att hon ska hinna träffa Mio också. Vi träffade nämligen dem på bussen häromdagen och då hade han en likadan napp som
T. Så han är nu mera kallad "bebis med äpple". Pratat om han konstant sen vi sågs.:)

-

En sak jag inte förstår och som jag aldrig kommer förstå är att folk inte kan ta ansvar för sitt liv och sina misstag. Det ska alltid skyllas på alla andra och helst på en och samma person. Men det är inget man vågar ta med personen i fråga utan man skriver det på bloggen/internet istället. Jag kan aldrig ta ansvar för någon annans handlande, jag kan bara ta ansvar för mitt eget liv och mina misstag. Jag skulle vägra sitta och beskylla någon annan för det och skulle jag göra det skulle jag ta det face to face. Men det är jag och jag är unik, kanske det som stör mest?;) Hur mycket man än försöker eller gör så kommer man aldrig bli någon annan än sig själv och bara DU kan förändra ditt dåliga beteende. Sen är det alltid svårare när det ligger en problematik i grunden men man kan inte heller skylla allt på det. Tänk om jag skulle sitta och skylla allt på min depression? Hur fan skulle de se ut?

Den dagen man skaffar barn har man ett ansvar livet ut, men vissa kan gå och komma precis som de vill och den andra föräldern kan inget göra. Familjenrättens inställning gör inte saken bättre, blä och bajs! Men någon gång i framtiden(förhoppningsvis) kommer de ångra sig men tänk om de visste hur det kan skada barnen?
Men som sagt ALLT blir vad man gör det till!:)

Nu sätter jag punkt här! Ha en underbar dag!


Fredagsmys

Publicerat: 2012-02-24 Kl: 19:12:14 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


William och Thelise sitter framför datorn och kollar på gladiatorerna med lite chips och dricka. W älskar gladiatorerna och eftersom boxer(f*tta) aldrig fungerar så får han ligga en vecka efter på TV4play men det gör inte han något!

Så fort barnen somnat ska jag själv unna mig en grogg och lite rökt ost, morötter och dipp! Det är grejer de!

Hoppas ni får en trevlig helg!:)


Bloggdesign

Publicerat: 2012-02-23 Kl: 21:50:40 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu känns det som bloggen behöver en få sig en makeup! Givetvis är det Anna som skall fixa detta åt mig, den bästa, enligt mig och mååånga fler! Man kan aldrig bli missnöjd.:) Så nu väntar jag med spänning men jag vet att det är mycket att göra så det kan ta tid!:)

Sooooova nu, trött som en häst! zZzZzzZnaaaark


Nacksta VC

Publicerat: 2012-02-23 Kl: 17:07:11 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Är under all jävla kritik! Dem har sen en tid tillbaka köpt "tjänster" av PBM för att de inte haft en psykolog på plats.

Jag hade ett jätte bra bedömningssamtal och redan nu efter första mötet känner jag ett stort förtroende för hon jag träffa.
Hon förstod mig till fullo och riskbedömde mig. Alltså jag är i akut behov av "psykoterapi" dvs KBT! Och jag är inte "bara" deprimerad utan max utmattad också.

Till saken hör att det kommit en ny psykolog till Nacksta VC på DELTID och därmed har dem dragit in på PBM's tjänster. Det enda riktiga stället där dem har RIKTIG KBT! Så nu måste hon, genom remissa "tigga" om att jag ska få mina besök där. Det är väntetid på ETT ÅR hos denna psykolog.

Jag har tid för återbesök den 28 och läkaren som lovat mig detta, den första läkaren på 1,5 år som verkligen tagit mig på allvar och förstått mig har slutat. Som alla j*vla läkare på den vårdcentralen men det är klart, de vill tjäna pengar. Men jag tänker INTE gå därifrån förren jag fått ett OK till att fortsätta gå på pbm. Jag är inte den som ger mig i första taget men hur mycket ska man behöva tjata/tigga/be? Mediciner är dem duktiga på att skriva ut men sen då? Om jag så ska gå till tidningen SKA jag HA dessa besök, 8 eller 80 st. Det som krävs ska jag ha!

Alltid är det något som ska dras undan för en, för höga förväntningar? -Ja tydligen!Nu är vi iallafall hemma hos Alexandra för att äta middag, lika härligt som alltid. Massa tjej-prat och barnen får umgås och samtidigt "andas" lite från deras plastsyskon! :)

Nu är det käk!

PUSS!Nu känner jag mig hel igen! :) Fick en lit...

Publicerat: 2012-02-23 Kl: 15:22:48 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


img_2602 (MMS)

Nu känner jag mig hel igen! :) Fick en liten vårblomma på köpet! Lotus är bäst.:)


Nervös

Publicerat: 2012-02-23 Kl: 11:01:18 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu sitter jag i väntrummet och väntar på att bli uppropad. Det är jätte fint här och en himla mysig atmosfär, det sköljer lixom ett lugn över en.

Jag är både förväntans full och nervös. Har jag för höga förväntningar så jag kommer att bli besviken? Kommer detta hjälpa mig med min dagliga ångest och min "känslokalla personlighet"? Jag hoppas att jag kommer att tina upp när våren kommer. Ha ha missförstå mig rätt, lite skämtsamt sådär. Men jag är otroligt less på denna ångest och att inte kunna känna, varken sorg eller glädje. Jag vill inte vara likgiltig längre. Det är inte bara mig det drabbar, det drabbar alla omkring mig också.

Jag vill se ett slut. Nu har jag varit i en depression i 1,5 års tid och inget har hjälp hittills. Detta är inget jag skäms över, tvärtom! Att prata/skriva om det kan hjälpa andra. Och förr eller senare, någon gång i livet kommer det drabba dig. 99% av befolkningen i världen blir någon gång i livet deprimerad, vissa får en lätt depression och andra hamnar i en djup som jag.

Nu är det dags!


Härlig dag!

Publicerat: 2012-02-23 Kl: 08:38:56 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag är dagen att se framemot! Nu ska jag lämna barnen på dagis, sen svänga förbi en vän och fika. Kl 11 börjar det jag har mycket höga förväntningar om, besöket hos PBM!:)

Sen efter det ska jag möta Jennifer, mysa på stan och sola. Innan jag hämtar barnen ska jag fixa naglarna!:)

En toppen dag med andra ord! Må gott alla fina där ute!


Vikarier

Publicerat: 2012-02-22 Kl: 20:01:13 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


När man är en vikarie då är man ju "bara" en vikarie. Det fick jag känna på idag. Det var jag plus två ordinarie, med 12 "kunder", som det så j*kla fult heter nu. Förstår inte varför det kallas kunder men det är en annan historia! Men hur som, 12 brukare varav 2 st man "måste" vara två personer hos. 9:30 brukar vi ha fika. Men denna morgon har jag sprungit arslet av mig. Jag gjorde iordning, gav frukost, bädda sängar hos 9 av 12 samtidigt som jag svara på ett flertal larm! Vad de andra två gjorde? Inte en aning. Till saken hör det att jag gillar båda två!!
De är två mysiga, roliga och snälla arbetskamrater men tydligen så går man tillsammans och pratar hellre och låter vikarien jobba arslet av sig. Jag är ju trots allt bara en vikarie. Ja den känslan fick jag iallafall.. Nu är det INTE sagt VART eller med VEM jag jobbade för det är oväsentligt, men det var inte på "min" avdelning. Men när klockan var 10 sa jag "nu har jag gjort iordning 9 st, nu går jag och fikar", till svar får jag "men allt är inte klart...." sen gick det någon sekund -"ja men det är klart att du ska gå och fika". Precis som h*n kom på sig själv.
Ja det var inte roligt men sånt händer ibland! Men det är lite konstigt att vissa går i lag i godan ro och visslar när de vet att en annan personal har häcken full!
"behandla andra som du själv vill bli behandlad"

-

Nu sover barnen och jag ska sätta mig och göra klart psykiatrin samt påbörja någon av de två uppgifterna vi fick idag, halleluja!

Slänger in lite bilder sen när jag sitter vid datorn, alltid roligt med bilder.:)

Puss!


Jobb och skola

Publicerat: 2012-02-22 Kl: 15:33:21 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag har jag haft en hektisk dag. Jobb mellan 6:45-13:00, sen skola från 13:00-16:00 men vi fick gå tidigare så jag hann bara sätta mig ner och börja anteckna så slutade vi, typ. Men jag var iaf där, det som räknas!;)

Jag har tur jag som har en sån underbar sambo. Imorse skjutsade han barnen till dagis så slapp jag åka 5:30 hemifrån och dem fick komma senare, alltså fick dem en kortare dag!

Nu är jag och Alexandra på väg och hämta små trollen. Vi gjorde en avstickare så jag fick sola lite. Det är så jäkla skönt att sola, varför har jag inte satt igång tidigare? Bara värmen och ljuset gör sitt. Men att få ligga där i lugn och ro o bara njuta är gult värt! Sen känner man sig mycket piggare och fräschare när man fått färg! Jag som alltid(förr) känt mig spinkig(gått upp 14 kg sen i somras) kände mig alltid lite "tjockare" när jag blev brun. Jag vet att många känner tvärtom! Ja what ever, det är balsam för själen!

Må gott!


Gud så skönt med en rast på 40 min med sol...

Publicerat: 2012-02-21 Kl: 12:10:58 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_8916 (MMS)

Gud så skönt med en rast på 40 min med solen rätt i ansiktet!


Uppe i ottan! Är på väg till syrran sen bl...

Publicerat: 2012-02-21 Kl: 06:57:46 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_0767 (MMS)

Uppe i ottan! Är på väg till syrran sen blir det jobb! Störigt att man måste åka ner till stan för att ta trean sen tillbaka till stan för att ta fyran till jobbet, men det får gå.:) Hoppas ni får en bra dag!


Spy less!

Publicerat: 2012-02-20 Kl: 19:35:01 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu är jag måttligt trött på sjukdomar, det skall gudarna veta! Räcker det inte med att vi varit hemma 3 veckor? Nej tydligen inte! Nu har T fått feber, Williams feber la sig dagen efter men lilltjejens verkar sitta i. Imorgon jobbar jag 07:00-16:00, jag måste verkligen jobba! Jag kan bara inte vabba mera! Men som tur är har jag ju världens bästa syster som ställer upp och har henne medans jag jobbar.:) Blir till att åka lite fram och tillbaka imornbitti men det är bara att kliva upp i tid!:) R kör W till dagis så jag har tur att slippa den svängen iallafall!

Måste få fingrarna ur arslet och skicka in blanketterna om dagis/skol-byte, men förmår mig liksom inte att göra det. Dels för att det tar emot enormt mycket och för att jag glömmer hela tiden. Men det fungerar inte att sitta och åka framotillbaka Nacksta-Haga 2 ggr om dagen, MINST!

-

Annars har jag varit rätt så flitig idag. Gjort klart uppgiften om filmen, ska bara finslipa den lite. Även 2 andra uppgifter och nu ska jag sätta mig med sista självskattningen.:)


Här är en bild på två som tycker hemskt mycket om varandra! Underbar bild.

Puss!


att gråta med ett leende

Publicerat: 2012-02-20 Kl: 13:33:58 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Sitter just nu på skolan och ser en film som jag missade på etik lektionen då jag hade tid hos tandläkaren. Som ovan rubriken "Att gråta med ett leende", trodde den skulle vara seg och en typisk skol-film men det är otroligt bra. En helt underbar film må jag säga. En förlamad man kämpar för sin rätt att bestämma över sitt eget liv som han vill avsluta medans hans familj vill att han ska fortsätta leva. Till han kommer Julia, en advokat som skall hjälpa honom. Hon bli själv förlamad och sitter i rullstol. Tillsammans bestämmer de att ta sina liv efter att deras bok publicerats. Den är helt klart värd att se! Ska se klart de sista 20 minuterna nu sen göra en resumé. Det ser ganska roligt ut när jag sitter här i datasalen bland massa andra lever och bölar, ha ha ha men det bjuder jag på!

Ikväll ska jag på vip kväll på pirumparum som Anna O bjudit med mig på!:) Ska bli jätte roligt. Det blir jag och tösen som går, så får W vara hemma med de andra.:)

Ha en fin dag!


bild lånad från google.se


Kvällsmys framför shrek! Snart dags för sä...

Publicerat: 2012-02-19 Kl: 19:27:50 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_9215 (MMS)

Kvällsmys framför shrek! Snart dags för sängen sen är det en ny vecka med nya möjligheter, sägs de. T har inte sovit någon middag alls idag men hon har lyckats hålla humöret uppe.:) Hon kommer somna som en stock, är rätt så säker på det, eller jag hoppas de för jag har en hel del uppgifter att göra klart ikväll, suck :( W ska också i säng i tid för det blir en tidig morgon imorn, föreläsning 7:30-16:00. Sov gott kära läsare!:)


The one and only

Publicerat: 2012-02-19 Kl: 18:56:29 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag när vi var och handla på citygross var William jätte snygg! Han hade sina fina svarta vinterkänga, mörkblåa jeans med vita sömmar och sin nya skinnjacka. Han var riktigt stolt!:)


Söndag

Publicerat: 2012-02-19 Kl: 17:14:49 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Denna dag har varit precis som söndagar skall vara, lugnt och stillsamt.

Vi började dagen med en liten(läs stor) sovmorgon. Vaknade av att Thelise smekte mig på kinden 10:50, myyycket skönt!:) Fast man blir lite mosig hela dagen när man sovit länge men det behövs faktiskt ibland! Vi har storhandlat och nu smälter vi maten, åt god köttfärssås och spaghetti!

Ikväll måste jag sätta mig ner med plugget, skulle behöva se filmen som hör till en uppgift men det går så segt att tanka här! Får lösa de.:)

Nu ska jag lägga mig och mysa med barnen innan resten av familjen kommer hem.:)

Hoppas ni haft en bra helg, puss!


När katten är borta dansar råttorna på bor...

Publicerat: 2012-02-19 Kl: 16:52:08 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_3334 (MMS)

När katten är borta dansar råttorna på bordet!;)


18 februari

Publicerat: 2012-02-18 Kl: 21:41:08 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


I brist på rubrik får det bli dagens datum.

Idag har vi haft en bra dag! Vaknade av tredje världskrig här hemma, alla utan storW härjade/skrek/lekte. T har sovit bredvid mig inatt men ändå märkte jag inte att hon klev upp imorse, men jag sover som en björn. Varken jag eller barnen hör alarmet på morgnarna även fast jag ställer 6 st larm, ha ha ha 😊.

Ja men till saken. Vi har varit på drakborgen med Jennifer och kian. Jag är så glad över att jag och Jennifer börjat umgås, hon är en helt fantastisk människa! Barnen härjade och vi hann väl prata lite granna, barnen sprang gärna åt varsitt håll men så blir det ju där.;)

-

William stackarn som precis blivit frisk har åkt på feber igen, känns jätte bra! Förstår inte men det är nog inte meningen att jag ska gå i skolan, de känns så iallafall! Men det är bra mycket enklare att ta med W på skolan än T. Vi får helt enkelt se hur det utvecklas. Kanske bara är något tillfälligt, kan iallafall hoppas!:)

Soooooo looong! ❤
(slänger in lite bilder från borgen imorgon)


Drickpaus på drakborgen.:)

Publicerat: 2012-02-18 Kl: 15:39:50 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_8150 (MMS)

Drickpaus på drakborgen.:)


Min skatt❤

Publicerat: 2012-02-18 Kl: 10:28:24 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_8389 (MMS)

Min skatt❤


Skumt med ps3

Publicerat: 2012-02-18 Kl: 10:04:02 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


För några månader sen slutade Williams kära ps3 att fungera. Skivläsaren hackade och den läste inte av skivan. Jag har i flera månader, utan resultat försökt hitta någon som kan laga det.

Fick mail på fb från en kille som kunde hjälpa mig. Så igår skulle jag bara se så det var rätt sladdar jag skickade med innan jag gav han det, så jag kopplade in det. Vad tror ni händer? Jo det fungerade!!! Så jävla skumt! Men det måste ha varit något hände iom flyttrn och det var ju positivt! Ha ha, gissa om han vart lycklig?:)

Så igår kväll när jag la T så satt han och spela lite fotboll och hockey. Har fått för mig att det kan "hjälpa" han mot mardrömmar också. Spelar han en stund på kvällen slipper han tänka på alls monster och på de läskiga programmet han råka se.

Så slapp vi köpa ett nytt också! Super bra!:)

Snart åker jag och Alexandra iväg på en överrasknings resa med grabbarna, en sorts försenad present till Jonte.:) DET längtar jag efter! Både att få komma bort och att göra något man aldrig gjort förut!

Och jag får inte glömma att filma grabbarna, kan ni tänka er deras min när de ser den där stooora båten? Vi ska inte säga något till dem förren vi är framme!:) ha ha så roligt!

Föregående inlägg skulle ha publicerats igår, inte idag men det är väl nå vajsing som vanligt med blogg appen. Än har dem inte ordnat kommentars"grejen".

Hoppas ni får en mysig helg! Vi ska förmodligen åka till Jennifer så barnen får leka.:) puss på er!


En dag i lugnets tecken

Publicerat: 2012-02-18 Kl: 09:40:05 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag lämnade jag barnen lite senare på dagis, jag vart viss överflödig på jobbet så jag behövdes icke! På samma gång som det var skönt var det såklart lite tråkigt, vill ju ha caaashiiing! :( Men det lär komma fler förfrågningar i vecka!!:)


Gick hem till Alexandra och pratade lite med barnen sen åkte vi samma buss till Haga. Hon skulle på möte och jag skulle hem och städa upp, fixa tvätt, disk mm så det var fint när de andra 3 kom hem.:)

Solade lite på stan och strosade mest. Hämta medicin mm. Inget speciellt! Åt en strips om det intresserar er.;)

Vart bjuden på gomiddag hos A o J, lövbiff och strips, otroligt gott! Jag har äntligen fått tillbaka mina smak och luktlökar, iallafall till 50%, WOHoOoO!

-

Imorgon ska vi leka med bästa Jennifer, och jag skriver inte bara bästa som en fjortis fras utan hon är helt enkelt bäst och finast!:) Så får R lite tid och vila öronen 😉 Eller kanske storstäda? *blinkkkkk*. Ha ha ha är skit tröt och känner mig nästan dryg! Ska kanske ta och runda av!

-

Men jag kom på en till sak jag irriterar mig på, eller kan man kalla det irriterande? Jag stör mig en aning på att det finns folk som kartlägger mitt liv. Varenda steg jag tar, vad jag gör, vart jag är, med vem jag umgås och ger sig på mina vänner. Utfrågningar, försöker att prata ner mig och hittar på falska "rykten" och anklagelser. Men till vilken nytta? Det är ju bara onödigt. Det är allt för sällan människor renar sitt eget mjöl. Men det är alltid lättare att hacka ner andra. I just detta fall vet de flesta(de som ska veta) sanningen som du har inget för det. Den energin måste ju gå åt att reda upp sin egen misär?

Hur kan mitt liv vara så intressant? Ge dig på mig och inte mina vänner. Tänk om vissa hade haft den där staken att kunna säga till en personligen, men det kan man bara drömma om.


Min lilla prinsessa❤ Och isbjörnen fick va...

Publicerat: 2012-02-17 Kl: 13:58:46 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_8292 (MMS)

Min lilla prinsessa❤ Och isbjörnen fick vara med på ett hörn.:)


Positivt

Publicerat: 2012-02-16 Kl: 22:42:18 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Till det positiva som hänt idag, haha vilken tvätvändning!

Egentligen skulle jag haft föreläsning men den vart inställd, så det skulle bli en heldag med Jennifer, vi skulle strosa på stan och uträtta lite ärenden samt sola men istället åkte jag en sväng på birsta med Alexandra och Jimmy. För att sedan möta Lina på stan som bjöd på gofika och en solning. Kändes helt underbart!! Varför solar jag inte oftare? Man känner sig både fräsh och pigg och man mår 40% bättre av att hålla igång solningen. Så det ska jag bannemig göra nu!

Sen är träning något jag velat börja med senaste året men det har inte funnits tid och möjlighet men det gör det nu så jag ska fan ta tag i det! Och jag har pratat med några som är sugen att haka på. :) Så när jag fått upp lite kondis och muskelatur funderar jag på att ge mig på poledance, gryyym träning för kroppen!

-

Ja men till det positiva. Jag fick helt sonika ett mycket värmande mail på fb från en bekant! Massa fina ord och peppning. Det gjorde mig alldeles varm, riktigt själaglad! Det kan jag leva länge på så bring the negativa kommentarer bah!;) Skämtåsido men jag vart riktigt glad!

-

Varken barnen eller R är hemma ikväll. Det står jobb konferans på schemat. Jag trodde att det skulle bli lite "skönt" att bara vara vi tre, som vi är vana men jag hade så fel. Nu tok saknar jag R och jag känner vilken trygghet det är att ha han hemma. Nej usch och fy, hoppas jag somnar snabbt så jag slipper ligga och "trissa" upp mig, ha ha!:)

Imorgon är det jobb ca 7:45-13:00 och efter det skall jag bege mig ner till casionot och lämna Williams ps3, äntligen! Fick mail av en kille på fb som erbjöd sig att kika på det!:) Men kan han inte laga det har Mommen lovat att köpa en ny konsoll till W. Visst att han fick Wii i julklapp och det är bra träning för motoriken så har han massa ps3 spel så det känns onödigt att kasta bort det bara. Han själv har pratat om det varenda dag sen det gick sönder. Han frågar ständigt om jag fått tag på någon som kan kika på det, men nu är det äntligen på g!

-

Nu skenar jag iväg känner jag, ha ha ha! Så det är dags att avsluta och hoppa i säng. Hoppas att ni haft en fin dag och får en minst lika fin imorgon!:) SOV GOTT!varning för lite gnäll

Publicerat: 2012-02-16 Kl: 22:29:58 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


Ibland måste man få häva ur sig lite skit också, imellan åt. Allt är ju inte rosenrött så att säga. Eller i det verkliga livet har jag inget att klaga på direkt(förutom att skolan går lite tungt nu) men just den här skiten. Har funderat lite fram och tillbaka senaste dagarna på om jag ska lägga bloggen på hyllan eller sätta lösenord. Min statistik har skjutit i höjden och med andra ord måste jag acceptera antalet läsare men det som "stör" mig mest är antal sidovisningar. Det är mellan 5-6 ggr så mycket som unika visningar. Det är "några" som sitter här inne och följer min blogg frenetiskt och dem/den vill inte missa ett ord som skrivs här, det rings runt och skvallras om vad som skrivs. Och är det så det ska vara kring en blogg? Ska det inte bara vara dem som gillar mig och mina barn som skall vara här och läsa?

Och jag får fortfarande kommentarer och jag säger det igen: Jag är tacksam för att NI bryr er om mig men JAG kan inte bry mig mindre. Om någon annans blogg/fb/liv handlar om mig till 90% säger det mer om personen än om mig. Och så länge jag har min familj, vänner och framför allt R vid min sida så spelar resten ingen jävla roll. Låt det speglas hur det vill, sanningen lyser alltid igenom. Men det är heller ingen nyhet att folk älskar att frossa i andra människors olycka/misstag/idiotiska handlingar mm. Det är ju någon man får leva med, tyvärr.:) HUR kan man vilja läsa något man VET att man mår dåligt över? Är det självskade beteende eller blir det som en(sagt det förr) manisk jävla tvångstanke?

Sen "stör" jag mig på att så många vägrar att acceptera hur verkligheten ser ut, dem är kvar i någon fantasivärld där de hoppas, hoppas och hoppas på saker som är så lååångt ifrån vad som skulle kunna hända. Det krävs mycket mer än psykisktsjuka(enligt mig) påhopp OCH påhitt, lönger och ryktes spridning för att förstöra ett förhållande där grundkärleken finns. Det är lika bra att ge upp. Ingen vill ha någon svartsjuk/avundsjuk människa i bakgrunden men det är inte heller något JAG kan styra. Annars hade jag styrt det, rätt ner i h-vetet.

Jag blir bara matt och full av skratt. Jag kan inte säga något eller lägga någon värdering i det men jag kan luta mig tillbaka och le. Tänka på allt det fina jag har. Vi är en stor familj med 4 barn omkring oss dygnets alla timmar i princip. En underbar pojkvän/sambo, ett fint hus, fina vänner, en bra familj och en underbar arbetsplats! Som kanske även min bästa vän ska börja jobba på, hur bra låter inte det?!:D SUUUUPER roligt!:)

Och sist men inte minst. Visst har det varit väldigt lugnt på den fronten nu ett tag men det lär sätta fart efter detta inlägg. ;) Men anonyma kommentarer! Om det ena och det andra och tillomed om barnen. Det är väl det mest idiotiska, ge dig på mig bäst du vill men mina barn har inte gjort ett skit och ska inte bli nerhackad av någon instabil trasig människa som mår en gnutta bättre av att kasta sin skit på någon annan. Och jag är långt ifrån ensam om detta. Varför kan man inte stå för vad man tycker?! Jag är ingen mördare så jag lär inte mörda eller slå ihjäl personen som skulle säga det rätt i fejjan på mig. Låt mina barn vara ifred!
Men sen så är det alltid från samma ipnummer, 2 olika men ständigt samma. Och jag har med hjälp av en vän fått reda på hemadressen till denna person så det finns underlag för en polisanmälan men jag känner att jag varken har ork eller lust att göra det. Det ska inte behöva gå så långt. Då lägger jag hellre denna blogg på hyllan ett tag!:)

Nej nu vart det snurrigt och osammanhändande och inte det minsta positivt, så jag sätter punkt här välmedveten om att redan om några minuter har det kommit en sån där jätte fin kommentar. Suuuuck!


Publicerat: 2012-02-16 Kl: 10:11:43 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Vad skulle jag göra utan er? Tänk vad mycket gott jag måste ha gjort i mitt liv som få vara eran mamma och ha er runt mig dygnets alla timmar. Mamma älskar er mest på jorden! Givetvis pappa med.:)


handlingsförlamad

Publicerat: 2012-02-15 Kl: 21:17:46 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Det är mitt stora problem här i livet, att jag blir handlingsförlamad så fort jag har mycket saker att göra. Som nu, läxan, jag vet inte vart jag ska börja. Kan inte denna skit bara ta slut snaaaaart?! Eller ska jag slutföra detta? Jag vet inte, men det känns inte OK att dra på sig ett lån utan att komma någonstans med det. Nej jag är alldeles för snurrig för att prata om det just nu.

Jag ska ta och klappa igen här och platta håret istället! Jag får ta tag i allt imorgon, planera, struktur, självdisciplin!!

gud bevare mig väl

Bus ❤

Publicerat: 2012-02-15 Kl: 20:34:24 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Efter fikat hos Jonte åkte vi buss hem till Haga, båda barnen var på riktigt glatt humör och tok-busade på bussen. Thelise skrek av skratt så de runt omkring kunde inte hålla sig så dom börja skratta också, ha ha.:) En annan sak T älskar att göra när vi åker buss är att underhålla andra barn. Det spelar ingen roll vilken ålder det är på dem, så länge de sitter i vagnen är det en "bäääbis". Ett riktigt charmtroll är hon med sina sånger, grimaser, bus och påhitt!:)

Nu sover barnen och jag ska sätta mig och göra min fjärde eller femte
självskattning. Det blir en tidig kväll ikväll då det inte vart

många timmars sömn denna natt. Ibland är barn väldigt billiga... Ingen nämnd, ingen glömd!

Puss!


Föreläsning

Publicerat: 2012-02-15 Kl: 13:29:33 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag på psykiatrin var Cecilia där och berättade om sitt liv. Hennes diagnos boderline och självskadebeteende och det var lika intressant som förra gången jag lyssnade på henne. Beundrar verkligen den människan och hur hon kan blotta sig själv på det där viset för att hjälpa andra är helt otroligt!:)

Jonathan fyller hela 5 år idag så vi skall dit och fika efter dagis och skola.:) Synd bara att jag inte kommer ihåg vad han sa att han önskade sig!! Tänkte på det senast häromdagen nu är det som bortblåst!

Hoppas ni får en trevlig dag allesammans!:)

Mardrömmar (varning för lång och tråkig text)

Publicerat: 2012-02-15 Kl: 13:24:27 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Det är ju ingen nyhet att min William har det skit jobbigt i perioder med mardrömmar. Igår natt var det precis en sådan natt. Jag vaknar av att han gråter i sömnen, men jag kan inte väcka han riktigt utan han säger bara att han ser konstiga saker och att jag inte får somna eller gå därifrån. Samtidigt säger han att han är täppt i näsan så jag hämtar nässpray och ber han sätta sig upp så det får rinna till. Trött som man är då mitt i natten slumrar jag till och han med i sittandes ställning. Någon minut efter vaknar jag av att han ger ifrån sig ett jätte vrål. Ett såntdär skrik så man verkligen hör att han är livrädd. Så slänger han sig i min famn och lugnar ner sig efter en stund sen somnar han om men han ska ligga nära, helst på mig eller under mitt skinn om han fick bestämma. Så frågar jag han dagen efter varför han vart så rädd, då kommer det ungefär samma sak som tidigare "Du hade en stor grisnäsa och var alldeles svart i ansiktet". Ja det beror givetvis på att det är mörkt i rummet. Men flera gånger(inte i huset än tack och lov) har jag vaknat av hans vrål. Då har han trott att jag ligger med ansiktet emot honom men han ser mitt hår,eftersom jag ligger med ryggen emot och blir livrädd. Han har flera gånger blivit rädd för Thelise också. En gång slog han iväg henne i all hast. Massa onödigt babbel men jag undrar vart det kommer ifrån? Det är mycket prat om monster och spöken och han har blivit mörkrädd. Han som för ett år sen inte kunde sova om inte rummet var kolsvart. Jag tror att det har med åldern att göra, att det är svårt att skilja på verklighet och fantasi. Alla barn drömmer mardrömmar och det BEHÖVER INTE VARA NÅGON UNDERLIGGANDE FAKTOR ATT HAN MÅR DÅLIGT, så dom kommentarerna behöver ni inte ens tänka på att skriva. Jag minns själv hur jag såg i syne i mörket när jag var liten och såg jag något otäckt på tv drömde jag oftast om det.

MEN till saken, igår såg han som vanligt på tv i vardagsrummet medans jag och R la barnen. Någon av oss brukar alltid slå på en film men eftersom det var barnprogram nu så kom det aldrig på tapeten.
Thelise somnar alltid på 2 sekunder men jag tycker det är så mysigt och blir så trött när man ligger där så oftast råkar jag somna till några minuter. Men igår hörde jag att han vart sådär panikledsen igen. Så jag skyndar mig att lägga ner T i sängen och gick(sprang) ut till han. Då har barnkanalen slagit över till kundskapskanalen och de visar nå jävla program från Afrika med sjuka personer. Alltså dvärjar, utvecklingsstörda, svältande barn mm. Och det enda han säger samtidigt som han skakar är "Mamma jag vill gå och lägga mig, jag vill inte titta på det här programmet. Han hade inget ben, han hade bara ett ben mamma han var jätte konstig". Ja, även fast det är naturligt så har han aldrig sett någon person med amputerade ben och svältande barn så det är inte konstigt att han vart rädd. Men jag tror han måste ha slumrat till för han var liksom förvirrad och upprepade samma sak hela tiden. Han ville absolut inte sitta i mitt knä utan ligga ner för "Dem kommer genom fönstret"(verandan bakom vardagsrummet). Förmodligen har det speglat sig eller så vet jag inte vad. Han fick iallafall ligga kvar med oss tills han lugnat ner sig och till sist somnade han i soffan men vaknade flera gånger och tittade sig runt och var orolig. Sen fortsatte det inatt, han vaknade och mumlade om den där förbannade personen utan ben. BRA VAL och visa det direkt efter barnprogram! Toppen svt.. Sen så fort jag bytte kanal blunda han och fråga "Visst är det inget vuxenprogram nu mamma? Lova de?".

Ja till det jag skulle vilja få tips om, vad gör jag? HUR gör jag? Jag kan inte sova med han tills han fyller 18. Så om ni har barn som har samma eller haft liknande problem/är i samma ålder så är tips guldvärt!:) Vi pratar mycket om att det inte finns varken spöken eller monster det är bara på tvn men det är ju svårt för han att förstå. Jag minns själv hur jag inte fick ihop att det på tvn var fantasi och vissa saker verklighet.Att få med alla änglar på en och samma bild är inte lätt!:)


Från H-B!

Publicerat: 2012-02-15 Kl: 10:22:12 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_3840 (MMS)

Jag fick också en jätte fin blomma igår av älsklingen! Även fast jag hade glömt att det var alla-hjärtansdag och inte allt förväntade mig något. Men den var väldigt fin oså låg det en Åre-choklad i!:) Bilden vart tok-stor men det går inte att ändra. Passa på att syna den. ;)


memories

Publicerat: 2012-02-15 Kl: 08:47:32 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


A hundred days have made me older
Since the last time that I saw your pretty face.
A thousand lies have made me colder
And I don't think I can look at this the same.
All the miles that separate
Disappear now when I'm dreamin' of your face.

[Chorus]
I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind.
I think about you baby and I dream about you all the time.
I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams
And tonight, it's only you and me.

The miles just keep rollin'
As the people leave their way to say hello
I've heard this life is overrated
But I hope that it gets better as we go.

-

En annan bra låt som jag hittat apropå!
Santana-Satellite från Havana Nights! Man blir på jätte bra humör så ta och lyssna på den!


Hjärta

Publicerat: 2012-02-14 Kl: 14:10:53 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Glad alla hjärtansdag förresten!:)


Mentors möte

Publicerat: 2012-02-14 Kl: 11:43:01 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag har jag bara ett möte inplanterat på skolan. Plus skolarbete givetvis, rätt så säker på att jag kommer få med mig en hel del arbeten eftersom jag varit borta i nästan 3 veckor. Känns jätte roligt att terminen började med 3 veckors vab, det var precis vad jag behövde. Och nu när barnen blivit friska så har det kommit magsjuka till huset, måttligt less? Nej, inte alls. Men det är ju mest synd om barnen som inte får bli riktigt frisk, en annan klarar ju sig.

Efter mötet måste jag hem och städa, det behövs verkligen. Tvätt som skall tvättas, hängas, vikas och en diskmaskin som skall plockas ur och laddas om, dammsuga mm. Egentligen skulle jag bara vilja slänga mig på soffan och vila bort febern men vila gör man i graven har jag hört.

Med andra ord är det ingen positiv dag idag överhuvudtaget! Jag sover och äter dåligt men det blir ofta så när man är sjuk. Även fast jag vet att jag måste ta mig i kragen annars kommer jag gå ner i vikt men jag orkar inte.

Jag skulle vilja hyra en stuga långt ut i ingenstans där det inte finns något mottagning eller civilisation och bara ligga och sova. Alldeles tyst och stilla, förstår ni vad skönt? Men just, jag hade ju två barn att ta hand om, glömde det för en mikrosekund, suck.

Sen är det någon idiot som fått för sig att ringa mig på kvällarna, gärna 3-4 ggr från dolt nummer. Ringer och säger såklart ingenting utan lägger på efter en stund, roande? Vissa verkar inte ha mycket att göra! Det är inte så att jag inte förstår vem det är och jag har full förståelse för att person inte har något liv men varför terrorisera mig? Ring någon du vill prata med istället!:)

Hoppas ni får en bra dag iallafall!


Karma

Publicerat: 2012-02-14 Kl: 10:23:21 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


I believe in Karma what you give is what you get returned
I believe you can't appreciate real love 'til you've been burned
I believe the grass is no more greener on the other side
I believe you don't know what you've got until you say goodbye


I believe that trust is more important than monogamy
I believe your most attractive features are your heart and soul
I believe that family is worth more than money or gold
I believe the struggle for financial freedom is unfair
I believe the only ones who disagree are millionaires

Stackers mig :(

Publicerat: 2012-02-13 Kl: 12:44:43 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu är det min tur att bli dålig. Visst att jag varit förkyld ett tag nu men inte såhär, feber, ont i hals/kropp mm. Täppt i näsan och känner varken lukt eller smak. Det var många år sen jag tappat smak o lukt på detta vis men det går väl till sig snart hoppas jag. Annars är barnen god och glad, kexchoklad!;)
Skönt att få lämna dem på dagis och åka till skolan själv, att vara själv överhuvudtaget är mycket skönt och behövligt!

Nu ska vi har föreläsning i kris och beredskap. Alexandra gästspelar idag och hänger med mig på lektion, alltid trevligt med sällskap.:) Jag tror att den håller på tills fyra sen ska jag hämta kidsen. I em är vi ensam i huset. Det kan vara behövligt för barnen att få en liten paus från varandra även om det fortfarande går över förväntan bra! Det är roligt att se och givetvis en lättnad.

Nej nu ska jag kila iväg! Hoppas ni får en trevlig dag! Puss


Sol

Publicerat: 2012-02-12 Kl: 16:46:25 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Vad underbart det är med sol även fast den bara kikar fram någon timma.

Var som sagt jobb 7-12 sen kom jag hem till ett fullt hus! Bästa Moa var här på besök till barnens förtjusning! Gick en promenad med T så hon somnade sen gick jag och Moa ut med grabbarna. De åkte snowracer och skidor.:)

Ikväll måste jag renskriva min andra uppgift i psykiatri så den är inlämnad imorgon när jag ska träffa Ann.:)

Hoppas ni haft en bra helg! Puss


Ibland är det till fördel att vara the big...

Publicerat: 2012-02-11 Kl: 21:59:26 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


img_0581 (MMS)

Ibland är det till fördel att vara the big man.;)


William fick en söt liten hamburgare!:)

Publicerat: 2012-02-11 Kl: 17:27:56 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_5493 (MMS)

William fick en söt liten hamburgare!:)


Jobb till 12 sen lite utelek och nu ska vi...

Publicerat: 2012-02-11 Kl: 16:10:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_9275 (MMS)

Jobb till 12 sen lite utelek och nu ska vi käka på biteline, kan det bli mycket bättre?!:)


Bli medlem!

Publicerat: 2012-02-10 Kl: 22:48:44 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Massor av fina märkes saker till fina rea-priser! Allt från kläder och skor till inredning och elektronik! Begränsat antal medlemmar så skynda fynda.;)


http://campadre.se/tipsa/119830


men suuuuuck

Publicerat: 2012-02-10 Kl: 20:46:11 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Hade skrivit ett rätt långt inlägg men allt försvann, även fast jag kopierade det. Blääää.


Lite bilder nu, sen sova! Imorgon och Söndag är det jobb 07.00-12.00, jätte härliga pass men mitt största problem är att höra klockan och kliva upp! Hoppas ni får en mysig helg:)
Studerat

Publicerat: 2012-02-10 Kl: 20:28:12 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


En (nästan) heldag med sin bästa vän är aldrig fy skam! Ja här ser ni typiska Alexandra o Evrlina-plugg-drag, cola och choklad!;)

Thelise vilade mellan ca 12.30-14:30 men det gick bra även då hon var vaken och härjade på. :) Jag har skrivit så armen värker, ha ha men vi har fått mycket gjort o de känns skönt!

Sen hämtade jag de andra trollen på dagis och Alexandra kockade ihop en väldigt god köttfärssås! Efter maten hann vi skriva lite till sen var det dags att röra sig hemåt.

Så nu sover dem små och jag ska sätta mig och skriva klart om psykoser. Har sagt det förut men säger det igen, FAN vad intressant det är med psykiatri!! Är ledsen över att jag missat två lektioner. Men som tur är har jag väldigt stor kunskap kring ämnena de pratat om just då. Och läraren Ann är så söt och mbra att ha och göra med! Hon är så förstående över att jag varit hemma med barnen och svarar bara "ta det lugnt, allt ordnar sig". Jag skulle haft henne som valideringsmentor.;)

Slänger in någon bild om det fungerar.:)


Ja inte går det fort inte.. Vi hade tid kl...

Publicerat: 2012-02-10 Kl: 11:06:14 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_7900 (MMS)

Ja inte går det fort inte.. Vi hade tid kl 10 och läkarna har precis varit här och lyssnat, tydligen har dem misstänkt blodförgiftning. Därför är det sån hysteri kring sänkan, men det är nog ingen fara så pigg som hon är idag! Nu väntar vi på att någon ska komma och ta proverna sen ska jag lämna W på dagis och gå hem till Alexandra och plugga.:) Skönt att vi slipper vänta på proverna utan hon ringer sen när hon fått resultatet.:)  Hoppas ni får en fin dag!


Igår kväll ringde en läkare, idag har fyra...

Publicerat: 2012-02-09 Kl: 18:55:50 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_9745 (MMS)

Igår kväll ringde en läkare, idag har fyra läkare ringt ang Thelise, varav hennes "riktiga" Anette, världens bästa läkare enligt min åsikt!:) Alla ville träffa T imorgon när hon har tid kl 10, ha ha inge chockad hon kommer att bli när 5-6 st läkare ramlar in och ska kika, klämma och lyssna. Men jag tycker att det är bra att dem gör en uppföljning! William ska också dit och ta prov för att vara på den säkra sidan. Han har inte klagat på halsont och febern är borta men det säkra före det osäkra. Ikväll ska jag sätta mig med psykiatri läxan och fortsätta med Alexandra imorgon efter läkarbesöket.:) Ha en bra kväll!


Ha ha skönt bild! Lite piggare idag må jag...

Publicerat: 2012-02-09 Kl: 09:27:30 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


img_1203 (MMS)

Ha ha skönt bild! Lite piggare idag må jag säga! Leker och busar på övervåningen nu. W fick gå på dagis för han är frisk!:)


Resultat

Publicerat: 2012-02-08 Kl: 22:58:49 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Dagens resultat från sjukhus besöket var; streptokocker i halsen, en sänka på 240(!!!!) som normalt ska ligga runt 10. Det är fan inte konstigt att hon varit så hängig! Första dosen penicillin fick hon ikväll så det tar väl ca 2-3 dagar sen ska hon piggna på sig. Minns när jag var in på vc och kände mig döende. Hade då en sänka på 149. Stackars lillpruppen.:(

Det ringde en väldigt omtänksam läkare nu ikväll ang provsvaren som jag visste skulle bli bortglömda, tur vi åkte hem! Han fick tillomed ringa och efterlysa dom. Det skulle ju bara ta 45 min, jotjena! Men denna läkare hade bara varit med om ett fall tidigare då ett barn hade haft sån hög sänka på sina 15 år så han ville givetvis följa upp ganska snabbt att den går ner. Så dem skulle ringa imorgon och vi skulle troligtvis få komma upp redan imorgon för att kolla den igen. Vilket jag tycker är jätte bra!

Nu är ni som hört av er och visat att ni brytt er lite uppdaterad! Tack för alla sms, mail och kommentarer!:) Kan fortfarande inte godkänna dem genom appen, att de inte fixar till det snart??

Sov gott!

Hittade två bilder på T från i sommars, fan vad tiden går fort!!


Väl här vart Thelise verkligen piggelin me...

Publicerat: 2012-02-08 Kl: 15:10:08 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_7786 (MMS)

Väl här vart Thelise verkligen piggelin men det brukar bli så när man kommer till ett nytt ställe. Och hon är super duktig, öppnar munnen och sträcker ut tungan "aaaaah", drar upp tröjan så dem får lyssna, sträcker fram fingret när de ska ta saturation. Ha ha dem skrattar gott åt henne:) Men snart är det dags för blodprov och halsprov, de lär inte vara lika populärt. Hoppas dem hittar felet bara så är vi nöjda.:) Puss på er fina som kommer med värmande kommentarer!


Det verkar inte vända för lillstackarn.:( ...

Publicerat: 2012-02-08 Kl: 13:38:08 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_3751 (MMS)

Det verkar inte vända för lillstackarn.:( Nu ska vi upp för en undersökning, tydligen ska man inte ha feber när man har vattkoppor. Vi får inte komma på barn så vi måste in på infektion sen kommer barnläkaren dit. R fick i henne lite nyponsoppa imorse men inget mer sen dess. Och mat/välling var det ca 3 dygn sen hon åt.:( De andra 3 har piggnat på sig, bara T kvar med feber nu. Jag hoppas hon kan få penicillin  eller något så hon blir frisk fortare! Tack för alla tips och till alla som bryr sig!:)


Syskonvagn

Publicerat: 2012-02-07 Kl: 15:47:23 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu ska jag sälja min vagn(Phil and teds sport) har jag bestämt mig för. Så är det någon som är intresserad av en komplett syskonvagn med regnskydd, uv/mygg skyddsnät, sidoväskor mm så hojta till!:) Enda anmärkbara är att suffletten är lite solblekt men funderar på att byta ut den annars finns den att beställa på barnenshus men det syns inte så mycket!:) Priset beror på köparen, vem det är och hur snabb affären blir av! Skriv en kommentar(publiceras inte), maila på Evelinapersson@hotmail.com eller skriv på fb!:)

Må gott alla fina och ni andra idioter kan fara åt helvete och sluta läsa min blogg som om det vore nån jävla manisk tvångstanke!


psykiatri

Publicerat: 2012-02-06 Kl: 22:15:31 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Sitter och tar mig an första uppgiften i psykiatrin, psykisk ohälsa. Inte så svårt ska väl det vara. ;)
Ska berätta om kännetecken för pyskisk ohälsa, googlade lite och hittade en intressant förklaring:

Tydligen kretsar denna blogg om en och samma patetiska person, buhuhu! Annars har det varit en ja, inte kan jag kalla den lugn men ändå inte kaos heller. Den har varit mitt imellan, en mysig dag med alla barn hemma!:) Men det ska bli skönt att bara få ro om mina 2 några timmar imorgon. Barnen förutom Thelise som är slö hela tiden pendlar väldigt mycket i "sjukdomstillståndet" eller vad jag ska säga. Ena stunden tok pigg, andra jätte slö. Men jag hoppas för mitt liv att det inte blommar upp massa blåsor på Thelise inatt. :( Det räcker med de fem hon har.

Nej nu jävlar måste jag sätta igång, så jag bli klar. Vill ju hinna få en puss eller två innan vi ska sova.:) God natt på er fina och TACK för era fina kommentarer!:)crazy family!


En tokslut tjej.:( Inte konstigt att hon m...

Publicerat: 2012-02-06 Kl: 15:54:46 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_2183 (MMS)

En tokslut tjej.:( Inte konstigt att hon mått som hon gjort med krupp och vattkoppor i bakgrunden.:( Håll tummarna för att hon tillfrisknar snart!!


Jobb och sjukdom!

Publicerat: 2012-02-05 Kl: 16:02:54 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Att jobba med äldre människor är både upp och ner. Många av dem lider av psykisk ohälsa så som ångest. Det är väl det mest förekommande. Att komma och gå kan ibland kännas jätte svårt, många gånger kan jag känna mig otroligt maktlös. Men jag vet att en hand, några varma ord och bara min närvaro betyder oerhört och dem helas väldigt mycket! Men ändå.. Många läkare resonerar att tabletter gör dem bara beroende/virriga och jag tror inte många läkare tar de äldre på allvar. Varför kan dem inte få leva relativt smärtfritt sista tiden i sitt liv? Varför ska de behövs vanka fram och tillbaka hela dagarna. Men det är fallrisk och trötthet, och blablabla! Tänk om vi uskor som är med dem 24/7 kunde få bestämma vad som var bäst. Vad mycket bättre många skulle må!!

Jag ska gå heltid hela sommaren och fortsätta vikariera till hösten, jag trivs verkligen där! Och personalen, helt underbar!! Fick höra något igår som gjorde mig jätte glad. Tydligen är personalen så nöjd med mitt arbete och trivs med mig så de har bett avdelningschefen att sätta mig som nr 1 på viklistan. Kan man få bättre cred??? Är jätte glad och givetvis stolt! I mitt arbete har jag bra mycket bättre tålamod än här hemma, här är R lugnet och jag stormen.;)

Just nu spelar William lite tvspel och Thelise sitter och kolla Juventus med R. Hon är jätte hängig! Trodde det hade vänt men inatt tog det fart, jag har sovit ca 30 minuter inatt. W har besväras av hostan och mardrömmar. T av febern och hostan. Så nu är 6 utav 6 pers sjuka, så vi är hemma allihopa imorgon. Skulle egentligen jobbat men kan inte lämna dem på dagis i det här skicket. Och skolarbetet som ständigt ligger över mig.. Måste ta tag i det ikväll!

Nu ska jag sätta igång med middagen! Hoppas ni haft en trevlig helg!:)


-30 jävla grader och jag skall knata hem e...

Publicerat: 2012-02-04 Kl: 19:18:24 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_4873 (MMS)

-30 jävla grader och jag skall knata hem efter jobbet. Slutar inte förren 21:15, undra hur kallt det är då? Fy fan!


Ha ha ha, gullungarna sitter och läser Tim...

Publicerat: 2012-02-04 Kl: 13:11:08 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_3081 (MMS)

Ha ha ha, gullungarna sitter och läser Timrå ik blad tillsammans.:)


Laga ps3

Publicerat: 2012-02-04 Kl: 11:34:10 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jag undrar om någon kan eller vet någon som kan laga skivläsaren på ps3 slim mot betalning givetvis? Det hackar och den kan inte läsa av skivan, misstänker att Thelise petat in något. Skulle verkligen uppskatta svar, W saknar sitt spel jätte mycket och det känns onödigt att kasta de när han har så många spel. Garantin har gått ut!

Så hör er för, vet någon som skulle bli suuuper glad!


Och lillflisan somnade gott, ombonad i vag...

Publicerat: 2012-02-04 Kl: 10:15:26 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_7372 (MMS)

Och lillflisan somnade gott, ombonad i vagnen.:) Visst är hon vacker? Stolt över sin nya mössa som hon fyndade igår!


Min cooling! Idag är det jobb 15-21.15 som...

Publicerat: 2012-02-04 Kl: 10:12:16 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_8023 (MMS)

Min cooling! Idag är det jobb 15-21.15 som gäller för mig. Men först ska vi hälsa på Alexandra. Barnen har saknat varandra så det kändes behövligt för både barnen som oss Vi vuxna får prata av oss lite! Mycket som hänt som vi måste gå igenom.;) Plus att hon ska förklara psykiatriläxan för mig.:) Hoppas ni njuter av solen och får en mysig helg! Må gott!


varning för osammanhängande babbel!

Publicerat: 2012-02-03 Kl: 21:57:53 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


Här sitter jag en fredagkväll framför dumburken och skall göra en prövning. Har redan gjort en preliminärt som jag klarade, geni som man är, höhö ;) Äter lite popcorn och reflekterar över livet. Som är väldigt härligt nu!:) Har ju fått jobb och hus och hela baletten, bara körkort som saknas men det börjar jag känna ett sug efter att ta nu!

Ja, skola har ju så klart hamnat i kläm nu när barnen varit sjuka men till veckan då jävlar. Då ska jag ta igen allt jag "missat"!! Eller har väl inte riktigt missat något eftersom jag jobbar inviduellt och i min egen takt men har missat saker jag PLANERAT att göra.Fick ju gå ifrån psykiatrilektionen som jag redan nämnt för er. Fick höra av klasskompisarna senare på em att jag inte missat något viktigt, alls. haha ja allt är relativt men ibland undrar man fan. Men det var väl tur. :)

William fick komma in relativt fort. Kan aldrig minnas att han fått väntat någon speciell tid när vi kommit in på akuten. Annat är det med en annan som får sitta i timmar. När han var liten hade han ju sitt ASIHteam som antingen kom hem till oss eller mötte upp oss när vi kom in, den gruppen är helt fantastisk. Vilka människor och vilken jävla talang dem har!

Han fick inhalera och göra det vanliga plus kortison då. Han vart piggare på em och har nu bara sin hosta kvar.

Dagen efter var det lilltösens tur. Även fast vi var där 6 timmar kändes det som 1 timma, men är man orolig och upp i varv går tiden oftast fort.

Vad skulle mina barn göra utan mig? Alltså inte menat så utan egoistiskt. Jag skulle inte kunna tänka mig att någon annan än jag tar hand om dem, och då menar jag ingen. Men det kommer alltid att vara jag och dem, i med-och motvind. Mina änglar här på jorden. Visst att jag kan känna mig spyless och vilja sälja iväg dem men när jag sitter och tänker på dem blir jag alldeles varm inombords.Den varma känslan är härlig och saknad, jag är liksom "avtrubbad". Eller ÄR, har varit senaste året men det är ju så när man är i en depression. Då blir det mycket rakt fram, som ett mellan ting. Men mest ner men jag lider inte även fast varje dag är en kamp så är vi ju inte här för att leva ett felfritt liv. Det som inte dödar, det härdar. Det  är bara att köra, man kan inte lägga sig ner och ge upp precis. Och visst blir man starkare för varje törn man får här i livet, och man blir alltid en erfarenhet rikare. Men inte sitter jag och lever på det, jag skyller inte på de och det är inget jag skryter om MEN jag pratar gärna och skriver om det. Det är så himla vanligt, nästan alla människor hamnar i en depression någon gång i livet och det behöver inte alltid finnas en orsak eller en bidragande faktor. Ja nu pratar jag fakta, inget jag tar ur luften. Är väldigt påläst och medveten om detta "problem". Jag vill varken kalla det sjukdom eller diagnos för det är inget av de. Det är inget som är här för att stanna men det måste få ta sin tid.

Och jag missade min tid på pbm, eller fick boka om pga att barnen var hemma med mig. Skit tråkigt tycker jag, har verkligen sett framemot det! Trodde att jag skulle få vänta länge på en ny tid men fick en redan nu på måndag.:)

Men de är också en av anledningarna till att jag tycker att psykiatrin är intressant. Jag skulle vilja veta hur våldsmän tänker tex, de som våldtar och misshandlar kvinnor. Vad försegår i deras hjärnor? DET är vad jag kallar knäppisar.(fick en fråga) Eller det är fan ett fint ord, idioter passar bättre. Men någonstans är de också människor men med ett väldigt stort problem någonstans i skallen.Nu sitter jag bara och låter fingrarna springa här över tangentbordet. Kanske ska ta och koncentrera mig på det jag skulle göra? Så jag hinner mysa lite innan vi ska sova.:)

Vi har haft en jätte bra dag idag men det tar energi att vara hemma många dagar med barnen, det ska jag inte förneka. Men vi shoppade på dollar, mycket saker!! Som alltid när man är där men jag hade fått presentkort så det passade perfekt. Älskar deras halksockar, de är både bra och fina! Så nu har barnen fått ett gäng till. Och så massa andra små saker som man behöver, hårinpackning mm.Och att ni fina för era kommentarer, blir verkligen jätte glad. Men har fått 6 kommentarer som handlat om en och samma sak, jag uppskattar att ni försöker vara snälla men jag bryr mig inte. Jag orkar inte ens ta i det, men tack ändå men hädan efter(lär knappast vara sista gången) så vet ni att det inte är lönt!:)

Hoppas ni fina har haft en bra dag och får en bra kväll!:)


Gud så härligt det är med sol!!!:) Nu har ...

Publicerat: 2012-02-03 Kl: 11:12:00 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


img_8816 (MMS)

Gud så härligt det är med sol!!!:) Nu har W fått bytt gips, till ett smidigare och med mycket mjukare "yta". De andra gipset skar sönder strumpor, byxorna och han fick han bandage för att inte skära sig på andra benet. Nu ska vi hem till huset och hämta Alvedon sen ska vi till dollar och birsta. Även fast dem är sjuka så är det lättare att göra saker för hemma river de bara huset. Båda är betydligt piggare idag.:) Ha en fin dag!


Tänk att denna fortfarande sitter kvar på ...

Publicerat: 2012-02-02 Kl: 19:54:48 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_5188 (MMS)

Tänk att denna fortfarande sitter kvar på barnmottagningen, rum 1 Jag minns när han målade den, han hade krupp och fick komma in akut, han var jätte JÄTTE sjuk.. Men det enda som kunde hålla han lugn var om han fick rita. Han hade precis fyllt 4. Nu är han ju en full hand gammal!;) Hoppas ni får en fin kväll, blir tidigt för mig och barnen. Dagen har tagit all energi, som sjukhusluft gör en, slö! Puss!


Vi fick åka hem, skönt! Ingen astma utan d...

Publicerat: 2012-02-02 Kl: 12:01:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_8503 (MMS)

Vi fick åka hem, skönt! Ingen astma utan det var krupp. Blir hon sämre ska vi åka in och sova över på barn. Men bara hon ta det lugnt kommer det att gå bra trodde dem.:) Skönt att det inte var astma iallafall.:)


I mammas trygga famn ❤

Publicerat: 2012-02-02 Kl: 09:37:48 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


img_6033 (MMS)

I mammas trygga famn ❤


Imorse var det lillsnurpans tur, ambulans ...

Publicerat: 2012-02-02 Kl: 09:24:32 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


img_5824 (MMS)

Imorse var det lillsnurpans tur, ambulans in till barnakuten.:( Lät som en traktor när hon vaknade. Skällig hosta och tung andad. Krupp och med all säkerhet astma. Kul att hon också ska drabbas av det! Men tur i oturen är att vi fick samma söta sköterska som igår, Pia! Thelise säger hela tiden "Pia snäll dokto", haha gosi! Och tur att William filmade när han inhalerade igår på mobilen, det gjorde Thelise helt orädd!:)


Skola, barnakuten, stan och stoj!

Publicerat: 2012-02-01 Kl: 22:35:05 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


En liten notis till en kommentator;) Det mesta jag skriver här är inte intressant, för någon. Förutom mig,och dem som gillar min familj och min blogg. Så många unika läsare, how come?

Idag har det varit lite av en hektisk dag! Som ni såg följde W med på lektionen och OJ så stolt han var när han satt med sin "läxbok" och mycket beröm fick han av våran söta psykiatri lärare!
Men jag tyckte att han fick en sämre andning, flåsigare och tyngre så vi gick när rasten kom. Det var inga som helst problem, givetvis förstod hon att det var viktigast då så vi bestämde att vi skulle höras ikväll!:)

Väl där lyssna de på han, inhalera, blodprov(stick i fingret), cortison. Duktiga duktiga grabb alltså!! Där fick han ännu mer beröm! Vi åt en mysigt lunch tillsammans på sjukhuset också, bara han och jag. Jag undrar hur många gånger jag fått höra "mamma, jag älskar dig! Du är min bästaste vän... Efter Jonte!" idag? Massa!! Gos gris!!

Lovade han att han skulle få köpa någonting litet på stan och jag behövde hämta medicinen som inte fanns på Apoteket och lite skolmatrial. Trodde vi skulle vara på lekplaneten i evigheter men han valde snabbt en pilbåge!:) Efter det åkte vi hem och V kom och köpte bilbarnstolen, äntligen är den borta! Den stod bara i vägen!

Donade lite hemma sen kom R så vi hämtade T, skönt att slippa ta bussen fram och tillbaka.

Imorgon skall jag på min första träff på pbm, spännande!

Nej nu måste jag smörja in mig och hoppa i säng. Alla fyra barnen sover sött så vi ska också ta och krypa till kojs!

Puss!


Lillgubben på skolan med mig.:) Han tränar...

Publicerat: 2012-02-01 Kl: 09:01:44 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


img_3229 (MMS)

Lillgubben på skolan med mig.:) Han tränar på lite siffror! Han är hängig så det får bli en halvdag sen får vi kika förbi på barnakuten för det börjar rassla och pipa i hans bröst. Eller jag hör att det är på gång, det har inte börjat än för då skulle jag inte sitta här, såklart!


RSS 2.0