Skoj!

Publicerat: 2012-07-31 Kl: 11:06:39 | I kategori: | 0 kommentarer


What's up with this? Tror ni att jag har en stalker efter mig?;-)


God morgon

Publicerat: 2012-07-31 Kl: 06:55:49 | I kategori: | 0 kommentarer


Ja jag har inget att skriva om men jag är skrivsugen, ha ha.;)

Gud vad lyckliga barnen vart när jag kom och hämta dem på dagis igår. Alla tre längtade hem efter 3 nätter på vift. Barnen var som sagt hos systeryster eftersom jag jobbade.
Men vi har haft en bra helg. Det är nyttigt att vara ifrån varandra också, annars är vi ju med varandra dygnets alla timmar. Imorgon och på torsdag är vi helt ledig(förutom ortopedtekniska mm) så vi ska bara rå om varandra! Jag hoppas verkligen på finväder så vi kan bada och vara ute. På tal om det, solbrända barn med solblekt hår är väl det finaste som finns.:) William har mörkare hår än Thelise men han har också blivit väldigt ljusblond nu. Thelise hon har alldeles kritvitt, lockigt, änglahår!

När man varit ifrån barnen några dagar så märker man verkligen hur snabbt dem utvecklas. Skulle vilja men kan fan inte beskriva den lilla tösen. Hon är så bestämd och vet precis vad hon vill. De gångerna hon inte får som hon vill är det "de är blääää", "du är inte snäll nu mamma, du är dum". "det är äckligt" och igår när hon vart arg på W, ha ha det var så jäkla roligt! Hon vet att hon inte får slåss så hon gick fram med knutna nävar längst sidan av kroppen och lipa samt skrek "du är äcklig!!". Hon har inte en aning om vad det ordet innebär för allt är äckligt just nu men jag och William skrattade så jag höll på dö! Vet så klart att man inte ska skratta när barn använder fula ord, gör fel mm men ibland är det svårt!;-)
Ja kort sagt så är mina barn två fantastiska små individer! Tänk vilken tur jag har som får leva med dem❤

Vackrast!


Publicerat: 2012-07-30 Kl: 15:05:42 | I kategori: | 1 kommentarer


En promenad i regnet imorse


Jobb

Publicerat: 2012-07-29 Kl: 10:17:38 | I kategori: | 0 kommentarer


Ja i helgen har man fått ihop bra många timmar.. Men även hunnit med bio igen ha ha. Vi såg Batman, vet inte om den var så bra som många sagt men den var inte heller som jag förväntade mig men dålig var den inte! Mysigt var det iallafall|.:)

Igår efter jobbet var det lugna puckar, gjorde ett försök att se en film men i vanlig ordning somnade jag.☺ Var enda gång jag somnat på soffan tidigt och vaknar för att gå till sängen är jag sååå trött, förstår inte. Men jag är som en zombi, kan knappt prata. Höll på att ställa larmet i tio min innan de vart bra, somnade sittandes där imellan. Aja, det är komiskt för den som får skådar det.😉

Nu är det jobb till 12 sen får jag vila 4 timmar sen jobb till 21, löööv it.....

Från igår innan jobbet, nyvaken och jävlig! Haha


Publicerat: 2012-07-27 Kl: 19:21:05 | I kategori: | 2 kommentarer


Soooool!!:-)


Ha ha ha

Publicerat: 2012-07-27 Kl: 08:48:10 | I kategori: | 1 kommentarer


Det är rart med barn ☺


Trött mama!

Publicerat: 2012-07-26 Kl: 23:07:43 | I kategori: | 1 kommentarer



Ledigheeet

Publicerat: 2012-07-26 Kl: 22:44:46 | I kategori: | 0 kommentarer


Fullt ös har det varit idag känns det som.. Är helt slut och matt i kropp och knopp!

Vi slöade på fm, förstår inte varför barnen vaknar 6:30 när vi är lediga?? Dom brukar sova till 8 minst! Men ja det var bara att kliva upp och se glad ut! Gjorde iordning frukost till dem som de fick äta i vardagsrummet, medan passade jag på att blunda en stund. Det är så jäkla mysigt att ligga och "dvala"/vila samtidig som man lyssnar på barnen, underbart!

Efter frullen och lite mys i soffan begav vi oss till badet. Det var lite molnigt och blåste en del men det var härligt! Badade i närmare 3 timmar sen skjutsade mormor ut oss på birsta för att ååååterigen fixa däcket.. Håll i er nu.. För tjugofjärde gången!!!!! Måttligt less? Mm något...

Sen träffade vi Sandra och Jasmine en stund ute. Käkade glass, surra och lekte! Köpte färdig sallad till middag sen begav vi oss hem. Åt och lekte i ungarnas rum i 2 timmar sen la jag dom och som vanligt somnade dem till Laban på två sekunder. Förstår inte att dom inte tröttnar??? Samma ljudbok varje kväll.. :)

Ihelgen vankas tjänstgöring men där imellan har jag planerat mys och sällskap! Håller på helgen så jag hoppas den blir som förväntat!

Puuuuuusssss😘


Det måste fungera

Publicerat: 2012-07-25 Kl: 07:09:41 | I kategori: | 0 kommentarer


På morgonen när man är stressad och har lite tid på sig att göra allt man ska så måste allt runt omkring också fungera, annars blir hela förmiddagen förstörd känns det som.
Låg och drog mig och klev upp lite senare än vanligt idag, ca 5:30. Klädde på mig och gjord en mig klar. Klädde på barnen sen gick vi direkt till dagis, inget tv-tittande. Så vi var i god tid. På väg ner mot bussen ser jag en bit bort att den är på väg och då är klockan 23(!!!), börja småspringa och vinka. Hon såg mig, det är jag helt säker på men hon körde bara förbi! Sånt blir jag helt galen över för ska den gå från nacksta centrum klockan 6:27 betyder det inte 6:24. Men jag är inte den som är den utan jag ringde din tur och pratade med dem. För är det ingen som ringer då blir det ingen förändring med tanke på att detta händer ofta! Men hon var jätte trevlig och förstod att det kunde vara irriterande o skulle vidarebefordra klagomålet om att de kör för tidigt. Till saken hör det att det var fyra andra som ringt imorse om samma problem...

Ja ingen större skada skedd, jag ringde till jobbet och sa som det var men det är inte roligt att komma sent! :( Bland det värsta jag vet faktiskt!

Nu hoppas jag att resten av dagen blir bra!:) Puss på er 😘


Enkelt!

Publicerat: 2012-07-24 Kl: 17:51:16 | I kategori: | 0 kommentarer


Enkelt och lättsamt i denna värme och det går hem hos barnen. Pannkaka från igår kväll stekt i smör, socker och mjölk! Mycket mumsigt☺

Annars är det lugnt här i stugan. Hämtade barnen på sporthallen där dom var med min syster sen strosade vi en stund med T på stan. Men det vart för varmt, man ska fan inte klaga men det vart olidligt.. Tillomed barnen nekade lekparken och ville hem(vilket aldrig händer, brukar vara tvärtom) för att det var så varmt ute!

Nu ska jag hoppa in i duschen sen lägga mig raklång i soffan. Gissar på att vi ska läsa..alfons i vanlig ordning. Men nu har dem nästan hela alfons serien, fattas två böcker. Men det är ingen nyhet att det bor bokfanatiker här!;-)

Glöm aldrig att även den fulaste människan har någon god sida, värt att tänka på kanske 😜


God morning😜

Publicerat: 2012-07-24 Kl: 06:40:28 | I kategori: | 0 kommentarer


Igår skall jag tala om för er att jag var så trött så trött, har nog aldrig varit så trött i hela mitt liv och jag vet inte varför. Hade sovit bra hela natten och så, förutom febern som kommer och går. Men vid 5 tiden var det så olidligt att jag inte ens kunde kontrollera ögonen kändes det som, jag somnade tillomed när vi satt och prata. Men som tur var kunde jag lägga mig ca 15 min och efter de kändes det mycket bättre men det var en obehaglig känsla måste jag säga!

Jag är väldigt väldigt sällan sjuk. Senaste åren har det varit magsjuka från dagis, urinvägsinfektion och någon små förkylning. Men när jag väl bli sjuk så blir jag tvärdöd.. Peppar peppar att jag håller mig frisk nu när många runt omkring blivit dunder förkylda. Men som sagt har jag har feber till och från nu i 2 dagar men just nu är det lugnt.:)

Det ska tydligen bli kanonväder idag så efter kortpasset ska jag skynda mig att hämta kidsen så vi kan dra och bada!:) Må gott!


Happy kids❤

Publicerat: 2012-07-24 Kl: 06:29:28 | I kategori: | 0 kommentarer



Överdrift?

Publicerat: 2012-07-22 Kl: 18:49:51 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag har tydligen fått fyra barn nu. 2 av dem skall matas, byta blöjor, klä av/på sig, badas, läsa bok, sövas mm mm mm. Det existerar inte ett enda tillfälle förutom på dagis dessa två tvillingar inte är med oss.. Hon är bra söt min lilla tjej. Hon är såå försiktig med dem och vaggar, pussar, kramar och vyssar dem, ha ha det är rart med barn!:) Ja, ensamstående 4-barnsmamma, slå de om ni kan!;-)


Regn

Publicerat: 2012-07-22 Kl: 16:06:17 | I kategori: | 1 kommentarer


Vi trotsade vädret som såg ut att vara så fint. T somnade precis när vi kom fram så jag och W fick lite kvalitétstid/ensambad! Det regnade till och från men det var bara mysigt! Nu har vi nästan precis kommit hem och en massa måsten skall göras som inte hinns med annars. Bla diska, tvätta, hänga och sortera, dammtorka, dammsuga, skura golven och en massa små plock. Middag skall lagas och södagsmys ska tas fram!:) Men innan jag tar tag i allt ska jag lägga mig i soffan med ett barn på varsin arm och mysa lite framför Disney junior. :) Må gott!


Bada bada!

Publicerat: 2012-07-22 Kl: 12:26:55 | I kategori: | 0 kommentarer


Lovade barnen att vi skulle bada någonting ihelgen så planen igår var att vi skulle på sporthallen men vi lixom mojsa på här hemma och klockan gick. Vi lekte, spela spel, läste böcker mm och helt plötsligt vart klockan för mycket. Vi gick ut i lekparken till L och lillit, gjorde sällskap på affären sen tog jag och barnen en mysig långpromenad på nästan 2 timmar. Det var så härligt väder igår kväll, solen sken och det var en riktigt behaglig temperatur. Stanna och lekte en stund vid lekparken vid domsaga. Ha ha, barnen älskar att leka bockarna bruse över bron där. Men till den berömda saken, nu ska vi gå och bada. Även fast himlen precis öppnade sig o regnet vräkte ner. Äh så länge barnen är nöjd och glad får man stå ut med lite regn!:) När man jobbar så pass mycket som jag gör är det skönt att bara slöa hemma tillsammans någon dag också. Så även fast solen skiner så tar man ju vara på tiden med barnen! Puss!


Love!

Publicerat: 2012-07-21 Kl: 21:05:25 | I kategori: | 1 kommentarer



No sovmorgon

Publicerat: 2012-07-21 Kl: 07:23:35 | I kategori: | 0 kommentarer


Första riktiga sovmorgonen på väldigt många dagar passar barnen på att kliva upp 5:50. Iofs var W nödig, annars hade dom garanterat sovit till 8:30-9.00 som annars. Men jag själv däckade vid 20:00 igår på soffan. Vaknade vid 12, förflyttade mig från soffan till sängen så utvilad känner jag mig! Men det är fortfarande nånting skumt i kroppen, börjar få ont i muskler/leder. Tror att jag håller på att bli sjuk! Ajja, snart ska vi packa badväskan sen beger vi oss ner på sporthallen!:) Trevlig helg på er😊


Ont i magen

Publicerat: 2012-07-20 Kl: 06:42:00 | I kategori: | 0 kommentarer


Idag mår jag inge bra.. Vaknade vid 3 inatt och hade så ont i magen men lyckades somna om efter en stund. Men det har inte gått över, det är en konstig känsla. Precis som när man är nervös eller orolig, ja ni förstår nog min känsla. Det positiva är att det är kortpass idag sen ledig lör, sön. Så härligt! Sen är det en monster vecka till veckan. Bara ledig en enda dag och det är långa jäkla dagar men det är bra, pengar behövs ;* Men vad skumt!! Det känns precis i magen som att jag ska på ett nytt jobb eller ett möte? Obehaglig känsla!! Ska väl tillägga att jag svettas på det.... Jaa... dagen börja mindre bra, hoppas den fortsätter någorlunda bättre. Ikväll ska vi iallafall grilla hos min fina vän L! Puss!


Gudinna var namnet

Publicerat: 2012-07-19 Kl: 06:57:27 | I kategori: | 4 kommentarer


(är det bara för mig det inte fungerar med radbrytning på appen??) God morgon! Vad härligt det är när solen skiner så här på morgonkvisten! Tycker att man blir mycket piggare och gladare framförallt.:) Iförrgår och igår var jag och barnen en snabbis på stan för att uträtta ärenden. Ena dagen fick jag höra att det var olagligt att ha en sån här rumpa, ha ha jag vart alldeles ställd. Förstod först inte skämtet sen trilla polletten ner.;) Och igår kom det fram en kille, skulle gissa på runt 30. Knackar han mig på axeln och säger -"du vet väl om att du har en gudinnas kropp?". Det är så klart alltid roligt med komplimanger, speciellt sådär spontant från någon man aldrig sett. Jag tycker att det är modigt av dem att de ens vågar komma fram o säga en sån sak. Men jag har svårt att finna mig i sånna situationer, kanske låter lite självgod men det är långt ifrån första gången men jag blir nervös och skäms. Så jag fumlade fram ett "hehe tack... Eh, desamma... Snällt sagt av dig... Måste gå nu.. Hehe". Jävligt mesig men ja sån är jag! Men de är som sagt alltid roligt med komplimanger! Hoppas för allt att vädret håller i sig så vi kan bada sen. Puss!


Stavarn

Publicerat: 2012-07-18 Kl: 10:50:14 | I kategori: | 0 kommentarer


Eftersom telefonen "rätt stavar" så blir vissa ord ändrad. Såg nu när jag läste föregående inlägg att det var några fel här och där, men jag tror att ni förstår ändå!:) Idag ska William få sin nya skena, toeup. En svart, smidig skena som skall göra så han lyfter tårna lite mer när han går. Trodde först att det skulle vara någon monster grej för den lät så avancerad men den är faktiskt väldigt fin! Och det bästa är att den ska slipas och fixas så han ska kunna ha sina vanliga skor. Både han och jag är exalterad idag, ha ha! Härligt att andra delen av gänget här är tillbaka från semestern!! Nu härligt energi.:) Hoppas ni njuter av solen!:)


....

Publicerat: 2012-07-17 Kl: 22:49:05 | I kategori: | 0 kommentarer


Ibland suger verkligen livet musten hur en. På många olika sätt, små eller stora saker, det är alldeles från person till person.. Även fast jag till 99% är förstående och känner empati med/för andra människor så är det vissa saker jag inte förstår. Och ett svar kan man få, men alla har ju sin upplevelse och sina känslor att berätta. Men det är väl något man bara får acceptera.. Nu går snart larmet, dags att skalla kudden ZzZzzZ.... Att få somna i deras närhet och lyssna på lugna andetag gör alla problem små; för det viktigaste jag har i livet är här mer mig dagligen❤


Intresserad?

Publicerat: 2012-07-16 Kl: 21:57:31 | I kategori: | 1 kommentarer


Tänkte sälja min oanvända väska som går att använda som hand eller axelväska. Ny med lappar mm kvar. Marc by Marc Jacobs och så klart älta! Tänkte inte ens ta hälften av det jag gav. Och mina prada solglasögon som inte heller är använd eftersom de var för stor för mitt babyface. Lägger ut här innan jag slänger ut det på blocket mm. Intresserad? Hör av dig, först till kvarn! Har fler bilder!


True shit

Publicerat: 2012-07-15 Kl: 10:02:21 | I kategori: | 0 kommentarer



Sista rycket

Publicerat: 2012-07-15 Kl: 06:38:28 | I kategori: | 0 kommentarer


Sista 9 timmarna idag sen gör jag och kidsen helg för vi är lediga fram till onsdag.:) Hoppas ni haft en trevlig helg!


God morgon

Publicerat: 2012-07-13 Kl: 06:57:01 | I kategori: | 1 kommentarer


Nu verkar det som appen börjat fungera igen! Det är ju denna man använder oftast, mycket lättare att uppdatera så det är skönt!:) Upp i ottan idag. Barnen var relativt pigg och på glatt humör så morgonbestyren gick som smort. I helgen skall barnen vara hos Angelica och Jens men det vankas ingen ledighet, tyvärr. Utan Angelica och Jens hade jag inte kunnat jobba alls i sommar, så jag är väldigt tacksam för all hjälp! - Att man inte går ihop med alla kollegor är ingen nyhet men jag har aldrig varit med om barnsligare beteende. Vuxna människor skall kunna prata med varandra, inte OM varandra. Det är tråkigt att man inte kunde ha högre tankar, bittra gammnucka. Att byta yrke vore på sin plats istället för att komma som ett åskmoln och sprida en jävla massa negativ energi och prata nervärderande om allt och alla. Jag tänker framför allt på människor som inte vågar säga ifrån, som inte har skinn på näsan(inget negativt, alla är vi olika) och dem som tar åt sig, blir ledsen mm. Och jag är ju som jag är, har väldigt svårt att bara se på och inte lägga mig i om någon far illa. Och många gånger är det inte till min fördel men som medmänniska har man ett sorts ansvar gentemot andra, anser jag iaf. Nog om det, lite strö tankar bara! Jag hoppas att ni får en bra helg i detta svenska, underbara sommarväder!;-)


Buss-hej

Publicerat: 2012-07-10 Kl: 06:47:16 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Har tänkt på en sak när man åker buss tidigt på morgonen, man pratar inte med varandra. Det är någon form av morgonkod, man hejar knappt. Annat är det på eftermiddagen på väg hem från jobbet, då babblas de och hejas hejvilt! Det beror säkerligen på att man är trött och det är så tidigt på morgonen, det är faktiskt väldigt rogivande att bara sitta och åka i tystnad.:) 

Thelise min lilla(stora) flicka är sen nån månad tillbaka utan blöja hemma och det har blivit en sån grej nu. Varenda kväll är det bråk om denna blöja och nu inatt vaknade hon 02:47 och tog av sig den. Ingen, eller iaf inte jag är upplagd för någon diskussion den tiden på dygnet så jag hämtade bara en ny sen la jag mig bredvid henne och försökte prata henne till rätta. Men utan framgång. Det enda svar jag fick var "jag vill kiva upp nu". Då berättade jag att vi skulle sova för klockan var mitt i natten och vände mig om, efter en stund hade båda somnat.:) Vaknade i ren panik 5:20(trodde jag hade försovit mig) och där låg hon naken, ingen olycka som tur var! Men hon var så trött, så trött. Hon är värre än värsta karln att väcka på morgonen, men efter mycket bökande vaknade hon till!:) 
Och nu eftersom hon är så bestämd och inne på att vara utan blöja ska hon börja vara utan på dagis också, måste bara komma ihåg att packa med extra kläder!! 

Ja lite info så här på tisdags morgon 20 i 7. Idag vankas det tjänstgöring sen ska jag hämta barnen, hem och städa och allt sånt där, middag, tvätt mm. Sen ska vi bara ligga i soffan och mysa! Kan tippa på att båda två är pisstrött när jag kommer och hämtar dem! 

Hoppas ni får en trevlig dag trots vädret. Typiskt svenskt sommarväder.. Har jag nämnt att jag söker en utländsk man att gifta mig med så vi kan flytta utomlands?;-) 

...

Publicerat: 2012-07-09 Kl: 21:50:43 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Är det bara jag eller fler som känner vissa dagar att man bara vill dra täcket över huvudet och försvinna? Känner verkligen att jag behöver en liten paus, från allt. Jobb, barn, ansvar, måsten.. Men det är enklare sagt än gjort.

Damn, I miss you already!

Yes, där satt den!

Publicerat: 2012-07-05 Kl: 20:40:02 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Urinvägsinfektion och det toppas med feber..härligt!

Har trots de haft en jätte bra dag! Efter jobbet drog jag och barnen till nackstabadet. Där var Jen och en stund senare kom Linda! Vi badade i 2 timmar sen när vi höll på att packa ihop bjöd Jen med oss på middag. Vi åt kyckling, kött och potatissallad ute i lekparken. Massa surr och lek och satan så god mat hon bjöd på!:)

Jag längtar lite till nästa sommar då ungarna kan bada själva så man får sola lite! Nu måste man vara i vattnet hela tiden. Jag som älskar att ligga och sola men det får man göra när man blir gammnucka, ha ha!

Imorgon ska jag jobba 7-15 men sitter febern i så går det inte. Håller tummar och tår för att den lägger sig. Behöver kanske inte nämna hur det känns när man kissar. Vika sig dubbelt för några droppar och det värsta är att jag är kissnödig hela tiden men det kommer bara lite lite och svider som knivar! Andra gången i mitt liv som jag har urinvägsunfektion och jag som hade för mig att det var något man fick på vintern?

Aja, nu ska gotta fram och filmen slås på! :)

God morgon

Publicerat: 2012-07-05 Kl: 07:02:50 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Hello dagboken! Haha

Idag är det jobb, likt många andra dagar. Men det är kortdag, om man vill kalla det kortdag. Det är ändock 7 timmar. Men tänk om man vore fast anställd och fick ha 4-5 veckors semester, det vore väl något?!:) Men för att bli det måste man ju börja någonstans, som vikarie tex. Ja nog om det!

Idag får jag (äääntligen) besök från Sthlm, känns fan som jag väntat i månader! Får se hur mycket tid han har med mig bara, gf står på schemat. Inte för mig dock, jag tycker det är idioti att först betala 1000:- sen köpa blaskig cider/öl, trängas och knappt kunna prata med varandra. Men det ska bli mysigt! Är lite vuxen-sällskapssjuk sen helgen. Det blir rätt påtagligt hur snabbt man vänjer sig vid att vara med någon.:)

Men jag ser jätte fram emot veckan. Sena film kvällar, massor av prat(ja vi har en del att prata ikapp) och massa mys!:)

Hoppas ni får en härlig dag i solen! Om vädret håller i sig ska jag och ungarna bada på em!

what i?

Publicerat: 2012-07-04 Kl: 21:33:33 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Ja.. Ja tänk om man visste när detta elände tar slut.. Tänk om ens familj och nära&kära föralltid har god hälsa..tänk om man kunde stanna tiden och se sina barn växa upp i låååångsam takt...tänk om man var ekonomiskt oberoende...tänk om man hade sin livs kärlek bredvid sig...tänk om man visste att man skulle leva lyckligt resten av livet.. Tänk om man kunde få bli kvitt depressionen.. Tänk om jag någon dag kommer att få hitta "den" och leva ett liv jag alltid drömt om.. Allt detta är TÄNK OM, vad behöver man göra för att verkligen förtjäna detta??



-



Återigen när man väl sitter här och vill skriva något så kommer jag inte på nå intressant..Jag har så mycket jag egentligen vill berätta,skriva mm men när de har gått flera dagar efter händelsen så känns det som att det är för sent. Ja jag skall inte snöa in mig på något, jag lovar!;) ha ha ha!

Ni läsare är snälla ni som stannar kvar fast jag är dålig på att uppdatera!:)



Iofs brukar det ju automatiskt bli mindre bloggning på sommaren och här kommer det även bero på mitt månde. Jag vet inte om jag vill skriva så mycke om mitt mående hät men jag kanske ändrar mig någon gång :)



PUSS OCH KRAM ses på st..nej, jobbet!!

Work

Publicerat: 2012-07-04 Kl: 06:50:14 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Dagen startade mindre bra. En lätt hysterisk liten dam fick inte välja kläder och vart helt förstörd. Försökte trösta på alla möjliga sätt men gav upp efter en stund. Det är inte alls roligt att lämna på dagis när barnen/barnet är ledsen men som tur var så var det en av Thelises favorit fröknar så det gick bra!

Kort dag på jobbet idag och det känns riktigt skönt! Har ont i varenda muskel i kroppen och mår illa..

Jag hoppas att vädret håller i sig så vi kan bada på em!:)

Puss!

.....

Publicerat: 2012-07-03 Kl: 22:36:43 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


när man väl sitter här blir man helt tom i skallen.. har inte så mycket att dela idag men imorgon ska jag försöka lägga ut lite bilder!:)
 
 
 
 
Puss på alla fina och njuuuuuuut av solen!!!:)

Nytta och nöje!

Publicerat: 2012-07-02 Kl: 11:04:15 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Lämnade barnen på dagis i fredags och har inte sett dem än. Väldigt ovanligt och något som händer väldigt sällan men så är det när man jobbar! Men mellan jobb har jag hunnit med middag ute på restaurang, bio(prometheus) och mys. Summering av helgen, riktigt härligt!:) Skönt att få komma hemifrån och få lite omväxling men om några timmar är vardagen tillbaka. Saknar barnen ofantligt mycket.

Nu känns det verkligen att man gjort sin helg och är väl förtjänt en ledig dag imorgon. Oavsett väder ska jag och barnen åka och bada o bara mysa!:)

Hoppas ni haft en bra helg! :) Tänkte försöka sätta mig vid datorn ikväll och se om jag får igång internet. Lägga ut lite bilder sen midsommar mm och skriva ett riktigt inlägg!

Puss!

RSS 2.0