ikea

Publicerat: 2012-05-31 Kl: 22:12:13 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Tänkt att det känns likadant varenda gång jag sätter mig vid datorn, de känns som en helt ny värld öppnas. Ha ha ha! Men jag sitter ju aldrig vid datorn längre eftersom jag inte gör några skolarbeten.

På tal om skolan så håller jag tummarna att jag bli antagen till hösten. Som vanligt med mig är det sista sekunden. Så även flera dagar innan sista dagen för ansökan sprang jag dit på rasten och fyllde i en anmälan, typiskt mig! Men eftersom jag inte ska in i första terminen så hade hon nog möjlighet att ta in mig men hon lovade inget men jag skulle bli överlycklig. Och redan från dag ETT skulle jag organisera och planera så jag inte hamnar efter eller att skolan blir ett stort ångestmoln!

Jag har alltid, ända sen jag var liten drömt om att bli polis. Nu har jag börjat fundera på socionom.. Jag förstår inte hur socialtjänsten jobbar överhuvudtaget(om dem gör det????). Och då menar jag i den stora bredden. Har genom vänner en fot lite här och där och fy fan vad mycket som behövs förändras. Och sen har jag svårt att jobba för någon. Ha ha, missförstå mig rätt men jag vill vara min egen chef och jag vill ha saker att göra hela tiden och att saker och ting ska GÅ FRAMÅT!

Men jag gör klar min utb eftersom jag bara har någon enstaka kurs kvaar i den sen svänger jag om helt enkelt!:)

-

Jag tror att jag har glömt att berätta för er nyfikna små liv att jag och barnen har flyttat tillbaka till Nacksta igen. Hem ljuva jävla hem!!! Varför VI tog detta beslut är mellan oss 2. De berörda vet det dem ska veta. Och viktigast utav allt; inget är förändrat mellan R och mig utan det är bara bäst att ha det så här.:) Alla nöjda, alla glada!(ja, kanske inte exakt alla men det struntar jag fullkomligt i!) SÅ nu var det skrivet! Nu behöver ni inte fundera mer eller spekulera.:) M
ig får ni gärna fråga saker som rör mig och mina kids, annat svarar jag inte på.:)

-
Börjat fått ritkigt mysigt i lgh och vi trivs fruktansvärt bra men det finns så klart negativa saker också. Vi måste ju sakna varandra, vuxna som barn. Ja just! Vi flyttade till en exakt likadan lgh som vi hade innan fast denna är helt nyrenoverad, så för barnen var det som att flytta hem igen, det kunde inte bli bättre!

-

Ja det blir ett långt inlägg nu när jag väl sitter här men jag måste få berätta! Jag blir så stolt över mina barn, de är så duktiga. Jag skulle kunna sitta och rabbla i timmar allt dem kan och gör mm mm mm men sånt är inte ens intressant att läsa utan det jag ville berätta var; Nu sen vi flyttat hit har barnen sovit med mig, dels för att det tar ett tag att få till allt när man har flyttat och för att dem ska känna sig trygg mm. Men igår var det bestämt att dem skulle börja sova i sitt rum. Jag har så klart förberett herr Rädd för allt i världen-killen flera dagar innan. Nu är det dock bara andra natten men jag är helt överraskad. De har lagt sig i sin säng, fått godnatt-kram och puss, vi ber "barnens bön". varsin flaska välling, på med ljudboken och de har däckat direkt. Inte klivit upp alls, inte inatt heller. Helt otroligt, hoppas det håller i sig men det brukar ju inte göra det när man bloggat om det. ;) Jag vart stolt över dem iaf, duktiga ungar!:)

-

NU ska jag lägga mig på soffan och reflektera lite. Begravning för Andrée imorgon.. jag vet inte hur det känns.. det känns tomt och det kommer vara en otroligt jobbig dag imorgon men mina tankar går till familjen.:(

Sov gott vackra människor! (lägger in lite bilder nästa gång jag startar denna)

Finaste pippiflickan i världen❤

Publicerat: 2012-05-29 Kl: 20:08:06 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_8958 (MMS)

Finaste pippiflickan i världen❤


Morsdag

Publicerat: 2012-05-29 Kl: 13:13:42 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jag är nog en bra mamma trots allt med tanke på att jag fick två presenter och en bukett blommor i söndags.:)

Helgen höll sina förväntningar, haft det jätte mysigt! Underbart väder, film, mys, himlabadet, äventyrsparken, god mat, bra sällskap. Kunde med andra ord inte bli bättre.:)

I söndags hämtade jag barnen efter en snabb visit på sjukhuset och glada vart dem! Det är ju så sällan dem är borta så de blir överlyckliga så vi ses igen men lika snabbt sätter syskongnabbet igång.;)

Nu ska jag jobba vidare sen hämta kidsen! Ser framemot morgondag för då ska vi på Ikea, alltid roligt med nya saker till hemmet!:)

Ha det bra!


Livet

Publicerat: 2012-05-25 Kl: 13:42:34 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Är inte alltid på topp, minst sagt. Det är väl alltid så, ups and downs.. Ja tänk om man skulle må bra hela tiden? Det vore väl fy skam.

Barnen ska vara hos min fina syster nu i 2 dagar och det kommer verkligen lägligt. Tack snälla snälla! Ser framemot helgen, har på känn att den kommer att bli underbar. Det är ingen självklarhet med familj och vänner, så man ska hålla hårt i dem. Jag har tur som har dem när jag behöver avlastning och stöd. Även tur som har en sån fin person som R i mitt liv!

Känns skönt att få komma hemifrån och tänka på annat. För hur det än är måste man få andas och tänka lite utan barnen.

Som jag har skrivit flera gånger så velar jag ju fram och tillbaka när det gäller bloggen men som jag känner nu kmr det inte uppdateras lika mycket som "vanligt". Det kommer vara lite då och då bara!

-
En lunch på stan i detta fin väder var riktigt mysigt, men det blir olidligt varmt i solen!! Men jag klagar inte, bara lite jobbigt när man har feber.:/

Fick en tidig morsdag present idag också, det gjorde min dag. Vart jätte glad! Jag som har så svårt att ta emot presenter, jag skäms alltid. Vet inte varför men det har alltid varit så! Jag ger hellre bort.:)

Nu är jag på jobbet och dubbelkollar mina timmar eftersom jag inte fick någon lön idag, suck.. Alltid är det något som ska strula.

Hoppas ni fina läsare har en underbar dag i solen!


Idag har vi varit ute från 8:30 tills nu, ...

Publicerat: 2012-05-24 Kl: 18:41:52 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_0981 (MMS)

Idag har vi varit ute från 8:30 tills nu, i solen! Vi har varit på avslutnings resa med dagis till Ånge, väldigt uppskattat och en fin resa! Men förstår ni vad solen gör en matt i skallen, jag hoppas barnen får slut på sin energi snart!


Älskade skitungar❤ William var så duktig i...

Publicerat: 2012-05-22 Kl: 23:02:36 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_8035 (MMS)

Älskade skitungar❤ William var så duktig idag på kulturdagen på dagis!:)


Nya regnkläder, 99 pix per regnset. Som hi...

Publicerat: 2012-05-20 Kl: 18:24:20 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_3358 (MMS)

Nya regnkläder, 99 pix per regnset. Som hittat, på barnenshus!:)


Funderingar

Publicerat: 2012-05-19 Kl: 21:35:42 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Galet roligt för kidsen! Imorgon ska dem testa det som "sprakar och knäpper", to day its blue!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/271882/images/2012/pic_203252446.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/271882/images/2012/pic_203252446.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/271882/images/2012/pic_203252446.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/271882/images/2012/pic_203252446.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/271882/images/2012/pic_203252640.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/271882/images/2012/pic_203252640.jpg" class="image">


Fikapaus i äventyrsparken. Laddar inför mi...

Publicerat: 2012-05-19 Kl: 14:00:36 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_9371 (MMS)

Fikapaus i äventyrsparken. Laddar inför minigolfen, W är tok taggad!


Häääär går det undan!:)

Publicerat: 2012-05-17 Kl: 23:32:44 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_5657 (MMS)

Häääär går det undan!:)


Regn

Publicerat: 2012-05-17 Kl: 19:09:53 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


Idag trotsade vi vädret och åkte upp på norra i regnet. Vi lekte lite i lekparken men mesta tiden spenderades i skogen. Vi plockade 2 påsar med "fynd" vi ska torka och göra pyssel av. Det märks vad barn uppskattar små saker som att gå i skogen. Man minns själv från man var liten vad spännande det var att gå runt i skogen.:)

Efter ett par timmar åkte vi hem, traska på affären sen gick vi hem och laga mat. Vi har även haft sällskap av Jennifer och Kian. Uppe på berget fick jag en jätte fin present av Jennifer, en stor burk med rosor som passar perfekt till min tavla i samma motiv/färg. Har sagt det flera gånger men vilken underbar vän jag har❤

Imorgon skall barnen på dagis och jag ska uträtta liten ärenden sen handla lite nödvändigheter. Känns surt för det kommer ta sån tid att återställa allt.:( Men det är bara att ta, inget att göra åt i efterhand och det är alltid smart att vara efterklok. Förhoppningsvis lär man sig något..

En annan sak som jag måste dela med mig av är hur härligt det är att se barnen så lugna och harmoniska nu senaste tiden. Förändringar påverkar inte trygga barn så väldigt. Man får liksom ett kvitto på det. Ja hur som är det härligt att se att det inte spelar sån stor roll vad som händer eller förändras så länge dem är med sin mamma. Fast missförstå mig rätt, jag är inte naiv utan barn ska reagera annars är något fel men det behöver inte vara en negativ reaktion!:)

Nu ska jag och prinsessan ta oss ett varmt och skönt bad medans William dansar vidare till smurf-disco på Wii.:) Han är så duktig fast det är första gången han spelar ett "dansspel". Tycker det verkar svårt men barn är ju lättlärd tillskillnad från en annan, ha ha!;)

Sen blir det lite soffmys innan barnen ska sova och jag får besök så myskvällen fortsätter i vuxenanda.:) En perfekt avslutning på en perfekt dag!

Bilden gör den inte rättvis men det brukar ju ofta vara så, men här är den fina "burken" jag fick!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/271882/images/2012/pic_202966933.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/271882/images/2012/pic_202967030.jpg" class="image">


Livet

Publicerat: 2012-05-16 Kl: 20:44:32 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Livet är så otroligt skört, man tänker allt för sällan på det. Det är först när det händer något som man verkligen känner hur snabbt ett liv kan släckas. Man måste verkligen ta hand om varje dag i sitt liv och en sån här händelse får en att börja tänka. Tänka på allt man gjort fel och slösat bort/inte tagit hand om. Misstag och fel, tänk om man kunde spola tillbaka tiden. Vad annorlunda jag hade gjort för att vårda det jag en gång hade. Tiden har gått så fort. Jag hade min dröm serverad i handen men tog inte hand om det, det kommer gräma mig hela livet. Men man får inte fastna, det är aldrig försent för nånting!

Det är fruktansvärt det som hänt och väldigt många är i sorg. En otroligt fin och omtyckt person har lämnat oss.. Det är kanske hemskt att säga men det hade varit "lättare" om vi inte tagit upp kontakten igen, jag har svårt att förstå vad som gick fel och tänker hela tiden "tänk om". Gick det att förhindra om man agerat annorlunda? Jag själv hade inte kunnat påverka det men andra. Jag kan fortfarande inte tro det fullt ut, inte ens när jag pratade med föräldern i fråga. En barndoms vän är borta, en person som satt spår i allas liv på olika sätt. Ja jag hoppas du finner frid och att din familj på något sätt kan ta sig igenom sorgen! Du är älskad om än saknad, av väldigt många..

-

Imorgon är det en röd dag vilket innebär att dagis är stängt. Vi ska köra en heldag på norra trots väder. Grilla korv, leka och Williams favorit, smyga runt i skogen!:)


Pigg tjej? Detta var 2:30 inatt då hon vak...

Publicerat: 2012-05-16 Kl: 10:12:26 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


img_8511 (MMS)

Pigg tjej? Detta var 2:30 inatt då hon vaknade och krävde en macka. Har aldrig hänt förut men denna natt har hon varit mer vaken än sovit, trött mamma!


Idag har det varit riktigt fint väder emel...

Publicerat: 2012-05-15 Kl: 21:12:28 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


img_2707 (MMS)

Idag har det varit riktigt fint väder emellanåt! Barnen har varit på väldigt gott humör idag.:) Vi har varit ute sen jag hämtade dem på dagis. Sprang upp och värmde potatisbullar som de sedan åt i lekparken. Kom in vid 19.30, bad, kvällsfika sen somnade dem ovaggat! Och jag har spenderat hela dagen på sjukhuset pga ryggen, kan inte med ord beskriva smärtan. Vart är avlastningen när man behöver den?? Just ja, jag har ju ingen:) Barnen sover sött och jag ska sätta igång och rensa garderoberna! Hoppas att ni haft en lika fin dag i solen:)


Skolan!

Publicerat: 2012-05-14 Kl: 14:33:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag på förmiddagen var vi på besök på Williams framtida skola. Han börjar nämligen 6-års efter sommaren, vart tar tiden vägen..:(

Men han tyckte att det var jätte spännande och intressant. Tror att han kommer trivas med sin nya söta fröken. Och han verkar få fina klasskompisar.:)

Fick jag bestämma skulle han gå på dagis hela livet.:p Men det är väl en del av processen att acceptera att ens barn blivit stor!

Och bajsbekymret han har är han knappast ensam om! Men han är fast inställd på att lära sig under sommaren så han kan själv när han börjar skolan. Får hålla tummarna att det kommer gå vägen, fast det är klart att det kommer att göra! :)

Nu ska jag på vc med ryggen. Något hände i fredags och jag kan inte ens ta mig upp ur soffan. Det gör så ont så jag tappar andan.


Lilltösen somnade på soffan igår kväll, en...

Publicerat: 2012-05-14 Kl: 12:03:36 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_6070 (MMS)

Lilltösen somnade på soffan igår kväll, en liten stund innan läggdags. Notera tvdosan, chefen i hushållet har alltid hand om kontrollen.;)


Glad och stolt storpojke på väg och ska ät...

Publicerat: 2012-05-14 Kl: 09:35:58 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_2150 (MMS)

Glad och stolt storpojke på väg och ska äta lunch på skolan sin.:)


Tork i rumpan?

Publicerat: 2012-05-13 Kl: 19:22:13 | I kategori: Allmänt | 7 kommentarer


Jag har en fundering och skulle uppskatta råd/reflektioner mm.

William är 5 år och har varit blötfri sen ca 2,5 år. Han gör sitt på toan och torka sig, tvättar händerna och spolar mm. MEN bara när han kissat, inte när han gjort nr 2.

Han är en väldigt känslig person. Enda sen han var liten och börja prata var det alltid "va luta hä??"(vad är det som luktar). Han köis/hulkar(stavning?) av alla "konstiga" lukter. Hela våren tex har han gått runt och hulka/köits pga lukten från marken när det tinar. Han tål knappt sina egna fisar.

Mitt dilemma är alltså hur jag skall få han att torka sig själv där bak? Jag vet att han KAN. Men senast han testade sluta det med att han kräktes ner hela badrums golvet.

Han börjar 6-års efter sommaren och jag tänker då, att personalen där inte kommer att vara lika hjälpsamma som på dagis? Sen är han lite väl stor kanske att behöva bli torkad. Inte för att det gör mig något men andra vuxna kanske tycker att det är äckligt? Ja jag vet inte men jag vill heller inte att det blir som de vart på dagis en period. Han bajsade inte alls där utan höll sig. Hade ont i magen största delen av dagen och sprang på toaletten så fort vi kom hem och då kom det ett jääätte lass!

Jag hoppas att han kommer över sin fobi snart, men frågan är hur jag kan hjälpa han? Har testat skoja om att det är chokladpudding, sprayat lukta gott, spolat undan i toa innan torkning men inget fungerar.:(

Därför är jag jätte tacksam för tips! Det är många mammor som läser här och kanske är det ngn som har samma problem eller har haft?


Till månen och tillbaka☺

Publicerat: 2012-05-13 Kl: 00:01:14 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_3014 (MMS)

Till månen och tillbaka☺


Lek!

Publicerat: 2012-05-12 Kl: 22:36:46 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Dagen har bjudit på utelek hela dagen. In för att äta middag med främmande sen en tur till birsta och Ica maxi. Jag var så inställd på att Coop forum var Ica
Maxi så vi hoppade av där men insåg ganska snabbt att det vad en bit kvar till
Maxi. Och vi hade inget val för barnen skulle ha medicin så vi gick till bussen, som egentligen skulle gå om ca 30 min men den snälla busschauffören skjutsade oss dit!:)

Vi har haft en toppendag idag och jag känner verkligen hur jag trivs att umgås med mina barn. Dem bjuder dagligen på glädje, skratt, stolthet, kamper, diskussioner, ett barns tankar och funderingar mm. Jag älskar dem två mer än livet själv, så klart! Jag klarar mig otroligt långt på bara mina barn känner jag! Men vuxet umgänge är viktigt även det.:)

Nu sover barnen gott och ska jag vika lite tvätt sen skalla kudden jag med.

Puss!


Fasad bakom krediter

Publicerat: 2012-05-10 Kl: 18:10:19 | I kategori: Allmänt | 6 kommentarer


Jag funderade på en sak när jag låg och tittade på lyxfällan härom dagen. Det är så många som lider av ekonomiska problem, alltså stora problem men i det tysta. Bakom alla nya feta bilar, flotta hus, märkeskläder, nyaste mobilerna etc är det till 80% belånade pengar. Massa strunt krediter, lån mm men man tänker ju inte riktigt så..
Oftast tänker man "oj den måste tjäna mycket pengar som kan köpa allt de där" men det finns ju knappt en vuxen människa som inte har ett lån. På bilen, lägenheten, huset mm. Jaja lite onödiga tankar! Man ska fan inte dra på sig lån och speciellt inte krediter, det man står och betalar är ju bara ränta!

Nu har barnen intagit föda och ska hoppa i duschen. De ska sova i tid för vi ska upp tidigt imorgon och jag ska se på dokumentären "unga mammor" på trean kl 20.00, får icke glömma det!


Hello!

Publicerat: 2012-05-10 Kl: 15:52:34 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu börjar det röra på sig, äntligen!! Det blir genast mycket roligare när det börjar hända saker och ting.:)

Idag har vi haft lite jobb för oss, W har varit hemma med mig eftersom han är lite förkyld. Om han blir hemma imorgon vet jag inte, han har inte haft feber eller varit hängig utan hostig och snorig men idag har det varit lugnt på host-fronten. Så är han som han är nu då kan han gå dit. Har massa ärenden jag skulle behöva uträtta, utan kids. Men det visar sig imorgon:)

Nu ska vi hämta lilltösen och handla lite innan vi rör oss hem och gör middag!

Puss!


Tjooohooo

Publicerat: 2012-05-08 Kl: 23:23:54 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Just nu ligger jag bara i soffan och njuter. Tv är avstängd och det är alldeles tyst..


Här går det undan, hade jag lust att skriva. Kanske inte riktigt sanningen men det går framåt.

Jag är en ordnings-människa i vanliga fall, dvs jag har koll på papper mm men nu senaste tiden har jag haft noll koll.. Måste verkligen sätta mig ner och kolla igenom och strukturera mina papir!

Imorgon skulle jag ha jobbat kväll men lilleman är sjuk och skall stanna hemma med mig. Det blir mysigt. Vi ska dona och fixa, mysa och spela tv-spel och ja sänt därnt' ni vet!:)


when you have a lie, you have to maintain it .. otherwise it does not keep in the long run.


God morgon

Publicerat: 2012-05-08 Kl: 07:18:04 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Det här är andra dagen William vaknar före mig, tar telefonen och spelar/ritar och stänger av väckarklockan när den larmar. Mindre bra eftersom vi försover oss då. Som tur är vaknade jag ändå tidigt men 5 min innan den egentliga bussen gick. Men det gick bra, blir bara några minuter sen till jobbet!:) Försökt förklara för han att han inte får göra så och ifall han gör de måste han säga till mig. Ja hänt är hänt, hoppas han inte gör det igen.

-

Annars är jag aptrött på motgångar, varför måste allt vara en kamp? Kan inte något bara flyta smärtfritt? Nej när man är vid mållinjen ska massa andra icke förväntade saker lösas innan man kan gå i mål. Förstår ni hur jag menar?
Men alla motgångar är bra gångar för man lär sig och blir starkare men det är lite svårt att se när man står och kämpar. Ja nu vill jag bara att lösningen ska ramla ner från öppen himmel för jag själv lyckas inte lösa det.. Jag får hålla tummarna helt enkelt.

Sen tror inte jag att man kan påskynda tiden om man hamnat i en svacka. Jag tror man måste vänta ut det, låta tiden ha sin gång. Men om jag fick som jag ville skulle jag knäppa med fingrarna och vara fylld med energi

-

Igår sprang tiden förbi på jobbet, helt plötsligt var klockan 20.30. Jag vart alldeles chockad för jag trodde klockan var 6-7, ha ha! Tror många gånger att det handlar om vem man jobbar med.

Men barnen hade det bra med mommen igår, dem är så kära i Kira(mommens miniatyr hund). Thelise fick nya fina skor som ni såg och så var dem på Williams favorit affär, djuraffären. Jag tror jag hamnat i ngn avtrubbad värld, har inte ens tänkt på att hon inte kan använda vinterpjuksen längre, ha ha tur hon har mommen då!:)

Nu ska jag byta om och sätta igång arbetet som varar till ca 14.00!

Hoppas ni får en härlig dag i solen!


Igår var mommen snäll och köpte nya vår/so...

Publicerat: 2012-05-08 Kl: 06:31:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_6938 (MMS)

Igår var mommen snäll och köpte nya vår/sommar skor till lilldamen. Jätte fina med blommor på! Det är dragkedja och spänne över så T ska prompt ta på sig "skälv!".:)


Kommentarer, ledsnar ni aldrig?

Publicerat: 2012-05-07 Kl: 10:43:36 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Om du som är så intresserad av mitt liv lämnar namn kan jag svara på dina knäppa frågor. Du verkar bevaka det mer än personen i fråga och jag är inte dum, trodde du var härifrån för längesen..?


Tänk att man fan inte ska kunna ha en blogg utan att idioter maniskt ska luskamma och näthata. Nu är det dock inge näthat men det är alltid de ena eller det andra. Frågar konstiga, personliga frågor, anonymt så klart. JAG är inte farlig så fråga på eller kritisera om det är det du/ni vill. Barnsligheter!

-

Ja igår kväll vart en lugn kväll men däremot inte natten. Vaknade av att W fick ett kruppanfall och försökte med egna medel få det att bli bättre men efter ca 20 minuter var jag tvungen att ringa ambulansen. Tre minuter senare rycka dörren upp och inspringandes kommer 2 personer, ha ha vi satt som 3 frågetecken men aja. Att åka upp på sjukhuset med ett barn som "bara" har krupp är ingen ide, been there done that 700 ggr. Så dem inhalerade och gav medicin på plats och stannade tills hans andning vart bra igen. En kaskadaspya avslutade det hela. Men hur som så somnade inte barnen om förren vid 4, W hade fått massa adrenalin så det var inte konstigt att han hade svårt att komma till ro men lilltösen var bara upp i varv.

Idag mår han betydligt bättre men blir hemma så klart. Själv jobbar jag 14-20.30 och barnen är med mommen medans.:)

Hoppas ni får en trevlig dag!


Pjuuuu

Publicerat: 2012-05-06 Kl: 21:20:15 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jag känner mig totalt utmattad, fysiskt och psykiskt! Har haft en kanonhelg och jag har fått tänka på annat, ha ha ja vad säger man?

Idag drog vi med kidsen på vår-mässan. Ja dem lekte i hoppborgen, träffa mumin, fika, kika på dansuppvisning mm. Även fast inget var överdrivet ansträngande kände jag mig överkörd efteråt. Höll på somna flera ggr på bussen hemåt. Men det är väl alla dessa nätter med för lite sömn som tar ut sin rätt kan jag tänka mig.

Så ikväll blir det en väldigt lugn och stillsam kväll. Imorgon väntar allvaret och jag ska förena jobb med annat positivt slit och fix. Jag måste bara rappa på lite känner jag!

Barnen sover sött sedan 1,5 h tillbaka och jag känner att det är min tur att skalla kudden alldeles strax!


Love it!

Publicerat: 2012-05-05 Kl: 14:50:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_1009 (MMS)

Love it!


Woooopwoooop

Publicerat: 2012-05-04 Kl: 22:14:48 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Here we go again!

Tack för era fina kommentarer, de värmer ska ni veta!❤

Idag efter mötet vart allt mer verkligt eller hur jag ska kalla det, jag hoppas min svacka vänder så detta går utav bara farten!

Till hösten drar flera projekt igång, ser verkligen framemot det!!!:)

Nu ska vi köra vidare, klackarna i taket and so on... Ha ha!


Vakum

Publicerat: 2012-05-04 Kl: 10:12:36 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


Jag är i ett vakum just nu känns det som. Har massa saker jag bör ta tag i men jag orkar inte. Jag kommer mig inte för helt enkelt. Men ihelgen måste jag börja ta tag i det.

Nu ska jag på möte. Egentligen skulle det vara i onsdags men hon kunde inte då så det vart uppskjutet tills idag. Kanske mycket därför jag inte orkar ta tag i det för jag vet inte exakt hur det blir. Svårt att förstå när jag pratar i gåtor.;)

-

Men annars är det helt okej i tillvaron. Grabbarna är här och i helgen blir det fest! Inte fy skam att sova på hotell!:)

Man måste alltid komma ihåg att det blir bättre! Man får inte gräva ner sig. Alla har vi svackor men man kommer alltid upp en aning starkare!

-

And when I'm gone, just carry on, don't mourn
Rejoice every time you hear the sound of my voice
Just know that I'm looking down on you smiling
And I didn't feel a thing, So baby don't feel no pain
Just smile back..


Lite tidsfördriv på bussen. Mamma ska måla...

Publicerat: 2012-05-03 Kl: 06:06:26 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_8220 (MMS)

Lite tidsfördriv på bussen. Mamma ska måla kossor, lilla Kira, kissen, lilla snigel, häst mm.. Problemet är att jag inte kan rita ngt förutom sträckgubbar, ha ha!:) Jobb 7-16 idag, sovit ca 2 h inatt. Önska mig lycka till, vet inte hur denna dag ska gå.


Solen är här

Publicerat: 2012-05-02 Kl: 15:42:49 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Undra om den är här för att stanna? Man kan alltid hoppas!:)

Jag vet inte om jag ska fortsätta blogga överhuvudtaget, känns inte som det ger mig så mycket. Funderade ett tag på att sätta lösenord men det är heller inget att fundera på längre. Man tror man känner de personer man ger ut lösenordet till men det gör man inte, långt ifrån.

Man skall vara rädd om det man har för en dag har man förlorat de. Det är så sant som det är sagt men gör man det får man helt enkelt göra det bästa av situationen. Det sägs även att stängs en dörr så öppnas flera andra. Det kan jag tro är mycket möjligt men frågan är om man är villig till att titta in i dessa dörrar?

För 6 månaders sen visste jag vart jag skulle och hur jag skulle ta mig dit men nu vet jag inte ett skit. Jag har tappat bort mig själv på vägen och även tappat mycket annat värdefullt känns det som. Men som vi alla vet har vi ups and downs och idag är det en down dag, för att utrycka mig korrekt.

Jag vill ta upp skolan igen, försöker febrilt få tag på studievägledaren för att planera ngt. Gör jag inte klart skolan är jag inte ens hälften på väg mot mitt mål.

Ja vad ska man säga. Livet är då långt ifrån lätt och när man för en gångs skull lutar sig tillbaka och njuter av det får man en käftsmäll. Men med handen på hjärtat var detta den sista smällen jag kommer ta, sånt går att förhindra men inte alltid. Man vill så gärna lita på folk, varför? Vet inte.

Sånna här gånger kan jag sakna mina grabbar i Sthlm så in i h-vete mycket. Men 2 av dem kommer imornkväll och det händer alltid något tok med dem så då får jag tänka på annat, behövligt och skönt!


Röd dag

Publicerat: 2012-05-01 Kl: 22:51:07 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Ibland vet jag inte om jag är för eller emot röda dagar. Just denna dag har känts lång men ändå slapp och mysig.

På förmiddagen var vi bara inne, trots det fina vädret. Vi spelade spel och bara umgicks/lekte mm. Det är allt för sällan man tar en dag och sätter sig ner och leker med sina barn på riktigt, förstår ni hur jag menar? Eller en dag, de kan handla om en stund. Tyvärr, det är förjäkligt men det händer allt för sällan tycker jag och då utgår jag från mig själv och min omgivning. Det är inget fel med det heller så. Men det jag menar är hur ofta är man verkligen med i leken? Ägnar en timme till att bara göra det barnen vill? Inte sitta och flippa på en telefon samtidigt..

I vanlig ordning osammanhängande babbel.. Det jag ville komma fram till var att det var så vi spenderade förmiddagen, vi umgicks "på riktigt" Ha ha!

Sen efter var vi och handla, träffa Micke en stund sen vidare hem för en dusch och läggning.:)

Jag gjorde även jordens godaste middag. Kattas egna "gryta" på fläskfilé, bacon, championer, lök, massa grädde och vitlöks crème fresh serveras med ris. Mumma!

Nu ska även jag gå och lägga mig, ensam i våran stora säng.:( Jag vet ngn som kommer vakna flera ggr inatt och söka sin partner. Men jag får stå ut! :)

Nu går ögonen i kors, dags att skalla kudden!

Sov gott fina ni!❤


Jag och mina vackra barn igår på Valborg. ...

Publicerat: 2012-05-01 Kl: 16:51:52 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_1316 (MMS)

Jag och mina vackra barn igår på Valborg. Och en sak hurreni.. Tro inte på rykten eller dra egna slutsatser, denna blogg är bara till för mig och MINA barn, ingen annan! Ha en fortsatt trevlig dag!


RSS 2.0