Röd dag

Publicerat: 2012-05-01 Kl: 22:51:07 | I kategori: Allmänt


Ibland vet jag inte om jag är för eller emot röda dagar. Just denna dag har känts lång men ändå slapp och mysig.

På förmiddagen var vi bara inne, trots det fina vädret. Vi spelade spel och bara umgicks/lekte mm. Det är allt för sällan man tar en dag och sätter sig ner och leker med sina barn på riktigt, förstår ni hur jag menar? Eller en dag, de kan handla om en stund. Tyvärr, det är förjäkligt men det händer allt för sällan tycker jag och då utgår jag från mig själv och min omgivning. Det är inget fel med det heller så. Men det jag menar är hur ofta är man verkligen med i leken? Ägnar en timme till att bara göra det barnen vill? Inte sitta och flippa på en telefon samtidigt..

I vanlig ordning osammanhängande babbel.. Det jag ville komma fram till var att det var så vi spenderade förmiddagen, vi umgicks "på riktigt" Ha ha!

Sen efter var vi och handla, träffa Micke en stund sen vidare hem för en dusch och läggning.:)

Jag gjorde även jordens godaste middag. Kattas egna "gryta" på fläskfilé, bacon, championer, lök, massa grädde och vitlöks crème fresh serveras med ris. Mumma!

Nu ska även jag gå och lägga mig, ensam i våran stora säng.:( Jag vet ngn som kommer vakna flera ggr inatt och söka sin partner. Men jag får stå ut! :)

Nu går ögonen i kors, dags att skalla kudden!

Sov gott fina ni!❤


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0