25 år!

Publicerat: 2013-01-18 Kl: 09:21:40 | I kategori: | 2 kommentarer


Grattis till mig :)
first day!

Publicerat: 2013-01-15 Kl: 11:40:33 | I kategori: | 1 kommentarer


Nu ska jag ner på stan och sola lite innan jag ska bege mig till skolan. Så luktar man lite lagom gott sådär ;-) Men när ska jag annars hinna och jag vill göra det idag annars går det för många dagar imellan.

Medicin 1 ska vi börja med idag, känns skit spännande. Att få träffa nya klassen och lära känna nya människor, jag kliver in med öppna ögon. Men sen är det ju så att kommer man till en klass som redan gått en termin tillsammans har dem med all säkerhet hittat sina 'roller', jag minns ju själv efter en termin vad svetsade vi var. Men jag är säkert på att jag blir välkomnad och kommer in i klassen bra. :)

Meningen var att jag skulle validera, det var det jag sökte till men på något sätt strulade dom fram och tillbaka och tur var ju det för till slut hamnade jag ju här. Mycket eftersom att jag är klar med det mesta så jag slipper sitta och bara glo en termin. Aja struligt att förklara men jag börjar termin 2 och har lagt till en kurs för att den andra kursen vi börjar med nu är jag också klar med. Man läser lixom block-läsning.

Kommer bli skit bra det här! Men jag känner ju själv redan nu att jobba heltid inte fungerar medan jag läser.

Allt löser sig! Kanske ska ta tag i csn också, haha. Vore kanske på tiden så man inte blir utan pengar. :)

Puss och kram, ha en underbar dag!
fel stavning delux

Publicerat: 2013-01-13 Kl: 11:53:32 | I kategori: | 2 kommentarer


Hahah 50 kronor lättare är fan inget att hurra för, men ni förstod nog att jag menade kilo ;-)

Haft en super mysig helg med kärleken som sällskap, ätit underbar mat och bara haft underbara känslor. Kan jag överdriva mer? Det är ju det här man läser överallt! Den som har haft det mest mysipysiga och kärleksfulla,love life bla bla bla. Snacka om att försöka övervinna varandra, vem har haft den bästa helgen i lööööövets tecken?

Vi har tillbringat våra tid hos Jen, delvis kaos. I förrgår serverades det makaroner och korv och igår köttfärssås och spagetti.. Hon var även barnvakt till två otroligt söta små flickor, en liten 1-åring och en 3-åring. Så 6 barn samt två snurriga vuxna, kaos? Ja delvis med mestadels av tiden var allt under kontroll och bara trevligt :)

Nu ska vi klä oss efter lunch-intag av mina små monster. Det är - 17 grader ute så nu jäklar ska vi göra varmt choklad och sitta och älska vädret i en snödriva. Eller springa fort som fan hem till Jen, you decide!

Puss och kram!

weeeey!

Publicerat: 2013-01-11 Kl: 15:53:00 | I kategori: | 1 kommentarer


Vilket toppen möte! Jag känner mig 50:- lättare och vilken fantastisk chef jag har! Fast jag skulle hellre kalla han lifecoach, för det är så mycket runt omkring han verkligen pushar en till att göra!

Svårt att förklara men jag har i tre veckor varit 'nervös' i onödan. Så det känns toppen!

Nu ska jag stressa och hämta alla barn så vi kommer hem till Jennifer där vi ska ha fredagsmys! Vi och alla fyra barn = familjen är samlad!♥

weeeey!

Publicerat: 2013-01-11 Kl: 15:52:30 | I kategori: | 0 kommentarer


Vilket toppen möte! Jag känner mig 50:- lättare och vilken fantastisk chef jag har! Fast jag skulle hellre kalla han lifecoach, för det är så mycket runt omkring han verkligen pushar en till att göra!

Svårt att förklara men jag har i tre veckor varit 'nervös' i onödan. Så det känns toppen!

Nu ska jag stressa och hämta alla barn så vi kommer hem till Jennifer där vi ska ha fredagsmys! Vi och alla fyra barn = familjen är samlad! ♡

weeeey!

Publicerat: 2013-01-11 Kl: 15:52:10 | I kategori: | 0 kommentarer


Vilket toppen möte! Jag känner mig 50:- lättare och vilken fantastisk chef jag har! Fast jag skulle hellre kalla han lifecoach, för det är så mycket runt omkring han verkligen pushar en till att göra!

Svårt att förklara men jag har i tre veckor varit 'nervös' i onödan. Så det känns toppen!

Nu ska jag stressa och hämta alla barn så vi kommer hem till Jennifer där vi ska ha fredagsmys! Vi och alla fyra barn = familjen är samlad! ♥

Just tell u people

Publicerat: 2013-01-11 Kl: 10:51:58 | I kategori: | 1 kommentarer


Någon har lyckas ta mitt lösenord till denna blogg, hur vet jag inte men jag har inte märkt något förren nu när jag fick en fråga ang en väldigt elak kommetar som jag inte skrivit.

Så jag har bytt lösenord nu och pratat med bloggservern ang säkerheten men det är ju ganska enkelt att 'kapa' någons konto. Men så ni vet, har 'jag' skrivit något elakt till er eller kommenterat någons blogg jag inte ens läser eller känner till personen så förstår ni varför! Tror det var någon som var väldigt sugen på att dra igång något,suck. Grow up!

Nu ska jag på ett viktigt möte, håll tummarna för att det ska gå bra! Sen inskrivning på skolan och möte med mentorn. På tisdag kör vi igång! :)

Hoppas ni får en underbar dag, puss!

vaaaarför??

Publicerat: 2013-01-10 Kl: 13:05:57 | I kategori: | 1 kommentarer


Varför kan jag inte blogga från appen??? Inläggen försvinner när jag ska publicera också står det 'ingen kontakt med bloggservern' eller något sånt? Skit oxå, jag har ju ingen dator just nu så då blir det tomt här!

.

Publicerat: 2013-01-10 Kl: 13:04:38 | I kategori: | 1 kommentarer


Jag skrev ett långt inlägg igår men det bara försvann när jag skulle publicera det, bra app!

Nu har jag solat två dagar och fan så skönt det är! Har ju inte solat sen i somras så man ser ju ut som ett lik men det är ju den årstiden.:)

Har även umgåtts med finaste Jennifer två dagar, fantastisk att vi börjat umgås igen. Vi kompletterar verkligen varandra på ett sätt jag inte gör med någon annan! :)

Saknar också en viss vän men det får ta tid. Är det något jag grubblar över varenda dag så är det den händelsen. Usch, det händer så mycket tragiskt här i stan. Att flytta är ett mål, på tal om det och även om det ligger tio år framåt så ska det hända! Vill inte att mina barn ska växa upp här..

Nu ska jag på möte på skolan sen ett till möte innan jag ska hämta kidsen. Mycket nu när skolan drar igång! :) Tur att jag är klar med det mesta men denna gång ska jag ta det i MIN takt, så det blir riktigt och noggrant!

Dags att kila, puss puss!'Mamma,jag drar snowjäjsen ja! Hitta vad stark jag är!' Go hjärtat!

Smärta!!

Publicerat: 2013-01-03 Kl: 04:38:09 | I kategori: | 3 kommentarer


Hej mitt i natten.. Jag kan fan inte sova riktigt, jag har så ont i min hand! Men idag var jag på VC och min tanke var mer att få olyckan dokumenterad fast när jag väl kom in tappade stackarn hakan. 'Är du medveten om att detta är tredje gradens brännskada?!' Nope.. Klart jag inte var. Så nu ska jag dit imorgon(läs idag) och på fredag. Hon skickade en akutremiss till hud så dit skall jag på måndag eller tisdag. Jag som trodde att det skulle gå över av sig själv. Det är även med all säkerhet inflammerat och jag har ingen lust att behöva amputera fingrarna..


Ja man kanske ska försöka lägga sig igen så man får någon timmas sömn innan vi ska upp igen. Måste ringa och boka en läkartid till William med, nu måste dem göra något åt barnens hosta och feber. W har haft ont i hjärtat och bröstkorgen ikväll, ont när han sväljer och hosta. Säkert halsfluss.. Ja, vi får se imorgon om de har några tider annars får vi åka på primärvården efter kl 18..

Nä sjukdomar hit och dit. Sov gott, enjoy the picture ;-)
Ängel!

Publicerat: 2013-01-02 Kl: 14:34:17 | I kategori: | 0 kommentarer


En vacker snö ängel som just för tillfället 'ligger och njuter av det vackra vädret' på backen medan vi väntar på att maskinen skall bli klar. Thelise ligger och drar sig i vagnen efter sin nap. Imorgon måste jag börja 'vända tillbaka' dygnet för oss, eller speciellt för barnen. På måndag börjar allvaret och den 15 börjar skolan, så fett! Är så jädrans taggad så ni förstår inte!

Klart det kommer att bli stressigt med både skolan och jobb, samt allt annat som ingår i livet. But i have been there and done it och det fungerade bra.:)

Nu tror jag tvätten är klar, eller maskinen. Resten av kläderna lär aldrig torka för det är något fel på torkrummet. Tur Linda tvättar efter så jag får ha torkrummet någon timma extra, förhoppningsvis är det halvtorrt då!


RSS 2.0