Det där med tiden

Publicerat: 2013-07-29 Kl: 02:58:16 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jag uppdaterar sällan och nu blir det bara ett kort inlägg. Tack för all er omtanke osv nu när jag var på sjukhuset. Tänkte bara hälsa att jag mår bra, är hemma och det såg "okej" ut i min hjärna, mer detaljerat orkar jag inte ta nu :)

Men en sak jag inte får ihop är tiden och telefonen. På dagarna hinner man på sin höjd knäppa några kort, svara på samtal och sms men inget mer, iaf inte jag. Så jag vettefan hur dem som flitigt lägger upp minst en bild i timmen på typ insta bär sig åt? Det förblir ett mysterium..

Nu ska jag slå igen mina blå vackra ögon. Vi har ju varit på vift i flera dagar och det var så skönt att komma hem och ta reda på tvätt osv. Det började så, att jag bara skulle hänga en tvätt vid typ 11 tiden men ni vet hur det är, man pysslar ihjäl sig.

Hoppas att ni mår bra och att ni har möjlighet att njuta av ☀

Puss


Nervös

Publicerat: 2013-07-24 Kl: 11:52:49 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jag måste erkänna att jag är nervös.. Jag ska på skiktröntgen nu kl 12 och jag har gått ut och gömt mig o röker. Det kommer att ta ca 60 min. Jag ska alltså ligga i den där trånga saken i en timma!!! Uuuuhhh.. Hoppa allt ser bra ut, gode gud var med mig nu 🙏

Tack för alla samtal, sms, mail, kommentarer osv. Det värmer :)

Nu måste jag gå upp, transporten vänta nog.. Jag måste tillägga att sjuksköterskan jag hade igår och idag är helt underbar och läkaren Fredrik är suverän!

Puss på er 😘


Hej alla glada läsare

Publicerat: 2013-07-24 Kl: 09:40:27 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


(Läs som igår) Nu var det ett tag sen som vanligt..

Jag har skrivit om det förut men jag vill berätta om det igen. Om mina nya fantastiska vänner. Som jag mått den sista tiden har inte ens ord kunnat beskriva men sen jag träffade dessa personer(en familj som består av mamma, dotter V och innboende K) har jag mått bra mycket bättre!! Tillomed mina svettningar har lugnat ner sig. Vilket är ett stort tecken på att min inre stress blivit lugnare.

Förra veckan gick jag och Lisa fyra mil. Och idag skulle vi gå en till men riktigt så vart det inte utan jag åkte och badade i hulitjärn, eller jag tittade på medan idioterna (hahaha) Issa och Sara badade. Vattnet var verkligen iskallt alltså men dom badade länge så jag slumrade en stund. Sara väckte mig när jag var i den djupaste sömnen så jag var alldeles groggy efteråt. Tydligen hade jag snarkat väldigt högt, ha ha!

-

Jag har berättar för er att jag fick en propp i högra pekfingret som jag struntade i att kolla upp. Men sen nu efter ett par dagar tillbaka har jag varit liten orolig så jag ringde både VC och 1177, båda sa "åk in på akuten nu direkt " men det gjorde jag ej för jag hade ingen barnvakt. I förrgår när jag vaknade var hela mitt ansiktet uppsvullet samt att jag hade tappat känseln från pannan bak till nacken på vä sida. Trodde så klart att jag sovit konstigt och brydde mig inte så mycket men idag var det fortfarande kvar så efter badet släppte dem av mig på akuten.

Jag trodde att det skulle bli det vanliga "ta en Alvedon och åk hem, återkom om det är kvar om tre månader" typ. Men jag tror inte ens att jag fick vänta mer än tre minuter så körde dem in mig, kopplade EKG och upp på en monitor med syresättning, puls och hjärtelag. Tror ni förstår vad jag menar.

Slumrade till för jag var så trött, sådär obeskrivlig trött så som jag kan bli ibland. När läkaren kom kunde jag knappt hålla ögonen öppna och pratade sluddrigt. Somnade direkt efter hon hade gått. Det kändes som tiden gick jätte fort fast nån timma gick det innan läkaren kom och sa något i stil med "du blir kvar över natten för vi måste kolla ditt bortfall i ansiktet och in trötthet".

-

Så nu idag ligger jag och väntar på magnet/skiktröntgen, hoppas det blir snart och att det ser bra ut för det verkar vara ett underbart väder!!:)


All we do

Publicerat: 2013-07-16 Kl: 13:09:57 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Hej hej, nu var det längesen jag skrev känner jag och mycket har hänt. Det är så svårt att sammanfatta såhär efteråt, ni vet hur det är :)

-

Jag har iaf träffat fyra nya helt underbara vänner, därav Lotta som har en pojke som är i Williams ålder och en flicka som är i Thelises ålder. Under gfveckan var det mycket lek och övernattningar. Vuxna fina människor som växt ifrån skit snack och intriger som yngre älskar ni vet. Sånna man verkligen vet att man kan prata med och det stannar där.

-

Barnen sov hos syrran två nätter och gå haft jag, Viktoria och Katja en myskväll med massa skratt och skjuka saker, god mat, hår/ögonbrynsfärgning osv. En kväll man ska ha och verkligen behöver när man är barnledig. Dag två storstädade vi lägenheten sen gick jag, lady och Lisa den gröna milen men fan så skönt det är att äntligen fått komma igång igen. Visserligen kan jag inte jogga eller gå överdrivet fort men jag kan iaf gå. Vet inte hur lång tid det tar för en bruten tå att läka?! Längtar efter att få börja jogga igen.

Hur som helst så sov jag över natt 2 med, ska göra ett bildkollage senare. :)

-

Igår var vi på stan och bara kikade även även fast det är svårt att kika med två energiska barn.

Nu är det dags att göra lunch, hoppas att ni får en fin dag!:)


Helloo

Publicerat: 2013-07-05 Kl: 12:28:51 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu har jag varit hos läkaren och han var helt underbar alltså. Han tog sig en halvtimme extra för att prata med mig. Det som är lite tråkigt men samtidigt behövligt var sjukskriven men trodde inte att det skulle bli så lång tid men som sagt, läkaren vet bäst :) Fast jag har inte börjat än, I still work!

Ska tömma telen sen och göra en bildbomd hade jag tänkt, så kika in sen!

Kul förresen att statistiken ökat till det dubbla men den är inte riktigt uppe i var den var innan jag tog en paus men det är ganska skönt!

Nu ska jag kila vidare, puss

RSS 2.0