love ♡

Publicerat: 2013-03-25 Kl: 23:05:52 | I kategori: | 0 kommentarer

love ♡

Publicerat: 2013-03-25 Kl: 23:05:00 | I kategori: | 0 kommentarer
piggelin

Publicerat: 2013-03-15 Kl: 11:04:11 | I kategori: | 0 kommentarerHej i solen!

Nu börjar Thelise piggna på sig, äntligen mammas bäba! :) Natten har Iofs varit sådär men jag tror att det handlade om feber och mardrömmar. För hon vaknade tre gånger och var råförbannad o jag fick inte ens vara i rummet men de två första gångerna somnade hon om men sista gången kröp hon upp i min famn gråtandes efter många om och men och sa 'pappa pappa'.

Helt ärligt så är det ingen hemlighet men jag är så förbannad på hur man kan välja att leva ett kriminellt barnsligt liv framför att ta hand om sina barn. Två små oskyldiga barn som saknar sin pappa, ja jag har inte ord för det. Det är fräsigare att sitta på kåken än att vara en schysst farsa, tydligen. Jaja nog om det.

William slog hål i huvudet i onsdags hemma hos mommen. Han panikledsen men det gick bra tillslut. Inget illa mående eller så men jag tror han fick en lätt hjärnskakning. Men det är tydligen inget man gör åt så vi behövde inte åka upp, skumt men så är det nu för tiden. Gipset tog han bort igår också och han går riktigt bra, toppen grabben! Så idag mår han jätte bra men får ändå vara hemma från skolan. Det räcker med att vi ska på Yohios konsert ikväll :)


Nu ska vi en sväng på stan och njuta av solen:-*
sjukstuga

Publicerat: 2013-03-13 Kl: 12:35:51 | I kategori: | 1 kommentarer


Här hemma har vi en tös som varit förkyld i några dagar. William har bara hostat på nätterna men han har blivit frisk under natten men Thelise har blivit betydligt sämre.

Hon sov till 10.30(!!) och då väckte jag även henne. Vaknade kokhet, igentäppt i näsan, hostade fruktansvärt och var ledsen. Hon fick alvedon och bricanyl, sen somnade hon om igen och sover fortfarande. Tycker så jävla synd om henne, men jag hjälper henne så gott jag kan :( Får se om hon blir pigg på em och orkar gå bort och fika hos mommen som fyllde år i måndags.

Vi var på VC igår och lungorna lät bra men han hörde ju hennes hosta. Så hostmedicin och antibiotika skrev han ut men ville att jag skulle avvakta några dagar med penicillinet men jag vill inte plåga henne mer, speciellt inte efter försämringen inatt. Så jag tror jag börjar med det imorgon om hon mår likadant.

Aja mindre intressant läsning för er =) Känner att ångesten kommer krypande när jag missar skolan också :( Men min mentor, förövrigt världens bästa, ringde och berättade att jag inte behövde komma imorgon för jag har gjort det dem skall göra så det kändes skönt. Och tyckte det var väldigt snällt att hon ringde och talade om det!

Nu ska jag leka lite med understimulerade WP ;-)

Hoppas att ni får en bra dag i solen! Ta vara på den för det ska bli en regning sommar har jag läst.

Puss
tatuering

Publicerat: 2013-03-12 Kl: 11:32:36 | I kategori: | 1 kommentarer


Nu har jag bestämt mig!! Jag ska tatuera in en fin smal text på nyckelbenet och 'utsmycka' den med nån/några små piercingar! Vet ni någon i stan som piercar huden?! :) För tatueringen vet jag redan vem jag vill ska göra den.

Annars har vi haft ett bra sportlov. Barnen var på dagis mån/tis sen har vi varit hemma och myst mycket, tagit sovmorgon och sluppit stress, tagit med fika och varit ute och åkt i backar, åkt skidor mm mm:)

Men nu är barnen sjuka. Så sportlovet blir lite längre för dem, synd bara att jag missar skolan! Iofs är det första lektionen jag inte är på sen i början av januari..

Nu ska vi vila middag. Hoppas ni mår bra :)(bild lånad från internet)RSS 2.0