today

Publicerat: 2013-05-31 Kl: 12:25:19 | I kategori: | 0 kommentarer


Fan va arg jag blir när inlägget bara försvinner!! Varför gör det så? Man kan ju inte sitta och kopiera hela tiden för att förlita sig på att det är sparat.

-k:

Ingen träningsvärk idag, betyder det att jag inte presterade nog igår? Jag är faktiskt nöjd även om jag vet att jag kunde gasa på så är jag glad att vi tog det den takt vi gjorde! Nästa år står jag i 'springa fort' kön. ;-)

Jag har ju varit svullen i några veckor och har fått börja med vätskedrivande nu, tror jag berättat det? Aja hur som helst på är det dag 4 idag. På dag 2 var benen tillbaka i sin vanliga form men smalbenen sved. Igår på uppvärmningen kände jag hur ont jag hade, varenda joggingsteg sved som döden.

Jag vet ju hur benhinneinflammation känns sen förut men det här känns snäppet värre. Jag vet inte vad det är eller beror på men jag hoppas att det går över snart, annars kan jag inte träna ju.&

-

Annars rullar livet son det ska. Sitter på bussen på väg till jobbet. Gick precis fram och betalade åt en ung kille. Han hade inga pengar kvar på kortet utan sa att han skulle ladda när han kom hem och hon ifrågasatt hur, 'ja internet såklart' säger han och hon drog igång jorden upplägg om privatägt bolag och tänk vilken årskostnad det blir när folk 'inte har pengar på kortet'. Tyckte synd om han för det är säkert hans föräldrar som sköter det där åt honom.
Ja en god gärning för idag. :) Nu ska jag iofs åka och uträtta en massa goda gärningar. Jag längtar efter jag får pussa och krama på min lill tant. :)

-

Idag samt igår hade det varit toppen att bada och sola. Hoppas lör och sön blir likadan så vi kan åka till sporthallen. William har träning söndag kl 10 så efter det vore perfekt! :) Måste bara säga det men herregud vad han är stolt över att han äntligen börjat spela. Och han hade uppfört sig så himla bra på första träningen(när jag inte kunde vara med), han hade lyssnat bra och gjorde som tränaren sa osv. Så han sa 'du ska vara stolt över honom för han är så väluppfostrad och han kommer bli bra på fotboll.' pga att hans engagemang var så stark! Mycket stolt mamma!! :)

Vårruset 2013

Publicerat: 2013-05-30 Kl: 22:42:54 | I kategori: | 0 kommentarer


I made it!

Det kändes motigt i början men när jag väl var på plats med tjejerna kändes det bara roligt! :) Jag och Erika sällskapade hela vägen och det gick snabbare än jag räknat med men ändå inte snabbt lixom. Svårt att förklara.

Sent för barnen vart det dock men så kan det vara ibland! Jag hoppas att dem kommer att vakna imorgon i tid.

Själv har jag huvudvärk delux och mår lite illa. Det är nog dags att hoppa i säng. Men den där konstiga känslan kommer krypande på kvällen. Jag känner en sorg av något slag, blandat med en känsla av saknad. Skit skumt men jag blir lixom tom.

God natt på er!

whyyyy?

Publicerat: 2013-05-30 Kl: 11:49:41 | I kategori: | 1 kommentarer


Jag vaknar och känner mig ledsen, varför? Vad fan är det frågan om? Det har varit såhär i flera dagar utan någon anledning. Eller så kan man nog inte säga för anledning finns det alltid, men man kanske inte är medveten om den. Men jag trycket att det är tröttsamt. Allt kring mående osv börjar bli så tröttsamt. Det finns ingen anledning att vara ledsen så, shape up!

Mycket att göra idag. Vårruset osv, spännande :)


Tjing!

värme

Publicerat: 2013-05-29 Kl: 12:51:50 | I kategori: | 0 kommentarer


Om det skulle finnas en mobil med fläkt skulle jag köpa det. Förra året köpte ungarna nä godis och fick med en handfläkt, den hade jag med mig överallt. Den var lixom min livlina.. Tills den en dag gick sönder och jag sörjer än idag. Speciellt dagar som denna. Jag har sökt precis överallt, känns det somnmen har inte hittat någon. :( Fast i skrivande stund kom jag på att jag icke lussökt på Clas Olsson, smart drag av mig. Det ska jag göra imorgon! Finns det så är det väl där det finns, eller hur? :)

Förövrigt så förstörde en busschaufför hela dagen, kändes det som. Men ja, bussen kom och jag var en bit ifrån. Han såg mig, han såg att jag börja springa, han väntade.. tills jag var 3 meter ifrån och kunde ha skuttat in i bussen. Då valde han att köra. Då var det ju helt onödigt att springa!!! Jag börja ju svettas bara jag tänker ordet 'springa'. Aja, det fanns ju ingenting att göra utan jag kunde bara snällt stå en kvart i solen. Då måste jag fokusera på att njuta, riktigt njuuuuta av solen, annars är den bara besvärlig.

Nu vart det både om det ens och de andra. Jag förstå att det inte är så intressant att läsa om mina svettningar men det är ju mitt största problem här i livet.

-

Imorse sprang jag inte en sån lång runda utan det vart ca 5 km. Och lite jobb på min fina lila pilatesboll, squats(knäböj låter så konstigt), plankan osv osv. Skönt som fan! Jag skall träna imorgon med sen tar jag långledigt. Tills på måndag lixom ;-)

Jävlar vad solen bränner i baken!! Jag hoppas detta väder fortsätter imorgon och resten av helgen så vi kan bosätta oss på sporthallen! :)

pjuuuh

Publicerat: 2013-05-28 Kl: 12:55:07 | I kategori: | 0 kommentarer


Hej på er i det vackra vädret! :) Jag påbörjar alltid ett inlägg på morgonen men det blir inte publicerat förren på fm någon gång, haha. Man träffar alltid någon på vägen till jobbet som man sitter och pratar med. Denna gång var det Måne. Jag tänker fortfarande på den där känslan jag kände när hon berättade att hon var gravid.

Det måste ju vara kopplat till den starka kärleken man känner till sina barn och man minns graviditeten och första tiden. Jag minns att vi fyra levde som i en bubbla alltså. Det fanns inte ett enda problem i världen just då. Nä, det var härligt. Och fler barn vill jag givetvis ha men då behövs en karl. Eller?

-

Jag har iallafall avverkat 8 km efter dagis-och skolledningen, i alldeles för mycket kläder. Det går inte med ord att beskriva hur mycket jag svettades, hahah. Det skulle ni nog betala dyrt för ;-) Sista två km sprang jag nästan allt jag kunde för att få komma hem och slita av mig kläder och hoppa in i duschen, vilken känsla alltså!

Nu är jag på väg till jobbet sen är det vårfest på Williams skola. Som börjar precis när jag slutar men med lite tur får jag skjuts så jag kommer så fort som möjligt. :)

-

Jag hade tänkt att kräkas lite men jag har inte tid just nu så det får bli ikväll. Falska typer är inre roliga att stöta på, det är ett som är säkert.

Hoppas ni får en underbar dag!!

fantastiskt!

Publicerat: 2013-05-25 Kl: 21:03:51 | I kategori: | 0 kommentarer


Vi har haft en fantastisk dag. Finns inte mycket mer att säga lixom. Det finns allt för barnen och de är inte rastlösa en sekund. Lekpark, studsmatta, hund, häst, 4-hjuling,cyklar, stooor gård mm mm. Paradiset för barn och det är precis som jag säger, varenda barn borde ha tillgång till detta. Jag menar inte att man SKA bo i hus osv, utan att man iaf ha tillgång till detta då och då. :) William lärde sig köra 4 hjulingen och det var typ de enda han gjorde sen. Han mycket stolt och glad nu när vi varit hos morfar Kåre. Som blir typ farmor/farfar men vad gör det :)


Ville fin fiiin kommentar jag fick. Anonyma positiva kommentarer har jag inget emot, det man jag själv skriva. Men jag vart väldigt glad. Tack så hemskt mycket för att du sett med klara, ödmjuka ögon. :)Kusinmys ♡

mmmm!!

Publicerat: 2013-05-25 Kl: 17:01:32 | I kategori: | 0 kommentarer

tidsoptimisten

Publicerat: 2013-05-25 Kl: 11:31:04 | I kategori: | 0 kommentarer


Kom precis ur duschen och om ca 30 min kommer pappa och Jeanette och hämtar oss. Fan, har ju haft hela morgonen på mig men ALLTID i sista sekund, suck! Och tydligen tkr jag att jag har tid att blogga mitt i allt!

Thelise har sex klänningar men vägrar ha någon av dem, hon ska ha den gröna långklänningen, alltid samma tjafs. Dessa kläder. Snart bär jag ner allt utom två uppsättningar så kanske man slipper bråket every time.

Ha en bra dag i solen, för det skall vi ha! :)

true story!

Publicerat: 2013-05-24 Kl: 22:55:46 | I kategori: | 0 kommentarer
Stal denna från Linda på insta. Och jag kan inte mer än säga samma sak som henne. Just för det är bland det bästa texter jag läst senaste tiden. Baaaaaaam!!! In your face. Tänk på detta varje dag!

May. 24, 2013

Publicerat: 2013-05-24 Kl: 22:53:17 | I kategori: | 0 kommentarerhell no

Publicerat: 2013-05-24 Kl: 19:24:00 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


varför
är
det
svårt
att
lämna
mig
ifred?
 
Det finns en person som har följt mig slavistiskt i 3 års tid, om inte mer. Jag har gjort allt jag kan för att bli av med henne men inte då. Hon hänger sig kvar som en buld i arslet. Och jag vet att det är du för det finns ingen annan som skriver saker som du. Sånt där som "Det är sååå synd om dina stackars barn, du är så tragskt och knarkar och ligger naken på navet varje fredag" ungefär så.. och det rinner bara av mig för mycket säger sig självt. Hade det varit SÅ förbannat synd om mina barn hade någon tagit tag i det, herregud socanmälningar brukar ramla in när någon har tråkigt. MEN konstigt nog har jag inte en enda gång haft med dem att göra.. men mina barn lever under hemska omständigheter? Jotjena. Knark orkar jag inte kommentera, det hade dagis/jobb/familj märkt, rätt så tvärsäker på det. Och nakendansen på navet säger jag samma ingen kommentar.
 

 
Det är så tråkigt bara. Att hata tar sån energi och tankeverksamhet från den andra parten. Och höjden på löjlighet är att det sitter någon som tok-hatar mig bakom dator etc men irl tittar människan inte på mig, alls. Blicken är stenad i backen, varför?
 
Jag vill egentligen inte skriva om sånt här, det var ju mitt löfte när jag började skriva igen. Så nu har jag hört din åsikt ett par gånger i typ flera år!

hej

Publicerat: 2013-05-23 Kl: 22:31:37 | I kategori: | 0 kommentarer


Av att bedöma kropp och knopp har jag utfört ett väldigt hårt psykiskt träningsschema, men det har jag faktiskt inte! Inte för mig själv iallafall utan att det jag har engagerat mig i min vän. Kriga gör man bäst för andra sägs det. Det har varit div samtal, möten mm under dagen, aningen påfrestande, men tillsammans åstadkommer vi under!

Imorgon = lämna barn på varsitt(varochsitt) håll, morgonpromenad, skolan hela dagen. Sen den dagliga rutinen: handla, laga middag, städa, bara barn, mysa i soffan, läsa, pussa god natt!

Life is good..
Always


är jag farlig?

Publicerat: 2013-05-23 Kl: 10:11:53 | I kategori: | 0 kommentarer


Är folk rädd att få stryk av mig? Eller kanske rent ut sagt bli mördade? Har ni sett mig kuta runt på stan med pistol? - Nä, dåså! Varför är ni anonyma så fega att ni inte vågar skriva sitt namn? Vill jag lämna en åsikt, vare sig betraktaren kommer gilla det eller ej så berättar jag alltid att det ÄR JAG, gö desamma DU!

Men som svar på de den anonyma frågan. Ja, det tycker jag OM det så att du har starka bevis och du vet med säkerhet att barnet far illa. Och om det är i ett syfte att hjälpa till/bry dig om inte för att jävlas och ställa till med onödiga problem för denne!

En sak att reflektera över som jag själv tycker är bra. Nu för tiden får alltid den anmälde information om vem som gjorde anmälan. Just för att det är för mycket tjuvanmälningar så tänk dig för innan du ska jävlas, även dolt nummer går att spåra

Ja där va det svaret :)

psykologi

Publicerat: 2013-05-22 Kl: 11:48:38 | I kategori: | 0 kommentarer


finns olika sätt att hjälpa personer på. Att gå bakom ryggen är inte okej, om det inte handlar om någons liv dock. Men inte i vanliga fall och att hjälpa något sitt sätt kanske inte är det rätta. Så det bästa vore ju om man pratar med någon fler.. En vän, en professionell person eller en annan som har/är i samma sist. Men jag tycker alltid man pratar med personen först, 'jag tycker inte att du tar hand om ditt/dina barn på det sätt dem förtjänar pga ditt jobb/ditt mående/dina personliga problem.' Lite dåligt framför men jag tror ni förstår.

Många gånger upplever inte barnet till en början att de mår dåligt eller vad som är rätt eller fel. Med andra ord krävs det ganska mycket för att ett barn skall må dåligt i sig själv och blir ärrad för livet. Det kan ex vara ett barn som far fram och tillbaka mellan barnvakter/familjemedlemmar och spenderar minst tid med sin mamma, ända från födseln. Det barnet kommer nog ha svårt att känna/hitta trygghet r de blir äldre.

Ett dåligt exempel men det enda jag kom på just nu. Man har som medmänniska en anmälningsplikt!!!!!!! Men det är alldeles för många som inte orkar eller vill lägga sig i för dem tänker att 'det är inte min sak, någon annan hjälper nog de barnet'. Men så kanske alla tänker och barnet blir förstört för livet?!

Vet inte varför jag tar upp det här? Låg och tänkte länge länge igår. För många gånger rannsaka man ju själv..

Aja nu ska jag och William in på ortopedtekniska och göra en ny skena. Plus att han ska få botox i början av juni. Hoppas verkligen att han slipper gips, annars är hans sommar förstörd!!

Puss och kyss

duktig tjej!

Publicerat: 2013-05-21 Kl: 16:00:26 | I kategori: | 1 kommentarer


Imorse hade jag utvecklingssamtal ang Thelise. Jag var på mitt bästa humör just för att det var möte. Något sprängdes i huvudet och jag vart så trött att jag knappt kunde hålla ögonen öppna, jävla skit. Jag är så trött på att det händer och jag vill veta varför det blir sådär!! Och jag kan inte styra det heller, det är nog det värsta! Jag misstänker diabetes, (efter alla liter cola) eller njursvikt.

Aja nu pratade vi om samtalet. Och något negativt ang den lilla tösen finns inte att säga. Hon är en lugn, snäll, trygg tös som är jätte duktig på att vänta på sin tur. Tränger sig inte före eller låter ingen annan göra det heller.
Fröken berättade att hon är/har alltid varit otroligt verbal och förstår saker hon egentligen är på tok för liten för. Hon brukar stå och skämta med personalen på ett vuxet sätt.
Bara det är ett bevis på hjärnkapaciteten hos damen damen. Hon sitter ner och lyssnar när fröken pratar. Hon kan leka ensam i dockvrån i timmar. Hon gör samma hemma!, Hon älskar att leka med sina bebisar.

Sist men inte minst berättade hon att Thelise är väldigt duktig på att lösa konflikter. Bråkar två barn är hon där och hjälper till att medla och lösa situationen. Det värmde i hjärtat. Men det gör iofs allt.

Det blir lite mycket skryt, så är det ju för alla mammor och alla får ju höra mer eller mindre samma saker för jag tror knappast en personal skulle säga 'nä ditt barn bråkar hela tiden och är elak mot andra barn. Han förstår inte vad vi säger så det är svårt stt kommunicera.' Svårt att tro, eller hur? :)

Vi skall icke göra detta långdraget men jag har alltid älskat dagis de gått/går på. All personal är underbar och hela verksamheten fungerar bra. :) Och under den jbjbjtid William också gick där fick jag höra ett par gånger att 'dina barn är bland de tryggaste här. Det märks att du gör ett bra jobb med dem'. Det är något man inte glömmer. :)

Puss och kram

sporthallen

Publicerat: 2013-05-19 Kl: 10:31:31 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag måste erkänna att det känns skumt att gå iväg och lägga sig i bikini när det var snö för inte så längesen. Men det blir en dag på sporthallen, ska bli väldans mysigt!

Tre barn som drar igång varandra är inte det roligaste. Så morgonen har varit lite kaotisk.. Minst sagt, ha ha.

Nu ska vi ner och köpa ny bikini, ska ta den första bästa jag ser. :)

Puss

Cyklar!!

Publicerat: 2013-05-18 Kl: 08:48:31 | I kategori: | 0 kommentarer


Som skrivet är jag ute efter cyklar åt barnen. En lite mindre åt Thelise och en lite större till William. Färg spelar ingen roll!

Ni vet att det är cykeldagen idag på stan? Man kan lämna in trasiga, för små eller helt enkelt om den står i vägen. Men innan ni skänker kan ni väl höra av er till mig,=j

Skulle uppskattas otroligt mycket!!

May. 18, 2013

Publicerat: 2013-05-18 Kl: 08:16:34 | I kategori: | 0 kommentarer


h, jag åkte precis förbi ett jätte fint dagis här i Bergsåker. Det var en stoooor gård med gungor, rutschkana, (jättestor) indiankoja, däck som var i marken i olika höjder, tunnlar att krypa genom, , en stor klätterställning/lekpark. På tal om det så fattar inte jag hur kommunen/dagis tänker.. På Thelise dagis finns en liten liiiiten klätterställning med en rutschkana, tre 'sandlådor' och en liten gammal karusell och ja, det var visst allt.

Jag minns när dem är var tvungen att ta ner den stora klätterställningen(som var där på Williams tid) och lovade en ny men inget hände. Tre skugg-schynken fick dem istället, nice.

Så det finns inte så mycket att göra förutom cykla, kasta sand, slå varandra med pinnar, åka lite rutschkana, putta ner varandra från slänten, bråka, spela lite fotboll och slösa osv osv.

Men nu jävlar är jag alldeles för trött för att skriva, så nu säger jag goooood natt! FAN vad jag ska sova när jag kommit hem, satt nyss på bussen nu och nickar. :)

Har du något att tillägga? - Nä tänkte väl det! Hard work woman.
hola

Publicerat: 2013-05-18 Kl: 04:41:13 | I kategori: | 0 kommentarer


Titt på fan, klockan är 04:11 och jag är fortfarande de vaken. Gjort allt man möjligen kan göra så först nu slår jag ner arslet. Tänk, jag har varit igång sen 20:45 och hela dagen givetvis. Men om det skall bli sköööönt att sova sen? - yesyesyes!


Man hinner ju fundera ganska mycket eftersom man är ensam större delen av natten. Min kollega är på andra sidan. Jag funderar på olika saker och ting men jag fastnar vid svek mig (bbb:och ouppklarade saker. Man kanske bara ska möta känslorna kring det sen låta det rinna av. Men ja, då är det ju bara min version som existera. Fast iofs, vill bara den ena reda ut saker och ting då får den andra skylla sig själv om hon/han framstår som en idiot.

... Och där knäckte jag den nionde burken.

Nä fan, ny håller jag på att somna. Ser ni vilken tid inlägget tog? :)

Utkast: May. 17, 2013

Publicerat: 2013-05-17 Kl: 19:48:11 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Istället för att lägga mig raklång i soffan och bara stirra i taket skall jag jobba natt. Första gången på mitt nya jobb.. Alltså jag är ju en trött människa av naturen och jag älskar ju att sova framför allt men jag tror ändå att det ska gå bra. Jag har alltid sagt "jag litar inte på mig själv när det kommer till att jobba natt, tänk om jag somnar". Men det gör man ju inte i praktiken, då är man ju spänd. Jag tar iaf med mig plugget så jag kan fördriva tiden om det nu behövs. Men det kommer såklart bli en tuff natt för de ringde med väldigt lite marginal så jag hinner ju inte vila innan. jaja bloggen lär gå het inatt ;)
 

 
Nu ska jag traska till bussen. Har åkt fram och tillbaka för jag skulle hämta barnen, på två olika ställen i vanlig ordning. Jag skulle hem och packa till båda. Glömde väskan, fick hoppa av bussen, springa hem, ta nästa buss till granloholm, åt middag, tjusades med världens finaste Agnes, åkte hem till Nacksta för att jag glömt laddaren. Träffade en gammal vän som är gravis, jag vart så glad att jag kände att hela mitt inre lös upp lixom. Kan inte prata mer bussen kommer nu och fan om jag missar den

tjooohoooooo

Publicerat: 2013-05-16 Kl: 21:52:51 | I kategori: | 0 kommentarer
Här går det undan för Thelise på bråkmakargatan! ♥♥♥

.

Publicerat: 2013-05-15 Kl: 12:15:39 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag förstår inte riktigt men på sjukhuset tar det alltid sån lång tid. Man får en förbeställd tid, men lik f-bannat kommer jag in 37 minuter senare. Men jag kommer inte till läkaren utan jag kommer bara till ett tomt rum. Där får jag sitta på stolen ytterligare 30 minuter. What the f??!? Varför fick jag tid kl 10 då? Jag förstår att det tar lite längre tid för vissa patienter men det finns de som det går fortare för oxå, så det jämnar väl ut sig? Det måste ligga hos läkaren. Dom fikar för mycket och äter lunch för länge.

Jag är även medveten om att det kommer akutfall men det sköter väl den andra, jourläkaren?

Nä jag ska inte ägna detta en roman men man betalar skatt i överflöd och tsr själv hand om andra så då borde väl jag få ha åsikter ang det, eller hur?

-

*Pustar ut*.. typ :)
Jag slutade läsa bloggar för ett par år sen, när dom som jag tyckte var bäst, la ner.
Nu känner jag mig sugen att börja läsa någons igen.

Har DU något bra tips om någon blogg? Kanske din egen eller någon/några du själv läser? Lämna gärna en kommentar!

Nu måste jag jobba vidare, puss
ska det vara, då ska det vara riktigt!

Publicerat: 2013-05-14 Kl: 22:33:22 | I kategori: | 0 kommentarer


Det hände igen!! Mitt långa inlägg är pust väck. Som jag skrev igår efter skolan. Aja inget att göra åt den saken. :)

-

Jag har ju berättat för er skönheter att jag ska börja träna hemma. Så igår gick jag förbi en pilatesboll och en träningsmatta. Dunder tänkte jag för nu är det bara att köööööra! Jag hoppas att denna vilja och motivation kommer att sitta kvar! Nu vet jag inte om jag påpekar samma saker jag påpekat tidigare eftersom inlägg försvunnit så är det lite rörigt här i min hjärna.

Det jag kan tycka är synd(förmodligen redan skrivit de) är att jag inte får visa upp mina fina träningskläder på ett gym men jag får iaf springa ute och visa dem. ;-)

Men hur som helst, nu har jag allt som behövs. Träningskläder, grymma joggingskor, pilatesboll, träningsmatta, hopprep, instruktioner och några videos på hemma övningar.

-

Idag har jag jobbat. Började 8.30 och skulle egentligen sluta 12.30 men det vart en rast fram till 16.00 då jag klev på igen. Vart jobb till 20.

Nu har jag ganska många pass inbokat. Det blir alldeles lagom eftersom jag ska göra mina sista två(väldigt stora) uppgifter klart. Men det har jag säkert redan skrivit att jag är klar uska nu, weeeey!!

-

Imorgon jobbar jag sen är jag ledig torsdag och fredag, någon av de dagarna ska jag färga om håret. Jag har bestämt mig, jag ska blir blond!! :)

Nu ska jag plugga en stund innan läggdags.


Puss på er fina! Jag lovar att jag ska svara på era kommentarer fort jag får tid ♡

hellu

Publicerat: 2013-05-13 Kl: 09:04:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jag skrev ett långt inlägg för någon timma sen men kursiv stil på datorn men texten är helt borta? Sånt här tycker jag är riktigt irriterande och det händer allt för ofta, ska man byta bloggplast kanske.. Vart bloggar ni? 
 
Imorse lämnade jag barnen sen gav jag mig ut  och gick/jogga en långpromenad, vart "bara" 6 km. Hem och gjorde mig klar sen åkte jag hit, till skolan. Skönt och behövligt var det iaf! Även om jag inte hinner med gymmet ska jag fan börja träna hemma, det ger nog lite resultat. Cardio, squats och plankan, det är kung träning! För magen och rumpan som jag helst vill åt!
 

 
Just nu sitter jag och gör en uppgift ang panikångest, generaliserad ångest, fobier osv. Den enda uppgiften jag kan säga är lätt i den här kursen.
 
Det jag skrev förut var att jag och William hade en jätte mysig eftermiddag i lördags på giffarnas match. Vi hejjade och klappa händerna, William skrek lite(han blir så inne i det) vi åt hamburgare, sockervadd och popcorn, höll handen och bara myste!:) Efter matchen hade han ångrat sig och ville åka till syrran så vi åkte dit så jag kunde droppa honom. 
 

 
J kom och hämtade mig och skjutsade mig till Jennifer där vi surrade konstant i tre timmar, som bara vi kan. Sen gick jag hem när kidsen skulle sova och då kom den där känslan på en gång. Det känns som man vill krypa ur skinnet men det är nog bara för att man VET att man KAN gå ut om man vill, annars är man ju låst hemma.
 
Men jag satt mig i soffan och sappade. Såg att det var Avatar och tittade på de. Jag minns första gången jag såg den, det var på bio med R. Efter filmen minns jag vilken tom känsla det låg över hela salongen, allt gick ut under tystnad. Ni som har sett den vet ju hur magisk den är, hur man verkligen lever sig in i filmen och önska att man levde så som dem gör. Jag förstår att folk i USA och Kina tagit sitt liv och hamnat i djupa depressioner efter filmen, så stak är den!
 

 
Söndagen var också bra, det är skönt att vara barnledig och bara vara ibland. Även fast jag hade jävligt svårt att somna. Blir inte sömnen bättre snart då kommer jag att hamna i en psykos. Tur doktorn ringde förut. :) Nu blir det nog lite bättre iaf!
Hur som helst, jag sov fram till 10, vaknade till och slängde på mig träningskläderna och gock ut och joggade en timma ungefär. Mycket skönt!  
 

 
Usch, tiden går så jäkla snabbt när man sitter på skolan, tycker fan inte att jag hinner något innan det är dags att åka och hämta barnen. Nä nu måste jag fortsätta, hurrryhurrycurry!

walk the mile

Publicerat: 2013-05-12 Kl: 21:45:24 | I kategori: | 1 kommentarer


Jag är trött, sådär sjukligt trött. Men vill barnen sova? - Nope! Icket! Aldrig! Nej!!
Har försökt sen klockan 19.30 och nu när ena somnar snarkar han såpass att Thelise inte kan somna. - 'Mamma, blir Iia(William) en gris på natten?
-'Nää?'
-'Men varför låter han så här då? *härmar en gris*
Ha ha, det var roligt för hon frågade helt seriöst.)

Men på tal om Thelise! Iförrgår köpte vi seanfrika och barnen slog på den direkt när vi kom hem. Jag började med maten. När jag började bli klar i köket kom T in, tårögd. Hon är alldeles på vippen att bryta ihop. Men så stammar hon upprepade gånger - 'Sean banan är ledsen mamma.…'. Och jag vart alldeles varm inombords, inte för att hon vart ledsen såklart. Utan för att se vilken medkänsla hon har, eller empati kanske man ska säga. Ja hur empatisk hon är gentemot andra människor. :)

Nej nu ska jag äta toast och grunna på min konstiga känsla jag haft ett tag. Jag känner mig tom. Alltså ha ha, ja jag kan väl egentligen inte känna mig mer tom iom depressionen och ångestproblematiken men det är en annan känsla. Jag känner en slags saknad. Av vad eller vem vet jag inte utan jag känner bara det. Sjukt, jag vet!

Hittade en bra text som jag stal av Valeria på insta. :)

barnvakt

Publicerat: 2013-05-11 Kl: 12:11:43 | I kategori: | 0 kommentarer


Ja syrran, räddaren i nöden tog Thelise idag. William bröt mer eller mindre ihop - 'jag vill aldrig vara ifrån dig mamma!!' låg han och grät igår och då har jag inte hjärta att skicka iväg han trots att jag vet att han älskar att vara hos angelica och Jens. :)

Vi ska gå på giffarna istället. William har frågat så många gånger om vi kan gå och det har aldrig varit läge men ikväll smäller det. Derby och grejer ;-) Det var nog meningen för jag skulle bara kasta gårdagens olästa tidning när den sidan var framme, giffarnas annons alltså.

Jag är absolut inget fan av fotboll utan tycker det är väldigt drygt att titta på förutom när vi var i Italien, då njöt jag verkligen av matchen, stämningen, atmosfär, sällskapet osv :)

Jag gick in på vängåvans spelbutik för att fråga vart jag kunde köpa biljetter och han sa att han inte sålde biljetterna utan jag fick köpa en andel och få biljetten. Så jag kanske blir rik på köpet! Or not men man kan alltid hoppas :)


Nu ska jag slänga mig in i duschen och försöka få ett ansikte innan vi drar iväg! Guuud vad lugnt och skönt det är med ett barn!

PyssMay. 11, 2013

Publicerat: 2013-05-11 Kl: 00:11:49 | I kategori: | 0 kommentarer


De senaste tv dagarna har jag varit på fruktansvärt pissigt humörå, jag vet inte varför men jag känner mig som en tickande bomb.. På kvällen får jag givetvis dåligt samvete gentemot barnen. Jag känner typ hela tiden 'fan vilka jobbiga ungjävlar'. Men det är väldigt sällan jag känner såhär, kan inte ens minnas senast..

Jag undrar om det har med vädret att göra eller om det bara ska vara förbannat grått hela tiden. Inget upp och ner utan bara rakt fram, som noll. Totalt noll.

-

Just nu ligger jag med höger arm på Williams bröstkorg, snarare på hjärtat. Jag känner hur det pulserar i handen på mig, älskade lilla vän. Det är klart han får ta gnäll när det är såhär. Han känner ju av och beter sig på sitt provocerande sätt. Men ja, lite naket och intimt det men verkligheten är tyvärr så...
.

Men det är långt med 5 dagars ledighet.

Puss!! (det här skulle publiceras 20.30)

hospital

Publicerat: 2013-05-07 Kl: 12:03:51 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag sitter på sjukhuset och skrattar för mig själv. Jag ser hur folk närmar sig 'slussen' och tar sats i början av mattan(ca 4 meter fort). Halta och gamla som annars går väldigt sakta får en jäkla fart i den där. Och en farbror sa till sin fru precis -'nej vi går här, jag älskar den. Det är mitt liv, största nöjet med att vara här', ha ha ha.

När solen kommer fram kommer folket ut. Lekparken utanför oss var fylld med barn och vuxna igår enda fram till 8 ungefär, mysigt :)

Jag var ute och gick i tre timmar, riktigt skönt! Gick vilse i skolan och yra i 40 min men vi kom tillbaka ut på vägen tillslut tack vare raja. Men jag vart sne på runkepeer för jag startade den och sen utan att märka pausade jag. Då tycker jag att den ska 'varna' om den är på paus för länge. Men nä, det märkte jag när jag kom hem när jag skulle kolla hur vi hade gått när vi gick vilse. Det hade varit roligt att se.
Men jag missade ortopeden igår, suck!!
Nu har vi haft psykiatri prov eller vad jag ska kalla det. Det gick bra, det kändes väldigt bra faktiskt :) plus att jag fick tillbaka några uppgifter med bra kritik, inte en enda hittills som inte varit välskriven!

Det är drop-in på Williams skola idag plus att dem ska uppträda, det är de bästa han vet. Så förstå vad han har längtat :)

Må gott!

inlägg

Publicerat: 2013-05-05 Kl: 12:42:16 | I kategori: | 0 kommentarer


Alltså föregående inlägg, vad fan? Det är typ samma meningar på flera ställen. Det ser ut som ett försök till att kopiera. Får fixa det när jag sitter vid datorn :)

Har varit på en underbar promenad idag! Skriver mer om det sen :)
Jag satt upp håret, då passade W på att knäppa kort på allt Och alla men se, jag fastnade :)


May. 04, 2013

Publicerat: 2013-05-04 Kl: 20:49:58 | I kategori: | 0 kommentarer


Hello little you! Idag har ingen missat att det regnar, eller hur? Det hindrade inte mig och barnen att ta en promenad till och från stan
Glömde visst nämna att på valborg tog vi en pw till och FRÅN berget. Från var helt klart jobbigast, trots nerför!!

Vi shoppade ett par skor som en fin flicka tog med sig från birsta till stan åt mig, uppskattades otrolig mycket! Svarta björn borg med rosa snören.(bild nedan).

William ramlade häromdagen och regnbyxorna gick sönder så det var bara att köpa ett par nya. Och Thelise föll äntligen(!!) för en morgonrock så hon slipper skaka ihjäl sig efter hon badat.

-

Annars är det helt okej. På tal om att uppskatta det 'lilla' så kommer farmor på besök Imorgon och hjälper mig/oss. Sådana tjänster uppskattas när man faller lite i mående.


Nu ska jag skalla kudden och lägga mig läsa mot näsa med mina favoriter. Som jag förövrigt varit sååå jäkla trött på idag. Det var verkligen första gången jag kände att 'nu får det fan räcka'. Man blir så klart trött på sina barn då och då men vissa gånger blir man riktigt trött.

Alla har rätt till sina åsikter osv men ibland tycker jag vissa ska tänka igenom vad ensamstående innebär. Visst man är väl ensamstående om man har sitt barn varannan vecka lika mycket som när man har 2 barn helt ensam hela jävla tiden. Ja man gör såklart aktiva val och mina barn skulle jag kunna dö för men det är såklart en kamp!:)
iam ramlade häromdagen och regnbyxorna gick sönder så det var bara att köpa ett par nya. Och Thelise föll äntligen(!!) för en morgonrock så hon slipper skaka ihjäl sig efter hon badat.

-

Annars är det helt okej. På tal om att uppskatta det 'lilla' så kommer farmor på besök Imorgon och hjälper mig/oss. Sådana tjänster uppskattas när man faller lite i mående.


Nu ska jag skalla kudden och lägga mig näsa mot näsa med mina favoriter. Som jag förövrigt varit sååå jäkla trött på idag. Det var verkligen första gången jag kände att 'nu får det fan räcka'. Man blir så klart trött på sina barn då och då men vissa gånger blir man riktigt trött.

Alla har rätt till sina åsikter osv men ibland tycker jag vissa ska tänka igenom vad ensamstående innebär. Visst man är väl ensamstående om man har sitt barn varannan vecka lika mycket som när man har 2 barn helt ensam, hela jävla tiden. Ja man gör såklart aktiva val men det är jobbigt att läsa om det.
Men det är klart att mina barn skulle jag kunna dö för men det är såklart en kamp!:)

Pusssss
Pusssss
utslag

Publicerat: 2013-05-03 Kl: 12:24:41 | I kategori: | 0 kommentarer


fantastiskt vädret det är idag, eller hur?? Man känner verkligen vilken effekt solen har på ens mående. Även fast det kanske bara förhöjer ytterst lite så är det iallafall nånting. Man måste ju lära sig att uppskatta de små sakerna här i livet.

-

När jag vaknade imorse så var det små, små blodprickar i sängen. Tittade såklart först på barnen men konstaterade ganska snabbt att ert var från mig och satan va det kliar!! Jag har ingen aning om vad det är eller vart det kommer ifrån? Är det kvar i veckan måste jag ringa vårdcentralen.

-

Valborg vart en jätte mysig em/kväll. Vi hade lektion halva förmiddagen sen hämtade jag barnen tidigare och vi åkte till norra berget. Där var det ridning, lek i lekparken, korvgrillning, brasa, kör mm. Och så var det bara jag och barnen, det njöt jag av mest. Ingen att anpassa sig efter osv. Men vi mötte konstigt nog 'bara' på Annika och hennes dotter med lillbäsen, det var roligt! :) Man brukar ju i vanliga fall träffa massa folk man känner.

Barnen uppskattade mest ridningen, såklart. Båda två älskar hästar och att rida. Dem har ridit sen dem var jätte småa. Så jag måste verkligen ta mig tid att börja åka på söndagsridningen i matfors eller skriva in dem på ridskola. Thelise är för liten ännu men inte W. Också vill han(även Thelise) börja och spela innebandy. Jag ska sätta mig ner någon dag i veckan och ringa runt lite. Känns så jäkla roligt att barnen börjar bli så stora att de kan verka sporta. Och helst önskar jag att dem börjar i minst en lagsport. Det för men sig så mycket och hjälper/stärker/tryggar barn på många olika sätt.

-

Jag märker hur jag glider iväg i mitt samtalsämne varenda gång jag bloggar, ha ha jag är inte någon topp-bloggare direkt. :)
Aja, nu är jag på apoteket och sitter o vilar benen. Sitter och fungera på om jag ska gå och klippa mig, lite spontant sådär. Det verkar väl roligt? :)

Må gott, ta hand om varandra!(kanske inte syns så bra men det ser precis ut som värmeutslag som bebisar brukar få.)

RSS 2.0