kan inte so

Publicerat: 2014-02-28 Kl: 04:18:35 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jag ligger och funderar på livet överlag, bad mycket jag skulle vilja förändra men jag har inte orken.. jag tänker på Anton och hans familj, tårar som runnit så ögonen sett alldeles svullen ut, alla våran älskade Anton. Jag är glad över att jag hann träffa dig en sista gång och pussa dig på kinden. Vi har känt varandra i många år, växt upp tillsammans med alla andra i vårt "nackstagäng". Jag hoppas du fått ro i kroppen och att du vakar över dina vänner.

Nu Sundsvall, se dessa bortgångna personer som en väckarklocka. Det är svårt men det finns ett annat liv, en annan väg att gå.

-

Det värsta jag vet är att sakna. Hoppas detta går över snabbt så jag slipper längta. Men det viktigaste är att du och jag vet.

klockan ringer 6 så måste försöka blunda en stund men så fort jag sluter ögonen dyker Anton upp...

godnatt
God morgon!

Publicerat: 2014-02-26 Kl: 07:44:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag har W tid för att gipsa om sig, första patienten var han även. undra om det var en pik för att vi inte ska komma försent eller om hon bara nämde det 😋Alla människor är olika även så olika funtade! Vill bara be mina vänner om ursäkt för att jag inte lyssnade på er! Han kom och fick gå sln väg lika snabbt men inget att deppa över!!:)Nu ska vi skynda oss. Hoppas att ni får en bra dag 😙

Akuten

Publicerat: 2014-02-25 Kl: 12:09:27 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Min söta son råkade trycka ner en mat kniv i gipset när han kliade sig igår så det var bara att åka till akuten. De sågade upp gipset och tog bort kniven och bandagerade runt om gipset så imorgonbitti ska vi till ortopeden så han får ett nytt gips =)

Todo

Publicerat: 2014-02-25 Kl: 10:24:22 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag skall jag hinna ha ett möte, fixa nageln, fika och strosa runt med AK på stan, sjukhuset sen hoppas jag att jag hinner träna.=)

Jag blir så trött eller rättare sagt besviken. Så fort man börjar slappna av och känna efter att man börjar må lite bättre kommer smällen i ansiktet.

Det ä är omoget att ta ut sin ilska/besvikelse osv på andra. Det förstör så mycket mer än man tror, fast det är väl de hon är ute efter. Men som tur är övervinner kärleken allt.=)

Och just nu går jag bara och tänker på Anton. Den snällaste ochgoaste killen. Det är för tidigt för dig att lämna oss så snälla kämpa gubben ❤️ 

A 💕

kulturmagasinet

Publicerat: 2014-02-23 Kl: 12:15:54 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu ska jag och kidsen bege oss ner till stan för att träffa AK och Ellie. ungarna får titta runt på museumet och vi får surra skit.

Hade en väldigt mysig kväll igår. Att få somna i en(inte vilken som helst) famn är det bästa och tryggaste jag vet. Speciellt när det är i den finaste killens famn. Jag säger bara det, de leendet och dom ögonen 


Nä nu ska jag lägga på ett kol! hoppas att ni mår bra 
Fixade naglarna i förrgår, vart lika nöjd som alltid :) Lotus salong

hajj

Publicerat: 2014-02-20 Kl: 12:57:27 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Man hinner tänka rätt mycket när man ska till psykologen när man går igenom denna dödsväg, den tar lixom aldrig slut! Iofs är jag i kulvurten, ha ha!

Jag önskar att det bara kunde vara lite lugn och ro runtom så man fick njuuuta lite, men det är tydligen inte så det skall vara. Det finns alltid en psykopat i omgivningen.

Och du "anna" lägg ner dina töntiga kommentarer. Prata och skriv gärna till/om mig men INTE mina barn!

bjuder på en bild på "dödsgången" ha ha!finaste du♥

måndag

Publicerat: 2014-02-17 Kl: 13:12:26 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Ja jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, eller vad jag KAN skriva med tanke på att man inte vem vem som läser.

Men jag har iaf träffat någon, som gör mig glad. Jag är lite vaksam, inge stress eller pressmeddelande från. Bara njuta av varandra. :)

Saker kommer till de som förtjänar det och oftast när man inte ens har tänkt den tanken.

Vi har haft en jätte mysig helg, hoppas ni också haft de och att ni tar hand om varandra.♥
habiliteringen

Publicerat: 2014-02-13 Kl: 09:21:58 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu sitter vi på bussen på väg upp till habiliteringen, William är orolig och nervös i vanlig ordning men det brukar släppa när han fått lugnande.. Jag lider med honom och tycker synd om han, det är lixom botox rätt in i muskeln på två ställen så jag kan samtidigt inte säga "det gör inte ont" heller. Ni kan ju bara tänka er, måste göra ont som satan!

Men han är tapper min pojk! Det blir gips denna gång eftersom han sluppit det de två senaste gångerna men själv tycker jag att det är bättre än att böka på med alla dessa skenor. Fast i slask och snö är det såklart jobbigt eftersom han inte kan ha vanliga skor. Oså ska det bråkas om skoltaxi med snål kommun men jag brukar ju få min vilja igenom så det blir nog bra med det också :)
12/2

Publicerat: 2014-02-12 Kl: 17:54:43 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Hej! Jag tänkte skriva ett lite längre i inlägget från datorn sen för det är så störigt att skriva från mobilen tycker jag. Varför är inte bloggappen på samsung lika bra som den på iphone?! Iallafall får ni en bild att vila ögonen på så länge.;-)
hejhopp

Publicerat: 2014-02-11 Kl: 00:48:58 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


en händelserik dag men den får ni höra om imorgon, bjuder på en bild iallafall.:)


Feb. 07, 2014

Publicerat: 2014-02-07 Kl: 16:29:47 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

💕

Publicerat: 2014-02-06 Kl: 23:04:27 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Ni är det värdefullaste på denna jord 💗 Mammas kärlek till er är gränslös 💗
Godis!

Publicerat: 2014-02-06 Kl: 22:58:06 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Min kärlek💕
God morgon

Publicerat: 2014-02-05 Kl: 07:53:15 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Här ligger jag och väntar på att Thelise skall vakna, hon ville sova "en liiiten stund till, snälla mamma", så hon får göra det eftersom vi inte har dödligt bråttom för William är redan på skolan.:)

Väldigt mycket som skall fixas idag, ärenden och papper. Så när jag lämnat Thelise skall jag gå hem och sminka mig sen möta upp min hjälp-i-alla-lägen S.:) 

Jag undrar varför inte blogg.se appen är lika bra på samsung som på iPhone? Hoppas dom uppdaterar den snart! Jag har ju både iPhone 4 och samsung galaxy 4S men jag skall nog sälja iPhonen så är det någon intresserad så hör av dig! Och kolla gärna på fb på hundsakerna jag säljer som är för litet för ronya.:) 

Bjuder på en snygg bild tagen i detta nuet,godmorgon!! Hoppas ni får en fin dag, förhoppningsvis tittar solen fram! 😘
är det någon här?

Publicerat: 2014-02-02 Kl: 00:13:06 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Kicka igång detta igen, eller vad säger ni?:) Tror att jag har skrivit de flera gånger om men ändå händer det ingenting, haha!

Men jag saknar skrivandet mycket och det känns lite roligare att skriva nu sen jag la ner sidan med tanke på att jag fick bort 90% av läsarna :). Det blir ju aldrig privat givetvis men hellre 50 läsare än 500! Vem gillar inte att gå tillbaka och läsa vad man gjorde för ett år sen lixom?

Men sen är jag helt värdelös på radbrytning osv men det får ni stå ut med ;-)

-

Men ja, hur ser livet ut just nu? Jag har inte ändrat min åsikt ang psykiatrin här i sundsvall även fast den är så "omtalad" men har man inte diagnosen boderline eller är självmordsbenägen så är man icke prioriterad. 3 år senare väntar jag fortfarande på en RIKTIG samtalskontakt. Även fast de säger att småbarns mammor/pappor, ensamstående osv är högt prioriterad.
Jag är fortfarande sjukskriven men längtar fan efter att få jobba nu så vi planerar kring de och det känns skönt!

Barnen mår fin fint! Thelise utvecklas varenda dag och jag blir lika stolt och varm i hjärtat varje gång hon visar något nytt hon lärt sig. Som idag när vi sitter i soffan och hon sitter och skriver. Jag tittar på blocket varpå hon frågade mig "hur stavas pappa? är det rätt?" då har hon skrivit "Dan" utan att jag har visat henne tidigare. Hur duktig är hon inte?! Bara genom att ljuda fram bokstäverna.
William är jätte duktig i skolan trots att han inte trivs så kämpar han på! Jag väntar på svar från två andra skolor så jag håller tummar och tår!

Jao, det är väl hur läget ser ut kortfattat just nu.:) Imorgon vankas det middag hos mommen men först ska vi göra varm choklad och mackor och åka madrass i backen, mysigt! Ni minns när man var liten och var i skogen sen fika man fika som man tagit med sig, jag hatar dock fortfarande hinnan som lägger sig på chokladen, haha!

sov gott och vakna torrt!♥

RSS 2.0